1. 1. Ghid pentru începători pentru SEO pentru WordPress: Intro, Prep și Jargon
  2. 2. Cercetare și utilizare a cuvintelor cheie WordPress pentru SEO
  3. 3. Acum citesc: Îmbunătățiți SEO cu backlinks, viteza site-ului și multe altele

În acest capitol avem de-a face cu backlink-uri, cum să le obținem, cum să îmbunătățim viteza de încărcare a paginilor, postarea oaspeților și cum să optimizăm partajările sociale. Așadar, fără alte adaosuri, să ne dezvăluiți și mai mult despre WordPress SEO.


Obțineți mai multe backlinkuri organice

Backlink-urile sunt un pic controversate. Nu dacă îți îmbunătățesc sau nu clasamentele, ci cum ar trebui să mergi despre obținerea lor. Mă voi ocupa în principal de link-uri organice aici, adică atunci când oamenii se conectează la conținutul dvs. din proprie voință. Un mod sigur de a obține mai multe legături organice înapoi pe site-ul dvs. este să cultivați o audiență. Aceasta nu este în niciun caz o soluție pe termen scurt. Când oamenii comentează sau vă trimit întrebări prin poștă, asigurați-vă că vă luați timpul necesar pentru a lăsa răspunsuri atentă. (Și încercați să nu o faceți doar pentru backlinks / partajare.)

Ceva care ar putea fi surprinzător pentru unii, deși nu ar trebui să fie, este faptul că oferirea unor exclamări autentice și conectarea la articole pe care le-ați găsit deosebit de utile sau interesante, poate fi de fapt o modalitate de a obține backlinks. „Dă-i vei primi.” În mod obișnuit, acest lucru funcționează mai bine cu influencerul care nu are o audiență atât de mare, încât sunt mereu pline de cereri de favoruri și de strigăte și invitații pentru a fi intervievat și altele asemenea.

În cele din urmă, cultivarea relațiilor cu oameni care, de asemenea, scriu despre un subiect similar (dar, de obicei, nu sunt concurenții dvs. direcți), poate fi o modalitate excelentă de a obține nu doar backlinks. Prin cultivarea relațiilor, nu vreau să aleg pe nimeni care are un site web cu suficiente vizualizări de pagină pentru a-ți satisface criteriile și pentru a le spama cu e-mailuri și tweet-uri. Vreau să spun că găsești pe cineva care călărește pe care săpături de fapt, despre care păreri îți place să afli mai multe despre ele și să găsești o modalitate unică prin care să îi poți ajuta. Trimiteți-le o recomandare de carte dacă le vedeți că menționează o anumită carte. (Sau puteți chiar să le trimiteți cartea.)

Scrieți conținut mai lung

Un alt lucru care vă poate ajuta atunci când vine vorba de obținerea unui clasament mai mare, este crearea de conținut mai lung. Nu numai că Google are o nouă funcție care oferă conținut de formă lungă pentru unele căutări, conținutul cu forme lungi are tendința de a se clasifica mai bine în general. (Lungimea medie a conținutului pentru primele 10 rezultate din Google este de peste 2000 de cuvinte.)

În timp ce internetul devine notoriu pentru scurta durată de atenție și infatuarea cu gif-uri pentru pisici, se dovedește că postările mai lungi obțin semnificativ mai multe backlink-uri. Însă nu vă gândiți că este o trecere gratuită pentru a scrie 2500 de cuvinte de umplere. Ceea ce înseamnă, este că, probabil, ar trebui să experimentați combinând idei pentru a crea bucăți de conținut mai lungi. Sau abordați un subiect despre care vă temeți că nu vă puteți arunca într-un articol rapid. Practic, nu-ți este frică să aprofundezi un subiect.

Îmbunătățirea vitezei site-ului

W3-totala-cache-WordPress-plugin-wpexplorer

Nu numai că o viteză de încărcare mai rapidă va avea un impact pozitiv asupra clasamentelor dvs., ci va reduce rata de respingere, ajutându-vă să rețineți mai mulți vizitatori, ceea ce poate duce la mai multă implicare a utilizatorilor, a share-urilor și chiar a backlinkurilor în timp..

Dacă doriți o modalitate gratuită de a crește rapid și ușor viteza de încărcare a paginii, instalați un plugin pentru cache și configurați-l în mod corect. De asemenea, doriți să vă optimizați imaginile. Poate doriți să obțineți un plugin de optimizare a imaginii. Dar cel mai important pas aici este că comprimați fișierele de imagine manual înainte de a le încărca și de a le face dimensiunea corespunzătoare pentru site-ul dvs. web.

În cazul capturilor de ecran, implicit este adesea un fișier PNG destul de greu de dat, pe care îl puteți comprima cu ușurință într-un fișier JPEG mult mai gestionabil folosind orice editor de imagini. Chiar și MS Paint. Deși dimensiunea recomandată pentru imaginile dvs. depinde de viteza gazdei dvs. și dacă utilizați sau nu o rețea de livrare de conținut, încercați să păstrați fișierele de imagine la câteva sute de kilobiți sau mai puțin este de obicei o idee bună. Și încercați să utilizați numai pluginuri care vă îmbunătățesc efectiv linia de jos.

Afișarea oaspeților: calitate peste cantitate

Postarea oaspeților înseamnă pur și simplu publicarea articolului sau a postării dvs. pe blogul sau pe site-ul altcuiva. În timp ce Matt Cutts a mers până să declare postarea de invitați pentru backlinks ca fiind moartă la începutul acestui an, există o mulțime de exemple de bloguri care postează frecvent oaspeții, care nu au fost penalizate în niciun fel. Site-uri care păstrează un rang ridicat pentru mulți dintre un cuvânt cheie competitiv. Bufferul este un exemplu.

Voi ieși pe un membru și voi sugera că postarea oaspeților pentru a crește cantitatea de backlink-uri pe site-ul dvs., este ceea ce a fost și este penalizat. În timp ce scrii câteva postări pentru clienți de calitate pentru site-uri sau bloguri conexe, probabil că nu va avea efecte adverse asupra site-ului tău. Deși, dacă doriți să-l jucați în siguranță, puteți solicita întotdeauna ca orice legături către site-ul dvs. să fie făcute fără urmări.

Sau dacă doriți să-l jucați complet, 10000% puteți opta pentru afișarea unui invitat deloc, dar acest lucru va fi probabil pe cheltuiala dvs. Postarea oaspeților poate fi o modalitate foarte rapidă de a construi o audiență, iar a avea o audiență activă este o modalitate foarte bună de a obține mai multe acțiuni, backlinks și, desigur, un clasament mai bun. Ați dori, de asemenea, probabil să stați departe de numeroasele comunități de bloguri de oaspeți online, deoarece unii membri au raportat că sunt penalizați în clasamentul de căutare de către asociație. Dacă sunteți complet nou în concept, citiți acest lucru ghid despre blogging-ul oaspeților.

Utilizați Google Authorship

Nu numai că acest lucru vă va face fața și numele să apară alături de rezultatele căutării dvs. în Google, rezultatele dvs. vor fi, de asemenea, prioritizate dacă persoana care caută face parte din rețeaua dvs. de G +. Procesul este destul de simplu. Vă numiți ca un contribuabil la un anumit site din pagina dvs. G +, apoi adăugați un link la pagina dvs. G + din conținut pentru a completa cercul. Citiți mai multe despre cum să configurați autoria Google în WordPress.

Optimizați pentru acțiuni sociale

wordpress-social-ettiquette

Acțiunile sociale joacă un rol din ce în ce mai mare atunci când vine vorba de clasamentele de căutare, așa că doriți să vă asigurați că obțineți cât mai multe. Dacă nu aveți deja unul, obțineți un plugin. Dar nu exagera. Nu aveți nevoie de trei seturi de butoane sociale într-o singură pagină. Acest lucru face ca partajarea să pară mai puțin atrăgătoare, deoarece vizitatorul va simți că încearcă să forțeze problema. De parcă încercați un pic prea tare.

Din nou, conținutul mai lung pare să fie distribuit mai mult. Poate că este un efort suplimentar sau poate că conținutul mai lung este pur și simplu, în medie, mai demn de distribuit decât de conținut mai scurt. Pur și simplu pentru că oamenii care scriu conținut demn tind să scrie postări mai lungi, în medie. Cine știe.

Dar asta nu înseamnă că mai mult timp este întotdeauna mai bine. Totul depinde de subiectul dvs. și de publicul dvs. Seth Godin, de exemplu, primește acțiuni masive pe posturile sale de înțelepciune și inspirație. Dar dacă abordați un subiect tehnic, ghidurile îndelungate ar putea fi mult mai potrivite.

Dacă demnitatea ne-a învățat ceva (în afară de faptul că „golul de curiozitate” primește tone de clicuri), trebuie să ne testăm titlurile pentru a vedea ce funcționează mai bine. Din fericire, puteți împărți cu ușurință titlurile test-test cu Titlu Experiment gratuit plugin. Și din nou, cultivarea conexiunilor cu influențarii este o modalitate sigură de a-ți crește scopul social. La urma urmei, un singur tweet te poate expune la sute, dacă nu chiar la mii de cititori potențiali care, la rândul lor, ar putea împărtăși conținutul tău.

În timp ce mulți oameni se mulțumesc cu încurajarea oamenilor de a împărtăși la sfârșitul postărilor lor într-o manieră directă, unii bloggeri mai experimentați vă sfătuiesc să folosiți emoții puternice pentru a motiva oamenii să ia măsuri spre sfârșitul postărilor. Prin motivarea oamenilor să acționeze asupra informațiilor pe care le-ați oferit, puteți să le influențați indirect să ia măsurile pe care le doriți cel mai mult să le ia, distribuind conținutul dvs..

Dacă ați ajuns până acum, aș dori să vă felicit pentru că ați ajuns până la sfârșitul unui mamut al unei serii post (4100 de cuvinte și numărare). Dar citirea acestui ghid nu este suficientă. Trebuie să urmați efectiv. Pas cu pas, linie cu linie, cuvânt cu cuvânt. Lumea SEO a fost prea complicată pentru mulți dintre noi chiar să visăm să ne amestecăm înainte de a veni WordPress. Și poate fi încă o călătorie lungă înainte de a simți că știi exact ce să faci. Însă, cu acest ghid, ar trebui să aveți suficient de mult pentru a putea descifra și implementa sfaturile unor experți reali SEO, precum și pentru a învăța pentru dvs. în timp ce mergeți.

Dacă aveți voința de a învăța și răbdarea și persistența de a rămâne consecvent, puteți stăpâni bestia care este SEO și puteți obține recompensele care vin împreună cu acea realizare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me