Ghid pentru începători pentru SEO pentru WordPress: Intro, Prep și Jargon

 1. 1. Acum citesc: Ghid pentru începători pentru SEO pentru WordPress: Intro, Prep și Jargon
 2. 2. Cercetare și utilizare a cuvintelor cheie WordPress pentru SEO
 3. 3. Îmbunătățiți SEO cu backlinks, viteza site-ului și multe altele

În acest ghid concis, veți învăța cum să vă optimizați site-ul WordPress și cum să efectuați încasări vizitatorilor pe care i-ați lăsat pe masă. În această parte, vei fi prezentat la SEO și ai arătat câțiva pași de făcut în pregătirea lucrărilor viitoare. Dacă aveți probleme în a înțelege vreun termen sau Jargon, consultați secțiunea „Descifrarea jargonului”.


Ce este SEO și de ce ar trebui să petreci timp în el?

Dacă nu știți, SEO reprezintă optimizarea motoarelor de căutare și este practic disciplina de a obține motoarele de căutare, adesea cu un accent puternic pe Google, pentru a vă trimite vizitatori.

SEO este complicat și poate fi greu de explicat tot ceea ce implică fără să ne târăm mai departe, așa că îl vom păstra scurt și dulce. Cel mai simplu mod de a explica SEO este de a spune că este vorba despre comunicare. Pe de o parte, cunoașterea potențialului tău public și comunicarea acestora în limba lor, pe de altă parte comunicarea către motoarele de căutare că conținutul tău nemaipomenit merită atenția și reverența lor.

SEO este adesea creat pentru a suna ca un fel de efort mistic, magic. O călătorie prin mări întunecate pe care doar „guruii” și experții pot naviga (sau jocul rezultatelor „înșelând sistemul”). Și atunci când vine vorba de clasarea în primele 10 rezultate pe Google pentru cei mai competitivi termeni de acolo și menținerea rangului dvs., poate acest lucru este adevărat.

Însă nu este vorba despre acest ghid SEO WordPress. Acest ghid vă va arăta câteva cele mai bune practici care pot începe să vă ofere un trafic de căutare mic, dar semnificativ, care se va adăuga în timp.

Când vine vorba de faptul că trebuie să petreci timp pe SEO ca începător, comunitatea blogging pare să fie împărțită la jumătate. Oamenii care fac blog despre SEO „nu pot sublinia importanța de a face SEO”, în timp ce oamenii care fac Social Media, Rețea, îl numiți, tot felul de a-l ignora..

Deși am văzut câteva statistici convingătoare care arată că traficul de bloguri pentru invitați transformă un trafic mai bun decât traficul de căutare, volumul potențial este, de asemenea, destul de diferit. În timp ce postările de invitați ar putea aduce câteva sute de vizitatori, chiar și mii, traficul potențial pe parcursul vieții de obținere a unui singur post de post este diferit. Chiar și pentru un anumit termen de căutare „grav”, care primește doar 30 de căutări zilnice, este vorba despre mii de vizitatori potențiali pe an (și, desigur, nu este necesară trimiterea de e-mailuri la rețea / la rece). Așadar, să săpăm în WordPress SEO!

Am crezut că WordPress era deja optimizat SEO?

WordPress SEO de Yoast

Ei bine, da … și nu. Structura corectă este o parte importantă a SEO, iar WordPress are multe structuri cheie în loc, ceea ce face conținutul mai atractiv pentru motoarele de căutare. Cu plugin-uri suplimentare, de exemplu WordPress SEO de Yoast, puteți verifica o mulțime de căsuțe fără aproape niciun efort. Există însă unele lucruri care trebuie făcute, cel puțin deocamdată, mai mult sau mai puțin manual. Cum ar fi optimizarea imaginilor și asigurarea faptului că site-ul dvs. web se încarcă cât mai repede. Sau utilizând corect etichetele antet atunci când scrii conținut. Și asigurați-vă că conținutul dvs. este cu adevărat util și obține o cotă sau trei și un backlink sau două.

Dar nimic din toate acestea nu contează dacă niciunul nu caută ceea ce scrii în același mod în care scrii despre asta.

Deși Google a făcut unele progrese în ceea ce privește recunoașterea conținutului care este util pentru utilizator chiar și atunci când termenii de căutare nu se potrivesc exact cu utilizarea cuvintelor dvs. cheie, nu există încă un înlocuitor real pentru cercetarea cuvintelor cheie. Oricât de optimizată este pagina ta, dacă nimeni nu caută ceea ce scrii, nu este nimeni care să o găsească, chiar dacă se clasează în partea de sus. (Așadar, nu vă mândriți prea mult cu clasamentul nr. 1 pentru cuvântul cheie exact al potrivirii pentru numele site-ului dvs. Web. Deși poate fi util pentru a ajuta vizitatorii anteriori să revină pe site-ul dvs., este foarte puțin probabil să vă obțineți ochi noi. )

Cercetare cu cuvinte cheie

Planificatorul de cuvinte cheie Google AdWords

Dacă vă gândiți la modul în care funcționează un motor de căutare, prin parcurgerea și indexarea paginilor și a conținutului dvs. și apoi potriviți-l cu solicitările făcute de căutători, puteți obține o idee despre ce este vorba. Optimizarea motorului de căutare, într-un anumit sens, este despre comunicarea eficientă către un potențial public. trebuie să știi să comunici cu publicul.

Și de aici vine cercetarea cu cuvinte cheie. Cercetarea cu cuvinte cheie se referă la vorbirea limbii potențialului vizitator. O exprimare ușor diferită poate însemna o diferență de 1000% în audiența potențială. Uneori mai mult (dar asta nu înseamnă că ar trebui să-l vizați întotdeauna pe cel mai popular, mai mult pe asta mai târziu).

Deși există un număr mare de software pentru cercetarea cuvintelor cheie, în scopul prezentului ghid, vom folosi alternativa gratuită a Planificatorul de cuvinte cheie Google (aveți nevoie de un cont AdWords activ pentru a-l utiliza, ceea ce este suficient de ușor dacă aveți deja un cont Google – este gratuit).

Una dintre funcțiile mele preferate despre planificatorul de cuvinte cheie este că îl poți folosi pentru a obține sugestii și informații despre limba pe care o folosește audiența dvs. atunci când căutați conținut, pur și simplu tastând într-un subiect mai larg sau problemă..

A doua parte a cercetării cuvintelor cheie este evaluarea concurenței. Acest lucru este esențial, deoarece vă va ajuta să decideți dacă merită sau nu să încercați să mergeți după un anumit cuvânt cheie, sau pur și simplu ar trebui să îl salvați pentru mai târziu și să treceți la pășuni mai ecologice.

Cele mai bune practici SEO conform Google

Google sfătuiește să creeze link-uri artificiale, inclusiv bloguri pentru invitați pentru crearea de link-uri. În schimb, Google vă sfătuiește să:

 • Optimizează-ți structura site-ului
 • Scrie titluri corecte de pagini
 • Îmbunătățiți-vă URL-urile site-ului
 • Folosiți corect descrierile meta
 • Scrieți conținutul loviturii de fund sau furnizați servicii de lovituri de fund
 • Folosiți corect etichete de antet
 • Optimizează-ți imaginile

preparare

Și acum asupra faptelor. Următoarele lucruri vă vor ajuta să vă pregătiți site-ul web pentru implementarea celor mai bune practici SEO pe care le vom aborda în următoarea parte a ghidului.

Pasul 1 Asigurați-vă că permiteți motoarelor de căutare să vă indexeze.

wordpresssearchenginevisibility

Lăsați această casetă necontrolată! Oricât de bine faceți toate celelalte lucruri, dacă faceți acest pas, nu va conta deloc. Site-ul tău va spune googlebots, bingbots și yahoobots, că „nu sunt binevenite pe aici”. Și vor merge mai departe, făcându-vă efectiv invizibil pe majoritatea (dacă nu pe toate) motoarele de căutare.

Pasul # 2 Instalați un plugin SEO care afișează locul în care WordPress rămâne.

Unul dintre cele mai utilizate și recomandate pluginuri, iar cel pe care îl folosim aici sunt WP Explorer, este WordPress SEO de Yoast (veți învăța cum să îl folosiți mai târziu, în detaliu, deci nu este nimic de care să vă faceți griji).

Pasul 3 Obțineți indexarea site-ului dvs. Dacă nu este deja

Pentru a fi indexat de Google, veți avea nevoie de un site web deja indexat pentru a vă conecta la site-ul dvs. Web, sau va trebui să obțineți manual site-ul dvs. indexat. Puteți face acest lucru prin trimiterea sitemap-ului dvs. (creat cu ușurință folosind un plugin precum WordPress SEO de către Yoast sau Sitemaps XML) folosind Instrumente pentru webmaster Google (pentru a fi indexat în utilizarea Bing Bing Instrumente pentru webmaster pentru a vă trimite harta). Mai multe detalii crearea unui sitemap XML și depunându-l aici.

Pasul # 4 Lăsați urâtele în permanență în spatele lor

Nu numai că structura implicită (p = 999) este neplăcută pentru aspect, ci indirect dăunează și clasamentului dvs., deoarece având cuvinte cheie în URL-ul paginii dvs. vă ajută puțin. Este o rezolvare atât de ușoară. Mergeți pur și simplu la setări> permalinkuri și alegeți structura de legătură „nume nume” și sunteți totul setat.

wordpresspermalinks

Descifrarea Jargonului

Acesta este locul în care încercăm să descifrăm o parte din argotul care este folosit adesea atunci când vorbim despre SEO. Dacă aveți un termen vă întrebați ce înseamnă, nu ezitați să lăsați un comentariu!

 • Volumul căutării = Cantitatea de căutări pe care un anumit cuvânt cheie o primește pe lună.
 • Cuvânt cheie = cel mai adesea se referă la un cuvânt sau o frază căutată în, în contextul introducerii în conținutul dvs..
 • Expresie de căutare = Ceva pe care îl caută cineva în motoarele de căutare.
 • Cuvântul exact de potrivire = Cuvântul cheie care este potrivirea exactă cu o expresie de căutare („Alimente pentru pisici ecologice” este o potrivire exactă, dar „Natural Food Food” nu este.
 • Backlink = O legătură de pe un site extern către un site web sau o pagină.
 • Permalink = Adresa URL completă a unei postări (sau a unei pagini). Practic, acolo unde găsiți o postare când aceasta nu mai este pe prima pagină.
  În acest ghid concis, veți învăța cum să vă optimizați site-ul WordPress și să obțineți vizitatori suplimentari pe care i-ar putea lăsa pe masă.

Concluzie

Vă aflați într-un început bun și în drumul dvs. pentru a înțelege și a implementa mai bune practici SEO WordPress. Sperăm că acum aveți o idee de unde să începeți cu SEO pentru site-ul dvs. În următoarea mea postare, vom alege cuvinte cheie, importanța lor și cum să le alegem pe cele mai bune pentru site-ul dvs. WordPress – rămâneți la curent! Și dacă aveți ceva de adăugat, lăsați un comentariu mai jos. Ne-ar plăcea să auzim ce aveți de spus despre pregătirea SEO.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map