Comercializarea site-ului dvs. WordPress: Ghidul final

Aveți instalată cea mai recentă platformă WordPress. Aveți cea mai elegantă temă premium și toate pluginurile necesare configurate. Ești foarte încântat că în sfârșit îți împrospătești visul de mult timp de a conduce o afacere online. Sau doar deținerea unui site personal. Aveți căsuțele poștale configurate și sunteți gata să deschideți magazinul.


Cu alte cuvinte, site-ul dvs. WordPress este complet încărcat și doriți cu adevărat să petreceți petrecerea. Dar ai exact zero clienți. Cu condiția să vă faceți temele, clienții sunt bine, dar nu le-ați găsit sau invers; nu au găsit site-ul dvs. WordPress și ofertele dvs..

Ce sa fac? Răspunsul este în acest post de marketing WordPress. În primul rând, haideți să scoatem câteva definiții de bază:

Marketing – Acțiunea sau afacerea de promovare și vânzare de produse sau servicii, inclusiv cercetare de piață și publicitate.

Marketing Web – Utilizarea Internetului pentru a livra materiale promoționale consumatorilor. Include email marketing, marketing motor de căutare, social media marketing …

Sursa: Definiții online, Wikipedia.

Atunci când spunem că vă comercializați site-ul dvs. WordPress, ne referim de fapt la comercializarea produselor sau serviciilor dvs., deci faceți această distincție. Site-ul dvs. este doar un instrument de marketing, dar cu atât de multe afaceri online apar în fiecare zi, site-ul dvs. ar putea fi de afaceri, precum și instrumentul de marketing. Faceți și această distincție.

Metodele de marketing despre care vom discuta astăzi sunt în mare parte gratuite (sau relativ ieftine) și destul de ușor de implementat, dar trebuie să fii pregătit pentru investiția de timp. Vă recomand, de asemenea, câteva plugin-uri pe măsură ce mergem de-a lungul, așa că fiți atenți și la asta. Cu acest aspect acoperit, cum puteți să vă comercializați site-ul dvs. WordPress cu puțină grăsime la cot și fără a rupe banca?

Puneți adresa dvs. de internet pe toate documentele

add-ta-mail

Să dăm drumul la modă veche. Dacă publicați toate tipurile de documente: broșuri, broșuri, comunicate de presă sau mass-media tipărite promoționale în general, asigurați-vă că adresa site-ului dvs. (URL) apare pe fiecare. Este simplu și nu există costuri suplimentare, așa că faceți deja. Poate fi vorba despre cărți de vizită, facturi, anteturi, dosare de prezentare, foi de specificații, pachete de ambalare sau garanții de marketing, să plasați domeniul dvs. pe fiecare bucată de hârtie care iese din biroul dvs..

Alte documente includ cărți electronice, propuneri, cărți albe, materiale de ambalare: containere, capace, saci și altele, alte obiecte promoționale și chiar prezentări PowerPoint. Fiecare document care reprezintă afacerea dvs. trebuie să aibă numele dvs. de domeniu. Este atât de simplu.

Comunicat de presa

Da, știu că, de obicei, nu ai chef să scrii, dar comunicatele de presă încă funcționează. Singura regulă generală este comunicatul dvs. de presă trebuie să fie demn de știri și să ofere informații despre afacerea dvs..

Acum, totul nu este o veste. Dacă sunteți partener cu o companie nouă pentru a oferi un serviciu nou (sau mai bun), este sigur că este demn de știri. Pe de altă parte, dacă sunteți prezentat într-un interviu, asta va face un furaj bun pentru o postare pe blog, dar nu pentru un comunicat de presă. Obține diferența?

După ce ați pregătit comunicatul de presă, trimiteți-l la mijloacele de informare locale, dar dacă doriți să săriți călătoria, puteți trimite comunicatele de presă online gratuit. Iată câteva dintre recomandările mele:

Cu condiția ca comunicatul dvs. de presă să fie demn de știri și sunteți în conformitate cu ghidurile, comunicatul dvs. de presă ar trebui să găsească calea către mâinile editorilor. Rezultatul va fi un trafic de înaltă calitate care vă va veni. Plutește câteva comunicate de presă în jurul și vei obține exact cotele pe care le dorești în statisticile de trafic. Garantat.

Marketing Articol

Wireless în oraș

Iată un alt bătrân. Comercializarea articolelor este în vârstă de aproape și este departe de a fi mort, chiar și cu actualizările stricte ale algoritmului. Dacă o faci corect (respectând regulile și furnizând articole utile), există o lume întreagă pentru a lua. Nu umblați pe aleile întunecate, cu marketing de articole, deoarece Google bun nu-i place acest lucru. Nu jucați trucuri cu marketing de articole deloc!

Pe lângă respectarea regulilor și producerea de articole de înaltă valoare, trebuie să vă alăturați și să vă transmiteți numai directorilor de articole care respectă orientările generale SEO. În caz contrar, Google și alte motoare de căutare majore vă vor eticheta cu tot felul de profiluri proaste, ceea ce duce la pierderea autorității și traficului de marcă. În afară de aceasta, marketingul de articole vă va ajuta afacerea să atingă cantitatea uriașă de trafic pe care directorii de articole o atrag.

Tot ce trebuie să faceți este să includeți numele dvs. de domeniu (sau un link către paginile dvs. de produse) la sfârșitul articolelor, să vă așezați și să urmăriți cum numerele trag prin acoperiș. Nu ți-ar plăcea asta? Dacă doriți să încercați mâna la marketingul articolelor pentru a vă promova site-ul WordPress, iată câteva directoare de articole recomandate:

 • Ezinearticles.com
 • iSnare.com
 • Articlealley.com
 • Webmasterarticles.net
 • Artipot.com

Nu trimiteți articolele dvs. în mii de directoare de articole, deoarece acest lucru este considerat că spamul și păianjenii motoarelor de căutare vă vor pedepsi. Înscrierea la cinci directoare de articole ar fi mai mult decât suficientă.

Nu uitați să verificați dacă directorul dvs. de articole la alegere respectă recomandările recomandate înainte de a vă alătura sau a trimite articole.

Blogging pentru oaspeți

Blogging-ul pentru oaspeți este un instrument fantastic de marketing pe care îl folosesc personal. L-am pus sub articole de marketing, deoarece, în esență, blogurile invitați sunt doar o altă formă de marketing de articole. Spre deosebire de scrierea și trimiterea a o mie de articole către diverse directoare, blogging-ul pentru invitați implică scrierea de posturi informative (și adesea foarte lungi) pe un alt site web – de preferință cu un trafic mai mare decât al tău.

De asemenea, este important să vă asigurați blogul de oaspeți pe site-uri care au un nivel mare de pagini Google (peste 5). Puteți verifica autoritatea domeniului, pagina web și diverse alte aspecte ale oricărui site web folosind instrumente precum: Deschideți Site Explorer sau Alexa. Blog de invitați pe o serie de site-uri web conexe, introduceți URL-ul în bio-autor și urmăriți cum crește traficul dvs. Majoritatea antreprenorilor online apelează la blogurile de oaspeți ca o metodă majoră de marketing, așa că nu pierdeți toate distracțiile.

Marketing prin e-mail

WordPress-mail-comment-notificare

Cuvântul pe străzi este că nouăzeci și opt la sută din vizitatorii site-ului dvs. web nu cumpără la prima vizită. Este trist, nu? Dar nu ne putem permite să fim tristi, deci să trecem la soluție: marketing prin e-mail. Marketingul prin email vă oferă contact direct cu potențialii dvs. clienți. Puteți comunica cu clienții dvs. în orice moment. Puteți împărtăși știri, sfaturi, lecții sau orice altceva care va îmbunătăți viața (sau afacerea) clienților dvs..

Vă puteți promova produsele (sau produsele afiliate – pur și simplu nu direcționați linkurile de afiliere) prin e-mail marketing. Puteți comunica actualizări și modificări în afacerea dvs. Puteți converti simpli vizitatori web în clienți fideli și plătitori cu câteva e-mailuri inteligente. Poți, poți, poți. Există atât de multe lucruri pe care le poți face prin topul marketingului prin e-mail fiind menținerea unui flux sănătos de trafic înapoi pe site-ul tău WordPress. Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți o listă de e-mailuri uriașă. Aruncați-le un e-mail de fiecare dată când publicați o nouă postare.

Marketing prin e-mail, da, poți �� Ca întotdeauna, am adulmecat și am găsit câteva plugin-uri de e-mail pentru a te începe. Iată lista:

Dacă doriți să începeți imediat marketingul prin e-mail, următorii băieți cool vor fi încântați să vă țină mâna.

Aceste companii vă vor închiria software de marketing prin e-mail și orice altceva aveți nevoie pentru cel puțin nouăzeci de dolari (19 dolari) pe lună. Am fost cu toți trei și, în timp ce AWeber este super eficient, MailChimp poate fi un pic complicat (dar numai pentru că are atât de multe caracteristici grozave), iar Mad Mimi este o briză cu care să lucrez. În prezent, folosesc Mad Mimi și WPExplorer folosește MailChimp. Alege unul care funcționează pentru tine!

Word of Gouth aka Viral Marketing

Așa este, poți spori în mod semnificativ traficul web doar prin a scoate cuvântul. Planul este de a-i încuraja pe prietenii dvs. să împărtășească numele de domeniu (URL) cu prietenii lor. Cuvântul gură devine marketing viral atunci când prietenii prietenilor își trimit URL-ul și prietenilor. Păstrați-l la el un timp și numele dvs. de domeniu va ajunge la foarte mulți oameni în cel mai scurt timp. Începeți să vă împărtășiți URL-ul dvs. astăzi și rugați-vă prietenii să-l partajați cu prietenii lor și așa mai departe.

Nota 1: Asigurați-vă că vă îndepliniți promisiunile și veți furniza servicii de calitate sau veți încălca totul.

Nota 2: Nu spamă pe nimeni – trimiteți-vă doar prietenii, nu și prietenii.

Ați putea oferi, de asemenea stimulente și recompense oricui care împărtășește URL-ul dvs. cu cei mai mulți oameni, ceea ce ne introduce în următorul nostru punct.

Marketing afiliat / Programe

Faceți bani cu WordPress

Ați putea recompensa oamenii să se refere la alții pe site-ul dvs. WordPress Funcționează ca magia și este un instrument de marketing excelent pentru multe afaceri online, de ex. Site-uri de găzduire web Puteți recompensa persoanele care se adresează altora site-ului dvs. cu comisioane, abonamente gratuite și reduceri doar pentru a menționa câteva.

Nu trebuie să aveți în prealabil banii comisionului, ci luați-l din vânzările pe care le faceți din recomandări. Instalarea scripturilor pentru a rula programe de afiliere poate fi o sarcină destul de ascendentă, așa că vă voi recomanda programe și pluginuri pe care le puteți utiliza pentru a vă gestiona afiliații. În plugin-uri de afiliere categoria pe care o avem:

Și în programe de afiliere categoria pe care o avem:

Nu uitați să vă plătiți afiliații la timp always

Marketing offline

OLG de modă Postcards-litere

Deținerea unui site WordPress nu înseamnă renunțarea la marketingul real. Ca o companie mică, puteți beneficia în continuare enorm de anunțurile Pagini Galbene ș.a. Plasarea de reclame în reviste și trimiterea de scrisori s-ar putea simți ca un lucru demodat de făcut, dar nu greșește, un grup mare de oameni citesc în continuare reviste și scrisori. Doar asigurați-vă că faceți publicitate în revistele potrivite.

Anunțurile mici din reviste sunt destul de ieftine, ceea ce înseamnă că nu trebuie să jefuiască o bancă pentru a realiza un trafic web mai bun. Trimiterea cuiva o scrisoare ocazională se abate oarecum de la comun (e-mail, SMS, tweet-uri) și te diferențiază. Încă nu ați auzit sfârșitul. Îți poți comercializa site-ul WordPress folosind cărți poștale! Da, cărțile poștale sunt școală destul de veche, dar nu uitați de puterea ieșind în evidență pentru că tocmai asta se va întâmpla când trimiteți cărți poștale clienților.

Cărțile poștale sunt ieftine și puteți obține o mulțime de la Amazon. Puteți, de asemenea, să vă imprimați dvs. utilizând un șablon personalizat de la Creative Market sau Etsy.

Trimiterile motorului de căutare

Majoritatea oamenilor își vor elibera motoarele de căutare preferate dacă și când au nevoie de informații despre orice produs dat. Aceasta înseamnă că oamenii pe care îi căutați ar putea căuta exact ceea ce oferiți.

Dar nu vor găsi site-ul sau produsele tale minunate WordPress dacă nu sunteți listat în motoarele de căutare. Trimiterea site-ului dvs. web la motoarele de căutare este simplu și gratuit.

Există unii proprietari de site-uri care consideră că sunt listate în motoarele de căutare majore, deoarece un abonament lunar de 49,95 USD cu o firmă SEO spune acest lucru sau pentru că cineva a promis să le enumereze în mii de motoare de căutare, dar nu se încadrează în nimic..

Cel mai bun mod de a lista site-ul dvs. este de mână – propria ta mână – deoarece toate acestea depunere aveți nevoie este de cele trei mari motoare de căutare și anume Google, Bing și Yahoo!

Trimiteți site-ul dvs. către:

În timp ce se află la ea, nu uitați să trimiteți și harta dvs. de hartă. Citiți mai multe despre trimiterea sitemap-urilor către Google aici, la Bing aici, și către Yahoo! aici. Odată ce site-ul dvs. este trimis, este timpul să-l optimizați în consecință pentru a profita din plin de traficul motoarelor de căutare.

Optimizare motor de căutare

SEO-greșeli

Acest lucru ar fi trebuit să apară mai întâi pe această postare, dar a trebuit să dăm drumul la modă veche? Optimizarea motorului de căutare (sau SEO pe scurt) este procesul de a face site-ul dvs. WordPress irezistibil pentru păianjenii motoarelor de căutare.

Studiile efectuate în cercetarea de marketing de conținut au arătat că multe persoane ajung pe un site web după ce îl găsesc în motoarele de căutare. Acestea fiind spuse, stai să te bucuri de un salt mare în traficul tău dacă optimizezi cu atenție site-ul pentru motoarele de căutare. La urma urmei, mulți oameni nu treci prima pagină a rezultatelor căutării Google, deci trebuie să apariți chiar în prima pagină, de preferință în primele cinci rezultate. De când ne-am acoperit WordPress SEO la lungimi mari în acest alt post, voi menționa doar câteva puncte.

Conținut SEO

 • Încercă-te să creezi conținut web pentru ființele umane în primul rând și motoarele de căutare în al doilea rând. Conținutul dvs. trebuie să fie util, iar titlurile dvs. sunt convingătoare pentru a atrage cititorii – nu reduce creativitatea. Răspândiți-vă cuvintele cheie în mod egal – nu depășiți.
 • Efectuați în prealabil cercetarea cuvinte cheie și optimizați-vă paginile de produse cu termenii pe care oamenii îi folosesc pentru a găsi produsele dvs. Folosiți și alternative apropiate.
 • Nu există absolut niciun motiv pentru a vă optimiza contactul, întrebările frecvente, politica de confidențialitate și acele alte pagini care nu vă afectează direct linia de jos. Optimizați pagina dvs. de pornire și paginile de produs (de destinație).
 • O densitate de cuvinte cheie de 2,5% este valoarea de bază
 • Includeți cuvintele cheie principale în titluri (

  ,

  ,

  …,

  ) și în text ancoră.

 • Evitați filarea automată a articolelor, creați conținut proaspăt și original sau rescrieți articole manual

Imagine SEO

 • Includeți cuvântul cheie în numele dvs. de imagine
 • Includeți cuvântul dvs. cheie în eticheta ALT
 • Adăugați descrieri bogate în cuvinte cheie la toate imaginile dvs.

Vă rugăm să citiți mai multe despre WordPress SEO în site-ul nostru alt articol. Cel mai sigur, nu este nevoie să editați manual șabloanele WordPress, puteți optimiza site-ul dvs. WordPress folosind oricare dintre aceste pluginuri:

Mai multe resurse pe WordPress SEO și SEO în general:

Social Media

wordpress-social-ettiquette

Facebook, Twitter, Pinterest, Reddit, Digg, StumbleUpon și alte site-uri de socializare au succes în milioane. In fiecare zi. Niciunul dintre aceste site-uri nu te taxează să creezi conturi și îți poți promova afacerea în întreaga lume în câteva minute.

Pur și simplu configurați conturi și începeți să interacționați cu milioane de utilizatori. Este atat de simplu, dar trebuie să aveți și o strategie. Postează actualizări pe blog, tweetează oferte noi de servicii, fixează imagini interesante, Reddit ceva, Digg altceva și doar îți pășești calea către un trafic web mai bun. Distrează-te în timp ce este la ea, este social media.

Trusa de scule

Pe măsură ce comercializați site-ul dvs. WordPress, veți avea nevoie de un arsenal de instrumente. Următoarele sunt câteva dintre resursele și pluginurile de care aveți nevoie:

Resurse

Plugin-uri de marketing / partajare socială WordPress

Concluzie

Comercializarea site-ului dvs. WordPress poate părea o provocare la început, dar în momentul în care veți obține un accesorizat, acestea vor fi cele mai ușoare lucruri pe care le-ați făcut vreodată. Cea mai bună abordare este întotdeauna să urmați regulile, în special în momentele actuale ale actualizărilor algoritmului Google. Shun metode de comercializare pălărie neagră și alergați pentru dealuri atunci când firma dvs. SEO sau marketerul de internet sugerează aceste metode.

La sfarsitul zilei, nu este vorba atât de metodele pe care le utilizați, ci de capacitatea de a lua măsuri care vă vor determina succesul. Acest lucru se datorează faptului că marketingul este un proces continuu, iar succesul dvs. este proporțional cu eforturile depuse. Amintiți-vă întotdeauna să investiți cele mai multe energii în metodele care funcționează pentru dvs., la fel ca acea regulă 80-20 Paleo.

Cunoașteți orice metode de marketing WordPress pe care nu le-am menționat în această postare? Sau aveți câteva sfaturi de marketing grozave de distribuit? Partajează cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map