WordPress Image SEO vanlige feil
 1. 1. Den ultimate guiden til WordPress Image Management
 2. 2. 3 Mindre kjente tips for bildebehandling i WordPress
 3. 3. Leser for øyeblikket: WordPress Image SEO feil og hvordan du fikser dem

Alt vi har lært de siste to artiklene ville gå nedover elven hvis vi ikke implementerer en skikkelig SEO-strategi. Image SEO spiller en viktig rolle i din generelle SEO-strategi og er avgjørende for nettsteder som deler opplæringsprogrammer. Tenk på all trafikken du ville miste hvis bildene dine ikke ble navngitt feil, ikke hadde ‘alt’ tagger eller verre, vert på forskjellige servere.


WordPress Image SEO feil

Vi besøker toppfeilene når det gjelder SEO-bilder – og anbefaler de riktige mottiltakene.

Du bruker ikke relevante bilder

Møt Ronald og selskapet

Bildetjenester du og kompisene dine har en alvorlig diskusjon om hvilken modus du skal transportere for din kommende tur. Både den utdannede bussen og flyreisen virker som gode alternativer – men du sitter fast på budsjett kontra tidsdebatt. Det er to lag – spiss ledet av Ronald og Jeremy. Ronald vil ta en flytur, så han slipper å planlegge fredagsmøtene sine. Jeremy derimot, som en beundrer av Mother Earth, har ikke noe imot å handle møteplanen sin for å nyte den naturskjønne skjønnheten som lå foran den utdannede bussturen. Hvert medlem i reisegruppen velger selvfølgelig sider – de som ikke vil ha en ti timers lang busstur er med Ronald på kampen. Det andre teamet som ønsker å beundre Mother Nature’s skjønnhet, synes det er absolutt nødvendig å ta bussen.

Begge sider prøver sitt beste for å overbevise den andre til å ta sin side. Midt i det som så ut til å være en av de mest kritiske diskusjonene i deres liv, gjorde Ron feilen med å uttale følgende ord:

RON: Hei folkens, jeg har det bra med begge transportmåtene. Hvem skal barnevakt på katten min i løpet av helgen?
JEREMY: Hva? Du kan la det ligge på Emily’s place! Vent, hvorfor diskuterer vi dette?
GUTT FRA JEREMY’S TEAM: Ja, skjønner du ikke at vi er midt i en viktig samtale?
GUTT PÅ ROLANDS TEAM: Kom igjen mann!
ROLAND: Hva faen Ron! Kan du ikke se at vi er midt i en krise her??
RON (lurt litt): Ok, ok, jeg lar Sarah være med Emily. jeez.
SAMLET SETT: Jævla det, Ron! Du gjør alltid dette …

Og debatten gjenopptas.

Du vil ikke være Ron nå, ikke sant? Det er det samme med relevans. Bilder er verdt tusen ord. Men hvis du ikke er forsiktig, kan du miste personens oppmerksomhet i et annet tankegang.

Du tenker sannsynligvis på New York akkurat nå

En av de første reglene for å legge til et bilde i innlegget ditt er å forbedre vei du kommuniserer ideen din. Bilder er designet for å levere verdi.

Derfor er opplæringsprogrammene til WPExplorer fylt med skjermbilder, og temalister fokuserer på å vise de beste bitene / demoene til hvert tema..

Denne verdien kan være (a) informativ, (b) ha en visuell eller emosjonell innvirkning eller (c) en blanding av begge deler. De beste bildene er ofte en kombinasjon av de tre.

Eksempel på Githubs landingsside – En illustrasjon av en utvikler ved arbeidsbordet sitt

Når det er sagt, er det ikke noe poeng å bruke et bilde for å legge til et. Slike handlinger er ofte kontraproduktive. På den annen side kan det riktige bildet gi flere fordeler for konverteringene dine.

Skjermbildet ovenfor er Githubs en av mange destinasjonssider. La oss undersøke bildet. Først vil du legge merke til at dette bildet faktisk er en vektorillustrasjon. Illustrasjonen overvinner alle rasemessige / etniske barrierer. Pluss, fargen blå som er i samsvar med det totale fargeskjemaet på siden, annullerer eventuell underbevisst profilering. Et utmerket eksempel på riktig bruk av et bilde – kombinert med fantastisk kopi og CTA – noe som gir en flott landingsside.

Du konsentrerer deg ikke om bildenavn

Jeg får det til – å lage kvalitetsopplæringsprogrammer er hardt arbeid. Hvert trinn må være kunstig dokumentert og likevel ikke så beskrivende at leserne tar det som en fornærmelse mot deres intelligens.

Når du har jobbet med en 1800-års tutorial og dekket over et dusin skjermbilder, er det veldig enkelt å bli overtalt og bruke navn som screenshot-1, screenshot-17, osv..

Men i virkeligheten skader det absolutt SEO din.

Innstillinger for WordPress permalink

Tenk på det – hvis noen lette etter noe eksternt relatert til bildet vist ovenfor – ville de brukt ‘screenshot-1’ eller ‘image-1’ eller er det mer sannsynlig at de søker etter “hvordan du slår av permalinks i WordPress ”

Hvis du vil gi det 100% til SEO-bilder på en relatert merknad, kan du legge til et TITLE-attributt til bildene også. Verdien av denne TITLE-taggen kan være ditt filnavn.

Du definerer ikke ALT-tagger

ALT-tagger står for alternativ tekst på et bilde. Det skal brukes i alle bilder uansett dimensjon, prioritet eller noe lignende. Sett ganske enkelt ALT-tagger er en beskrivelse av bildet ditt. Hva representerer bildet ditt i bokstavelig forstand?

ALT-tagger brukes av søkemotorer for å gjennomsøke bildet ditt. Hvis bildet ikke kan gjengis, brukes ALT-taggen til bildet på sin plass. ALT-tagger brukes også av skjermlesere for folk som har mistet synet.

For eksempel kan ALT-taggen eller den beskrivende teksten til det forrige skjermbildet være:

Skjermbilde av WordPress-oversikten som viser permalinksinnstillingene, med standardalternativet merket.

Å skrive detaljerte ALT-brikker kan være en skikkelig bummer, men innsatsen lønner seg. Dessverre kunne jeg ikke finne en fersk studie som viser vekst i organisk trafikk på grunn av optimalisering av ALT-tagger. De fleste av dem er kommentarer i fora. Hvis du tilfeldigvis kommer over slike studier, kan du dele dem med oss!

Du fyller nøkkelordene i TITLE og ALT

Stikking av nøkkelord er i utgangspunktet som å legge til alle de populære søkeordene bare for å få litt saftig SEO-juice. Imidlertid er det i virkeligheten som å bruke olje av dårlig kvalitet i din godt oljede bil underveis. Google blir bare smartere hver dag, noe som betyr at den vet når du prøver å rote med det. Resultat? SEO-poengene dine blir straffet.

Et typisk eksempel på et nøkkelord fylt ALT-tag vil være:

Skjermbilde av WordPress-dashbordet som viser permalinksinnstillingene, med standardalternativet avkrysset BEST GRATIS OG PREMIUMORDORDTEMER WPEXPLORER

Mitt råd? Ikke ta snarveien. Du har jobbet hardt for å definere ALT-taggene dine – fruktene av din arbeidskraft vil følge.

Du bruker ikke bildetekster

Saken med ALT- og TITLE-tagger er at de ikke virkelig er synlige for leseren / besøkende. Søkemotorer elsker det, men som en person som leser artikkelen din, svever jeg virkelig ikke over bildet for å se den alternative teksten, mye mindre åpner jeg bildet i en ny fane bare for å se filnavnet. (Selvfølgelig, hvis jeg lagret et bilde, ville et fint, beskrivende filnavn definitivt gjort dagen min!)

Vi har etablert at ALT- og TITILE-tagger, uansett hvor avgjørende for SEO, ikke egentlig spiller en stor rolle i den besøkende leseropplevelsen.

Dette er hvor teksting komme inn. I følge a Kissmetrics-studie, Det ble funnet at billedtekstene blir lest 300% mer enn den faktiske kopien. Det er en pokker for mye mer øyeboller enn forventet.

Responsiv utforming. Dette er et eksempel på en bildetekst!

Hvis bildetekstene dine er fengende, er det en god sjanse for at leseren stikker gjennom og leser det du har å si. Tenk på det på denne måten:

 • TITLE-taggen er et kortfattet filnavn for bildefilen
 • ALT-tag er en beskrivende skriving av innholdet i bildet
 • Bildetekst er for leseren. Det er en blanding av TITLE- og ALT-taggene designet for å forbedre den besøkende leseropplevelsen.

Du har ikke sendt inn et sitemap for bilder

Et nettsted er egentlig en samling av en rekke sammenkoblede HTML-sider. Et nettstedskart er et dokument som inneholder informasjon om hvordan alle sidene på nettstedet ditt er strukturert. Disse inneholder vanligvis ikke informasjon om bilder fra nettstedet ditt.

Det er her nettstedskart for bilder kommer inn Udinra Sitemap for alle bilder er den perfekte plugin for jobben. Plugin støtter image glidebrygg-plugins som NextGen Gallery og Envira Gallery; eCommerce-plugins som WooCommerce, Easy Digital Downloads og sidebygger-plugins som Visual Composer, Site Origin, etc..

Optimalisering av bildeytelse

Et nettstedets samlede ytelse er en avgjørende faktor for SEO. Når det gjelder ytelsesoptimalisering, er ingenting perfekt – det er alltid rom for forbedringer. Ta et nylig eksempel der Google reduserte logoen fra 14 000 byte til 305 byte og fortsetter å utvikle seg.

Følgende er et par tips om optimalisering av bilder vi delte i våre forrige innlegg.

Du optimaliserer ikke bildene dine

 • En av de beste måtene å optimalisere bildene dine er å bruke verktøy som TinyPNG for å redusere og optimalisere filstørrelsen.
 • Du må også definere en maksstørrelse for alle bildene dine og endre størrelsen på alle bildene som er større enn maksstørrelsen.
 • Men før du kommer i gang med det ovennevnte, må du lære det riktig format for lagring av et bilde.

Jeg antar at du allerede har dette på plass. Hvis ikke, kan du gå gjennom vårt første innlegg – det er alt vi snakker om!

Du bruker ikke responsive bilder

Vi bruker alle responsive nettsteder. Det er helt avgjørende å ha et mobilvennlig nettsted på denne dagen. Hvis du ikke gjør det, mister du potensielt kunder, og for ikke å nevne SEO-poengsum. (Ja, Google vil faktisk straffe deg hvis nettstedet ditt ikke er mobilvennlig.)

La oss diskutere responsive bilder. Med WordPress 4.4 er den responsive bilderegenskapen aktivert som standard. Når du laster opp et bilde, lager WordPress flere versjoner av det, for forskjellige skjermstørrelser.

Med den nye støtten for responsive bilder inkluderer WordPress alle tilgjengelige størrelser på et bilde til et srcset Egenskap. Dette gjør det mulig for nettleseren å velge mellom alternativene og laste ned den mest passende bildedimensjonen, basert på enhetens skjermstørrelse. Nettleseren ignorerer de andre – potensielt sparer båndbredde og fremskynder sideinnlastningstider i prosessen.

Hvis du av en eller annen grunn ikke har oppdatert til WordPress 4.4, bruker du RICG responsive bilder plugin for å få samme sett med funksjoner. Hvis du bruker den nyeste versjonen av WordPress, trenger du faktisk ikke denne pluginen.

Du bruker ikke et gratis CDN

Den andre måten å forbedre ytelsen er ved å bruke en gratis CDN som Photon fra den svært populære Jetpack-modulen. Vi elsker Jetpack av mange grunner, og Photon er bare en av dem. Hvis du lurte på hva Photon er – er det en gratis image CDN-tjeneste fra WordPress. Jetpacks Photon-modul tar alle bildene fra nettstedet ditt og lagrer det i WordPress.coms globale innholds distribusjonsnettverk. Bilder blir lastet fra serveren din, lastet raskere og du sparer på båndbreddekostnader. Hva annet kan du ønske deg?

Du laster ikke bilder

Luktende katt, lat katt, hva mater de deg?

Når lat lasting er aktivert, lastes bildene når de vises i visningsområdet. La oss for eksempel si at du leser en artikkel på 2000 ord om de beste podcasting-løsningene for WordPress. Du trenger ikke se på alle bildene før du kommer til slutten av artikkelen. Aktivering av lat lasting reduserer lastetidene drastisk og sparer både din og den besøkende båndbredde.

De BJ Lazy Load plugin er svaret ditt. Med over 50 000 aktive installasjoner kan du ikke gå galt. Last ned og aktiver plugin-modulen og la magien starte med ett klikk.

På baksiden er det imidlertid noen potensielle fallgruver når det gjelder bilder med lat lasting. Hvis du ikke er forsiktig, kan du risikere å skade SEO-resultatene dine. Hvis du bruker de anbefalte programtilleggene, vil du være sikker. Hvis du bruker andre late login-plugins, kan du prøve Hent som Google for nettsteder for å sikre at alt innholdet ditt kan gjennomsøkes riktig av søkemotorer.

Noen få tips om bildebruk

Følgende tips bør ikke betraktes som feil, men mer av generelle retningslinjer som kan forbedre kvaliteten på innholdet ditt.

Styr unna generiske arkivfotografier

Hva er det første som kommer opp i tankene dine når du ser dette bildet?

Ingenting er mer offset av det samme bildet av en kundestøtte utøvende smiler til deg i Kontakt oss side. Eller et åpenbart arkivfoto av modeller i et Om oss eller verre, Bli med oss side. Alle er så vant til dem at vi nesten umiddelbart kan kjenne dem igjen. Hvis du vil at en kunde eller en kunde skal nå deg – enten ha et flott supportteamfoto der ute eller være enkelt – lag et nyttig kontaktskjema. Men bruk ikke (for Guds kjærlighet) et lagerbilde på siden Om oss, Bli med eller Kontakt oss. I dag vil de med sikkerhet gi mer skade enn godt.

Bruk GIF-er når det er mulig

Lykken er Nicolas Cage. Kilde: GIPHY

Med den økende populariteten til GIF-er fra 4chan til 9GAG til alle store sosiale nettverk (ja, jeg ser rett på Facebook og Twitter) og tastaturer som støtter det; det er ikke noe som benekter det faktum at GIF er her for å bli. Hvis du vurderer å bruke GIF-er i innleggene dine (og har fredet med det faktum), er GIPHY et flott sted å finne gode GIF-bilder!

Bruk lisenser nøye – # CC0

De sier at man aldri kan være det også forsiktig. Nei, jeg ber deg ikke begynne å bygge din post-apokalyptiske bunker. Men når det gjelder lisensiering av bilder, er det best å gå til CC0-bilder som er gratis å laste ned og bruke. Hvis du har et godt markedsføringsbudsjett, kan du kjøpe et Shutterstock-abonnement og laste ned noen strålende royaltyfrie fotografier til bloggen din og nyhetsbrevene..

Konklusjon

Sammenpakking av denne postserien, la oss gå gjennom det vi har lært så langt:

 1. Bruk riktig bildeformat
 2. Tips om å laste opp aksjebilder til blogginnlegg
 3. Bildeoptimalisering – størrelse, dimensjoner, kvalitet og lagring for nettet
 4. Bildebehandling når WordPress-nettadressen endres
 5. Importerer eksterne bilder i WordPress
 6. Forhindrer hotlinking av bilder i WordPress
 7. Vanlige feil i WordPress image SEO
 8. Lat laster bilder
 9. Sitemaps for bilde i WordPress
 10. Responsive bilder i WordPress

Hva er tankene dine om denne innleggsserien? Mangler de et viktig tips? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me