Cum să remediați erorile personalizate de tip 404 de postare în WordPress

Odată cu lansarea WordPress 3.0, a apărut posibilitatea de a adăuga „Tipuri de postare personalizate” la temele dvs. de WordPress, care este un instrument foarte valoros și am folosit în multe teme WordPress pe care le-am creat. Până acum, tipurile de postare personalizate au devenit extrem de populare și folosite în aproape toate temele WordPress de acolo. Dar oricine a lucrat cu tipuri de postare personalizate a întâlnit probabil dreadful 404 Nu a fost găsită eroarea atunci când încercați să accesați o postare de la tipul de post într-un moment sau altul. Din fericire, există aproape întotdeauna o soluție simplă pentru remedierea acestor erori.


Mai jos am enumerat câteva dintre problemele mai frecvente pe care le au oamenii cu Tipuri de postare personalizate și de ce pot primi aceste erori. Sperăm că vor ajuta cel puțin câteva persoane.

1. Verificați Setările Permalink

Acesta este probabil unul dintre cele mai frecvente motive pentru care oamenii primesc 404 de erori la tipurile lor de postare personalizate și de care m-am ocupat de multe ori. Am văzut multe corecții acolo, cum ar fi spălarea regulilor de rescriere (pe care nu le recomand), dar personal am avut cel mai mult noroc cu următoarele, pur și simplu, să remedieze:

Soluţie:

 • Setați-vă structura personalizată de legătură permanentă (cum ar fi% postname%)
 • Faceți clic pe Salvați
 • Vedeți dacă paginile dvs. de postare personalizate returnează 404 pagini de eroare
 • Dacă se întâmplă, întoarceți-vă și schimbați permalinkurile înapoi la implicit și salvați
 • Acum încercați să setați din nou permalinkul personalizat și să salvați

Mersul înainte și înapoi, în mod normal, a ajutat la remedierea erorilor mele și am avut mult succes în această metodă.

Acum, pe unele servere dacă permisiunile dvs. nu sunt setate corect, este posibil să nu funcționeze și este posibil să fiți nevoit să actualizați fișierul .htaccess manual. Pentru a face acest lucru, va trebui să vă conectați la site-ul dvs. prin FTP sau SFTP și browser în directorul dvs. rădăcină WordPress (același loc în care se află fișierul wp-config.php și folderul wp-content). Aici ar trebui să găsiți un fișier numit .htaccess pe care îl puteți modifica (dacă nu vedeți că asigurați-vă că programul FTP are opțiunea de a afișa fișiere ascunse activate și dacă pur și simplu nu există unul, atunci nu puteți crea unul). Acum asigurați-vă că fișierul conține codul principal WordPress, așa cum este menționat în Documente WordPress, care arată așa:

# ÎNCEPE WordPress

ReescrieEngine Activat
RewriteBase /
RewriteRule ^ index \ .php $ - [L]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -D
RewriteRule. /index.php [L]

# END WordPress

Important: Dacă modificați un fișier .htaccess existent, asigurați-vă că faceți o copie de siguranță a fișierului pe computerul întâi, trebuie doar să vă încurcați ceva..

2. Verificați dacă există conflicte de bare (având o pagină cu același tip de postare)

Un alt lucru care poate provoca o eroare 404 este faptul că aveți o pagină principală pentru a afișa postarea de tipul dvs. de post și are același buzunar ca și tipul dvs. de post singular. De exemplu, dacă aveți un tip de poștă numit „portofoliu” și aveți, de asemenea, o pagină principală „Portofoliu”, atât cu „portofoliul” slug (cu alte cuvinte pentru a accesa un post de portofoliu, mergeți la site.com/portfolio/sample- post) acest lucru creează un conflict care provoacă 404 erori pe mesajele dvs. de tip post singular. Acesta este motivul pentru care constatăți deseori că tipul de post de portofoliu folosește „proiecte” sau „articol de portofoliu” pentru slugul singular.

Soluţie:

 1. Puteți schimba numele paginii, astfel încât să fie diferit de tipul postării personalizate
 2. Puteți schimba slugul dvs. de tip personalizat, care se realizează prin modificarea parametrului de rescriere când înregistrarea tipului dvs. de postare personalizat

3. Reguli de rescriere automată a fluxurilor (pentru dezvoltatori)

O altă cauză a erorilor 404 este de fiecare dată când este înregistrat un nou tip de post, trebuie să vă „înroși” regulile de rescriere în WordPress. Acest lucru se poate face accesând Setări> Legături permanente și făcând clic pe butonul de salvare (menționat în prima secțiune a acestei postări).

Dacă lucrați la o temă sau un plugin personalizat cu tipuri de postare înregistrate, poate doriți să luați în considerare spălarea automată a regulilor de rescriere pentru utilizatorul final atunci când își activează tema sau pluginul pentru a preveni erorile 404. Mai jos este un exemplu de cod pe care îl puteți utiliza:

// Cod pentru teme
add_action ('after_switch_theme', 'flush_rewrite_rules');

// Cod pentru pluginuri
register_deactivation_hook (__FILE__, 'flush_rewrite_rules');
register_activation_hook (__FILE__, 'myplugin_flush_rewrites');
function myplugin_flush_rewrites () {
// apelați funcția dvs. de înregistrare CPT aici (ar trebui să fie și conectată la „init”)
myplugin_custom_post_types_registration ();
flush_rewrite_rules ();
}

Aveți o altă eroare sau soluție?

Dacă aveți o altă eroare sau aveți o soluție mai bună, vă rugăm să comentați mai jos și anunțați-mă. Nu numai că mă va ajuta, dar va ajuta și alte persoane care caută rezolvarea problemei lor. Mulțumiri!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map