1. 1. Simplificați-vă prezența online cu WordPress: gazduire
  2. 2. Simplificați-vă prezența online cu WordPress: Teme, pluginuri, produse și servicii
  3. 3. Simplificați-vă prezența online cu WordPress: stabilirea afacerii dvs.
  4. 4. Acum citesc: Simplificați-vă prezența online cu WordPress: Branding și Marketing

Fiecare afacere are nevoie de multă grijă și energie pentru a da rezultate financiare și profesionale pozitive. Înainte de a începe să folosești vopsea și perii, află-ți ce stai și ce reprezinți, care este misiunea ta și cum vei face din lume un loc mai bun. Acestea vor fi firele care creează țesătura afacerii tale. Procesul de realizare de sine nu se termină niciodată, site-ul dvs. WordPress va crește, veți obține mai multă tracțiune, mai mulți cititori și eforturile dvs. de branding și marketing se vor schimba.


Fii prieten cu brandul tău

Înainte de a lăsa lumea să vă vadă culorile, este posibil să doriți să vă testați brandul și afacerile și să aveți un test de testare. În acea perioadă, ar trebui să vă întrebați: „Pentru ce vreau să stau?” De asemenea, vorbește cu prietenii și familia despre caracteristicile brandului, logo-ului și planului de afaceri.

Totul este marketing; produsul, conținutul, manifestul dvs. de afaceri, marca dvs., calitatea muncii, asistența clienților pe care o oferiți …

Dintr-un astfel de grup mixt de testeri, veți putea trage concluzii cu privire la cursul viitor pe care ar trebui să-l luați în procesul de marcare vizuală ulterioară. După ce analizați comentariile, veți avea mai multe instrumente cu care să lucrați. Consultați comentariile ca feedback pe care îl obțineți pentru tot ceea ce creați și fiți recunoscători pentru că aveți ghidul de îmbunătățit.

Prezenta online prin Branding

Brandingul este, de asemenea, cultura ta de afaceri și ideea ta de a contribui la lume. O etichetă pentru care optezi este ceva care îți va urma întotdeauna produsul și brandul tău de-a lungul carierei tale. Ar trebui să fie concis și captivant. Dacă scrieți un blog și ar trebui, eticheta ar trebui să indice principalul beneficiu al lecturii acestuia.

Conceperea unui brand original înseamnă lansarea unui design consistent și creativ, care va servi drept lobby înainte ca publicul țintă să intre în lumea activității tale creative. Când instinctul tău îți spune că ai ceea ce trebuie, atunci vei face prieten cu brandul tău și vei fi gata pentru alte faze de abilitare a afacerii tale WordPress.

Atragerea publicului prin canale sociale

WordPress este o platformă excelentă pentru lansarea produselor sau serviciilor. Pentru a vă emite munca, trebuie să investiți în comunicare. Dacă produsele dvs. sunt destinate pieței de internet, cu siguranță veți comunica mai ales online, dar chiar dacă nu, acest lucru este documentat online este o sărbătoare pentru motoarele de căutare și persoanele care doresc să știe mai multe despre ceea ce faceți și cum pot beneficia de a face afaceri cu tine.

Social media este ceva pe care orice firmă ar trebui să încerce. Aceasta este cea mai mijlocie strategie pentru atragerea de vizitatori pe site-ul dvs. web, dar de obicei funcționează dacă sunteți dedicați. Îți sugerez să te concentrezi pe Facebook, Twitter, Google Plus și Instagram să vezi care dintre ele îți oferă cel mai mult trafic și să-l urmărești.

Publicul online a devenit destul de divers și ar trebui să știți ce tip de oameni să se adreseze. Ar fi suficient să vă concentrați asupra unuia dintre canalele de socializare principale. De exemplu, dacă începeți un nou site web de modă de comerț electronic, veți dori probabil să vă concentrați pe imagini pentru social media, Instrumente Instagram pentru a optimiza și planifica postările dvs. vă pot ajuta cu adevărat prezența online.

Faceți ca motoarele de căutare să știe despre voi

Prezenta online prin SEO

Când stai la un trotuar, acorde atenție unor mașini de calitate sau atractive care trec pe lângă ele, iar altele nu vă atrag atenția deloc. Același proces se întâmplă și în traficul web. Unele site-uri există în întuneric total și nimeni nu știe despre ele, în timp ce alte site-uri și bloguri atrag mulți vizitatori care adesea devin abonați sau adepți obișnuiți.

Blogurile și site-urile web sunt sub supravegherea constantă a motoarelor de căutare. Pentru a vă face cunoscută afacerea WordPress de către aceștia, trebuie să urmați câteva reguli.

  • Paginile site-ului dvs. web trebuie să fie vizibile motoarelor de căutare, astfel încât conținutul dvs. să existe în indexurile lor
  • Motoarele de căutare vă examinează paginile folosind o mulțime de algoritmi diferiți, luați note despre ce sunt acele pagini și notează-le, deci trebuie să vizați conținut de înaltă calitate

Odată ce site-ul dvs. este indexat, conținutul este disponibil, căutându-l cu motoarele de căutare. Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de conținut textual. Pentru noi, oamenii, o imagine valorează mii de cuvinte, dar nu așa pentru motoarele de căutare.

În plus, pentru a face site-ul dvs. mai prietenos cu SEO, trebuie să vă adaptați eticheta la motoarele de căutare. Eticheta de titlu este un element foarte important, deoarece va apărea în paginile cu rezultate și astfel va atrage sau va opri potențialii vizitatori.

Dacă postați imagini pe site-ul dvs. web, trebuie să le descrieți, folosind etichetele alt. Această etichetă oferă o scurtă explicație despre fiecare fotografie. Procedând astfel, fotografiile vor fi indexate și recunoscute de motoarele de căutare. În afară de aceasta, persoanele care au probleme cu auzul vor putea, de asemenea, să audă ce se află în aceste fotografii cu ajutorul cititorilor de pe ecran.

Descrierea meta a site-ului sau a blogului dvs. este o caracteristică foarte importantă, care este vizibilă în paginile de rezultate și este implicată direct în rata dvs. de clic. Dacă există cuvinte cheie relevante pentru interogările de căutare, aceasta va atrage oamenii la munca dvs. și va duce la o rată de conversie mai mare.

Există câteva greșeli SEO comune pe care ar trebui să le încercați să le evitați, așa că petreceți câteva minute suplimentare trecând peste acestea și asigurați-vă că site-ul dvs. web este corect indexat..

Cuvinte cheie pentru SEO

Prezență online prin cuvinte cheie

Dacă doriți să obțineți informații despre cuvintele cheie pe care oamenii le introduc cel mai des în motoarele de căutare pentru a ajunge la conținutul dvs., folosirea valorilor Google Analytics ar fi o soluție bună. Nu sunteți sigur cum să începeți, atunci plătiți gratuit Google Analytics pentru WordPress plugin de Yoast

După acest lucru, puteți vedea expresii cheie, timp petrecut pe anumite pagini, clicuri, întoarcerea vizitatorilor și orice alt lucru care arată ce părți ale site-ului dvs. web funcționează și care nu. De asemenea, puteți stabili o strategie de marketing de conținut, bazată pe conținutul care face cel mai bine.

De asemenea, acest lucru vă va permite să parcurgeți întregul conținut al paginilor dvs. Web și să notați cele mai relevante fraze și cuvinte care ar putea fi utile pentru audiența dvs. și crearea de conținut viitoare..

În plus, puteți utiliza Instrumentul de cuvinte cheie Google AdWords pentru a determina care cuvinte cheie sunt cele mai relevante pentru conținutul dvs. și persoanele care îl caută. Acest instrument va face o căutare minuțioasă și va veni cu cele mai bune alegeri de cuvinte cheie. Aici, pe WPExplorer, avem un excelent ghid de cercetare a cuvintelor cheie, așa că vă rugăm să îl verificați.

Contextul SEO este în continuă schimbare, dar nu ar trebui să cheltuiți prea mult timp sau eforturi în urmărirea acestor modificări pentru a rămâne la curent cu tendințele.

Cele mai bune practici de marketing

Există două tipuri de eforturi SEO:

  • Pe pagina – se întâmplă chiar acolo în domeniul dvs., prin producerea și optimizarea conținutului
  • Off-page – extern, în afara domeniului dvs. prin construirea de link-uri și blogging-ul invitați

Prezență online prin cele mai bune practici de marketing

Cele mai bune practici de marketing sunt ceea ce va plăti pe termen lung, așa că este important să facem totul chiar de la început. Nu doriți să petreceți timp rectificând efectele algoritmului Google pe site-ul dvs. web. Urmați întotdeauna cele mai bune practici SEO WordPress.

Există un adevăr general despre SEO – nimic nu poate compensa lipsa de conținut.

Dacă doriți ca munca și prezența dvs. online să fie apreciate și urmate, investiți toate cunoștințele și abilitățile dvs. în conținut. SEO vine doar ca asistență pentru conținutul de o calitate superioară pentru a-și găsi calea către cititori, adepți, clienți și, în final, pentru a plăti clienții .

Utilizabilitatea web și SEO

Site-ul dvs. web este înghesuit de motoare, dar este creat pentru oameni. Gândiți-vă întotdeauna la oameni atunci când decideți să implementați o schimbare.

Site-ul dvs. WordPress trebuie:

  • să fie ușor de navigat (implementarea antetului lipicios este o caracteristică bună)
  • au postări și pagini optimizate pentru un singur cuvânt cheie / subiect
  • să aibă cel puțin 400 de cuvinte pagini și mai mult de 600 de cuvinte cu un conținut unic și de înaltă calitate (imagini, videoclipuri și alt conținut vizual)

Dacă motoarele de căutare sunt capabile să vă târască site-ul dvs. web fără probleme, oamenii vor face și ei. Faceți arhitectura informațională cât se poate de plană, fără subdirectoare și categorii inutile. Cu cât ai mai puțină aglomerație, cu atât mai bine. Navigarea ușoară și experiența plăcută de citire sunt ceea ce oferă acea experiență de navigare veselă, fără să mai vorbim de vizitatori și clienți întorși.

Învelire

Brandingul și marketingul își extrag puterea din ideile tale. Ideile dvs. oferă materiale pentru conținut și produse de calitate. WordPress este folosit de către persoane fizice, companii, bloggeri cunoscuți și oferă, de asemenea, o șansă multor persoane ambițioase și cu cunoștință de a-și lansa ideile și de a obține aprecieri și satisfacții financiare pentru munca lor.

Nu vă bazați doar pe logo, nume, marketing și SEO, ci dezvoltați-vă și marca dvs. prin prezentarea și împărtășirea expertizei, pasiunii și ideilor prin conținut, produse și servicii uimitoare. De asemenea, dacă credeți că am ratat ceva, lăsați-ne mai jos sfaturile dvs. Ne-am bucura sa primim vesti de la tine!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me