WordPress ble født SEO klar, men etter å ha brukt noen forskjellige temaer eller redigert noen av koden for å implementere personaliseringen din, kan du ødelegge noen av funksjonene som gjør WordPress til en kjærling for søkemotorer..


Disse funksjonene, som guider gjennomgang av søkemotorer gjennom WordPress-nettstedet ditt, inkluderer permalinks, pinging og bloggrulling. Funksjonene guider søk edderkopper gjennom kategoriene, sidene og innleggene dine for å samle inn dataene som trengs for å identifisere og rangere nettstedet ditt. De tre spørsmålene til timen er:

 1. Hvordan bevarer du nettstedets vennlighet overfor Googles of this world?
 2. Hvordan sikrer du at du fortsetter å rangere først etter de primære søkeordene?
 3. Hvordan klatrer du en, to eller flere trinn opp stigen når det gjelder rangering av søkemotorer?

Slik gjør du det.

Hold koden ren

kode
Søkemotor edderkopper leser ikke webinnholdet ditt visuelt når du leser en side fra en fysisk bok. De navigerer og forstår nettstedet ditt ved å bruke koden din. Hvis koden din er feilfri (eller ren), er arbeidet ditt halvt gjort. På den annen side, hvis WordPress-nettstedet ditt er pepret med ødelagte koblinger og halvskrevet kode, vil Google-bots være veldig rasende og smelle deg (og rangeringene dine) opp i ansiktet.

Det er en enkel prosess kjent som validerer et nettsted, som hjelper deg å bestemme om koden din er ren. For å legge til det, innebærer validering bruk av kvalitetssikringsverktøy, aka validerere som sjekker om WordPress-nettstedet ditt oppfyller standardene som er satt av World Wide Web Consortium eller W3C-organisasjonen. Disse valideringene inkluderer:

 • Enhjørning, som er W3Cs enhetlige validator
 • MarkUp Validator, som også kalles HTML Validator og hovedfunksjonen er å sjekke websider i XHTML, SVG, MathML og HTML formater.
 • Deretter er det Link Checker, som vil hjelpe deg med å spikre alle ødelagte lenker;
 • Og CSS Validator som sjekker CSS (Cascading Style Sheets).

W3C har også Logg Validator, som er en kombinasjon av MarkUp Validator, Link Checker og CSS Validator. I tillegg har de en MobileOk Checker for mobilsiden din. Alt du trenger er nettadressen din (domenenavn), og du vil ha en fullstendig rapport i løpet av få minutter. Du må laste ned Log Validator om du velger å bruke den.

Jeg har alltid sett for meg at rangering godt i Google var noe jeg kunne hacke fra under arkene mine, men en rask sjekk ved å bruke disse verktøyene avdekket en hel masse problemer med koden min. Jeg fikser dem fremdeles, så ikke kast bort tiden; komme til det med en gang.

Innhold er konge

inline-frontend-wordpress-redaktører

Dette burde ha kommet først, men jeg ville ikke virke for klisjé. Du har sikkert hørt uttrykket “content is king” mange ganger, og kanskje til og med sverget å drepe neste person som vil bruke det, men hva vet du; innholdet er virkelig kongen. Som vi nevnte for noen linjer siden, “ser” ikke søkemotorene dine WordPress-nettstedet slik du gjør, edderkoppene kan bare gjennomsøke eller “lese” nettstedet ditt. De gjennomsøker koden din, men enda viktigere: de leser innholdet.

Søkemotorer som Google har spesielle skript aka roboter kalt algoritmer som leser innholdet på nettstedet ditt for å gi deg ønsket rangering. Disse edderkoppene samler all informasjonen de trenger fra ordene dine, webinnholdet ditt og materialet på WordPress-nettstedet ditt som babbler, utdanner, forklarer, informerer og deler. Hvert eneste ord teller, så sørg for at du har webinnhold av høy kvalitet og at du får en god poengsum.

Optimaliser for søkemotorer, skriv for menneske

 1. Hvordan vil du søke etter ditt favorittmerke kaffe på Internett?
 2. Hvordan søker du etter ditt favorittpar av Nikes?

Skriv nettinnholdet ditt med søkeren, som også tilfeldigvis er din kunde, i tankene. Hvordan finner de informasjon på nettet? Det er ikke nok å ha et flott produkt; folk må finne produktet ditt. Når du skriver nettinnholdet ditt, bør du vurdere nøkkelordene / setningene målgruppen din vil bruke for å finne informasjonen din. Dryss disse nøkkelordene i innholdet ditt sparsomt. Ikke overdriv, mål for omtrent ti (10) nøkkelord per 500 ord, som er standard Google anbefaler.

Så hvis du selger cabernet vin, må du ikke bare si at du selger “cabernet vin”, si noe mer klart, noe en klar til å kjøpe kunde vil bruke, noe som “tørt Cabernet Sauvignon fra Frankrike” eller noe i nærheten av at. Selvfølgelig må du ha den bestemte typen vin på lageret ditt ��

Innhold kommer alltid først

Søkemotor edderkopper bruker ikke så mye tid på nettstedet ditt som du skulle tro eller til og med ønsket. For det meste vil disse gjennomsøkere bare pløye gjennom nettstedet ditt og samle innhold mens de ignorerer CSS og din overmenneskelige evne til å style HTML-elementer. Ikke føl deg dårlig, det er noe du kan gjøre med det.

For det første kan du velge et godt WordPress-tema som plasserer innhold nær toppen av siden mens du holder sidefeltene og bunntekstene nederst. Dette er fordi de fleste søkemotorer ikke vil skanne utover den første tredjedelen av siden. Det er bare for mange sider å indeksere på Internett, og en tredjedel av en side er nok til å fortelle hva en webside handler om uansett.

Bruk nøkkelordene dine i titlene og koblingene

Søkemotorer bryr seg ikke om estetikken – du har kanskje det peneste nettstedet verden noensinne har sett, men det garanterer ikke at du er nummer én på Google. Søkemotorer evaluerer nettstedet ditt ved å bruke ordene i innholdet.

Bruk nøkkelord i titler

Disse ordene og deres forskjellige kombinasjoner går gjennom en sifter der de får studiepoeng. Ved å sammenligne ordene på websidene dine med ordene i lenker og titler, vil søkemotoren gi deg bedre rangering. Forsøk derfor å bruke søkeordene dine i innholdet ditt, titler og lenker.

Image SEO

Et nettsted uten bilder er… vel… kjedelig. Et nettsted med et overskudd av bilder er skitne ettersom bildene kan komme i veien for godt innhold. Å få den rette balansen er alltid det beste du kan gjøre. Men la oss si at nettstedet ditt er mest designet med bilder og lenker og uten mye tekst. Hvordan optimaliserer du “bildeinnhold” for å rangere godt i søkemotorer? Et bilde skal alltid ha “alt” -attributtet (noen ganger kalt “tag” av noobs) som ser ut som:

”your_keyword”

En lenke har en tittelattributt slik:

din ankertekst med et nøkkelord

Søkemotorer skanner etter alt- og tittelattributtene, så gode beskrivelser og nøkkelord i disse attributtene vil gi edderkoppene mer innhold å fordøye. I WordPress ser du sjelden koden mens du oppretter nye innlegg eller sider, men du kan legge til tittel- og alt-attributtene når du legger til medier eller lenker. Se bildet nedenfor.

tilsetning av-tittelattributt-til-linker-wpexplorer

Link Building

Søkemotorer vil fortsette å favorisere deg forutsatt at andre nettsteder fortsetter å lenke til nettstedet ditt. Å være en autoritet i ditt felt har tilsynelatende fordelene, inkludert rangering høyere i søkemotorer, siden alle vil koble til materialene dine.

Derfor kommer WordPress komplett med blogrolls, trackbacks og pingbacks slik at du kan koble til andre når de lenker til deg. Det handler om hvem som lenker til deg; fall derfor ikke for spammy og andre lavkvalitetsnettsteder. For å sjekke antall lenker nettstedet ditt har, skriver du link: www.yoursite.com til Google. Jo mer lenker til nettstedet ditt, desto bedre, så lenke til andre nettsteder av høy kvalitet som bruker:

 • Kataloginnlevering
 • Legger URLen din til foruminnlegg
 • Gjesteblogging (favorittmetoden min så langt)

Å kommentere andre blogger støtter ikke lenger koblingsbygging da moderne CMS (content management systems) bruker rel = ”nofollow” -attributtet for å nekte kommentatorer å koble juice. Kommenter andre blogger uansett, men pass på at du legger til noe i diskusjonen. Noen få mennesker kan se den gode kommentaren din og bestemme seg for å klikke gjennom, noe som alltid er en god ting.

Når det gjelder kataloginnleveringer, kan du sende nettstedet ditt til kataloger som Open Directory Project (DMoz.org) eller sende inn artikler med URLen din til de mange artikkelkatalogene der ute. Søk etter “artikkelskataloger” i Google. Forsikre deg om at du bare sender til artikkelskataloger som følger Googles SEO-retningslinjer, ellers vil du få en smell når de slipper den neste algoritmeoppdateringen.

SEO-plugins

Det finnes utallige SEO-plugins for WordPress som vil hjelpe deg å øke rangeringen uten for store problemer. Siden denne artikkelen ikke søker å liste dem, vil jeg imidlertid nevne bare to av de mest populære eksemplene.

Alt i en SEO-pakke

alt-i-ett-seo-pack-wpexplorer

Denne pluginen er en utrolig SEO-løsning som automatisk optimaliserer ditt WordPress-nettsted for bedre posisjonering i søkemotorer. Plugin-enheten har et par unike funksjoner som inkluderer avanserte kanoniske URL-er, Google Analytics-støtte, XML-nettkart, SEO på tilpassede innleggstyper, SEO-integrasjon for WordPress e-handelssteder og kompatibilitet med mange andre plugins blant andre. Plugin-en er enkel å bruke og fungerer ut av boksen (ingen teknisk konfigurasjon nødvendig) umiddelbart etter installering.

WordPress SEO av Yoast

wordpress-seo-by-Yoast-wpexplorer

I følge utviklerne, “denne pluginen” går den ekstra mile for å ta vare på all den tekniske optimaliseringen … “WordPress SEO av Yoast har noen imponerende funksjoner, inkludert en kodetekst for å se hvordan siden / innlegget ditt vil vises i søkeresultater, side-analyse, XML-nettkart, RSS-optimalisering og sosiale integrasjoner for å nevne noen.

Videre lesning

Søkemotoroptimalisering for WordPress er et bredt felt som trenger mer enn et enkelt innlegg for å dekke, men her er flere ressurser hvis du vil lese fremover:

 1. Bloggerens guide til SEO
 2. WordPress SEO – Den definitive guiden for høyere rangeringer for bloggen din
 3. WordPress SEO-video av Joost de Valk fra Yoast
 4. Nybegynnerveiledning for søkemotoroptimalisering

Konklusjon

WordPress er enkelt å installere og bruke, men et flertall av WordPress-nybegynnere forbereder seg ikke på den vanskelige oppgaven med markedsføring eller generering av trafikk. Inngår SEO og dagen din er lagret. Optimalisering av søkemotorer er en enkel måte å øke den organiske trafikken din forutsatt at du er klar til å sette av tiden. Dessuten trenger du ikke betale noen for å gjøre det hvis du har et stramt budsjett. Du kan oppnå gode resultater på egen hånd, men hvis du mangler tid eller ikke vet hva som går så langt som for SEO, bør du ansette en ekspert. Vet du om andre SEO-metoder som jeg ikke nevnte i artikkelen? Del med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me