WordPress sa născut SEO gata, dar după ce ați folosit câteva teme diferite sau a editat o parte din cod pentru a implementa personalizarea dvs., s-ar putea să rupeți unele dintre funcțiile care fac din WordPress un îndrăgit pentru motoarele de căutare.


Aceste caracteristici, care ghidează crawler-urile pentru motoarele de căutare prin site-ul dvs. WordPress, includ permalinkuri, pinging și rulare pe blog. Funcțiile ghidează paianjenii de căutare prin categoriile, paginile și postările dvs. pentru a colecta datele necesare pentru a identifica și a clasifica site-ul dvs. web. Cele trei întrebări ale orei sunt:

 1. Cum vă păstrați prietenia site-ului dvs. față de Googles-ul acestei lumi?
 2. Cum vă asigurați că veți continua clasarea pe primul loc pentru cuvintele cheie principale?
 3. Cum urcați una, două sau mai multe trepte în sus, în ceea ce privește clasamentul motorului de căutare?

Iată cum.

Păstrați-vă codul curat

cod
Păianjenii motoarelor de căutare nu vă citesc conținutul web vizual în timp ce citiți o pagină dintr-o carte fizică. Acestea navighează și înțeleg site-ul dvs. web folosind codul dvs. Dacă codul dvs. este perfect (sau curat), munca dvs. este pe jumătate finalizată. Pe de altă parte, dacă site-ul dvs. WordPress este încărcat cu link-uri sparte și cod pe jumătate scris, bot-urile Google vă vor înfuria foarte mult și vă vor pălini (și clasamentele) în sus..

Există un proces simplu cunoscut sub numele de validarea unui site web, ceea ce vă ajută să determinați dacă codul dvs. este curat. Pentru a adăuga acest lucru, validarea implică utilizarea instrumentelor de asigurare a calității, de asemenea, validatori care verifică dacă site-ul dvs. WordPress respectă standardele stabilite de Consorțiul World Wide Web sau Organizația W3C. Aceste validatoare includ:

 • Inorog, care este validatorul unificat al W3C
 • Validator MarkUp, care este denumit și validator HTML și funcția principală este de a verifica paginile web în formate XHTML, SVG, MathML și HTML.
 • Apoi, există Verificator de legături, care vă va ajuta să blocați toate legăturile sparte;
 • Si Validator CSS care verifică CSS-ul dvs. (Fișiere de stil în cascadă).

W3C are de asemenea Validator jurnal, care este o combinație între MarkUp Validator, Link Checker și CSS Validator. În plus, au un Checker MobileOk pentru site-ul dvs. mobil. Tot ce aveți nevoie este adresa dvs. URL (numele de domeniu) și veți avea un raport complet în câteva minute. Va trebui să descărcați, de asemenea, validatorul de jurnal dacă alegeți să-l utilizați.

Mereu mi-am imaginat că clasamentul bine pe Google este ceva ce puteam să-l hack din foile mele, dar o verificare rapidă folosind aceste instrumente a relevat o mulțime de probleme cu codul meu. Le tot repar, deci nu pierde timpul; ajunge imediat la ea.

Conținutul este rege

WordPress-editori inline-front-end-

Acest lucru ar fi trebuit să vină mai întâi, dar nu voiam să par prea clișeu. Probabil că ați auzit expresia „conținutul este rege” de multe ori și poate chiar a jurat să ucidă următoarea persoană care o va folosi, dar ce știți; conținutul este cu adevărat regele. Așa cum am menționat în urmă cu câteva rânduri, motoarele de căutare nu „văd” site-ul dvs. WordPress așa cum o faceți, păianjenii nu pot decât să crawleze sau să „citească” site-ul dvs. Vă scot codul, dar mai important, vă citesc conținutul.

Motoarele de căutare precum Google au scripturi speciale, numite roboți numiți algoritmi care citesc conținutul de pe site-ul dvs. pentru a vă oferi rangul dorit. Acești păianjeni adună toate informațiile de care au nevoie din cuvintele tale, din conținutul tău web și din materialul din site-ul tău WordPress care se îmbracă, educă, explică, informează și împărtășește. Fiecare cuvânt contează, deci asigurați-vă că aveți un conținut web de calitate și veți obține un scor bun.

Optimizați pentru motoarele de căutare, scrieți pentru ființe umane

 1. Cum ați căuta pe Internet marca dvs. preferată de cafea?
 2. Cum căutați perechea preferată de Nikes?

Scrieți-vă conținutul web împreună cu căutătorul, care se întâmplă să vă fie și clientul. Cum găsesc informațiile online? Nu este suficient să ai un produs grozav; oamenii trebuie să-ți găsească produsul. Când scrieți conținutul dvs. web, luați în considerare cuvintele cheie / expresiile pe care le-ar folosi publicul țintă pentru a găsi informațiile dvs. Stropiți aceste cuvinte cheie în conținutul dvs. Web cu ușurință. Nu exagerați, vizați aproximativ zece (10) cuvinte cheie la 500 de cuvinte, ceea ce recomandă Google.

Așadar, dacă vindeți vin de cabernet, nu spuneți doar că vindeți „vin de cabernet”, spuneți ceva mai definit, ceva pe care l-ar folosi un client gata de cumpărare, ceva de genul „Cabernet Sauvignon uscat din Franța” sau ceva din cartierul din acea. Desigur, trebuie să aveți acel tip de vin special în inventarul dvs. ��

Conținutul vine întotdeauna

Păianjenii de la motoarele de căutare nu petrec atât de mult timp pe site-ul dvs. web pe cât v-ați gândi sau chiar doriți. În cea mai mare parte, aceste crawlere vor doar să pluteze prin intermediul site-ului dvs. web colectând conținut în timp ce ignoră CSS și abilitatea ta umană de a stiliza elementele HTML. Totuși, nu vă simțiți rău, puteți face ceva puțin în acest sens.

Pentru început, puteți alege o temă bună de WordPress care plasează conținutul aproape de partea de sus a paginii, păstrând în același timp barele laterale și subsolurile. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea motoarelor de căutare nu vor scana dincolo de prima treime a paginii. Există doar prea multe pagini pentru a indexa pe Internet și o treime dintr-o pagină este suficientă pentru a spune despre ce este un site web.

Utilizați cuvintele dvs. cheie în titlurile și legăturile dvs.

Motoarele de căutare nu le pasă de estetică – s-ar putea să aveți cel mai drăguț site web pe care l-a văzut vreodată, dar asta nu vă va garanta numărul unu în Google. Motoarele de căutare evaluează site-ul dvs. folosind cuvintele din conținutul dvs..

Utilizați cuvinte cheie în titluri

Aceste cuvinte și diferitele lor combinații trec printr-o siferă unde obțin credite. Comparând cuvintele din paginile dvs. web cu cele din linkurile și titlurile dvs., motorul de căutare vă va oferi un clasament mai bun. Prin urmare, încearcă să folosești cuvintele cheie în conținutul, titlurile și linkurile tale.

Imagine SEO

Un site web fără imagini este… bine… plictisitor. Un site web cu un exces de imagini este neplăcut, deoarece imaginile ar putea fi în calea unui conținut bun. Atragerea echilibrului corect este întotdeauna cel mai bun lucru de făcut. Dar să spunem că site-ul dvs. este proiectat în cea mai mare parte cu imagini și link-uri și fără prea mult text. Cum vă optimizați „conținutul de imagine” pentru a se clasifica bine în motoarele de căutare? O imagine trebuie să aibă întotdeauna atributul „alt” (uneori numit „tag” de noobs) care arată:

”your_keyword”

O legătură va avea un atribut de titlu astfel:

textul dvs. de ancora cu un cuvânt cheie

Motoarele de căutare scanează atributele alt și titlu, deci descrieri bune și cuvinte cheie din aceste atribute vor oferi păianjenilor mai mult conținut de digerat. În WordPress, rareori vedeți codul în timp ce creați postări sau pagini noi, dar puteți adăuga titluri și atribute alt atunci când adăugați media sau link-uri. Vezi imaginea de mai jos.

adăugând-titlu-atribut-to-link-uri wpexplorer

Construirea legăturilor

Motoarele de căutare vă vor favoriza în continuare, cu condiția ca alte site-uri să continue link-ul către site-ul dvs. Aparent, a fi o autoritate în domeniul dvs. are avantajele sale, incluzând un rang mai mare în motoarele de căutare, deoarece toată lumea va dori să se conecteze la materialele dvs..

Acesta este motivul pentru care WordPress vine completat cu blogroll-uri, trackbacks și pingbacks, astfel încât să vă puteți conecta la alții, în timp ce se conectează la dvs.. Este vorba despre cine se leagă de tine; prin urmare, nu vă încumetați pentru site-urile spam și alte site-uri web de calitate scăzută. Pentru a verifica numărul de linkuri pe care îl are site-ul dvs. web, tastați linkul: www.yoursite.com în Google. Cu cât sunt mai multe link-uri către site-ul dvs., cu atât mai bine, astfel încât să faceți link către alte site-uri web de înaltă calitate utilizând:

 • Trimiterea directorilor
 • Adăugarea adresei URL la postările de pe forum
 • Blogging-ul invitați (metoda mea preferată până acum)

Comentând pe alte bloguri nu mai acceptă crearea de link-uri, deoarece CMS-ul modern (sisteme de gestionare a conținutului) folosește atributul rel = „nofollow” pentru a refuza comentarii. Comentați alte bloguri indiferent dacă asigurați-vă că adăugați ceva la discuție. Câțiva oameni ar putea să vă vadă comentariul bun și să decidă să dea clic, ceea ce este întotdeauna un lucru bun.

La trimiterile de directoare, puteți trimite site-ul dvs. directoare precum Proiectul Open Directory (DMoz.org) sau puteți trimite articole cu adresa URL la numeroasele directoare de articole existente. Căutați „directoare de articole” în Google. Asigurați-vă că vă trimiteți numai la directorii de articole care respectă Ghidul SEO al Google sau veți obține o prezentare rapidă atunci când lansează următoarea actualizare a algoritmului.

Pluginuri SEO

Există nenumărate plugin-uri SEO pentru WordPress care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți clasamentul fără prea multe probleme. Cu toate acestea, întrucât acest articol nu încearcă să le enumere, voi menționa doar două dintre cele mai populare exemple.

Toate într-un pachet SEO

all-in-one-SEO-pack-wpexplorer

Acest plugin este o soluție SEO incredibilă care optimizează automat site-ul dvs. WordPress pentru o poziționare mai bună în motoarele de căutare. Pluginul are câteva caracteristici unice care includ adrese URL canonice avansate, suport Google Analytics, Sitemap-uri XML, SEO pe tipuri de post personalizate, integrare SEO pentru site-uri de comerț electronic WordPress și compatibilitate cu multe alte pluginuri, printre altele. Pluginul este ușor de utilizat și funcționează în afara cazului (nu este necesară configurarea tehnică) imediat după instalare.

WordPress SEO de Yoast

WordPress-SEO-by-yoast-wpexplorer

Potrivit dezvoltatorilor, acest plugin „parcurge kilometrul suplimentar pentru a avea grijă de toate optimizările tehnice …” WordPress SEO de Yoast are câteva caracteristici impresionante, inclusiv o previzualizare a fragmentului pentru a vedea cum va apărea pagina / postarea dvs. în rezultatele căutării, analiza paginii, Sitemap-uri XML, optimizare RSS și integrări sociale pentru a menționa câteva.

Lectură ulterioară

Optimizarea motoarelor de căutare pentru WordPress este un câmp larg care are nevoie de mai mult de o singură postare de acoperit, dar aici sunt mai multe resurse dacă doriți să citiți înainte:

 1. Ghidul Blogger pentru SEO
 2. WordPress SEO – Ghidul definitiv pentru clasamente mai mari pentru blogul tău
 3. Video WordPress SEO de Joost de Valk din Yoast
 4. Ghid pentru începători pentru optimizarea motorului de căutare

Concluzie

WordPress este ușor de instalat și de utilizat, dar majoritatea începătorilor WordPress nu se pregătesc pentru sarcina grea de a comercializa sau genera trafic. Intră în SEO și ziua ta este salvată. Optimizarea motoarelor de căutare este o modalitate ușoară de a-ți stimula traficul organic, cu condiția să fii gata în timp. Mai mult, nu trebuie să plătiți pe cineva pentru a o face dacă aveți un buget restrâns. Puteți obține rezultate extraordinare pe cont propriu, dar dacă vă lipsește timpul sau nu știți ce se întâmplă în ceea ce privește SEO, angajați un expert. Cunoașteți alte metode SEO pe care nu le-am menționat în articol? Partajează cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me