Sunt peste un miliard de site-uri web online, cu mai multe lansări în fiecare zi. Dacă sunteți nou în construirea și gestionarea unui site web, puteți fi copleșit de această cantitate de concurență. Cum îți faci site-ul să iasă în evidență și să îți atragi partea din trafic?


Primul pas în a fi observat este de a avea un titlu atrăgător și o etichetă creativă. Întrucât acestea sunt primele elemente pe care le vor vedea cititorii dvs., doriți să aveți un impact imediat. A avea un titlu și o linie de etichetă care să se concentreze pe scopul și marca dvs. vă oferă un avantaj față de alte site-uri care concurează pentru aceeași audiență..

În această postare, vom explora care sunt titlurile și liniile de etichetă WordPress și modul în care acestea afectează site-ul dvs. web. Vom discuta, de asemenea, modul de a crea un titlu și o linie de etichetă care vă definesc marca și sunt optimizate pentru motoarele de căutare. Să începem!

Care sunt titlurile și etichetele WordPress?

Captura de ecran a titlului și taglinei WPExplorer.

Titlul și linia de etichetă a site-ului dvs. sunt de obicei primul lucru pe care îl vor vedea vizitatorii. Vă oferă numele blogului și spune exact ce veți găsi atunci când vizitați site-ul – concis, precis și profesional.

După cum probabil puteți ghici, dumneavoastră titlu este numele site-ului dvs. Este modul în care oamenii vă identifică marca și cum vă caută online. Pe de altă parte, dumneavoastră Sloganul este o declarație scurtă similară cu un subtitlu sau slogan publicitar, plasată adesea chiar sub titlul tău. Funcționează ca o scurtă descriere despre ce este site-ul dvs. și de ce există.

Combinarea unui titlu puternic cu un tagline clar, descriptiv oferă site-ului dvs. un avantaj atunci când încercați să captați atenția publicului. Aruncați o altă privire asupra propriului nostru titlu și combinație de etichete de mai sus. Acesta oferă numele site-ului, explicând în mod clar și concis ceea ce vă puteți aștepta de la conținutul nostru (teme, pluginuri și ghiduri).

Poate să dureze un timp cu un titlu și o etichetă bine elaborate, dar merită cu siguranță efortul. Aceste două fragmente simple de text vă pot ajuta să ieșiți în evidență de site-uri similare. De asemenea, le spun cititorilor dvs. despre ce este site-ul dvs., precum și tonul și stilul pe care trebuie să îl așteptați. Cel mai bine, atunci când ați făcut corect, puteți utiliza titlul și linia de etichetă pentru a îmbunătăți optimizarea motorului de căutare WordPress (SEO).

Cum să creezi titluri și tagline mai bune pentru WordPress

Atunci când decideți cum să vă marcați site-ul, ar trebui să începeți prin a veni cu un titlu adecvat. Odată ce titlul dvs. este gata, puteți crea o linie de etichetă care să o completeze și apoi să optimizați ambele elemente în scopuri SEO. Să vorbim despre cum să realizăm aceste sarcini.

Pasul 1: alegeți titlul site-ului dvs.

Crearea unui titlu de site poate fi înfricoșătoare, deoarece va fi prima impresie pe care clienții o primesc de pe site-ul dvs. Gândiți-vă în acest fel: titlul dvs. este marca dvs. Este modul în care oamenii te recunosc printre toate celelalte site-uri de acolo.

Cheia creării unui titlu puternic este înțelegerea care sunt obiectivele site-ului dvs. Este un blog personal? Sau poate că începeți un magazin de comerț electronic, o organizație nonprofit sau un portofoliu online. În orice caz, este mai ușor să găsiți un titlu dacă aveți clar scopul scopului site-ului dvs..

Ai nevoie de ajutor pentru a găsi un nume de site?

Când știți despre ce este vorba site-ul dvs., este mai ușor să găsiți posibile nume. Dar dacă tot vi se pare dificil, încercați următoarele:

  • Folosiți adjective sau fraze care vă descriu sau cuvinte sau expresii care descriu ceea ce faceți. De exemplu, să zicem că aveți un blog de experiență despre o varietate de lucruri pe care le faceți bine și care pot ajuta oamenii. Ați putea numi blogul dvs. „Jack (sau Jill, sau numele dvs.) al tuturor comerțului”.
  • Delegați greșit înșelăciune sau inventați cuvinte care au legătură cu cine sunteți sau ce faceți. Oferiți ajutorul de dicționar și tezaur bazat pe cazuri? Apelați-vă site-ul „Dictosaurus”. Fii creativ!
  • Încercați să folosiți un generator de cuvinte sau un tezaur pentru idei noi.

Țineți cont de site-ul dvs. web. Este bine să folosești ceva distractiv și nebun pentru un blog personal, dar ar trebui să ai ceva cel puțin de înțeles (și puțin profesionist) pentru un site web de afaceri.

Dacă site-ul dvs. este portofoliul dvs. online sau un mijloc de promovare a activității dvs. de freelancing, o opțiune bună este folosirea propriului nume pentru titlu – de exemplu, yourname.com. Acest lucru vă poate atrage la fel de mult înainte, dar le va spune oamenilor cine sunteți fără ca aceștia să fie nevoiți să sări în profilul dvs.. Acest lucru vă permite să vă construiți pe voi înșivă și pe autoritatea dvs. ca marcă. Neil Patel, de exemplu, s-a poziționat ca un guru de marketing online prin marca lui:

Site-ul auto-marcat al lui Neil Patel

Pasul 2: Creați o etichetă bună

Etichetele pot fi mai dificil de creat decât titlurile. Vrei să te asiguri că al tău rezumă site-ul tău. Dacă puteți găsi o modalitate inteligentă de a face asta folosind un joc de cuvinte sau aliterare, este în regulă. Cu toate acestea, descrierea concisă a conținutului site-ului dvs. va fi mai bună decât un punct inteligent care nu spune cititorilor la ce să se aștepte. Deci, chiar dacă eticheta dvs. va fi afișată după titlu, la fel ca, dacă nu mai mult, importantă din moment ce liniile de etichetă:

  1. Furnizați contextul pentru titlu, dacă nu indică deja clar ceea ce faceți.
  2. Accentuează sau atrage atenția asupra scopului site-ului tău.
  3. Setați tonul pentru site-ul dvs..
  4. Conține cuvinte cheie care vă vor ajuta site-ul să apară în căutări.

Ați putea avea cel mai tare titlu din lume – spuneți, de exemplu, dinozaurul trădat strălucitor -, însă fără marcaj, oamenii nu vor ști că site-ul dvs. este un blog personal de călătorie despre experiențele dvs. care explorează locuri noi și interesante..

Linia dvs. de etichetă este ceea ce este cunoscut în marketing ca o propunere unică de vânzare. Este modul în care puteți arăta vizitatorilor care va fi avantajul verificării site-ului dvs., răspunzând la întrebarea ce există pentru ei. Dacă nu știu de ce site-ul dvs. este aici sau cum este relevant pentru ei, este posibil să nu le viziteze.

Care este stilul conținutului site-ului dvs. web? Aveți declarații ingenioase și umor punchy? Îți arăți abilitățile de proiectant sau tehnician? Ești super, sarcastic, de fapt? Permiteți afișarea asta în etichetă – vizitatorii vor avea parte de ceea ce fac.

Venind cu o etichetă bună

O etichetă bună nu numai că va atrage vizitatorii, dar îi va ajuta și să-și amintească de tine. Cele mai bune etichete au următoarele trăsături:

  1. Țineți-l scurt: Indiferent de modul în care v-ați confruntat cu el, vă recomandăm să vă mențineți scurt eticheta. Vrei să obții impactul maxim imediat, iar o linie lungă, în continuă, nu se va afișa complet în rezultatele căutării. Încercați să nu utilizați mai mult de 60 de caractere, deoarece asta va fi afișat în rezultatele căutării. Să fii concis este mai eficient decât să fii lung și să se umble.
  2. Nu repetați: Acestea adaugă forță la titlu fără a o repeta. Nu uitați, furnizați contextul pentru titlul site-ului dvs., pe baza scopului și obiectivelor site-ului dvs..
  3. Fii diferit și captivant: Vrei să spui ceva despre tine despre care nu spun alți bloggeri sau oameni de afaceri. Pentru a ieși în evidență petreceți timp cercetând competiția. Dacă linia dvs. de etichetă poate exprima ceea ce nu spun deja alții sau exprimă ceva într-un mod nou și unic, vocea și marca dvs. vor fi mai memorabile.

De asemenea, este util să vă dați seama cine este publicul dvs. țintă. Ce fel de cititori sperați să atrageți? Ce beneficii doriți să le oferiți? Acest lucru vă va ajuta să veniți cu o linie de etichetă care iese în evidență într-o căutare. Ai nevoie de ceva mai mult ajutor? Încercați magazinul gratuit producător de sloganuri pentru a incepe.

De ce este atât de important un titlu bun și o etichetă?

Titlu & Tagline SEO

Așa cum am menționat anterior, există o mulțime de concurență pe internet. În ultimii ani s-a înregistrat o creștere exponențială a cantității pure de conținut disponibil online. Potrivit unei infografii din 2014 din Uberflip, În fiecare zi sunt trimise aproape 145 de miliarde de e-mailuri, 2,73 milioane de postări publicate pe blog și 500 de milioane de tweet-uri – ca să nu mai vorbim de toate orele de videoclip încărcate pe YouTube sau articole de știri publicate. Imaginează-ți cât a crescut asta în ultimul an!

Cu atât de mulți oameni care creează și comercializează atât de mult conținut, îi determină pe oameni să le pese ta conținutul a devenit mult mai greu. Dacă aveți un titlu și o etichetă care atrag atenția cititorilor și sunt relevante pentru site-ul dvs., vă va ajuta să atrageți mai mulți vizitatori și să vă distingeți de mulțime.

Optimizare motor de căutare

Pentru a vă ajuta să vă mențineți singur în competiție, luați în considerare optimizarea motoarelor de căutare (SEO) – adică folosind anumite cuvinte cheie pentru a vă asigura că site-ul dvs. apare pe lista rezultatelor căutării pentru a obține un număr cât mai mare de vizitatori. Deși nu ar trebui să vă bazați doar pe motoarele de căutare pentru a genera trafic de site, acestea sunt totuși un instrument util.

Motoarele de căutare caută cuvinte cheie, astfel încât să aveți conținut relevant cu etichete adecvate vă va ajuta – dar pregătirea titlului și / sau a etichetelor dvs. SEO va da rezultate mai bune. În general, titlurile funcționează ca nume de marcă și nu au întotdeauna loc pentru cuvinte cheie, așa că majoritatea SEO se va întâmpla în linia dvs. de etichetă – asigurați-vă că sunt relevante și că eticheta dvs. are sens.!

Cum să adăugați un titlu și o etichetă SEO prietenoase pe WordPress

Există o dezbatere de lungă durată cu privire la importanța titlurilor limpede sau inteligent. Când vine vorba de site-ul dvs. web, factorul decisiv ar trebui să fie impactul său asupra SEO. Pe lângă furnizarea contextului și setarea tonului pentru site-ul dvs., titlurile și liniile de etichetă vă permit să utilizați cuvinte cheie pentru a vă îmbunătăți clasamentul. Norocos pentru dvs., există mai multe modalități de a adăuga titluri și tag-uri SEO prietenoase pe site-ul dvs. web.

Opțiunea 1: Utilizați titlul și eticheta încorporate WordPress

WordPress include opțiuni încorporate pentru titlul și linia dvs. de etichetă. De fapt, ar fi trebuit să alegeți titlul site-ului dvs. când ați instalat WordPress. Pentru a face modificări sau pentru a adăuga o linie personalizată, pur și simplu conectați-vă la tabloul de bord WordPress și navigați la Setări> General:

Setări generale WordPress: Titlu și etichetă

Sau puteți face clic pe Aspect> Personalizare pentru a accesa personalizatorul de teme live. În tema noastră elegantă de blogging WordPress, titlul și eticheta site-ului sunt prima opțiune de personalizare.

temă-titluri de personalizare

În Chic (și în alte teme WordPress premium), eticheta poate fi ascunsă în mod implicit, deci va trebui să activați o setare dacă doriți să o afișați. Pentru Chic, opțiunea este corectă în secțiunea Setări teme generale ale personalizatorului din opțiunile antet. Doar bifează caseta și faceți clic pe salvare.

afișează descrierea liniei de etichetă

Opțiunea 2: utilizați un plugin SEO WordPress

Dar de multe ori aceste titluri nu sunt cea mai bună opțiune, deoarece titlul și linia implicită implicite se vor aplica întregului site. Pentru a îmbunătăți cu adevărat SEO, veți dori să înscrieți ajutorul unui plugin. Folosim și recomandăm personal Plugin SEO Yoast, pe care îl puteți obține gratuit din depozitul de pluginuri WordPress.

Plugin SEO Yoast

Odată instalat, treceți peste nou SEO element de meniu din tabloul de bord WordPress, apoi faceți clic pe Titluri și meta. De aici puteți adăuga titluri și etichete care pot fi îmbunătățite în mod implicit SEO la diferitele secțiuni ale site-ului dvs. – inclusiv pagina de pornire, tipuri de postări personalizate (acest lucru se aplică dacă tema WordPress include portofolii, mărturii, personal, evenimente etc.), taxonomii (adică categoriile, etichetele și multe altele), arhive și pagini diverse (acestea ar fi de obicei 404 și rezultatele căutării dvs.).

Yoast SEO: titluri și meta

WordPress SEO de Yoast include tone de variabile pentru a ușura automatizarea titlurilor și meta descrierilor dvs. (care sunt ca liniile de etichetă pentru toate paginile și postările dvs.) Aceasta este o caracteristică obligatorie, deoarece probabil nu veți dori ca toate paginile dvs. din categoria blogului să partajeze același titlu și aceeași descriere a liniei. Iată un exemplu despre modul în care ne formatăm titlurile postării blogului pe WPExplorer:

Titluri SEO: titluri variabile

Vom configura postările noastre de blog pentru a utiliza variabila %% title %% urmată de numele site-ului nostru în mod implicit. Dar, Yoast are, de asemenea, opțiuni individuale pe pagină și pe post pentru a trece peste valorile implicite pe care le-ați ales mai sus. Pentru a schimba formatul titlului sau meta descrierii, trebuie doar să deschideți pagina sau postarea și derulați în jos sub conținut. Ar trebui să vedeți o casetă de setări WordPress ca aceasta:

Adăugați titlu și meta postare personalizate

De aici puteți verifica SEO general (vedeți dacă cuvintele cheie dorite se găsesc suficient în pagina sau postarea dvs., rulați o analiză de pagină etc.), dar puteți vedea, de asemenea, dacă titlul dvs. implicit SEO funcționează și puteți adăuga o personalizare meta descriere și. Dacă vă uitați în imaginea de mai sus, puteți vedea că titlul este de fapt un pic prea lung, așa că probabil ar trebui să adăugăm unul personalizat și am adăugat deja într-o meta personalizată în loc să folosim implicit (care ar fi fost primul 156 de caractere ale postării, deoarece am setat metasele la %% extras %%).

WordPress SEO de Yoast are o mulțime de alte funcții SEO excelente, iar dacă doriți cu adevărat să aflați mai multe, ar trebui să le verificați bază de cunoștințe. Există instrucțiuni detaliate despre cum să utilizați toate celelalte opțiuni SEO!

Concluzie

Pentru a avea un titlu și o etichetă bună pentru site-ul dvs. web, este necesar să vă diferențiați de mulțime și să conduceți traficul pe site-ul dvs. Cu sfaturile pe care vi le-am oferit mai sus, furnizarea de titlu și linie de etichetă nu trebuie să fie înfricoșătoare. De fapt, s-ar putea transforma într-o mulțime de distracție! Aveți un titlu sau o etichetă de care sunteți deosebit de mândru? Să o auzim – postați în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me