Cum să configurați setul de site Google în WordPress

Cum să configurați setul de site Google în WordPress

Google Site Kit este un nou plugin SEO / analitic pentru WordPress, dezvoltat de Google. Google Site Kit vă permite să vă conectați și să monitorizați site-ul dvs. prin serviciile de marketing online Google, inclusiv: Consola de căutare, Google Analytics, PageSpeed ​​Insights, Google AdSense, Google Optimize și Google Tag Manager.


Cea mai bună parte? Puteți face toate acestea direct de pe site-ul dvs. WordPress.

În acest tutorial, vă vom arăta cum să instalați și să configurați Google Site Kit în WordPress și să conectați cele mai populare două servicii Google la tabloul de bord WordPress – adică Google Search Console și Google Analytics. Vă vom arăta, de asemenea, cum să activați PageSpeed ​​Insights în Google Site Kit.

Prezentare generală a site-ului Google Kit în WordPress

captură de ecran a tabloului de bord implicit pentru site-ul Google

Una dintre cele mai utile funcții de la Google Site Kit este capacitatea sa de a afișa datele site-ului dvs. la un (a) vedere generală sau nivel agregat, precum și (b) la an nivel individual pentru postare și pagini.

captură de ecran a site-ului google site statisticile nivelului paginii 1 prezentare generală

Acesta din urmă este de mare ajutor pentru a obține informații post-nivel / pagină pentru mai multe proprietăți Google, direct în tabloul de bord WordPress, economisindu-vă o mulțime de file noi, clicuri și, cel mai important, timp. Imaginea de mai sus este un excelent exemplu al acestei funcții.

Condiție necesară pentru tutorial

Presupunem că ați configurat deja Search Console și Google Analytics pe site-ul dvs. WordPress. Dacă nu, atunci vă recomandăm să configurați mai întâi atât Google Analytics cât și Search Console înainte de a instala Google Site Kit.

Iata de ce:

 • Ne place să credem că pluginul Kitului site-ului Google este primar slujba este să conectați (sau conectați) site-ul dvs. WordPress la diverse servicii Google (fie că este Search Search sau Analytics).
 • În timp ce Google Site Kit poate sa configurați un nou cont pentru site-ul dvs. WordPress în fiecare dintre serviciile sale, considerăm că ar trebui să vă abțineți de la acest lucru.
 • Considerăm că configurarea Search Console și / sau Google Analytics în metoda manuală vă oferă un mult o mai bună înțelegere a fiecărui instrument și a analizelor de marketing în general.

Să începem cu tutorialul!

Cum se instalează și se configurează pluginul WordPress Kit Kit Google Site

pluginul kitului site-ului Google statistică wordpress.org

Google a anunțat Kit site pentru WordPress în WordCamp SUA 2018, și un an mai târziu, au lansat previzualizarea dezvoltatorului în iunie 2019. Rapid înainte până în 2020, pluginul este activ în peste 200.000 de site-uri.

Cum se instalează pluginul Google Site Kit în WordPress

Instalarea pluginului este un proces destul de standard:

instalați site-ul Google kit

Pasul 1: Conectați-vă la tabloul de bord WordPress și mergeți la Pluginuri → Adaugă nou și în caseta de căutare, tastați „Kit site Google“. Instalați și activați pluginul.

începe configurarea kitului site-ului Google

Pasul 2: După ce activați pluginul, vi se va solicita să începeți procesul de configurare. Click pe Începeți configurarea pentru a începe procesul de configurare al pluginului Kitului site-ului Google.

Cum să configurați și să configurați pluginul pentru site-ul Google în WordPress

cum să conectați kitul site-ului Google și consola de căutare 1

Pasul 3: Când faceți clic pe butonul Începeți configurarea butonul din pasul anterior, se deschide o nouă filă, încărcând pagina de configurare a site-ului Google Site. Click pe Conectați-vă cu Google a continua.

Notă: Nu uitați să utilizați contul Google în care sunt conectate toate proprietățile site-ului dvs., cum ar fi Search Console sau Analytics. Dacă utilizați un e-mail diferit, setul de site nu va putea găsi proprietățile relevante și nu le poate crea pe site-ul dvs. WordPress. Veți ajunge să aveți o configurație spartă cu date duplicate.

cum să conectați site-ul google și Google analytics 1 conectați-vă Google

Pasul 4: Conectați-vă cu contul Google relevant. Dacă observați cu atenție ecranul de mai sus, veți vedea că am folosit e-mailul personal pentru a-l semna (care este contul principal pentru toate proprietățile mele Google).

cum să conectați kitul site-ului Google și permisiunile consola de căutare 3

Pasul 5: Site-ul Kit va solicita diverse permisiuni pentru a accesa serviciile Google conectate, cum ar fi Search Console, etc. Faceți clic pe Permite pentru a trece la următorul pas.

cum să conectați setul de site google și succesul consolei de căutare 4

Pasul 6: La configurarea reușită, veți vedea un ecran similar cu cel prezentat mai sus. Acest lucru confirmă că:

 • Sunteți proprietarul propriu al domeniului site-ului dvs. și că domeniul dvs. este configurat în Search Console.
 • Setul site-ului vă poate accesa datele generale ale contului dvs. Google și datele dvs. din Consola de căutare. Nu are acces la date din alte proprietăți, cum ar fi Google Analytics, etc. Aceasta înseamnă că va trebui să acordați permisiuni individuale pentru fiecare proprietate pe care doriți să o conectați.

Click pe Du-te la Panoul de bord pentru a reveni la tabloul de bord WordPress.

cum să conectați kitul site-ului Google și prezentarea generală a consolei de căutare 5

Pasul 7: În această etapă, doar datele consolei de căutare Google sunt legate, așa cum se arată în imaginea de mai sus.

google site kit console de căutare dashbord

Pasul 8: Puteți vizualiza datele detaliate ale consolei de căutare a site-ului dvs. în Site Site → Consola de căutare pagină.

Cum să configurați Google Analytics în kitul site-ului

În această secțiune, vă vom arăta cum să conectați Google Analytics în Kit-ul site-ului.

cum să conectați site-ul Google kit și Google Analytics 0

Pasul 1: Faceți clic pe butonul Conectați serviciul butonul așa cum se arată în imaginea de mai sus.

cum să conectați site-ul google și Google analytics 1 conectați-vă Google

Pasul 2: Conectați-vă cu același cont Google pe care l-ați utilizat în ultimul pas.

cum să conectați setul de site Google și permisiunile Google analytics 2

Pasul 3: Click pe Permite pentru a acorda site-ului Site acces la datele dvs. Google Analytics.

Pasul 4: Vei fi returnat în tabloul de bord WordPress. Asigurați-vă că este selectată proprietatea Google Analytics corectă și faceți clic pe Configurați Analytics pentru a finaliza conexiunea.

google site kit google analytics tabloul de bord

Pasul 5: Google Analytics este acum conectat la Google Site Kit. Mergi la Site Site → Analytics pentru a vizualiza datele Google Analytics ale site-ului dvs. în tabloul de bord WordPress.

Cum să configurați Informații PageSpeed ​​în setul site-ului

Puteți conecta alte servicii Google, fie din tabloul de bord al kit-ului SIte sau setările site-ului, după cum vom vedea mai târziu.

cum să conectați site-ul google și google analytics 4 pagini de succes

De exemplu, puteți activa PageSpeed ​​Insights făcând clic pe butonul Conectați serviciul buton din tabloul de bord Site Kit.

 

captură de ecran a tabloului de bord implicit pentru site-ul Google

După ce PageSpeed ​​Insights este legat de Kit-ul site-ului, veți putea vizualiza datele de performanță generale ale site-ului dvs. WordPress PageSpeed ​​direct din tabloul de bord al Site-ului din WordPress.

Imaginea de mai sus este tabloul de bord implicit al site-ului Site Kit cu trei servicii active, inclusiv Search Console, Analytics și PageSpeed ​​Insights. De altfel, aceasta este aceeași captură de ecran pe care ai văzut-o la începutul tutorialului.

Cum să conectați servicii Google individuale în kitul site-ului

Puteți conecta sau deconecta servicii individuale Google la Site Kit accesând setările pluginului. În februarie 2020, Site Kit acceptă șase servicii Google, inclusiv:

 • Google Search Console
 • Google Analytics
 • Informații despre pagina
 • Google AdSense
 • Google Optimize
 • Managerul de etichete Google

setări kit kit site web 1 servicii conectate

Puteți vizualiza conexiunile dvs. active în secțiunea Servicii conectate sub Site Kit → Setări.

setările kitului site-ului Google 2 alte servicii disponibile

Pentru a conecta mai multe servicii Google noi, accesați secțiunea Conectați mai multe servicii filați și selectați serviciul la care doriți să vă conectați.

setări kit kit site web 3 setări admin

Setări Admin vă oferă o imagine de ansamblu asupra stării pluginului Site Kit și posibilitatea de a reseta setările pluginului.

Puteți alege, de asemenea, să partajați statistici anonime de utilizare a pluginului cu Google pentru a îmbunătăți dezvoltarea pluginului. Opțiunea este dezactivată implicit. Am ales să dau date cu dezvoltatorii pluginului.

Cum puteți vizualiza datele postului / paginii individuale în kitul site-ului Google

După cum am văzut anterior, una dintre cele mai utile caracteristici ale setului de site Google este capacitatea sa de a vizualiza date de la mai multe servicii Google (cum ar fi Analytics și PageSpeed ​​Insights) pentru postări și pagini individuale.

captură de ecran a site-ului google site statisticile nivelului paginii 1 prezentare generală

Pentru a vizualiza aceste date, deschideți postarea sau pagina într-o nouă filă, în timp ce sunteți conectat la WordPress. Treceți peste butonul Site Kit și va apărea o nouă filă cu date la nivel de pagină. Faceți clic pe Mai multe detalii pentru a accesa datele detaliate pentru pagina respectivă.

google site kit nivel de pagină statistici 1 detaliu

Imaginea de mai sus arată datele detaliate ale nivelului de pagină, pentru acea pagină particulară, pe trei servicii Google, inclusiv Search Console, Analytics și PageSpeed ​​Insights.

Înveliți

Omniprezentitatea și dominanța pe piață a WordPress au făcut ca goliatii ca Google să lanseze pluginuri oficiale pentru CMS. Astăzi ne uităm la o integrare mai deschisă și mai incluzivă a unei varietăți de servicii terțe în WordPress, ceea ce în cele din urmă beneficiază utilizatorul final.

Setul site-ului Google este un exemplu genial de integrare incluzivă. Pe viitor, ar fi minunat să vedem integrări mai profunde cu YouTube Analytics și Google Ads, deoarece multe companii online cheltuiesc sume considerabile de bani pentru anunțuri pentru marketing și promovare de conținut plătit..

Ce părere aveți despre Google Site Kit? L-ai folosi pe site-ul tău? Spuneți-ne gândurile în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map