Tips for å øke trafikken til ditt WordPress-nettsted

Hvis du er noe som meg, er du på en konstant reise for å øke trafikken til nettstedet ditt. Jo mer trafikk nettstedet ditt får, jo mer penger tjener du og jo nærmere er du ettertraktet Fire timers arbeidsuke livsstil.


Men det er ikke lett å få trafikk. Menneskene er der ute, men å finne dem og deretter få dem til nettstedet ditt er en annen ting helt. Det krever mye prøving og feiling for å oppnå en vinnende formel.

Vel, jeg har kommet over noen vinnende formler i min tid, og jeg vil gjerne dele dem med deg i dette innlegget. Hver av de følgende tipsene er prøvd, testet og praktisk garantert for å øke trafikken til ditt WordPress-nettsted. Nyt!

1. Optimaliser innleggene dine i SERP-ene

De fleste bloggere er besatt av rangering i Google, men det mange ikke skjønner er at innlegget ditt er vises på Search Engine Results Pages (SERPs) i Google kan også utgjøre en stor forskjell.

Optimaliser innleggene dine i SERP-ene for å øke trafikken

Stort sett er det to ting du bør være opptatt av:

  1. Tittelen: Det kan være lurt å endre dette slik at det er mer passende for folk som bruker Google å søke etter informasjon.
  2. Beskrivelsen: du bør alltid skrive en metabeskrivelse for innleggene dine for å gi folk en klar ide om hva de kan forvente hvis de klikker.

Å tilpasse tittelen og beskrivelsen er et stykke kake med Yoast SEO-pluginen. Bare gjør endringene via metaboksen på Innlegg-skjermen:

Yoast SEO Snippet-innstillinger

Det er alt for det – Google vil hente informasjonen og bruke den i SERPene sine, og forhåpentligvis vil et mer attraktivt og klikkbart utdrag bidra til å øke trafikken til nettstedet ditt.

2. Tilsett brødsmuler

Navigering av brødsmuler er flott for brukervennlighet – det gir besøkende på nettstedet ditt en umiddelbar ide om hvor de er i forhold til nettstedets struktur og gjør det enkelt å navigere gjennom nettstedet ditt.

Men det er en sekundær fordel for brødsmuler: de gir en annen dimensjon til nettstedets utseende i SERP-ene.

Legg til brødsmuler for å øke trafikken

Brødsmuler på et nettsted …

Brødmuler i Google SERP

… fører til brødsmuler i Google.

Som du kan se, er brødsmuler som er inkludert på nettstedet ditt også vist i SERP-ene. Dette gir søkerne mer informasjon om nettstedet ditt før de selv er på det, noe som ikke kan være en dårlig ting.

Å aktivere brødsmuler på nettstedet ditt er en relativt grei sak og bruker WordPress SEO av Yoast plugin igjen. Du kan lære hvordan du legger brødsmuler til WordPress-nettstedet med denne trinnvise opplæringen.

3. Del Test Test overskriftene dine for å øke trafikken

Hvis du har blogget over lengre tid, vil du vite alt om viktigheten av overskrifter. Det samme innlegget kan være en komplett flopp eller bli viral på styrken av overskriften alene.

Med det i bakhodet, er en av de mest effektive tingene du kan gjøre for å øke trafikken til nettstedet, delt testoverskrifter. Dette gjøres enkelt med Tittel delt testing for WordPress plugg inn. Den lar deg lage to eller flere overskrifter for hvert innlegg og / eller side du skriver, og deretter presentere dem tilfeldig for besøkende og måler klikkfrekvensen.

Etter flere klikk vil du kunne bestemme hvilken overskrift som er den mest vellykkede og avslutte deltesten. Fordelene med dette er umiddelbare, men enda bedre, hvis du tar oppmerksom på trender (dvs. hvilke typer overskrifter som gir best), kan du lage bedre overskrifter for leserne dine i fremtiden.

4. Koble sammen sidene dine

Etter min mening er det få ting som er viktigere for å øke engasjementet på en blogg enn å koble sammen innleggene dine (dvs. sammenkobling). Mange besøkende på nettstedet ditt vil i utgangspunktet være blinde for navigasjonen din, og du vil finne at den eneste måten å tvinge dem til å utforske nettstedet ditt videre er å inkludere lenker til relaterte innlegg direkte i innholdet ditt.

Som sådan anbefaler jeg at du tar med så mange relevante lenker til relaterte innlegg på bloggen din som mulig når du oppretter blogginnlegg. Dette er imidlertid ikke alltid så enkelt med WordPresss standard søkefunksjonalitet (som overlater mye å være ønsket).

Derfor sverger jeg ved Bedre internt lenkesøk plugg inn. Mens WordPress standard søkefunksjonalitet vil lete etter det valgte søkeordet bokstavelig talt hvor som helst i alle innleggene og sidene dine og returnere resultater i kronologisk rekkefølge, vil Better Internal Link Search bare vurdere innlegg og sidetitler..

Standard WordPress intern lenksøk

Dette…

Bedre WordPress internt lenkesøk

… blir dette.

Gitt at du sannsynligvis vil kunne huske minst ett eller to ord fra tittelen på innlegget du lenker til, blir prosessen med å koble sammen langt enklere med denne plugin.

5. Ta med beslektede innlegg

Du er sannsynligvis kjent med konseptet å inkludere beslektede innlegg nederst i en artikkel. Hvis du allerede bruker Jetpack, kan du legge til relaterte innlegg til bloggen din ved å aktivere funksjonen. De skal se noe slik ut:

Jetpack relaterte innleggsmodul

Inkluderte relaterte innlegg er en velprøvd måte å øke engasjementet ved å gi besøkende en klar mulighet til å fortsette å lese innhold på nettstedet ditt. Imidlertid kan du (ganske rimelig) lure på hva relaterte innlegg har å gjøre med å øke trafikken til nettstedet ditt.

Det er der en relatert innlegg-plugin kommer inn. De fleste av de beste relaterte innlegg-pluginene lar deg spesifisere hvordan du vil at relaterte innlegg skal genereres – via kategorier, koder, nylige innlegg, forfattere osv. I tillegg er det typisk alternativer for hva / hvordan du vil informasjon om relaterte elementer vises på innlegg (miniatyrbilde, tittel, utdrag og mer).

6. Re-Tweet arkiverte innlegg

jeg er en enorm fan av Twitter – Jeg tror det er det desidert mest tilgjengelige sosiale nettverket med tanke på å kunne bygge et etterfølgende og øke trafikken (jeg har til og med skrevet et innlegg om å drive trafikk til nettstedet ditt med Twitter). Ikke bare det, du kan automatisere strømmen av trafikk fra Twitter (så vel som Facebook, LinkedIn, Tumbler og Xing) til nettstedet ditt med Revive Old Post-plugin.

Prosessen er enkel: du kobler pluginen til Twitter-kontoen din, og den tweeter arkiverte innlegg på bloggen din på nytt basert på kriterier du har angitt (for eksempel spesifikke innleggstyper, hvor ofte tweets skal publiseres og innen hvilke tider).

Gjenoppliv innstillinger for gamle innlegg

Arkiverte innlegg blir periodisk lagt ut på Twitter-profilen din, og dine Twitter-følgere vil klikke på dem, og dermed oppdage gammelt innhold og engasjere dem på nytt med bloggen din. Videre kan de twitre innleggene dine på nytt, noe som fører til at de blir oppdaget av folk som ikke tidligere hadde hørt om deg.

Hva tips gjør Du Må øke trafikken?

De seks tipsene ovenfor er noen av favorittene mine, spesielt fordi de er så brukbare – du kan implementere dem på et øyeblikk og begynne å øke trafikken umiddelbart. Og det er det vi alle ønsker på slutten av dagen: handlingsrike tips som vi kan utføre.

Imidlertid har jeg egentlig bare klødd på overflaten ovenfor når det gjelder å bruke WordPress for å øke trafikken til nettstedet ditt. Derfor vil jeg ha din hjelp nå. Hva gjør du gjøre for å øke trafikken til WordPress-nettstedet ditt? Har du noen tips å dele? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Alternativt, hvis du har noen spørsmål i det hele tatt om tipsene ovenfor for å øke trafikken (eller om å bygge trafikk generelt), ikke nøl med å spørre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me