Sfaturi SEO de top pentru afaceri noi

Optimizarea motoarelor de căutare (SEO) este un subiect larg și poate părea un pic copleșitor atunci când începeți ca o nouă companie sau proprietar de site-ul web. Dar nu vă faceți griji! În acest articol, am defalcat SEO în câteva domenii-cheie pentru a-l ajuta să fie mai gestionabil. Hai să aruncăm o privire!


Instalați un plugin SEO bun

Utilizarea unui plugin SEO pentru a optimiza conținutul de pe site-ul dvs. WordPress este o necesitate. Acestea oferă o mulțime de funcții excelente pentru a ajuta site-ul dvs. să înceapă clasamentul. Din fericire, există numeroase pluginuri SEO gratuite (și premium) disponibile pentru a îmbunătăți poziția paginilor și a postărilor dvs. în motoarele de căutare.

Yoast SEO

Yoast SEO

În general, SEO Yoast este cel mai popular și cunoscut plugin WordPress disponibil. Această soluție gratuită vă oferă control asupra multor factori importanți ai SEO, cum ar fi titlurile și metadatele dvs., Sitemap-uri XML, pesmet, permalinkuri, legături sociale și multe altele (despre care puteți afla în ghidul nostru complet Yoast SEO).

Yoast SEO Post Meta

De asemenea, Yoast SEO vă permite să specificați un cuvânt cheie focus. Astfel puteți optimiza într-adevăr o anumită bucată de conținut pentru a se clasifica pentru cuvinte cheie de înaltă valoare. Yoast vă va arăta dacă ați folosit cuvântul cheie de mai multe ori și în locurile potrivite. De asemenea, vă va oferi sfaturi cu privire la ce puteți face pentru a vă îmbunătăți conținutul pentru a vă asigura că site-ul dvs. are șanse de luptă să se claseze pentru cuvintele dvs. cheie specifice.

SEO local

Yoast Local

Dacă aveți o afacere locală, cu locații fizice, atunci ar trebui să luați în considerare și instalarea pe pluginul premium local SEO pentru WordPress. Sau în egală măsură, optează pentru SEO local pentru Yoast pentru WooCommerce dacă conduci un magazin de comerț electronic alături de magazinul tău de cărămidă și mortar.

Când optimizați pentru SEO local, vizați căutările apropiate geografic de localitatea dvs. Acest lucru vă poate ajuta să vă clasificați în motoarele de căutare pentru căutări locale (cum ar fi „cel mai bun magazin de înghețată din New York City), precum și să vă permită să introduceți cu ușurință Google Maps, informații de contact, localizator de magazine și ore de deschidere în site-ul dvs. WordPress.

Cercetează-ți cuvintele cheie

Cercetarea cu cuvinte cheie este o necesitate pentru noile companii. După ce stabiliți ce vindeți și către cine vindeți, este esențial să determinați ce caută potențialii dvs. clienți sau clienți. De exemplu, dacă sunteți un magazin de rochii din Denver care este specializat în nunți, probabil că veți dori să clasificați pentru „rochii de mireasă Denver” sau „unde să cumpărați o rochie de mireasă în Denver” și altele asemenea.

Cu ajutorul acestui mesaj, puteți scrie conținut pentru site-ul dvs. web, concentrându-vă pe aceste cuvinte cheie. Dacă scrieți „Cel mai bun ghid pentru cumpărăturile de rochii de mireasă din Denver”, site-ul dvs. are șanse mari de clasare pentru acești termeni. În consecință, când cineva caută folosind aceste cuvinte cheie, va veni pe site-ul dvs. în motoarele de căutare.

Planificatorul de cuvinte cheie Google

Dar o parte dintr-o strategie bună de cuvinte cheie este folosirea unui amestec de variații și susținerea cuvintelor cheie. Cu Planificatorul de cuvinte cheie Google puteți determina rapid ce cuvinte cheie ar trebui să utilizați în postările dvs. Acest instrument popular vă permite să introduceți cuvinte cheie asociate afacerii dvs. Planificatorul oferă apoi informații importante cu privire la numărul de persoane care caută cuvintele cheie selectate.

În mod similar, Planificatorul de cuvinte cheie Google vă va atrage atenția și asupra căutărilor de cuvinte și expresii înrudite care sunt relevante pentru cuvintele dvs. cheie originale. Apoi, ar trebui să încercați să le utilizați în conținutul dvs. pentru a vă ajuta site-ul să se plaseze pentru o varietate de cuvinte cheie populare care sunt compatibile în nișa dvs..

Ubersuggest Instrument pentru cuvinte cheie

Puteți utiliza, de asemenea, instrumente gratuite, cum ar fi Ubersuggest pentru a găsi cuvinte cheie și mai înrudite sau trenduri Google pentru a descoperi cuvinte cheie noi / în trend în zona dvs. Acestea sunt instrumente grozave pe care tu (sau autorii blogului tău) le poți folosi din mers fără a fi nevoie să te autentifici în contul tău Google.

Luați serios Link Building

Crearea legăturilor este un factor important în algoritmul Google pentru clasarea site-urilor web. Așadar, asigurați-vă că adăugați link-uri la site-ul dvs., ambele intern și extern. În timp, link-urile vor apărea organic, dar ca o afacere nouă, ar trebui, de asemenea, să depuneți efortul de a planifica cum să câștigați inițial linkuri pentru site-ul dvs. web.

Legături interne

Legături interne

Linkurile interne sunt destinate altor pagini sau postări din propriul site web. De exemplu, dacă adăugăm un link către WordPress SEO, acesta este un link intern către o pagină din propriul nostru site web care vorbește despre WordPress SEO.

Adăugarea de link-uri interne pe site-ul dvs. este un mod ușor de a vă ajuta să vă îmbunătățiți poziția în motoarele de căutare. Linkurile interne facilitează căutarea Google pe site-ul dvs. pentru a găsi și clasifica conținut. De asemenea, link-urile interne ușoară pentru vizitatorii dvs. să găsească conținut și pot ajuta la creșterea timpului petrecut pe site-ul dvs..

Atunci când creați articole sau pagini pe site-ul dvs., nu uitați să vă conectați la alte postări sau pagini relevante. În plus, asigurați-vă că utilizați legături interne pentru a ghida utilizatorii către paginile dvs. cele mai importante. De exemplu, din pagina dvs. de pornire ar trebui să faceți legături către paginile unde doriți ca vizitatorii dvs. să meargă alături (pe propria pagină de pornire WPExplorer, linkăm la articolele noastre principale care credem că sunt cele mai utile, precum și la cele mai recente postări ale noastre).

Oriunde are sens să legați pagini și postări, profitați de această ocazie pentru a adăuga linkuri interne pe site-ul dvs. WordPress.

Link-uri Backlinks

Linkuri externe

Link-urile externe de pe site-urile terță parte care leagă conținutul dvs. sunt numite backlinks. În comparație cu legăturile interne, cu siguranță sunt mai greu de creat. Este important să accesați link-uri către site-ul dvs. web de pe site-uri relevante și de renume. Prin asocierea link-urilor, Google va recunoaște că site-ul dvs. este important și acest lucru vă poate ajuta site-ul să se clasifice în rezultatele căutării.

O modalitate excelentă de a genera link-uri către site-ul dvs. este să postați invitați pe alte site-uri. Contactați alte site-uri din nișa dvs., companii similare, reviste online din industrie și site-uri de știri și orice alte site-uri web relevante pe care le puteți găsi. Prin scrierea postărilor invitați pentru aceste site-uri puteți lăsa un link înapoi la propriul dvs. site.

Adăugați un blog

Blog WordPress

A lua timp și a depune efortul de a începe un blog pentru afacerea dvs. poate avea numeroase avantaje. Motoarele de căutare doresc să vadă că un site web este actualizat constant și adăugat la. Postarea zilnică sau săptămânală de articole pe blog vă va ajuta să bifați această casetă.

De asemenea, un blog permite site-ului dvs. să creeze conținut general, surse de trafic și să crească în cele din urmă. Adăugarea de conținut interesant și valoros va atrage noi vizitatori și va încuraja utilizatorii recurenti. Luați în considerare utilizarea diferitelor tipuri de media cum ar fi videoclipuri, podcast-uri și webinarii pentru a atrage publicul diferit. Traficul către blogul dvs. nu va fi numai bun pentru afacerea dvs., dar numărul crescând de vizitatori vă va ajuta în clasamentele motoarelor de căutare pentru noua dvs. afacere..

În cele din urmă, asigurați-vă că scrieți postări noi pentru subiecte noi. Nu doriți conținut duplicat. În schimb, concentrați-vă pe centrarea fiecărei postări pe blog în jurul unui cuvânt cheie diferit. Acest lucru va permite site-ului dvs. să se clasifice pentru o varietate de cuvinte cheie și, prin urmare, să ajungă la un public mai larg. Cu cât este mai interesant și mai divers conținut postat, cu atât este mai probabil să vă conectați cu utilizatori noi.

Optimizează-ți performanța site-ului

Asigurați-vă că site-ul dvs. WordPress este performant la cel mai înalt nivel posibil. Motoarele de căutare iau în considerare factori precum optimizarea imaginii și viteza site-ului. Prin urmare, optimizarea performanței generale a site-ului dvs. este un alt mod în care vă puteți îmbunătăți site-ul pentru motoarele de căutare.

Monitorizați viteza site-ului

Monitorizați viteza site-ului

Google zâmbește pe site-uri care se încarcă rapid și oferă o experiență de utilizator fără probleme. Deci, dacă site-ul dvs. nu are timp de încărcare rapid, acest lucru vă poate afecta foarte mult poziția în motoarele de căutare.

Dacă nu sunteți sigur cât de performant este site-ul dvs., poate doriți să utilizați un instrument gratuit pentru a vă odihni. O opțiune excelentă este Instrumente Pingdom. Versiunea gratuită a acestui serviciu premium de gestionare a performanței site-ului web vă va permite, printre alte utilizări, să testați rapid viteza de încărcare a site-ului dvs. De asemenea, va genera rapoarte detaliate care vă vor ajuta să înțelegeți ce tip de conținut încetinește site-ul dvs. și ce puteți face pentru a îmbunătăți timpii de încărcare. Utilizatorii premium pot, de asemenea, să monitorizeze viteza paginii dvs. în mod continuu, precum și să primească notificări în timp real de întrerupere.

Un alt instrument excelent este god ole ” Google PageSpeed ​​Insights. Acest instrument analizează site-ul dvs. utilizând o primă abordare de indexare mobilă – ceea ce înseamnă că arată performanța site-ului dvs. pe baza dispozitivelor mobile înainte de computere. Similar cu Pingdom, Google PageSpeed ​​Insights oferă, de asemenea, „oportunități” pentru a vă îmbunătăți viteza peste tot.

Îmbunătățiți viteza site-ului dvs.

Există câteva modalități ușoare de a îmbunătăți viteza site-ului. În mod evident, luați în considerare instrumentele de viteză a paginii raportate, dar puteți face câteva modificări indiferent de dimensiunea dvs..

În primul rând, priviți cu atenție temă și serviciu de gazduire folosesti. O temă modernă, cu încărcare rapidă, precum tema proprie Total WordPress Theme va impresiona imediat motoarele de căutare și ar putea rang site-ul dvs..

furnizor de hosting de wordpress gestionat de wpengine

Info și descărcare

Utilizarea unei gazde web de înaltă calitate este la fel de importantă. Dacă găzduiești vechea zicală „primești ceea ce plătești”, sună cu siguranță. Dacă vă puteți permite, optați întotdeauna pentru o companie de găzduire WordPress de înaltă calitate, precum WP Engine. Acest serviciu de găzduire specific WordPress are un palmares impresionant, oferind timpi de încărcare rapidă pentru numeroasele site-uri web pe care le găzduiesc.

Alte sfaturi de vârf pentru îmbunătățirea vitezei site-ului dvs. includ instalarea câtorva pluginuri diferite pe site-ul dvs. WordPress. Luați în considerare utilizarea unui plugin de memorie în cache, a unui plugin de optimizare a imaginilor și a unui plugin de încărcare leneș. Acestea pot îmbunătăți performanțele site-ului dvs. și vă pot ajuta să obțineți favoare cu motoarele de căutare.

Faceți site-ul dvs. mobil prietenos

Faceți site-ul dvs. mobil prietenos

Dacă aveți o temă mobilă receptivă este un alt factor crucial dacă doriți ca site-ul dvs. WordPress să se încadreze bine în motoarele de căutare. În zilele noastre este aproape imposibil să cumpărați o temă care nu este pregătită pentru mobil.

Dacă nu sunteți sigur, verificați. Scoateți-vă telefonul sau tableta și vizitați site-ul. De asemenea, puteți utiliza aceste sfaturi pentru a face site-ul dvs. mobil prietenos. În funcție de nișa site-ului dvs., poate doriți să vă concentrați și pe AMP pentru WordPress. Pe scurt, AMP (Accelerated Mobile Pages) vă permite să afișați o încărcare mai rapidă, versiuni simplificate ale paginilor dvs. (cu memorie în cache, mai puțin HTML, fără JavaScript etc) pe dispozitivele mobile. Dacă blogul dvs. este o parte importantă a site-ului dvs. web, AMP ar putea fi o idee bună pentru dvs..

Google PageSpeed ​​Insights

Așa cum am menționat anterior, pentru a verifica cât de performant este site-ul dvs. pe mobil, consultați Google Informații despre viteza paginii instrument. Pur și simplu introduceți site-ul dvs. web și Google vă va oferi un scor din 100 pentru performanța mobilă a site-ului dvs. și recomandări cu privire la ce să îmbunătățiți.

Gânduri finale pentru SEO de afaceri noi

Multe afaceri, în special atunci când abia începeți, nu au timpul necesar pentru a dedica SEO. Dacă acesta este cazul și aveți bugetul pentru acesta, atunci are sens să aduceți un profesionist SEO pentru a vă ajuta să optimizați site-ul dvs..

Când încercați să găsiți o afacere SEO sau o persoană fizică potrivită, cereți recomandări. Încercați întotdeauna să vorbiți cu clienții anteriori cu care au lucrat, nu citiți doar mărturiile. Și evitați toate revendicările de vârf. Dacă promit ceva care este prea bun ca să fie adevărat, atunci probabil este!

Angajarea unui expert SEO poate fi o modalitate excelentă pentru o nouă afacere de a se lansa în motoarele de căutare. Doar asigurați-vă că faceți cercetarea cu atenție înainte de a vă angaja.

Ce arie de SEO are nevoie de site-ul dvs. WordPress pentru a îmbunătăți sau a se concentra? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentariile de mai jos …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me