oast Ghid de instalare și configurare SEO pentru WordPress

Optimizarea SEO sau motorul de căutare este cheia pentru a face profitabil site-ul și blogul dvs.. SEO îți poate crea sau rupe blogul. Vă ajută să determinați relevanța site-ului dvs. pentru termenii cheie de căutare și locul în care faceți parte din rezultatele căutării. Aceasta înseamnă că cu cât SEO este mai bun, cu atât este mai ușor pentru noii vizitatori să-ți găsească conținutul, ceea ce ar putea duce la o îmbunătățire a traficului tău. Una dintre cele mai ușoare metode de îmbunătățire a site-ului dvs. WordPress SEO este cu pluginul gratuit Yoast SEO.


Pluginul WordPress WordPress Yoast este unul dintre cele mai bune plugin-uri SEO pentru a ajuta la optimizarea blogurilor WordPress, în plus este complet gratuit. Cu peste 10 milioane de descărcări și numărare este o alegere excelentă pentru orice site WordPress.

Plugin SEO Yoast

Deși există multe ghiduri pentru a configura Yoast SEO pe web, am dorit să vă parcurgem pașii și să vă arătăm opțiunile pe care le considerăm cele mai importante în cadrul pluginului. Așadar, fără să așteptăm prea mult, haideți să instalăm Yoast SEO pentru a beneficia la maxim de blogul dvs..

Instalare și configurare pluginuri SEO Yoast

În primul rând, trebuie să instalați pluginul. Yoast SEO se instalează la fel ca oricare alt plugin gratuit de la WordPress.org, astfel încât următorii pași ar trebui să vă fie oarecum familiari:

 1. Conectați-vă la instalarea WordPress
 2. Din tabloul de bord, navigați la Pluginuri> Adaugă nou
 3. Caută Yoast SEO – ar trebui să fie primul rezultat (cel cu logo-ul lumină stop)
 4. Apasă pe Instaleaza acum buton
 5. După ce pluginul este descărcat și instalat, faceți clic pe Activați pluginul

Si asta e! Ești instalat și gata de configurare. Ar trebui să vedeți un nou articol de meniu intitulat SEO spre partea de jos a tabloului de bord. Faceți clic pe butonul SEO link pentru a începe!

Notă: Deși setările pot varia în funcție de propriile cerințe individuale, următoarele sunt opțiunile de bază de care majoritatea blogurilor WordPress vor dori să profite.

Panoul de bord SEO Yoast

Panoul de bord SEO Yoast

Primul ecran pe care îl vedeți ar trebui să fie Panoul de bord. Tabloul dvs. de bord SEO Yoast este un loc minunat pentru a începe după instalarea pluginului. Există cinci file în această secțiune, toate cu funcții și opțiuni importante de luat în considerare.

 • Fila principală din cadrul Tablou de bord va afișa orice probleme SEO sau îmbunătățiri recomandate pe care le-a găsit pluginul pentru site-ul dvs. Aceasta este o modalitate rapidă și ușoară de a rămâne în vârful SEO-ului tău la fața locului.
 • Sub General fila veți găsi o opțiune pentru a reseta SEO Yoast la setările sale originale. După instalarea oricărui plugin, mulți utilizatori doresc să testeze sau să încerce opțiuni, iar acest lucru oferă o modalitate simplă de a reveni la locul unde ați început, astfel încât să puteți activa doar cele mai utile opțiuni pentru site-ul dvs..
 • Informații despre companie fila este exact cum sună, informații de bază despre site-ul dvs. web. Vă recomandăm să setați cel puțin numele site-ului dvs., indiferent dacă sunteți o companie sau o persoană, precum și numele companiei / personale. Există opțiuni adăugate pentru un nume și un logo alt, dar asta depinde de dvs..
 • Folosește Instrumente pentru webmaster pentru a verifica site-ul dvs. pe motoarele de căutare majore și pentru a activa verificarea indexabilității OnPage.org.
 • În cele din urmă, Securitate secțiunea oferă opțiunea de a activa caseta meta SEO avansată Yoast. Aceasta este o opțiune de care majoritatea utilizatorilor nu au nevoie, întrucât este destinată în principal postărilor neafilate și care se ocupă canonic conţinut.

Titluri și meta SEO SEO

Titluri și meta SEO SEO

Continuând, următorul pas este să configurați Titlurile și Meta. Aceasta este una importantă, deoarece veți configura opțiunile pentru modul în care titlurile dvs. de pagină și postare sunt afișate în rezultatele căutării.

 • Incepand cu General, mai întâi asigurați-vă că alegeți separatorul preferat pentru a fi utilizat pentru toate titlurile. Vă recomandăm – (liniuță) sau | Acestea sunt comune și cunoscute pentru majoritatea utilizatorilor, dar pe care le alegeți nu ar trebui să aibă niciun efect asupra SEO.
 • Apoi mergeți la Pagina principala filați și setați titlul și meta descrierea paginii dvs. de pornire. Acest lucru este foarte important și este ceea ce va apărea atunci când site-ul dvs. va apărea în rezultatele căutării. Asigurați-vă că ceea ce scrieți este relevant pentru site-ul dvs. în ansamblu, dar, de asemenea, asigurați-vă că utilizați cuvinte cheie pe care speri să le obțineți.
 • Tipuri de post, taxonomii și Arhiva toate filele oferă opțiuni similare pentru a seta șabloanele de titlu preferate și șabloanele meta descriere pentru diverse pagini de pe site-ul dvs..
  Titluri și meta SEO SEO pentru tipuri de post și multe altele
  Setările notabile includ opțiunile pentru a noindex etichetele dvs. (care, dacă nu le utilizați, este o idee bună să le setați pe noindex) și posibilitatea de a dezactiva arhivele bazate pe date (deoarece majoritatea cititorilor dvs. vor căuta în funcție de context, nu de dată. ).
 • Fila finală pentru Alte este locul în care veți găsi opțiunile meta site. Majoritatea utilizatorilor vor dezactiva aceste opțiuni, dar dacă doriți cu adevărat să indexați sub-paginile dvs. de arhivă, activați etichetele meta-cuvinte cheie sau împiedicați motoarele de căutare să folosească fragmente de descriere implicite în rezultatele dvs. puteți.

Yoast SEO Social

Setări sociale Yoast SEO

Yoast simplifică integrarea rețelelor sociale cu SEO-ul tău. Tot ce trebuie să faceți este să lipiți în link-urile dvs. de profil social relevante din secțiunea Conturi filați și salvați-vă modificările. Dacă sunteți interesat, în filele sociale adăugate există opțiuni pentru a activa metadatele dvs. Open Graph pentru diverse rețele, precum și pentru a vă conecta direct la pagina companiei dvs. Google+.

Situri web XML SEO Yoast

Sitemap SEO XML Yoast

Dacă nu utilizați Sitemap-uri Google XML plugin, vă sugerez să activați opțiunea Sitemap-uri Yoast XML. Contribuie la crearea unei structuri clare de sitemap pentru ca Google să se deplaseze cu crawlere. Alegeți ce doriți să afișați în sitemap-uri și salvați.

Opțiuni avansate SEO Yoast

Paști SEO de la Yoast și setări avansate

Secțiunea Advanced din Yoast SEO oferă trei grupuri de opțiuni foarte importante pe care nu veți dori să le uitați – pesmet, setări permalink și fluxul dvs. RSS.

 • Firimituri de pâine arată calea către pagina la care se află un utilizator (adesea este afișat ca acasă> categorie> nume post sau ceva similar) și sunt esențiale pentru fiecare site web. Tema dvs. trebuie să sprijine funcția Yoast SEO Breadcrumbs pentru a putea fi afișată. Alternativ, puteți urma Ghidul lui Yoast pentru a adăuga codul personalizat.
 • În a doua filă, veți găsi opțiuni pentru dvs. permalinks pentru a îmbunătăți structura link-urilor site-ului. Opțiunile pe care le recomandăm includ dezabordarea bazei dvs. de categorii de la adresele URL, redirecționarea adreselor URL ale media media atașate la postarea părintească și eliminarea cuvintelor de oprire de la adrese URL pentru a crea o legătură post mai curată. De asemenea, asigurați-vă că aveți dezactivate opțiunile pentru „redirecționarea adreselor URL urâte”. Ar trebui să creezi cu adevărat o structură URL curată de la început.
 • RSS fila oferă opțiuni de optimizare a feedului dvs. pentru cititori, adăugând conținut înainte sau după postările dvs. Folosiți acest lucru pentru a adăuga link-uri de descriere a autorului, postării, blogului și blogului dvs. în fluxul dvs. RSS, astfel încât chiar dacă resturile își trag link-urile de alimentare către site-ul dvs. vor apărea în continuare împreună cu conținutul. O altă utilizare interesantă a acestei funcții ar fi să vă monetizați fluxul. Puteți adăuga un banner publicitar de 728 x 90 cu HTML pentru a pregăti sau a adăuga sau a publica mesaje în care vor vedea cititorii dvs., dar acest lucru va depinde de ceea ce scrieți. Dacă blogul tău are legătură cu un produs, un anunț pentru produsul respectiv ar putea avea sens, dar vă rugăm să nu vă spamați cititorii (vor fi mai înclinați să nu mai urmeze complet fluxul dvs.).

Instrumente SEO Yoast

Instrumente oferă opțiunea de editare a titlurilor în vrac (care editează titlul postului Yoast SEO pentru motoarele de căutare) și modificări ale fișierelor (precum dvs. roboți.txt și .htaccess – dar vă recomandăm să lăsați singure aceste fișiere sensibile, dacă nu știți ce faceți). Dar cel mai important include un an Import Export caracteristică. Acest lucru este foarte util atunci când treceți la Yoast SEO de la un alt plugin SEO. Vă ajută să importați vechile opțiuni în Yoast SEO (deși cu siguranță ar trebui să faceți o verificare după import), precum și să exportați toate setările dvs. pentru a fi utilizate pe alte site-uri web..

Consola SEO de căutare Yoast și extensii premium

Aceste două ultime file există acolo dacă aveți nevoie de ele, dar nu sunt cruciale pentru configurarea SEO Yoast. Consola de căutare este utilizat pentru a introduce codul dvs. de autorizare pentru a obține informațiile despre Google Search Console, care pot fi o resursă utilă pentru monitorizarea clasamentului și a performanței dvs. Este o modalitate simplă de a vedea dacă Google vă poate accesa site-ul, de a vedea pentru ce faceți clasamentul și de a vedea cine vă conectează.

Ultima secțiune pentru Extensii listează suplimentele premium oferite de Yoast pentru pluginul lor SEO Yoast. De la această dată, ei oferă patru extensii pentru o actualizare premium, optimizări video, Google News SEO și SEO local (geografic vorbind). Niciunul dintre acestea nu este obligatoriu să utilizeze SEO Yoast, dar dacă te descoperi că ai nevoie de mai multe din pluginul tău SEO, extensiile sunt ușor de găsit.

Opțiuni de postare și pagină SEO de Yoast

În plus față de opțiunile pentru pluginul propriu-zis, Yoast SEO adaugă setări utile SEO postărilor și paginilor tale. Acestea se văd cel mai bine atunci când creați o postare nouă. Iată un backend pentru acest articol.

Opțiuni postare SEO Yoast: Categorie primară

În partea de sus a paginii, veți vedea câteva opțiuni SEO suplimentare și sugestii utile adăugate de către Yoast SEO. Primul este o privire aruncată cu privire la lizibilitatea Flesch și scorul SEO pentru postarea dvs. Verdele este bun, Galbenul poate folosi îmbunătățiri, iar Roșul este rău.

Veți vedea și un adăugat Categoria primară opțiune dacă ați plasat postarea dvs. în mai multe categorii. În acest fel, puteți alege ce categorie este mai importantă și ar trebui să fie afișată în pesmetul Yoast SEO.

Dacă derulați în partea de jos a postării, veți găsi o casetă meta Yoast SEO. Aceasta este sursa scorurilor pe care le-ați văzut în partea de sus a postării dvs. și deține o mână de opțiuni folosite pentru optimizarea postării dvs..

Snappet și cuvânt cheie Yoast SEO Post

Yoast SEO Post Meta

cuvinte cheie fila include o secțiune în care puteți să introduceți cuvântul cheie principal și puteți vedea o analiză completă a postului dvs. SEO pentru respectivul cuvânt cheie. Acest lucru nu este necesar și nu înseamnă că veți clasifica imediat numărul 1 în motoarele de căutare pentru cuvântul cheie selectat. Tot ce face este să îți revizuiești postarea și să îți ofere sfaturi utile pentru îmbunătățirea SEO bazată pe utilizarea cuvintelor cheie. Puteți edita, de asemenea, titlul postării și fragmentul cu Editor de fragmente pentru a personaliza ceea ce este afișat atunci când postarea dvs. apare în rezultatele căutării.

Disponibilitate post post SEO

Disponibilitate post post SEO

Continuați, când faceți clic pe butonul Diviziune fila veți vedea o analiză a conținutului postării dvs. pe baza diverselor teste standard de citire. Din nou, aceasta vă ajută doar să vă ajustați bine postarea. De asemenea, luați scorurile aici cu un bob de sare. De exemplu, un articol științific tehnic cu propoziții lungi și cuvinte mari ar putea primi un scor roșu pentru numărarea cuvintelor, ușurința de citire Flesch și lungimea paragrafului. Acest lucru nu înseamnă că este imposibil de citit, ci doar că nu se încadrează în sistemul de notare a tăietor de cookie-uri. Trebuie doar să folosiți cea mai bună judecată înainte de a edita postarea pe baza lizibilității.

Setări sociale Yoast SEO Post

Yoast SEO Meta Meta

Dacă faceți clic pe pictograma de partajare socială din partea stângă a casetei SEO Yoast, veți deschide fila pentru adăugarea personalizată Facebook și Twitter titluri, descrieri și imagini. Aceasta este o caracteristică excelentă dacă vă preocupă modul în care va arăta conținutul postării dvs. atunci când este distribuit pe rețelele de socializare. Facebook și Twitter sunt consecvente indiferent de partajarea unui link pe site-ul lor. Imaginile partajate pe Facebook ar trebui să fie de 1200 × 630 pixeli, în timp ce cele partajate pe Twitter ar trebui să fie de maximum 1024 × 512 pentru a arăta cât mai bine. Cu Yoast SEO puteți încărca imagini personalizate pentru ca postarea dvs. să fie afișată pe rețeaua socială corespunzătoare. Deși nu recomandăm să facem acest lucru pentru fiecare postare (adică o mulțime de media în plus!), Are sens pentru postările pe care le veți cheltui bani în plus pentru a promova cu reclame Facebook și Twitter.

Setări avansate de postare Yoast SEO

Setări avansate de postare Yoast SEO

Ultima secțiune pe care am vrut să o acoperim este Avansat tab. Doar faceți clic pe pictograma roată pentru a deschide opțiunile avansate SEO Yoast pentru postarea dvs. Această secțiune va fi vizibilă numai pentru admin și numai dacă opțiunile avansate prin intermediul Securitate fila sub principalul SEO Yoast Tablou de bord au fost activate. De aici administratorii pot noindex, nofollow sau punct URL-uri canonice pe post post post.

Dacă doriți mai multe opțiuni, cum ar fi un manager de redirecționare a adreselor URL, suport pentru mai multe cuvinte cheie focus, previzualizări meta-sociale și asistență premium, atunci ar trebui să luați în considerare Yoast SEO Premium. Începând de la doar 69 USD pentru un singur site, adaugă suplimente utile pe care le-ai putea dori (sau ai nevoie) pentru blogul sau afacerea ta.

EndNote

Sperăm că acest ghid v-a ajutat pe toți să vă configurați corect opțiunile SEO. Yoast SEO este într-adevăr unul dintre cele mai bune pluginuri SEO gratuite disponibile pentru WordPress, iar cu opțiunile corecte activate, este posibil să vedeți o îmbunătățire uriașă în SEO. Spuneți-ne dacă aveți sfaturi sau întrebări suplimentare despre pluginul SEO Yoast în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me