WordPress Image SEO greșeli comune
 1. 1. Ghidul final de gestionare a imaginilor WordPress
 2. 2. 3 sfaturi mai puțin cunoscute de gestionare a imaginilor în WordPress
 3. 3. Acum citesc: WordPress Image Greșeli SEO și cum să le remedieze

Tot ceea ce am învățat în ultimele două articole ar merge pe râu dacă nu aplicăm o strategie SEO adecvată de imagine. Image SEO joacă un rol important în strategia dvs. generală de SEO și este crucial pentru site-urile care împărtășesc tutoriale. Gândiți-vă la tot traficul pe care l-ați pierde dacă imaginile dvs. nu ar fi numite în mod necorespunzător, nu aveți etichete „alt” sau mai rău, găzduite pe diferite servere.


Image WordPress Greșeli SEO

Vom vizita principalele greșeli atunci când vine vorba de imagine SEO – și vă recomandăm măsurile corespunzătoare de măsurare.

Nu utilizați imagini relevante

Faceți cunoștință cu Ronald și compania

Imaginația ta și prietenii tăi au o discuție serioasă cu privire la ce mod de transportat pentru a lua pentru călătoria viitoare. Atât autobuzul interstatal, cât și zborul par a fi opțiuni bune – dar sunteți blocați în dezbaterea bugetului versus timpul. Există două echipe – în frunte cu Ronald și Jeremy. Ronald vrea să prindă un zbor, așa că nu trebuie să își reproșeze întâlnirile de vineri. Pe de altă parte, Jeremy, fiind un admirator al Mamei Pământ, nu-i place să-și tranzacționeze programul de întâlnire pentru a se bucura de frumusețea pitorească care se află în călătoria cu autobuzul interstatal. Desigur, fiecare membru al grupului de călătorie alege părți – cei care nu doresc o călătorie cu autobuzul lung de zece ore sunt cu Ronald în luptă. Cealaltă echipă care dorește să admire frumusețea Mamei Natură este absolut necesară pentru a lua autobuzul.

Ambele părți încearcă cel mai bine să-l convingă pe celălalt să-și ia partea. În mijlocul a ceea ce părea a fi una dintre cele mai critice discuții din viața lor, Ron a făcut greșeala de a rosti următoarele cuvinte:

RON: Hei băieți, sunt bine cu fiecare mod de transport. Cine ar trebui să prindă pisica mea în weekend?
JEREMY: Ce? L-ai putea lăsa la locul lui Emily! Stai, de ce discutăm chiar despre asta?
GUY DE LA ECHIPUL JEREMY: Da, nu vedeți că ne aflăm în mijlocul unei conversații importante?
GUY ON ECHIPUL ROLAND: Fii serios omule!
ROLAND: Ce naiba Ron! Nu vedeți că suntem în plină criză aici?
RON (a ieșit puțin): Bine, bine, o voi lăsa pe Sarah cu Emily. jeez.
COLECTIV: La naiba, Ron! Întotdeauna faci asta …

Iar dezbaterea se reia.

Nu vrei să fii Ron acum, nu? La fel este și cu relevanţă. Imaginile valorează o mie de cuvinte. Dar dacă nu ești atent, s-ar putea să pierzi atenția persoanei într-un alt tren de gândire.

Probabil că te gândești la New York chiar acum

Una dintre primele reguli de adăugare a unei imagini la postarea dvs. este de a îmbunătăți cale îți comunici ideea. Imaginile sunt proiectate pentru a oferi valoare.

Acesta este motivul pentru care tutorialele WPExplorer sunt completate cu capturi de ecran, iar listele de teme se concentrează pe afișarea celor mai bune biți / demo-uri din fiecare temă.

Această valoare ar putea fi (a) de natură informativă, (b) să aibă un impact vizual sau emoțional sau (c) un amestec al ambelor. Cele mai bune imagini sunt cel mai adesea o combinație dintre cele trei.

Exemplu al paginii de destinație a lui Github – ilustrare a unui dezvoltator la biroul său de lucru

Acestea fiind spuse, nu are rost să folosiți o imagine de dragul de a adăuga una. Astfel de acțiuni sunt adesea contraproductive. Pe de altă parte, imaginea potrivită ar putea aduce beneficii multiple în conversiile tale.

Imaginea de mai sus este una dintre numeroasele pagini de destinație ale lui Github. Să examinăm imaginea. În primul rând, veți observa că această imagine este de fapt o ilustrație vectorială. Ilustrația depășește toate barierele rasiale / etnice. În plus, culoarea albastră care este în ton cu schema de culori generală a paginii anulează orice profilare subconștientă. Un excelent exemplu de utilizare corectă a unei imagini – împreună cu o copie uimitoare și CTA – creând o pagină de destinație excelentă.

Nu vă concentrați pe numele de fișier imagine

Îl înțeleg – crearea de tutoriale de calitate este o muncă grea. Fiecare pas trebuie să fie documentat în detaliu și totuși nu atât de descriptiv încât cititorii săi să-l considere o insultă a inteligenței lor.

Când ați lucrat la un tutorial de 1800 de cuvinte și ați acoperit peste o duzină de capturi de ecran, este foarte ușor să vă convingiți și să folosiți nume precum screenshot-1, captură de ecran 17, etc..

Dar, în realitate, asta vă doare absolut SEO.

Setări permalink WordPress

Gândiți-vă – dacă cineva a căutat ceva de la distanță legat de imaginea prezentată mai sus – ar folosi „captură de ecran” 1 sau „imagine-1” sau este mai probabil să caute „cum să dezactivați accesele permise în WordPress ”

Pe o notă conexă, dacă doriți să-i acordați 100% imaginii SEO, adăugați și un atribut TITLE și imaginilor. Valoarea acestei etichete TITLE ar putea fi numele de fișier al imaginii dvs..

Nu definiți etichetele ALT

Etichetele ALT reprezintă text alternativ al unei imagini. Ar trebui să fie utilizat în orice imagine indiferent de dimensiune, prioritate sau orice altceva similar. Foarte simplu, puneți etichetele ALT sunt o descriere a imaginii dvs. Ce reprezintă imaginea ta în sensul literal?

Etichetele ALT sunt utilizate de motoarele de căutare pentru a-ți trage imaginea. Dacă imaginea nu poate fi redată, eticheta ALT a imaginii este utilizată la locul ei. Etichetele ALT sunt de asemenea utilizate de cititorii de ecran pentru persoanele care și-au pierdut vederea.

De exemplu, eticheta ALT sau textul descriptiv al capturii de ecran anterioare ar putea fi:

Captura de ecran a tabloului de bord WordPress care prezintă setările de legături permalente, cu opțiunea implicită bifată.

Scrierea de etichete detaliate de ALT poate fi un adevărat buzunar, dar eforturile plătesc. Din păcate, nu am găsit un studiu recent care arată o creștere a traficului organic datorită optimizării tagurilor ALT. Majoritatea sunt comentarii pe forumuri. Dacă întâmpinați astfel de studii, împărtășiți-le cu noi!

Sunteți cuvintele cheie care vă umple etichetele TITLE și ALT

Umplerea cuvintelor cheie este practic ca să adăugați toate cuvintele dvs. cheie populare doar pentru a obține suc de SEO de ultimă oră. Cu toate acestea, în realitate, este ca și cum ai folosi ulei de proastă calitate în mașina ta bine uleiată. Google devine tot mai inteligent în fiecare zi, ceea ce înseamnă că știe când încercați să vă încurcați. Rezultat? SEO-ul tău punctează penalizat.

Un exemplu tipic de etichetă ALT umplută cu cuvinte cheie ar fi:

Captura de ecran a tabloului de bord WordPress care arată setările permalink-urilor, cu opțiunea implicită bifată MAI BUNURI GRATUITE ȘI TEME DE CUVINTE PREMIUM WPEXPLORER

Sfatul meu? Nu luați comanda rapidă. Ați muncit din greu pentru a defini etichetele dvs. ALT – rezultatele muncii dvs. vor urma.

Nu utilizați titluri de imagine

Lucrul despre etichetele ALT și TITLE este că acestea nu sunt cu adevărat vizibile pentru cititor / vizitator. Motoarele de căutare adoră, dar, în calitate de persoană care citește articolul dvs., nu trec cu adevărat peste imagine pentru a vă vedea textul alternativ, cu atât mai puțin deschide imaginea într-o nouă filă, doar pentru a putea vedea numele fișierului. (Desigur, dacă aș salva o imagine, un nume de fișier frumos, descriptiv, îmi va face ziua cu siguranță!)

Am stabilit că etichetele ALT și TITILE, oricât de cruciale pentru SEO, nu joacă într-adevăr un rol major în experiența de citire a vizitatorului..

Aici e locul legende intra. Conform unei Studiul Kissmetrics, s-a constatat că legendele de imagine sunt citite cu 300% mai mult decât copiile reale ale corpului. Acesta este un număr mult mai mare de ochi decât se așteptau.

Design sensibil. Acesta este un exemplu de legendă de imagine!

Dacă legendele tale sunt atrăgătoare, există șanse mari ca cititorul să se lipească și să citească ce ai de spus. Gândiți-vă în acest fel:

 • TITLE tag este un nume de fișier succint pentru fișierul imagine
 • Eticheta ALT este o scriere descriptivă a conținutului imaginii
 • Legenda este destinată cititorului. Este un mix de etichete TITLE și ALT concepute pentru a îmbunătăți experiența de citire a vizitatorului.

Nu ați trimis o hartă de hartă pentru imagini

Un site web este în esență o colecție de o mulțime de pagini HTML interconectate. Un sitemap este un document care conține informații despre modul în care sunt structurate toate paginile site-ului. De obicei, acestea nu conțin informații imaginile site-ului dvs. web.

Aici intră sitemap-uri de imagine Udinra All Image Sitemap este pluginul perfect pentru job. Pluginul acceptă plugin-uri de glisor de imagine, cum ar fi NextGen Gallery și Envira Gallery; Pluginele de comerț electronic cum ar fi WooCommerce, Descărcări digitale ușoare și pluginuri pentru constructor de pagini, cum ar fi Visual Composer, Site Origin, etc..

Optimizarea performanței imaginii

Performanța generală a unui site este un factor crucial în SEO. Când vine vorba de optimizarea performanței, nimic nu este perfect – întotdeauna există loc pentru îmbunătățiri. Ia un exemplu recent în care Google și-a redus logo-ul de la 14.000 bytes la 305 bytes și continuă să evolueze.

Vă prezentăm mai jos câteva sfaturi de optimizare a imaginilor pe care le-am distribuit în postările anterioare.

Nu vă optimizați imaginile

 • Unul dintre cele mai bune moduri de a vă optimiza imaginile este să utilizați instrumente precum TinyPNG pentru a reduce și a optimiza dimensiunea fișierului.
 • De asemenea, trebuie să definiți o dimensiune maximă pentru toate imaginile dvs. și să redimensionați toate imaginile care sunt mai mari decât dimensiunea maximă.
 • Dar înainte de a începe cu cele de mai sus, va trebui să înveți format corect pentru salvarea unei imagini.

Presupun că aveți deja acest lucru. Dacă nu, vă rugăm să parcurgeți prima noastră postare – este tot ce vorbim!

Nu utilizați imagini responsive

Cu toții folosim site-uri web responsive. Este absolut crucial să aveți un site web mobil pentru copii în aceste zile și vârste. Dacă nu, este posibil să pierzi clienții și să nu mai vorbim de scorul SEO. (Da, Google vă va penaliza în realitate dacă site-ul dvs. web nu este mobil pentru utilizatori.)

Să discutăm acum imagini cu răspuns. Cu WordPress 4.4, proprietatea imaginilor responsive este activat implicit. Când încărcați o imagine, WordPress creează mai multe versiuni ale acesteia, pentru diferite dimensiuni de ecran.

Cu noul suport pentru imagini responsive, WordPress include toate dimensiunile disponibile ale unei imagini într-o imagine srcset atribut. Acest lucru permite browserului web să aleagă dintre opțiuni și să descarce dimensiunea imaginii cea mai potrivită, pe baza dimensiunii ecranului dispozitivului. Browserul ignoră celelalte – pot economisi lățimea de bandă și accelera timpul de încărcare a paginii în acest proces.

Dacă din anumite motive, nu ați actualizat la WordPress 4.4, utilizați funcția Imagini responsive RICG plugin pentru a obține același set de funcții. Dacă sunteți la cea mai recentă versiune a WordPress, nu aveți nevoie de acest plugin.

Nu utilizați un CDN gratuit

Al doilea mod de a îmbunătăți performanța este folosind un CDN gratuit, cum ar fi Photon, de la modulul extrem de popular Jetpack. Ne place Jetpack din mai multe motive, iar Photon este doar unul dintre ele. Dacă v-ați întreba ce este Photon – este un serviciu CDN gratuit de imagine de la WordPress. Modulul Photon al Jetpack ia toate imaginile de pe site-ul dvs. și le stochează în rețeaua globală de distribuție a conținutului WordPress.com. Imaginile sunt descărcate de pe serverul dvs., încărcate mai rapid și economisiți pe costurile de lățime de bandă. Ce altceva ai putea dori?

Nu vă lăsați să încărcați imagini

Pisică mirositoare, pisică leneșă, ce te hrănesc?

Cu încărcarea leneșă activată, imaginile sunt încărcate atunci când apar în portofoliul dvs. De exemplu, să spunem că citiți un articol de 2000 de cuvinte despre cele mai bune soluții de podcasting pentru WordPress. Nu trebuie să vă uitați la toate imaginile până când ajungeți la sfârșitul articolului. Activarea încărcării leneșe reduce drastic timpul de încărcare și economisește lățimea de bandă a dvs. și a vizitatorului.

Pluginul BJ Lazy Load este răspunsul tău. Cu peste 50.000 de instalații active, nu poți greși. Descărcați și activați pluginul și lăsați magia să înceapă cu un singur clic.

Cu toate acestea, pe partea de flip, există unele capcane potențiale atunci când vine vorba de imagini cu încărcătură leneșă. Dacă nu sunteți atenți, este posibil să riscați să vă răniți scorurile SEO. Sunteți sigur, dacă utilizați pluginurile recomandate, veți fi sortat. De asemenea, dacă utilizați alte pluginuri de conectare leneșe, încercați Căutați ca Google pentru site-uri web pentru a vă asigura că tot conținutul dvs. poate fi accesat în mod corespunzător de către motoarele de căutare.

Câteva sfaturi despre utilizarea imaginii

Următoarele sfaturi nu trebuie considerate greșeli, ci mai multe recomandări generale care pot îmbunătăți calitatea conținutului dvs..

Steer Clear of Generic Stock Photos

Care este primul lucru care îți vine în minte când vezi această imagine?

Nimic nu este mai mult decât să punem aceeași imagine a unui director de asistență pentru clienți care vă zâmbește în Contactează-ne pagină. Sau o fotografie de stoc evidentă a modelelor din an Despre noi sau mai rau, Alăturați-ne pagină. Toată lumea este atât de obișnuită cu ei, încât îi putem recunoaște aproape instantaneu. Dacă doriți ca un potențial sau un client să vă adreseze – fie să aveți o fotografie excelentă a echipei de asistență, fie să fiți simplu – faceți un formular de contact util. Dar nu (pentru dragostea lui Dumnezeu) nu folosiți o imagine de stoc în paginile dvs. Despre noi, Alăturați-ne sau Contactați-ne. Astăzi, cu siguranță, vor provoca mai mult rău decât bine.

Utilizați GIF-uri atunci când este posibil

Fericirea este Nicolas Cage. Sursa: GIPHY

Cu popularitatea în creștere a GIF-urilor începând de la 4can până la 9GAG către toate rețelele sociale importante (da, mă uit corect la Facebook și Twitter) și tastaturi care o susțin; nu se poate nega faptul că GIF-urile sunt aici pentru a rămâne. Dacă luați în considerare utilizarea GIF-urilor în postările dvs. (și v-ați liniștit acest lucru), GIPHY este un loc minunat pentru a găsi imagini GIF bune.!

Folosiți cu atenție licențele – # CC0

Ei spun că nu poate fi niciodată de asemenea atent. Nu, nu vă rog să începeți să vă construiți buncărul post-apocaliptic. Dar când vine vorba de licențiere de imagini, cel mai bine este să accesați cele CC0 care pot fi descărcate și utilizate gratuit. Dacă aveți un buget de marketing bun, mergeți mai departe și cumpărați un abonament la Shutterstock și descărcați câteva fotografii strălucitoare fără drepturi pentru blogul dvs. și buletinele informative.

Concluzie

Înfășurarea acestei serii de post, să trecem în revistă a ceea ce am învățat până acum:

 1. Utilizați formatul corect al imaginii
 2. Sfaturi despre încărcarea fotografiilor stocuri pe postările de pe blog
 3. Optimizare imagine – dimensiune, dimensiuni, calitate și economisire pentru web
 4. Gestionarea imaginii atunci când se modifică adresa URL a site-ului WordPress
 5. Importarea de imagini externe în WordPress
 6. Împiedicați conectarea rapidă a imaginilor în WordPress
 7. Greșeli comune în imaginea WordPress SEO
 8. Lazy se încarcă imagini
 9. Sitemap-uri de imagine în WordPress
 10. Imagini responsive în WordPress

Ce părere aveți despre această serie post? Le lipsește un sfat vital? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me