Fem essensielle WordPress SEO-strategier for å forbedre rangeringen

Fem essensielle WordPress SEO-strategier for å forbedre rangeringen

Enhver person som driver en WordPress-blogg, portefølje, nettbutikk eller omtrent hvilken som helst nettside ønsker å tiltrekke seg mer trafikk. Gitt at de fleste nettsteder er avhengige av søkemotorer for å få trafikk, er det alle behov for å optimalisere nettstedet ditt for søkemotorer og fokusere på SEO-strategiene. Ikke bare skal de menneskelige leserne dine være i stand til å nå, forstå og navigere på nettstedet ditt, men det samme bør søkemotoroboter som crawler nettstedet ditt. I tillegg kan du også finjustere SEO-innsatsen utenfor siden for å bringe besøkende til dørstokken.


Et stort antall faktorer går ut på å gjøre søkemotoren vennlig på nettstedet. I dette innlegget skal vi dekke de fem essensielle ingrediensene for SEO-strategier som du kan fokusere på for å gi nettstedet ditt et løft. La oss starte!

Innhold er konge for WordPress SEO

Er ikke i tvil om denne – Content is king. Innholdsledere opplever 7,8 ganger mer trafikk på stedet enn ikke-ledere.

Innhold er konge for WordPress SEO

Uansett hva det er som du markedsfører, når leserne kommer til nettstedet ditt, leter de etter informasjon som er nyttig for dem. Hvis de ikke finner det på nettstedet ditt, kan den resulterende avvisningsfrekvensen skade søkemotorrangeringene (her er noen nyttige tips for å redusere avvisningsfrekvensen). Tvert imot, når du legger ut relevant og passende innhold, synger det deg som en pålitelig kilde til informasjon. På den måten vil du forhåpentligvis ha besøkende tilbake til nettstedet ditt og bruke mer tid på å engasjere seg med innholdet ditt (merk: søkemotorer teller gjenta besøkende som et pluss).

Noen tips du må huske på når du lager kvalitetsinnhold:

 • Enhver visuell representasjon som bilder, videoer, infografikk vil finne fordel hos leserne.
 • Velg din nisje og skriv autoritativt innhold for den nisjen.
 • Søkemotorer skurer også kommentarer, anmeldelser og tilbakemeldinger du mottar. Vær derfor interaktiv med leserne dine.
 • For å nullstille inn typen innhold du bør lage, lytte til publikum, forstå kravene deres og utvikle innhold rundt det. Ta hjelp fra sosiale medier for å holde oversikt over trender og publikums preferanser. Undersøk målgruppens aktiviteter og interesser på sosiale medier for å få et inntrykk av hva slags innhold de foretrekker.
 • Les om eksisterende innhold regelmessig og oppdater gammelt innhold med nye lenker, nylig informasjon og statistikk.
 • Link til annet innhold på nettstedet ditt. Link til sider med lavere rangering slik at de får synlighet.
 • Ta hjelp fra gjestebloggere og skriv frivillig.

Bruke nøkkelord riktig

Når du lager innhold til nettstedet ditt, må du være oppmerksom på bruk av søkeord. Nøkkelord er det brukerne skriver inn i søkemotoren sin. Så før du publiserer, er det lurt å ta litt ekstra tid til å forske på nøkkelord og fokusere på noen få som er relevante for innholdet du skaper, og publikum. Disse ordene hjelper både leserne og søkemotorene med å forstå hva innholdet ditt handler om. Innholdet ditt blir rangert på resultatsiden for søkemotoren på bakgrunn av dets relevans for nøkkelordene som leseren bruker.

Bruk nøkkelord for å forbedre WordPress SEO

Det som betyr noe i et søk er kvaliteten på nøkkelord og distribusjon innenfor innholdet ditt. Det må holdes to typer nøkkelord i tankene – nøkkelord med korte hale og nøkkelord med lang hale. Nøkkelordene med lang hale er mer beskrivende (som “enkle nybegynnere WordPress SEO-tips”), og det er viktig å matche dem med de korte hale nøkkelordene (som bare kan være “WordPress SEO”). Optimalisering for nøkkelord med lang hale kan føre til bedre konverteringsfrekvens, ettersom disse oftere blir brukt av folk som vil kjøpe.

Det er mange søkeordforskningsverktøy som kan hjelpe deg med å finne optimale nøkkelord – Google Trender, SEMrush, Moz og KWFinder for å nevne noen.

Google SEO Trender

Du kan også bruke analyser på en stor måte for å se hvor publikum går med søket og nettstedene de surfer på, og legge ut innhold der for å trekke oppmerksomhet til nettstedet ditt. Enda en måte å gjøre det på er å sjekke om konkurransen for å identifisere de mest relevante nøkkelordene. Slå opp sosiale medier, eller bruk et verktøy som ahrefs, og følg strategiene deres for å finne ut hva som fungerer for dem.

Når du har identifisert de optimale nøkkelordene, kan du integrere dem i tittelkoden din, side-URL, bildefilnavn, alt-tekster og metabeskrivelse, så vel som i innholdet..

Tilstedeværelse for sosiale medier

Neste på vår liste over 5 viktige SEO-strategier for WordPress er tilstedeværelse på sosiale medieplattformer. I dag er det vanskelig å se bort fra sosiale mediers bredde. Flere likes og følgere på sosiale medier kan hente deg en høyere rangering hos Google, samt gi deg tilgang til en større gruppe nye lesere eller kunder.

Sosiale medier og WordPress SEO

Med sosiale medier vil du kunne målrette mot et publikum som deler. Selv om det vanligvis er en god idé å være på en rekke plattformer, kan du begrense fokuset til noen få som målgruppen din er mest aktiv på og legge ut innhold oftere der.

De ledende sosiale mediekanalene er Facebook med 2,07 milliarder registrerte brukere, Instagram med 800 millioner brukere og Twitter med 330 millioner aktive månedlige følgere. Andre populære kanaler inkluderer LinkedIn, Quora, Reddit og Pinterest. Innholdet du legger ut på disse kanalene skal være i tråd med USP for hvert forum, for eksempel bilder for Instagram, profesjonelle interesser for LinkedIn.

Du kan finjustere sosiale medieinnstillinger for å tilpasse innleggene dine i henhold til målmarkedet. Dette vil gjøre dem mer relevante for bestemte grupper når det gjelder beliggenhet, alder, interesser eller kjønn. For eksempel gir Facebook deg mulighet til å endre innstillinger for å passe til bestemte grupper, Twitter har hashtags for å filtrere innhold, og LinkedIn kan begrense publikummet ditt til veldig spesifikke nettverk av personer.

Sosiale medier er et sted å samle tilbakemeldinger, gjennomføre undersøkelser, få en følelse av hva publikum ønsker og legge ut relevant og svært aktuelt innhold. Du må være aktiv på sosiale medier på en jevn basis, holde en puls på trender og reagere raskt på dem. Det er veldig viktig å presentere innhold i disse forumene på en veldig engasjerende måte. Det hjelper også hvis du kjenner beste tider å legge ut innhold for å maksimere effekten, og dermed blir planlegging av innlegg en avgjørende faktor for hvor effektive de er.

Mobiloptimalisering

Nå for tiden, flere søk initieres på mobile enheter enn noen gang tidligere. Mobil står også for en god del av konverteringene. Cyber ​​mandag 2017 traff USD 6,59B i salg i USA, med massive $ 2B av dette som mobilkjøp (en økning på 40% fra 2016). Så du ser hvorfor det er en viktig del av SEO-strategiene dine å sørge for at nettstedet ditt er mobilvennlig. I dag er de fleste moderne WordPress-temaer som Total allerede responsive og strekker seg langt for å sikre at nettstedet ditt er mobilvennlig. Må ikke glemme, mobilvennlighet er et offisielt SEO-rangeringssignal per april 2015.

En viktig del av WordPress SEO er mobiloptimalisering

Så, hvordan optimaliserer du nettstedet ditt for mobiler? Google har lagt ut retningslinjer for nettopp dette formålet. Alle aspekter av nettstedet ditt, fra innhold og skrifter, til farger og logoer, må se og fungere perfekt på mobile enheter som brukes til å få tilgang til nettstedet ditt. Du kan gjøre mange store og små tweaks for å oppnå dette inkludert optimalisering av bilder og maksimal hastighet. Når det gjelder mobil er det best å unngå popup-vinduer på full skjerm og velg utvidbart innhold som trekkspill, utvidbare bokser og skjulte faner på mobilområdet ditt.

Det kan også være lurt å vurdere å undersøke akselererte mobilsider som gjør sidene dine raske å laste på mobiler i Googles søkeresultater. Mange mobilbrukere får tilgang til nettstedet ditt ved å trykke på en mobilapp på hjemmeskjermene sine, og det kan være lurt å dra nytte av dette også.

Googles mobilvennlige test

Og etter at du har gjort alt du kan, ikke glem å teste nettstedet ditt for mobilvennlighet på PageSpeed ​​Insights, eller på Googles mobilvennlige test.

Lokal SEO

En annen viktig SEO-faktor er stedsspesifikk optimalisering for å imøtekomme folk i et bestemt område eller geografisk region. Relevante, nyttige og nøyaktige lokale søkeresultater foretrekkes av Google. “Nær meg” med tittelen søk er økende i popularitet. Disse søkene bruker geografiske signaler for å generere stedsspesifikke sluttresultater.

Google Trends, Near Me Searches

Årsaken til denne økningen er ikke langt å søke – tilgjengeligheten av wi-fi i offentlige rom, spredning i bærbar teknologi, mobilapper og enkel nettverkstilgjengelighet bidrar til å presse salget av produkter av kjøpere som søker etter dem mens de er i nærheten av butikk. Du må definitivt ta hensyn til lokal SEO hvis du vil tiltrekke deg kunder som bruker mobile enheter å handle.

Du kan ta en god start med å inkludere NAP (navn, adresse og telefonnummer) på hver side. Dette er data som brukes av søkemotorer i søk med lokal intensjon. Hvis du befinner deg i mer enn ett område, må du ha en egen destinasjonsside for hver lokalitet, og ta med innhold som er relevant for den aktuelle lokaliteten. Prøv å inkludere plasseringen i søkeordet ditt, og sørg for at du fører endringene til sosiale medier. Vær raus med Call to Action-knappene (Ring nå, Abonner, Lær mer, Send en melding), de er en enkel måte for leserne å få kontakt med virksomheten din.

En ting du kan gjøre er å liste opp i lokale kataloger som Craigslist eller Bysøk. På Google Min bedrift kan du levere detaljer som åpningstider, telefonnummer og veibeskrivelse på Google Søk og Kart, og bekrefte det for autentisitet. Deretter har virksomheten din en større sjanse til å vises i et tilpasset panel øverst på søkeresultatsiden. Facebook opererer også Lokal bevissthetsannonser som du kan nå folk i nærheten av virksomheten din ved å vise annonser når de nærmer seg posisjonen din.

Pakk inn

Det er ikke lett å få besøkende til nettstedet ditt, gitt informasjonen overbelastning på internett. Men tipsene i dette innlegget kan hjelpe deg med å forbedre nettstedets SEO og øke trafikken til nettstedet ditt. Hvis du trenger mer hjelp for å øke trafikken til nettstedet ditt, kan du sjekke innlegget vårt med flere SEO-tips.

Men nå over til deg – har du noen tips å legge til? Eller spørsmål om hvordan du ellers kan forbedre WordPress SEO-strategiene? Gi oss beskjed nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map