Măriți traficul către site-ul dvs. WordPress în 6 pași simpli

Sfaturi pentru creșterea traficului către site-ul dvs. WordPress

Dacă sunteți ceva ca mine, sunteți într-o călătorie constantă pentru a crește traficul pe site-ul dvs. Cu cât este mai mult trafic site-ul dvs., cu atât mai mulți bani câștigați și mai aproape sunteți mai râvnit Săptămâna de lucru de patru ore mod de viata.


Obținerea traficului nu este ușoară. Oamenii sunt acolo, dar găsirea lor și, ulterior, accesarea lor pe site-ul dvs. este un alt lucru cu totul. Este nevoie de o mulțime de încercări și erori pentru a ajunge la o formulă câștigătoare.

Ei bine, am întâlnit câteva formule câștigătoare la vremea mea și aș dori să le împărtășesc cu voi în această postare. Fiecare dintre următoarele sfaturi este încercat, testat și practic garantat pentru a crește traficul către site-ul dvs. WordPress. se bucura!

1. Optimizează-ți postările în SERP-uri

Majoritatea bloggerilor sunt obsedați de clasarea pe Google, dar ceea ce mulți nu își dau seama este că starea postării tale este afișat în paginile de rezultate ale motoarelor de căutare (SERP) din Google poate face și o mare diferență.

Optimizați-vă postările în SERP-uri pentru a crește traficul

În linii mari, ar trebui să vă preocupați două lucruri:

  1. Titlul: este posibil să doriți să schimbați acest lucru, astfel încât să fie mai potrivit pentru persoanele care folosesc Google să caute informații.
  2. Descrierea: ar trebui să scrieți întotdeauna o meta descriere pentru postările dvs. pentru a oferi oamenilor o idee clară despre ce se pot aștepta dacă fac clic.

Personalizarea titlului și descrierii este o bucată de tort cu pluginul SEO Yoast. Efectuați modificările prin caseta meta de pe ecranul Post:

Setările fragmentului SEO pentru Yoast

Este tot ce este la dispoziție – Google va prelua informațiile și le va folosi în SERP-urile lor și sperăm că un fragment mai atractiv și cu un clic poate ajuta la creșterea traficului către site-ul dvs..

2. Adăugați pâine

Navigația pentru paine este excelentă pentru utilizare – oferă vizitatorilor site-ului dvs. o idee imediată a locurilor în care sunt în raport cu structura site-ului dvs. și le permite să navigheze prin site-ul dvs. cu ușurință.

Există însă un beneficiu secundar pentru pesmetul: acestea adaugă o altă dimensiune aspectului site-ului dvs. în SERP-uri.

Adăugați pâine pentru a crește traficul

Breadcrumbs pe un site web …

Paine în Google SERP

… duce la pesmet în Google.

După cum vedeți, pesmetele incluse pe site-ul dvs. sunt, de asemenea, afișate în cadrul SERP-urilor. Acest lucru oferă căutătorilor mai multe informații despre site-ul dvs. înainte de a se afla chiar pe acesta, ceea ce nu poate fi un lucru rău.

Activarea pesmetului pe site-ul dvs. este o problemă relativ simplă și folosește din nou pluginul WordPress SEO prin Yoast. Puteți afla cum să adăugați pesmet pe site-ul WordPress cu acest tutorial pas cu pas.

3. Testează-ți titlurile pentru a crește traficul

Dacă ați făcut bloguri pentru o perioadă lungă de timp, veți ști totul despre importanța titlurilor. Aceeași postare poate fi un flop complet sau poate fi virală doar din puterea titlului său.

Ținând cont de asta, unul dintre cele mai eficiente lucruri pe care le poți face pentru a crește traficul pe site-ul tău este testarea titlurilor. Acest lucru se face cu ușurință Titlu Testare Split pentru WordPress conecteaza. Vă permite să creați două sau mai multe titluri pentru fiecare postare și / sau pagină pe care o scrieți, apoi le prezintă aleatoriu vizitatorilor și măsoară rata de clic.

După câteva clicuri, veți putea decide care titlu este cel mai de succes și să încheiați testul împărțit. Avantajele acestui lucru sunt imediate, dar și mai bune, dacă țineți cont de tendințe (adică ce tipuri de titluri au cel mai bun performanță) în viitor puteți crea titluri mai bune pentru cititorii dvs..

4. Conectați-vă paginile

În opinia mea, puține lucruri sunt mai importante pentru stimularea implicării pe un blog decât legătura dintre postările tale (adică interconectarea). Mulți vizitatori ai site-ului dvs. vor fi inițial orbiți de navigarea dvs. și veți constata că singura modalitate de a-i obliga să exploreze site-ul dvs. mai departe este să includeți link-uri către postări conexe direct în conținutul dvs..

Ca atare, vă recomand să includeți cât mai multe link-uri relevante către postările conexe pe blogul dvs. atunci când creați postări pe blog. Totuși, acest lucru nu este întotdeauna atât de ușor cu funcționalitatea implicită de căutare WordPress (ceea ce lasă mult de dorit).

Acesta este motivul pentru care jur Căutare mai bună a linkurilor interne conecteaza. În timp ce funcționalitatea de căutare implicită WordPress va căuta cuvântul cheie ales literalmente oriunde în toate postările și paginile dvs. și va returna rezultatele în ordine cronologică, o mai bună căutare de linkuri interne va lua în considerare doar titlurile postărilor și paginilor.

Căutare implicită a legăturii interne WordPress

Acest…

Căutare mai bună a linkurilor interne WordPress

… devine asta.

Având în vedere că este posibil să vă amintiți cel puțin unul sau două cuvinte din titlul postării la care faceți legătura, procesul de conectare devine mult mai ușor cu acest plugin.

5. Includeți postări conexe

Probabil că sunteți familiarizat cu conceptul de a include postări conexe în partea de jos a unui articol. Dacă utilizați deja Jetpack, puteți adăuga postări înrudite pe blogul dvs. activând pur și simplu funcția. Ar trebui să arate așa:

Modulul de postări conexe Jetpack

Afișarea relatărilor incluse este o modalitate dovedită de stimulare a implicării, oferind vizitatorilor o oportunitate clară de a continua să citească conținut pe site-ul dvs. Cu toate acestea, vă puteți întreba (în mod rezonabil) ce mesaje au legătură cu conducerea mai multor trafic către site-ul dvs..

Acolo intră un plugin de postări conexe. Majoritatea celor mai bune pluginuri legate de postări vă permit să specificați cum doriți postările dvs. corelate – prin categorii, etichete, postări recente, autori etc. În plus, există de obicei opțiuni pentru ce / cum doriți informațiile pentru articolele dvs. conexe apar în postări (miniatură, titlu, extras și altele).

6. Re-Tweet Postări arhivate

sunt un imens fan of Twitter – cred că este de departe cea mai accesibilă rețea de socializare în ceea ce privește posibilitatea de a construi o următoare și de a crește traficul (chiar am scris o postare doar despre conducerea traficului pe site-ul dvs. cu Twitter). Nu numai că, puteți automatiza fluxul de trafic de pe Twitter (precum și Facebook, LinkedIn, Tumbler și Xing) către site-ul dvs. cu ajutorul programului Revive Old Post.

Procesul este simplu: conectați pluginul la contul dvs. de Twitter și re-tweetează postările arhivate pe blogul dvs. pe baza criteriilor pe care le-ați setat (cum ar fi tipuri de posturi specifice, cât de des ar trebui publicate tweeturile și în ce perioade).

Revivează setările postării vechi

Postările arhivate sunt postate periodic pe profilul tău de Twitter, iar următorii tăi de Twitter vor face clic pe ele, descoperind astfel conținut vechi și reangajându-le cu blogul tău. În plus, aceștia ar putea să-și retuiteze postările, ceea ce duce la descoperirea lor de către persoane care nu vă auziseră anterior.

Ce sfaturi fac Tu Trebuie să crești traficul?

Cele șase sfaturi de mai sus sunt câteva dintre preferatele mele, mai ales că sunt atât de acționabile – le poți implementa în momente și să începi să crești traficul imediat. Și asta ne dorim cu toții la sfârșitul zilei: sfaturi acționabile pe care le putem pune în practică.

Cu toate acestea, am zgâriat doar suprafața de mai sus în ceea ce privește utilizarea WordPress pentru a crește traficul pe site-ul dvs. Acesta este motivul pentru care vreau ajutorul tău acum. Ce fac tu faceți pentru a crește traficul pe site-ul dvs. WordPress? Aveți sfaturi de distribuit? Vă rugăm să ne informați în secțiunea de comentarii de mai jos!

Alternativ, dacă aveți întrebări cu privire la sfaturile de mai sus pentru creșterea traficului (sau despre construirea traficului în general), nu ezitați să întrebați.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map