1. 1. Nybegynnerguide for SEO for WordPress: Intro, Prep & Jargon
  2. 2. WordPress søkeordforskning og bruk for SEO
  3. 3. Leser for øyeblikket: Forbedre SEO med tilbakekoblinger, nettstedets hastighet og mer

I dette kapittelet tar vi for oss tilbakekoblinger, hvordan få dem, hvordan du forbedrer sidehastigheten, gjesteoppslag og hvordan vi kan optimalisere for sosiale aksjer. Så uten ytterligere adieu, la oss undersøke enda mer om WordPress SEO.


Få flere organiske tilbakekoblinger

Tilbakekoblinger er litt av en kontroversiell sak. Ikke om de forbedrer rangeringene dine eller ikke, men hvordan du bør gjøre for å få dem. Jeg vil hovedsakelig takle organiske tilbakekoblinger her, noe som betyr at folk kobler til innholdet ditt av egen fri vilje. En sikker måte å få flere organiske koblinger tilbake til nettstedet ditt er å dyrke et publikum. Dette er på ingen måte en kortsiktig løsning. Når folk kommenterer eller sender deg spørsmål på mail, må du sørge for at du tar deg tid til å legge igjen gjennomtenkte svar. (Og prøv å ikke bare gjøre det for tilbakekoblinger / deling.)

Noe som kan være overraskende for noen, selv om det ikke burde være, er at det å gi ekte shout-outs og koble til artikler som du synes var spesielt nyttig eller interessant, faktisk kan være en måte å få tilbakekoblinger på. “Gi en du skal motta.” Vanligvis fungerer dette bedre med influencer som ikke har et så stort publikum at de alltid blir oversvømmet av forespørsler om favoriserer, og rop-outs, og invitasjoner til å bli intervjuet og lignende.

Til slutt kan det å kultivere forhold til mennesker som også skriver om et lignende emne (men typisk ikke er dine direkte konkurrenter) være en fin måte å ikke bare få tilbakekoblinger på. Ved å kultivere forhold, mener jeg ikke å velge noen som har et nettsted med nok sidevisninger til å tilfredsstille kriteriene dine og spam dem med e-post og tweets. Jeg mener å finne noen som rir som du faktisk graver, hvis synspunkter du liker å lære mer om, og finn en unik måte du faktisk kan hjelpe dem på. Send dem en bokanbefaling hvis du ser dem nevne en bestemt bok. (Eller du kan til og med sende dem boka.)

Skriv lengre innhold

En annen ting som kan hjelpe når det gjelder å få høyere rangering, er å lage lengre innhold. Ikke bare har Google en ny funksjon som inneholder innhold i lang form for noen søk, langformet innhold har en tendens til å rangere bedre generelt. (Gjennomsnittlig innholdslengde for de 10 beste resultatene i Google er over 2000 ord.)

Mens internett begynner å bli beryktet for det korte oppmerksomhetsområdet, og det er forelskelse av katte-gifs, viser det seg at lengre innlegg får betydelig flere tilbakekoblinger. Men ikke tro at dette er et gratiskort for å skrive 2500 fillerord. Det det betyr, er at du kanskje burde eksperimentere med å kombinere ideer for å lage lengre innhold. Eller takle et emne du er redd for at du ikke kan dumme deg ned i en hurtigartikkel. I utgangspunktet, ikke vær redd for å gå dypt inne i et emne.

Forbedre nettstedets hastighet

w3-total-cache-wordpress-plugin-wpexplorer

Ikke bare vil en raskere lastehastighet ha en positiv innvirkning på rangeringene dine, den vil redusere avvisningsfrekvensen din, og hjelpe deg med å beholde flere besøkende, noe som kan føre til mer brukerengasjement, delinger og til og med tilbakekoblinger over tid.

Hvis du vil ha en gratis måte å øke og laste hastigheten på siden raskt på, installerer du en cache-plugin og konfigurerer den på riktig måte. Du vil også optimalisere bildene dine. Det kan være lurt å få et bildeoptimaliseringsprogramtillegg. Men det viktigste trinnet her er at du komprimerer bildefilene dine manuelt før du laster opp dem, og gjør dem til riktig størrelse for nettstedet ditt.

Når det gjelder skjermbilder er standard ofte en ganske datatung PNG-fil, som du enkelt kan komprimere til en mye mer håndterbar JPEG-fil ved å bruke hvilken som helst bildeditor. Til og med MS Paint. Selv om den anbefalte størrelsen for bildene dine avhenger av hastigheten på verten, og om du bruker et innholdsleveringsnettverk eller ikke, er det vanligvis en god idé å prøve å holde bildefiler på noen hundre kilobyte eller mindre. Og prøv å bare bruke plugins som faktisk forbedrer bunnlinjen.

Gjestepost: Quality Over Quantity

Gjesteposter betyr ganske enkelt å ha artikkelen eller innlegget ditt publisert på andres blogg eller nettsted. Mens Cut Cutts gikk så langt som å erklære gjesteposter for tilbakekoblinger som døde tidligere i år, er det mange eksempler på blogger som gjesteposter ofte, som ikke har blitt straffet i det minste. Nettsteder som holder rangeringen høyt for mange et konkurrerende søkeord. Buffer er ett eksempel.

Jeg kommer til å gå ut på en lem og foreslå at gjesteposter for å øke antallet tilbakekoblinger til nettstedet ditt, er det som har vært og blir straffet. Mens du skriver noen få gjesteposter for beslektede nettsteder eller blogger, vil det sannsynligvis ikke ha noen negative effekter på nettstedet ditt. Skjønt, hvis du vil spille det trygt, kan du alltid be om at lenker til nettstedet ditt ikke blir fulgt.

Eller hvis du vil spille det helt, 10000%, kan du velge å ikke være gjestepost i det hele tatt, men dette vil sannsynligvis være for din egen regning. Gjestepost kan være en veldig rask måte å bygge et publikum på, og det å ha et aktivt publikum er en virkelig god måte å få flere aksjer, tilbakekoblinger og selvfølgelig bedre rangeringer. Du vil sannsynligvis også ønske å holde deg unna de mange gjestebloggingssamfunnene på nettet, ettersom noen medlemmer har rapportert å bli straffet i søkerangeringene etter forening. Hvis du er helt ny på konseptet, kan du lese dette guide om gjesteblogging.

Bruk Google Authorship

Ikke bare vil dette gjøre at ansiktet og navnet ditt vises ved siden av søkeresultatene dine i Google, resultatene dine vil også bli prioritert hvis personen som søker er en del av G + -nettverket ditt. Prosessen er ganske enkel. Du navngir deg selv som en bidragsyter på et bestemt sted på G + -siden din, og så legger du til en lenke til G + -siden din fra innholdet for å fullføre sirkelen. Les mer om hvordan du setter opp Google-forfatterskap i WordPress.

Optimaliser for sosiale aksjer

wordpress-sosial-ettiquette

Sosiale aksjer spiller en større og større rolle når det gjelder søkerangeringer, så du vil forsikre deg om at du får så mange du kan. Hvis du ikke allerede har en, kan du skaffe en plugin. Men ikke overdriv. Du trenger ikke tre sett med sosiale knapper på en enkelt side. Det gjør at deling virker mindre tiltalende, fordi besøkende vil føle at du prøver å tvinge problemet. Som om du prøver litt for hardt.

En gang til, lengre innhold ser ut til å bli delt mer. Kanskje er det sånn at det er en følelse av ekstra innsats, eller kanskje er det at lengre innhold ganske enkelt i gjennomsnitt er mer verdig å dele enn kortere innhold. Rett og slett fordi folk som skriver verdig innhold har en tendens til å skrive lengre innlegg, i gjennomsnitt. Hvem vet.

Men det er ikke å si at lengre alltid er bedre. Det avhenger av emnet ditt og publikum. Seth Godin, for eksempel, får enorme andeler på sine innlegg med kloke størrelse av visdom og inspirasjon. Men hvis du takler tekniske temaer, kan lange guider være mye mer passende.

Hvis upworthy har lært oss noe (annet enn at “nysgjerrighetsgapet” får mange klikk), er det slik at vi bør teste overskriftene våre for å se hva som fungerer bedre. Heldigvis kan du enkelt dele testtittelene med Tittel Eksperimenter gratis plugin. Og igjen, å kultivere forbindelser med påvirkere er en sikker måte å øke din sosiale rekkevidde. Tross alt kan en tweet utsette deg for hundrevis, om ikke tusenvis av potensielle lesere som igjen kan dele innholdet ditt.

Mens mange mennesker nøyer seg med å oppmuntre folk til å dele på slutten av innleggene sine på en rett frem måte, anbefaler noen, mer erfarne bloggere, at du bruker kraftige følelser for å motivere folk til å iverksette tiltak mot slutten av innleggene dine. Ved å motivere folk til å ta grep om informasjonen du har gitt dem, kan du indirekte påvirke dem til å ta handlingen du mest vil ha dem, dele innholdet ditt.

Hvis du har klart det så langt, vil jeg gratulere deg for at du har gjort det helt til enden av en mammut av en postserie (4100 ord og telling). Men å lese denne guiden er ikke nok. Du må faktisk følge gjennom. Trinn for trinn, linje for linje, ord for ord. Verden av SEO var for komplisert for mange av oss til og med å drømme om å blande seg med før WordPress kom med. Og det kan fortsatt være en lang reise før du føler at du vet nøyaktig hva du skal gjøre. Men med denne guiden, bør du ha nok av å ta tak i ting for å kunne dechiffrere og implementere rådene fra ekte SEO-eksperter, i tillegg til å lære selv når du følger med..

Hvis du har en vilje til å lære, og tålmodigheten og utholdenheten til å forbli konsistent, kan du mestre dyret som er SEO, og høste fordelene som følger med den prestasjonen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me