Du har den nyeste WordPress-plattformen installert. Du har det valgte premium-temaet og alle nødvendige plugins konfigurert. Du er virkelig spent på at du endelig får ut en drøm om å drive en online virksomhet. Eller bare å eie et personlig nettsted. Du har postkassene dine satt opp, og du er klar til å åpne butikken.


Med andre ord, WordPress-nettstedet ditt er fullastet, og du vil virkelig rocke festen. Men du har nøyaktig null kunder. Forutsatt at du gjorde leksene dine, er kundene der bra, men du har ikke funnet dem eller omvendt; de har ikke funnet ditt WordPress-nettsted og tilbudene dine.

Hva å gjøre? Svaret ligger i dette WordPress-markedsføringsinnlegget. La oss først få noen grunnleggende definisjoner av veien:

Markedsføring – Handlingen eller virksomheten for å markedsføre og selge produkter eller tjenester, inkludert markedsundersøkelser og reklame.

Nettstedsmarkedsføring – Bruke Internett for å levere reklamemateriell til forbrukere. Det inkluderer markedsføring via e-post, markedsføring av søkemotorer, markedsføring på sosiale medier …

Kilde: Online Definisjoner, Wikipedia.

Når vi sier markedsføring av WordPress-nettstedet ditt, mener vi faktisk å markedsføre produktene eller tjenestene dine, så gjør det skille. Nettstedet ditt er bare et markedsføringsverktøy, men med så mange online virksomheter som dukker opp annenhver dag, kan nettstedet ditt være både virksomheten og markedsføringsverktøyet. Gjør det skillet også.

Markedsføringsmetodene vi skal diskutere i dag er stort sett gratis (eller relativt billige) og ganske enkle å implementere, men du må gjøre det være forberedt på tidsinvesteringen. Jeg vil også anbefale noen plugins mens vi går sammen, så se også etter det. Med det dekket, hvordan kan du markedsføre WordPress-nettstedet ditt med lite albufett og uten å knekke banken?

Sett nettstedets adresse på alle dokumenter

add-din-e-post

La oss sparke den gammeldagse måten. Hvis du publiserer alle slags dokumenter: brosjyrer, brosjyrer, pressemeldinger eller kampanjetrykk medier generelt, må du sørge for at nettadressen din (URL) vises på hver. Det er enkelt og det er ingen ekstra kostnader, så gjør det allerede. Kan det være visittkort, fakturaer, brevhoder, presentasjonsmapper, spesifikasjonsark, pakksedler eller markedsføringssikkerheter, plasser domenet ditt på hvert papir som kommer ut av kontoret ditt.

Andre dokumenter inkluderer ebøker, forslag, papirer, emballasjemateriell: containere, lokk, poser og så videre, andre reklameartikler og til og med PowerPoint-presentasjoner. Hvert dokument som representerer virksomheten din, må ha ditt domenenavn. Så enkelt er det.

Pressemelding

Ja, jeg vet at du ikke har lyst til å skrive en, men pressemeldinger fungerer fortsatt. Den eneste tommelfingerregelen er at pressemeldingen din må være nyhetsverdig og gi informasjon om virksomheten din.

Nå er ikke alt nyheter. Hvis du samarbeider med et nytt selskap for å tilby en ny (eller bedre) tjeneste, er det for all del nyhetsverdig. På den annen side, hvis du blir omtalt i et intervju, vil det gi god fôr for et blogginnlegg, men ikke en pressemelding. Få forskjellen?

Når du har pressemeldingen klar, kan du sende den til lokale medier, men hvis du vil hoppe over turen, kan du sende inn pressemeldinger online gratis. Her er noen av anbefalingene mine:

Forutsatt at pressemeldingen din er nyhetsverdig og at du er innenfor retningslinjene, bør pressemeldingen finne veien til hendene på redaksjonen. Resultatet blir trafikk av høy kvalitet som kommer din vei. Flytt noen få pressemeldinger rundt, så får du nøyaktig det humøret du vil ha i trafikkstatistikken. garantert.

Artikkel Markedsføring

Trådløst i byen

Her er en annen oldie. Artikkelmarkedsføring har eksistert i aldre, og det er langt fra død selv med de strenge algoritmeoppdateringene. Hvis du gjør det riktig (ved å følge regler og gi nyttige artikler) er det en hel verden å ta. Ikke gå i de mørke smugene med artikkelmarkedsføring fordi gode og gode Google ikke liker den typen ting. Ikke spill triks med artikkelmarkedsføring i det hele tatt!

I tillegg til å følge regler og produsere artikler med høy verdi, må du være med og sende bare til artikkelskataloger som følger generelle SEO-retningslinjer. Ellers vil Google og andre store søkemotorer merke deg med alle slags dårlige profiler som resulterer i tap av merkevaremyndighet og trafikk. Bortsett fra, artikkelmarkedsføring vil hjelpe virksomheten din til å utnytte den enorme mengden trafikk som artikkelen kataloger trekker.

Alt du trenger å gjøre er å inkludere domenenavnet ditt (eller en lenke til produktsidene dine) på slutten av artiklene dine, lene deg tilbake og se på når tallene skyter gjennom taket. Ville du ikke like det? Hvis du ønsker å prøve deg på markedsføring av artikler for å markedsføre WordPress-nettstedet ditt, er her noen anbefalte artikkelskataloger:

 • Ezinearticles.com
 • iSnare.com
 • Articlealley.com
 • Webmasterarticles.net
 • Artipot.com

Ikke send inn artiklene dine i flere tusen kataloger, fordi det anses som spam og søkemotor edderkopper vil straffe deg. Det er mer enn nok å sende inn til fem artikkelskataloger.

Husk å sjekke at din valgte artikkelskatalog følger de anbefalte retningslinjene før du blir med eller sender inn artikler.

Gjesteblogging

Gjesteblogging er et fantastisk markedsføringsverktøy som jeg bruker personlig. Jeg har lagt det under artikkelmarkedsføring fordi det i grunnen er gjesteblogging bare en annen form av artikkelmarkedsføring. I motsetning til å skrive og sende inn tusen artikler til forskjellige kataloger, innebærer gjesteblogging å skrive informative (og ofte veldig lange) blogginnlegg på et annet nettsted – helst ett med mer trafikk enn ditt.

Det er også viktig å sikre at du gjesteblogger på nettsteder som har en høy Google personsøkerank (over 5). Du kan sjekke domeneautoritet, pagerank og forskjellige andre aspekter av ethvert nettsted ved hjelp av verktøy som Åpne nettsted Explorer eller Alexa. Gjesteblogg på en rekke relaterte nettsteder, sett inn nettadressen din i forfatterbiografen og se etter hvert som trafikken din vokser. Et flertall online gründere tar seg til gjesteblogging som en viktig metode for markedsføring, så ikke gå glipp av alt moroa.

Epost markedsføring

wordpress-e-comment-varsling

Ordet på gatene er det nitti åtte prosent av besøkende på nettstedet ditt kjøper ikke ved første besøk. Det er trist, ikke sant? Men vi har ikke råd til å være triste, så la oss komme til løsningen: epost markedsføring. E-postmarkedsføring tilbyr deg direkte kontakt med dine potensielle kunder. Du kan når som helst kommunisere med kundene dine. Du kan dele bransjens nyheter, tips, leksjoner eller noe annet som vil gjøre kundenes liv (eller virksomhet) bedre.

Du kan markedsføre produktene dine (eller tilknyttede produkter – bare ikke direkte tilknyttede lenker) via e-postmarkedsføring. Du kan kommunisere oppdateringer og endringer i virksomheten din. Du kan konvertere bare nettbesøkende til lojale og betalende kunder med noen få smarte e-poster. Du kan, du kan, du kan. Det er bare så mye du kan gjøre med markedsføring på e-post ved å opprettholde en sunn flyt av trafikk tilbake til ditt WordPress-nettsted. Dette gjelder spesielt hvis du har en enorm e-postliste. Bare skyte dem en e-post hver gang du publiserer et nytt innlegg.

E-postmarkedsføring, ja det kan du �� Som alltid snuste jeg rundt og fant noen få plugin-programmer for e-postmarkedsføring for å komme i gang. Her er listen:

Hvis du ønsker å starte markedsføring via e-post med en gang, vil følgende kule gutter være glade for å holde hånden.

Disse selskapene vil leie deg e-postmarkedsføringsprogramvare og alt annet du trenger for så lite som nitten dollar (19 dollar) i måneden. Jeg har vært sammen med alle tre, og mens AWeber er supereffektiv, kan MailChimp være litt komplisert (men bare fordi den har så mange gode funksjoner) og Mad Mimi er en lek å jobbe med. For øyeblikket bruker jeg Mad Mimi og WPExplorer bruker MailChimp. Velg en som fungerer for deg!

Word of Mouth aka Viral Marketing

Det er riktig, du kan øke netttrafikken din betydelig bare ved å få ordet ut. Planen er å oppmuntre vennene dine til å dele domenenavnet ditt (URL) med vennene sine. Munnhull blir viral markedsføring når vennene dine også deler URLen deres med vennene sine. Hold på det en stund, og domenenavnet ditt vil komme til veldig mange mennesker på kort tid. Bare begynn å dele URLen din i dag og be vennene dine dele den med vennene sine og så videre.

Merknad 1: Forsikre deg om at du leverer løftene og leverer kvalitetstjenester, eller at du bryter alt.

Notat 2: Ikke spam noen – bare send vennene dine, ikke vennene dine.

Du kan også tilby insentiver og belønning til alle som deler nettadressen din med flest mennesker, noe som introduserer oss til vårt neste punkt.

Tilknyttet markedsføring / programmer

Tjen penger med WordPress

Du kan belønne folk for å henvise andre til ditt WordPress-nettsted. Det fungerer som magi og er et flott markedsføringsverktøy for mange en online virksomhet, f.eks. webhotell nettsteder. Du kan belønne folk som henviser andre til nettstedet ditt med provisjoner, gratis medlemskap og rabatter bare for å nevne noen få.

Du trenger ikke å ha provisjonspenger på forhånd, bare ta det av salget du gjør fra henvisningene. Å installere skript for å kjøre tilknyttede programmer kan være ganske oppoverbakke, så jeg vil anbefale programmer og plugins som du kan bruke til å administrere tilknyttede selskaper. I tilknyttede plugins kategori vi har:

Og i tilknyttede programmer kategori vi har:

Husk også å alltid betale dine tilknyttede selskaper i tide ��

Frakoblet markedsføring

OLG-fashioned-postkort-brev

Å eie et WordPress-nettsted betyr ikke å droppe ut av markedsføring i den virkelige verden. Som et lite selskap kan du fortsatt ha stor fordel av annonser med gule sider og så videre. Å plassere annonser i magasiner og sende ut brev kan føles som den utdaterte tingen å gjøre, men ikke ta feil, en stor gruppe mennesker leser fortsatt magasiner og brev. Bare sørg for at du annonserer i de riktige magasinene.

Små annonser i magasiner er ganske billige, noe som betyr at du ikke trenger å rane en bank for å realisere bedre nettrafikk. Å sende noen et spor av og til avviker noe fra det vanlige (e-post, SMS, tweets) og skiller deg ut. Du har ikke hørt slutten på det ennå. Du kan markedsføre WordPress-nettstedet ditt med postkort! Ja, postkort er ganske gamle skolen, men ikke glem kraften i skiller seg ut fordi det er akkurat det som vil skje når du sender postkort til kundene dine.

Postkort er billige, og du kan få mye fra Amazon. Du kan også skrive ut din egen ved å bruke en tilpasset mal fra Creative Market eller Etsy.

Innleveringer av søkemotorer

Flertallet av mennesker vil fyre opp sine favoritt søkemotorer hvis og når de trenger informasjon om et gitt produkt. Dette betyr at menneskene du leter etter kan være på utkikk etter akkurat det du tilbyr.

Men de vil ikke finne ditt fantastiske WordPress-nettsted eller produkter hvis du ikke er oppført i søkemotorer. Å sende nettstedet ditt til søkemotorer er enkelt og gratis.

Det er noen nettstedseiere som tror de er oppført i store søkemotorer fordi et månedlig abonnement på 49,95 dollar hos et SEO-firma sier det, eller fordi noen lovet å liste dem i tusenvis av søkemotorer, men ikke faller for noe av det.

Den beste måten å liste opp nettstedet ditt er for hånd – din egen hånd – fordi alle innsending du trenger er til de tre store søkemotorene, nemlig Google, Bing og Yahoo!

Send inn nettstedet ditt til:

Husk å sende inn områdekartet ditt også. Les mer om innsending av nettkart til Google her, til Bing her, og til Yahoo! her. Når nettstedet ditt er sendt inn, er det på tide å optimalisere det i samsvar med å dra full nytte av søkemotortrafikken.

Optimalisering av søkemotoren

seo-feil

Dette burde ha kommet først på dette innlegget, men vi måtte starte den gammeldagse måten å huske? Søkemotoroptimalisering (eller kort sagt SEO) er prosessen med å gjøre WordPress-nettstedet ditt uimotståelig for søkemotor edderkopper.

Studier innen forskning om innholdsmarkedsføring har vist at mange ankommer et nettsted etter å ha funnet det i søkemotorer. Når det er sagt, vil du glede deg over et enormt hopp i trafikken din hvis du nøye optimaliserer nettstedet ditt for søkemotorer. Tross alt, mange mennesker ikke gå forbi den første siden med Googles søkeresultater, så du må vises på den aller første siden, helst i de første fem resultatene. Siden vi dekket WordPress SEO i store lengder i dette andre innlegget, vil jeg bare nevne noen få punkter.

SEO-innhold

 • Forsøk å lage webinnhold for mennesker først og søkemotorer andre. Innholdet ditt må være nyttig og titlene dine virkelig overbevisende for å lokke leserne – ikke hakk til kreativitet. Spre nøkkelordene dine jevnt – ikke overdriv.
 • Gjennomfør nøkkelordforskning på forhånd og optimaliser produktsidene dine med de begrepene folk bruker for å finne produktene dine. Bruk også nære alternativer.
 • Det er absolutt ingen grunn til å optimalisere kontakten, vanlige spørsmål, personvernregler og de andre sidene som ikke påvirker bunnlinjen din direkte. Optimaliser hjemmesiden din og produkt- (destinasjonssidene).
 • En nøkkelordtetthet på 2,5% er grunnlinjen
 • Inkluder de primære nøkkelordene i overskrifter (

  ,

  ,

  …,

  ) og i ankertekst.

 • Unngå automatisert artikkelspinning, lag ferskt og originalt innhold eller skriv om artikler for hånd

Image SEO

 • Inkluder nøkkelordet ditt i bildenavnene dine
 • Inkluder nøkkelordet ditt i ALT-taggen
 • Legg til nøkkelordrike beskrivelser til alle bildene dine

Les mer om WordPress SEO i vår annen artikkel. Det er absolutt ikke behov for å manuelt redigere WordPress-maler, du kan optimalisere WordPress-nettstedet ditt ved å bruke en av disse pluginsene:

Flere ressurser om WordPress SEO og SEO generelt:

Sosiale medier

wordpress-sosial-ettiquette

Facebook, Twitter, Pinterest, Reddit, Digg, StumbleUpon og de andre sosiale mediesidene treffer treff i millionene. Hver dag. Ingen av disse nettstedene belaster deg for å opprette kontoer, og du kan markedsføre virksomheten din for hele verden på få minutter.

Bare sett opp kontoer og begynn å samhandle med millioner av brukere. Så enkelt er det, men du må også ha en strategi. Legg ut bloggoppdateringer, tweet nye tjenestetilbud, fest interessante bilder, Reddit noe, Digg noe annet og bare snuble deg inn i bedre nettrafikk. Ha det moro mens det er sosiale medier.

Verktøykasse

Når du markedsfører WordPress-nettstedet ditt, trenger du et arsenal av verktøy. Følgende er noen av ressursene og pluginene du trenger:

ressurser

WordPress-markedsføring / sosiale deling-plugins

Konklusjon

Å markedsføre WordPress-nettstedet ditt kan virke som en utfordring med det første, men i det øyeblikket du får tak i det, vil det være de enkleste tingene du noen gang har gjort. Den beste tilnærmingen er alltid å følge regler, spesielt i dagens tider med Google-algoritmeoppdateringer. Skyv markedsføringsmetoder for svart hatt og løp etter åsene når SEO-firmaet ditt eller internettmarkøren foreslår nevnte metoder.

På slutten av dagen, det handler ikke så mye om metodene du bruker, men muligheten til å iverksette tiltak som avgjør suksessen din. Det er fordi markedsføring er en kontinuerlig prosess og suksessen din er proporsjonal med innsatsen. Husk alltid å investere mest mulig energi i metodene som fungerer for deg, akkurat som den 80-20 Paleo-regelen.

Vet du om WordPress markedsføringsmetoder som jeg ikke nevnte i dette innlegget? Eller har du noen gode markedsføringstips å dele? Del med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me