Sfaturi video SEO pentru a obține la maxim videoclipurile dvs. WordPress în 2017

Să vorbim despre videoclipuri SEO, videoclipurile cu impact au experiența utilizatorului și clasamentele de căutare și cum puteți optimiza videoclipurile dvs. pentru a obține cel mai mult suc SEO.


Rapid, voi renunța la câteva statistici de marketing video pentru ca – știți – să construiți un anumit impuls. Știați:

 • O treime din toată activitatea online este cheltuită vizionând videoclipuri?
 • 90% dintre utilizatori spun că videoclipurile despre produse sunt utile în procesul de luare a deciziilor?
 • Bucurarea de reclame video crește intenția de achiziție cu 97%, iar asocierea mărcilor cu 139%
 • Includerea unui videoclip pe o pagină de destinație poate crește conversia cu 80%?
 • Articolele cu videoclipuri obțin legături de trei ori mai multe decât articolele cu text simplu?

surse: HubSpot & Moz

Ins și în afara de video SEO

În timp ce aceste statistici sunt impresionante, ce legătură are aceasta cu video SEO? Ei bine, SEO (sau optimizarea motoarelor de căutare pentru cei neinițiați) este doar una dintre numeroasele piese ale puzzle-ului de marketing digital. Cealaltă și cea mai importantă piesă este obținerea traficului pe care îl atrageți pentru a converti efectiv.

Videoclipurile vă pot ajuta să reduceți diferența dintre traficul motorului de căutare și conversie. Cu alte cuvinte, videoclipurile au un impact pozitiv foarte mare asupra clasamentelor dvs. de căutare și a ratelor de conversie.

Videoclipul nu mai este o tactică de marketing „viitoare”, este aici și este o modalitate puternică de a vă comunica povestea mărcii, de a explica propunerea dvs. de valoare și de a crea relații cu clienții și perspectivele dvs. – Lindsay Kolowich

În trecutul nu atât de îndepărtat, am prezentat câteva sfaturi SEO SEO într-o serie de postări, inclusiv:

 • Cele mai bune instrumente SEO WordPress
 • Cele mai bune practici WordPress SEO
 • Ghid pentru incepatori pentru WordPress SEO [Seria post]
 • Cele mai importante funcții ale WordPress SEO de Yoast
 • WordPress SEO: Clasament mai mare în motoarele de căutare

Cheful de luat din postările de mai sus este SEO se extinde mult dincolo de SEO text simplu. Ar trebui să vă optimizați textul, imaginile, videoclipurile și să aveți grijă de alte detalii tehnice SEO pentru a beneficia la maxim de eforturile dvs. SEO. Dar să nu ne pierdem pe noi aici, ne vom concentra pe SEO-ul video și numai pe restul acestei postări.

Cum să obțineți cele mai multe avantaje video SEO

Acum, să aprofundăm mai mult în SEO video și să analizăm pașii pe care ar trebui să-i faceți pentru a obține cel mai mult SEO din videoclipurile dvs. WordPress (prin aceste sfaturi se aplică cu adevărat oricărui videoclip).

Cuvinte cheie SEO SEO

Optimizarea motoarelor de căutare începe cu cercetarea cuvintelor cheie care nu este o idee. Dacă, de exemplu, vindeți teme WordPress, doriți, evident, să vă clasificați foarte bine pentru termenii „Teme WordPress”, „teme WordPress premium” și alți termeni înrudiți. Acest lucru este valabil și pentru SEO video.

În prezent, Google îmbogățește rezultatele căutării folosind media bogată, cum ar fi videoclipuri cu mai mult de 90% din videoclipurile menționate care provin de pe YouTube (deținute de asemenea de Google). Studii de MarketingLand și Searchmetrics arată că peste 50% din căutările universale Google includ videoclipuri. Aceasta înseamnă că o bucată uriașă de căutători sunt expuse la un videoclip YouTube la un moment dat.

Editorii video, cum ar fi YouTube, printre altele, sunt surse uriașe de trafic, mai ales când luați în considerare:

 • Rezultatele căutării video au o rată de clic peste 41% mai mare decât rezultatele textului simplu (Sursa aimClear) și
 • Videoclipurile au de 50 de ori mai multe șanse să obțină un nivel de pagină Google organic decât rezultatele cu text simplu (Forrester Research)

Însă totul începe cu cercetări video astute cu cuvinte cheie SEO. Trebuie să vă concentrați pe cuvinte cheie specifice nișei care au rezultate video pe prima pagină a Google.

Deoparte: Google are un punct soft pentru cum să faci videoclipuri, recenzii, tutoriale și videoclipuri amuzante. Videoclipurile cu titluri precum „Cum să configurați WordPress”, „Creați temă WordPress”, „Configurarea temei WordPress” și videoclipuri amuzante precum „pisici amuzante” vor marca puncte uimitoare în rezultatele căutării Google..

Dacă optimizați videoclipul dvs. în jurul cuvintelor cheie care au rezultate video pe prima pagină a Google și dacă găzduiți videoclipul pe YouTube, veți obține trafic direcționat atât de la Google cât și de la YouTube. Și dacă nu știai, YouTube este al doilea cel mai mare motor de căutare.

Cum să găsiți cuvinte cheie SEO video

Dar cum obțineți cuvinte cheie SEO relevante pentru nișa dvs.? E simplu. Dacă sunteți în nișa cu tema WordPress, de exemplu, veți căuta cuvinte cheie video SEO folosind căutări precum „creați o temă WordPress”, „tutorial cu tema WordPress” etc..

Pentru a-mi pune banii acolo unde mi-e gura, am dat acest test drive și am căutat „Create a WordPress theme” pe Google. Cuvântul cheie afișează un rezultat YouTube în Google. Nu-i rău:

găsirea de cuvinte cheie video seo

Înarmați cu un cuvânt cheie SEO video, tot ce trebuie să faceți este să verificați dacă există un volum de căutare adecvat pentru acest cuvânt cheie. Aici, nu ezitați să folosiți Instrumentul Google Keyword Planner (liber).

Potrivit lui Brian Dean din Backlinko, asigurați-vă că cuvântul dvs. cheie primește cel puțin 300 de căutări lunare. Din planificatorul nostru de cuvinte cheie Google, vedem că „crea tema WordPress” primește în medie între 1k și 10k căutări lunare. Asta e chiar bună:

google cuvinte cheie-Planificatorul

Primă: Din acest tablou de bord, obținem idei de cuvinte cheie corelate, iar căutările lunare medii, precum și concurența la nivel pentru fiecare cuvânt cheie aferent:

Google legate de cuvinte cheie-Planificatorul-video-SEO-cuvinte cheie

De ce este important acest lucru? Mai multe idei de cuvinte cheie înseamnă mai multe idei pentru videoclipurile dvs. și alt conținut. Atâta timp cât un cuvânt cheie are mai mult de 300 de căutări lunare, este un cuvânt cheie excelent pentru a crea un videoclip în jur. Cu cât căutările sunt mai mari, cu atât mai bine, trebuie doar să asigurăm că concurența pentru acest cuvânt cheie specific este scăzută până la medie.

Dacă creați un videoclip în jurul cuvântului dvs. cheie și obțineți un rang bun în Google, sunteți auriu în ceea ce privește video-ul SEO.

Acum că aveți un cuvânt cheie (și cuvinte cheie conexe), este timpul să creați videoclipurile dvs..

Creați videoclipuri minunate

La fel ca conținutul de text simplu, cu cât introduceți mai multe videoclipuri, cu atât veți ieși din el. Munca înfocată nu te va duce nicăieri. Amintiți-vă că conținutul slab nu se clasează în această perioadă și în această perioadă, așa că nu vă așteptați ca videoclipul dvs. să fie clasat dacă este neinteresant, neiginal, irelevant și / sau nu oferă nicio valoare deloc.

Crearea unui videoclip video de înaltă calitate costă mai puțin de 200 dolari, chiar dacă angajați un videograf și un editor grafic. Dacă lucrați cu un buget mai redus, puteți porni și utiliza multe dintre instrumentele de înregistrare a ecranului disponibile (ne place Screencast-O-Matic).

Într-adevăr, nu trebuie să angajați actori pentru videoclipurile dvs. Animația este destul de populară și montajele foto vă pot ajuta să spuneți o poveste mai ales dacă aruncați niște magii de paralax în mix, dar de multe ori furnizarea de conținut util și direct este tot ceea ce trebuie să vă concentrați.

Oferă valoare, face video-ul tău interesant / amuzant și rămâne relevant pentru publicul țintă pentru a stimula implicarea utilizatorilor, acesta fiind cel mai important semnal de clasare pentru videoclipurile YouTube.

Mai multe vizualizări = SEO video mai bun

Dacă mai multe persoane urmăresc, abonează, comentează, îi plac și împărtășesc videoclipurile dvs., veți continua să creșteți pe rând pe Google. În cazul în care videoclipul tău este înnebunit, nu va obține indiferent de cât de mult aruncați SEO în urma sa.

Videoclipuri excelente oferă rezultate uimitoare pentru SEO video, link building și conștientizarea mărcii. Cazul potrivit este Clipul Dollar Shave Club care a devenit viral cu ceva timp în urmă, și acum câștigă afacerea (dollarshaveclub.com) zeci de mii de link-uri (unele de pe site-uri uriașe precum Mashable, Forbes, BusinessWeek, The Next Web etc.), o mulțime de expunere la marcă și alte avantaje SEO recurente la chiar în această zi.

Acest videoclip a înregistrat peste 23 de milioane de vizualizări, iar în iulie 2016, Unilever a cumpărat Dollar Shave Club pentru un miliard de dolari. Cha-ching!

În ceea ce privește lungimea videoclipului, nu m-aș îngriji singur. Unii experți SEO susțin că videoclipurile mai scurte sunt mai bune decât cele mai lungi și invers, și spun că lasă-le să se certe. Atâta timp cât videoclipul dvs. este nemaipomenit, oamenii îl vor viziona indiferent de durată. Știu, mă uit la jocurile video din spate și majoritatea au mai mult de o oră. Sute de mii de alte persoane vizionează și aceste videoclipuri, astfel încât să fie lung de două ore sau două minute – nu contează.

Optimizează-ți videoclipul SEO

Puteți alege să încărcați videoclipuri în domeniul dvs., dar susțin încărcarea la YouTube. Permiteți-mi să expun. Mai jos este un grafic care arată cele mai frecvente domenii de fragment video. În limba laică, arată site-urile pe care Google le preferă în ceea ce privește rezultatele video în SERP (paginile cu rezultatele motorului de căutare).

youtube-devine-92-suta-de-google-video-rezultate

Din graficul de mai sus, unde doriți să găzduiți videoclipurile dvs.? YouTube sau propriul dvs. domeniu? Votez YouTube în orice zi, pentru că numerele nu mint.

În al doilea rând, și am menționat acest lucru mai devreme, YouTube este al doilea cel mai mare motor de căutare deținut de Google. Este mai probabil ca oamenii să găsească videoclipurile dvs. pe domeniul dvs. sau pe YouTube? Nu trebuie să răspundeți. Google își dorește din ce în ce mai multe afaceri, și cu cât mai mulți oameni pot accesa videoclipuri YouTube, cu atât marja de profit este mai mare.

În al treilea rând, puteți crea backlinks de pe YouTube – unul în profilul canalului dvs. și unul în fiecare descriere video pe care o scrieți ulterior. Niciodată un backlink nu a fost un lucru rău, mai ales dacă provine din cel de-al doilea motor de căutare. Expunerea pe YouTube care declanșează acțiuni secundare (citiți persoanele care fac clic pe proprietățile dvs. web) este cea mai bună pentru întreprinderile mici și mari într-o eră dominată de Google aceasta și Google care.

Nu în ultimul rând, economisiți site-ul (și serverul dvs.) de sarcină suplimentară, care culminează cu viteze mai rapide de încărcare a paginii, de aici scoruri SEO mai bune. La urma urmei, videoclipurile YouTube sunt ușor de încorporat și compatibile cu majoritatea, dacă nu cu toate browserele. Alte persoane pot, de asemenea, încorpora videoclipurile dvs. câștigând cu ușurință legături de intrare și mai mult trafic consecutiv.

Nuts & Bolts of Video SEO

SEO video de bază

Deci, cum optimizați videoclipurile pentru SEO? Aceasta este marea întrebare, nu?

Faceți videoclipurile dvs. mai ușoare

Când încărcați videoclipurile dvs., încărcați în mod evident cea mai înaltă calitate pe care o puteți. Cu toate că mulți vloggers pot fi îndreptați către tărâmul 4k, nu este nevoie să mergeți atât de departe când încărcați tutoriale și ghiduri WordPress. Înregistrați videoclipuri în 720p (dacă este posibil) cu un raport de aspect 16: 9 pentru a asigura o vizualizare optimă.

Dar când încorporați videoclipurile, utilizați o ușoară atingere. Google subliniază viteza de încărcare a paginii ca o valoare a clasamentului, astfel încât să utilizați mai bine instrumentele și tehnicile de care dispuneți pentru a vă asigura că videoclipurile dvs. nu vă coborâți pe site. Puteți utiliza chiar și miniaturi video care vor încărca playerul doar atunci când utilizatorul declanșează butonul de redare. Fa ce poti sa faci optimizați videoclipuri încorporate asa ca se incarca repede.

Acest lucru este excelent și pentru experiența utilizatorului, mai ales cu creșterea exponențială a utilizatorilor de telefonie mobilă care părăsesc site-ul dvs. după patru secunde de așteptare. Nimeni nu are timp pentru un site care durează o vârstă și o călătorie dus-întors la soare.

Etichetați-vă videoclipurile în mod adecvat

Vedeți cum stropiți cuvinte cheie în întregul conținut text? Trebuie să furnizați mai multe informații pentru căutarea păianjenilor, pentru a vă putea identifica și indexa videoclipurile. Includeți cuvintele dvs. cheie SEO în numele fișierelor video, titluri, etichete și descrieri pentru a vă asigura că vă poziționați pentru context și relevanță.

De asemenea, atunci când încărcați videoclipurile dvs. alegeți o miniatură care are sens. Până la verificarea canalului dvs. YouTube, va trebui să vă fixați pentru un cadru din videoclipul dvs., dar după verificare puteți încărca miniaturi personalizate cu text sau suprapuneri pentru a descrie mai bine

Adăugați transcrieri video și sit-uri

Folosind din nou exemplul „Teme WordPress”, dacă creați un videoclip care se învârte în jurul temelor WordPress, veți menționa în mod evident „teme WordPress” undeva acolo. Crawler-urile cu motoarele de căutare nu vă „văd” videoclipurile așa cum o fac ființele umane, ceea ce ne aduce la transcrieri și sit-uri.

O transcriere a porțiunii audio a videoclipului dvs. vă oferă mai multe proprietăți imobiliare pentru a include cuvintele dvs. cheie, care îmbunătățește capacitatea de găsire. Transcrierile oferă utilizatorilor dvs. opțiunea de a „citi” videoclipul dvs. dacă nu pot să asculte la un moment dat. În plus, puteți utiliza chiar și o transcriere specifică ca bază pentru o postare care se leagă de celălalt conținut. Când toate sunt spuse și făcute, transcrierile vă permit să deblocați conținutul text din videoclipurile dvs. – conținutul pe care îl înțeleg motoarele de căutare.

Sitemap-urile video reprezintă o extensie a sitemap-ului dvs. de conținut, care ajută motoarele de căutare să găsească și să indexeze videoclipurile alături de celălalt conținut. Cea mai bună parte este că puteți personaliza sitemap-uri video pentru a include metadate, ceea ce sporește relevanța videoclipurilor dvs. pentru solicitările de căutare. Yoast oferă un minunat Plugin SEO video doar în acest scop.

Faceți videoclipurile dvs. ușor de găsit

În primul rând, profitați de caseta de descriere și de etichete atunci când încărcați un videoclip pe YouTube. Asigurați-vă că utilizați cuvinte cheie și include link-uri relevante pe site-ul dvs. web, unde spectatorii pot găsi mai multe informații despre subiectul pe care îl abordați. Adăuga etichete relevante deci video-ul dvs. este ușor de găsit pentru utilizatorii YouTube și motoarele de căutare.

Din punct de vedere al capacității de găsire și al experienței utilizatorului, trebuie să faceți videoclipurile încorporate ușor de găsit pe site-ul dvs. web. Încorporați un videoclip pe post / pagină și urmați asta cu categorii și etichete relevante. Acest lucru face ușor pentru utilizatorii și motoarele de căutare să vă găsească videoclipurile.

Adăugați elemente interactive videoclipurile dvs.

În timp ce acțiunile, aprecierile și preferatele sunt indicatori buni pentru că faci ceva corect, nu înseamnă neapărat că îți vei atinge obiectivele SEO. Puteți capta spectatorii în momentele cheie din videoclipurile dvs. Vorbesc despre elemente interactive cum ar fi formulare in-video, link-uri și testări care vă ghidează spectatorii către următorul pas logic cu mult înainte de încheierea videoclipului.

Partajează-ți videoclipurile pentru mai multe sucuri SEO video

Nu este suficient pentru a crea videoclipuri; aceasta este doar prima și cea mai ușoară parte a ecuației. Oamenii trebuie să vă vadă videoclipurile, deoarece 1) vă face să vă simțiți excelent și 2) mai multe vizualizări înseamnă o clasare mai bună. Deci nu vă fie rușine promovează-ți videoclipul energic, sau la fel de mult cât îți promovezi postările de pe blog.

Distribuie videoclipurile tale pe rețelele de socializare deoarece semnalele sociale înseamnă ceva pentru Google. Este un indicator al relevanței și al valorii, cu cât aveți mai multe, cu atât mai bine se află un videoclip. Într-o singură linie, promovați videoclipurile peste tot.

Cuvinte finale

Google continuă să acorde mai multă importanță videoclipurilor în ceea ce privește clasamentul. În plus, consumul video online continuă să crească pe măsură ce consumatorii doresc, utilizează și își aduc aminte de videoclipuri. De fapt, YouTube raportează că consumul video mobil crește cu 100% în fiecare an. [Sursă: HubSpot]

Mai mult, videoclipul a devenit mai accesibil și mai accesibil pentru întreprinderile mici. Ceea ce pune întrebarea: de ce nu ați implementat încă Video SEO?

Aveți o întrebare sau o sugestie? Ascultăm. Aruncați-ne o linie în comentariile de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp. Mulțumesc anticipat!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me