Cinci strategii esențiale WordPress SEO pentru îmbunătățirea clasamentului

Cinci strategii esențiale WordPress SEO pentru îmbunătățirea clasamentului

Orice persoană care operează un blog WordPress, un portofoliu, un magazin online sau aproape orice fel de site web caută să atragă mai mult trafic. Având în vedere că majoritatea site-urilor web depind de motoarele de căutare pentru a genera trafic, există toate nevoile de a optimiza site-ul dvs. pentru motoarele de căutare și de a vă concentra pe strategiile dvs. SEO. Nu numai că cititorii dvs. umani trebuie să fie capabili să vă ajungă, să înțeleagă și să navigheze pe site-ul dvs. web, dar și ar trebui să caute bots de motoare de căutare care se înghesuie pe site-ul dvs. În plus, puteți să vă ajustați bine eforturile SEO off-page pentru a aduce vizitatorii în fața ușii.


Un număr mare de factori fac ca motorul de căutare pe site-ul dvs. să fie prietenos. În această postare, vom acoperi cele cinci ingrediente esențiale pentru strategiile SEO pe care vă puteți concentra pentru a oferi site-ului dvs. un impuls. Să începem!

Conținutul este rege pentru WordPress SEO

Nu aveți îndoieli în legătură cu acesta – Conținutul este rege. Liderii pieței de conținut au experiență De 7,8 ori mai mult trafic de site decât non-conducători.

Conținutul este rege pentru WordPress SEO

Orice este ceea ce promovezi, atunci când cititorii vin pe site-ul tău, caută informații care le sunt utile. Dacă nu o găsesc pe site-ul dvs., rata de respingere rezultată poate afecta rangul motoarelor de căutare (aici sunt câteva sfaturi utile pentru reducerea ratei de respingere). Dimpotrivă, atunci când postezi un conținut relevant și adecvat, acesta te identifică ca o sursă de informație fiabilă. În acest fel, veți avea vizitatori care se întorc pe site-ul dvs. și petreceți mai mult timp în relația cu conținutul dvs. (notă: motoarele de căutare numără vizitatorii repetiți ca un plus).

Câteva sfaturi de care trebuie să țineți cont în timp ce creați conținut de calitate:

 • Orice reprezentare vizuală, cum ar fi fotografii, videoclipuri, infografie va găsi favoarea pentru cititori.
 • Alegeți-vă nișa și scrieți conținut autoritar pentru acea nișă.
 • Motoarele de căutare parcurg și comentariile, recenziile și feedback-ul pe care îl primiți. Prin urmare, fii interactiv cu cititorii tăi.
 • Pentru a reduce zero tipul de conținut pe care ar trebui să-l creezi, ascultă-ți audiența, înțelege cerințele acestora și dezvoltă conținut în jurul lui. Obțineți ajutor de pe social media pentru a urmări tendințele și preferințele publicului. Cercetează-ți activitățile și interesele audienței pe social media pentru a-ți face o idee despre ce tip de conținut preferă.
 • Relocați conținutul existent în mod regulat și actualizați conținut vechi cu link-uri noi, informații recente și statistici.
 • Link către alt conținut din site-ul dvs. web. Link către pagini clasate mai jos, astfel încât să obțină vizibilitate.
 • Ia ajutor de la bloggerii invitați și scrierea voluntară.

Folosirea corectă a cuvintelor cheie

Când creați conținut pentru site-ul dvs. web, trebuie să fiți atenți la utilizarea cuvintelor cheie. Cuvintele cheie sunt ceea ce utilizatorii introduc în motorul de căutare. Așadar, înainte de a publica, este bine să iei ceva timp suplimentar pentru a cerceta cuvinte cheie și să te concentrezi pe câteva care sunt relevante pentru conținutul pe care îl creezi și pentru publicul tău. Aceste cuvinte ajută atât cititorii dvs., cât și motoarele de căutare să înțeleagă despre ce este vorba. Conținutul dvs. se va încadra în pagina cu rezultatele motorului de căutare pe baza relevanței sale pentru cuvintele cheie utilizate de cititor.

Utilizați Cuvinte cheie pentru a îmbunătăți SEO SEO

Ceea ce contează într-o căutare este calitatea cuvintelor cheie și distribuția în conținutul dvs. Trebuie să aveți în vedere două tipuri de cuvinte cheie – cuvinte cheie cu coadă scurtă și cuvinte cheie cu coadă lungă. Cuvintele cheie cu coadă lungă sunt mai descriptive (cum ar fi „sfaturi SEO SEO pentru începători ușori”) și este important să le asortezi cu cuvintele cheie cu coadă scurtă (care ar putea fi doar „WordPress SEO”). Optimizarea cuvintelor cheie cu coadă lungă poate duce la o rată de conversie mai bună, deoarece acestea sunt utilizate mai des de către oamenii cu intenția de a cumpăra.

Există multe instrumente de cercetare a cuvintelor cheie care vă pot ajuta să găsiți cuvinte cheie optime – trenduri Google, SEMrush, Moz și KWFinder a numi câteva.

Google SEO Tendințe

Puteți utiliza, de asemenea, analizele într-un mod mare pentru a vedea unde se îndreaptă publicul dvs. cu căutările și site-urile pe care le navighează și să postați conținut acolo pentru a atrage atenția asupra site-ului dvs. web. Un alt mod de a parcurge acest lucru este să verificați concurența pentru a identifica cele mai relevante cuvinte cheie. Căutați pe rețelele de socializare sau utilizați un instrument de genul ahrefs, și urmați-le strategiile pentru a afla ce funcționează pentru ei.

După ce ați identificat cuvintele cheie optime, încorporați-le în eticheta dvs. de titlu a paginii sau a postării, URL-ul paginii, numele fișierelor de imagini, textele și descrierea meta, precum și în conținut.

Prezența social media

Următoarea pe lista noastră de 5 strategii SEO esențiale pentru WordPress este prezența pe platformele de socializare. Astăzi este greu să ignorăm larga acoperire a rețelelor de socializare. Mai multe aprecieri și urmăriri pe rețelele de socializare vă pot obține un rang mai mare cu Google, precum și vă pot oferi acces la un grup mai larg de cititori sau clienți noi.

Social Media & SEO SEO

Cu ajutorul rețelelor de socializare, veți putea să vă orientați către un public care împărtășește. Deși este de obicei o idee bună să fii pe o varietate de platforme, poți să îți limitezi atenția la câteva pe care publicul țintă este cel mai activ și să le postezi mai frecvent conținut.

Cele mai importante canale de socializare sunt Facebook 2,07 miliarde de utilizatori înregistrați, Instagram cu 800 de milioane de utilizatori și Twitter cu 330 de milioane de adepți lunari activi. Alte canale populare includ LinkedIn, Quora, Reddit și Pinterest. Conținutul pe care îl postați pe aceste canale ar trebui să fie în concordanță cu USP-ul fiecărui forum, cum ar fi imagini pentru Instagram, interese profesionale pentru LinkedIn.

Puteți regla setările de social media pentru a vă personaliza postările în funcție de piața dvs. țintă. Acest lucru le va face mai relevante pentru anumite grupuri în ceea ce privește locația, vârsta, interesele sau sexul. De exemplu, Facebook vă permite să schimbați setările pentru a se potrivi cu anumite grupuri, Twitter are hashtag-uri pentru filtrarea conținutului, iar LinkedIn vă poate restrânge audiența la rețele de persoane foarte specifice.

Social media este un loc în care să colectați feedback, să efectuați sondaje, să înțelegeți ce dorește publicul dvs. și să postați conținut relevant și extrem de actual. Trebuie să fiți activ pe rețelele de socializare în mod consecvent, să țineți pulsul asupra tendințelor și să reacționați rapid la acestea. Este foarte important să prezinți conținut în aceste forumuri într-o manieră extrem de antrenantă. De asemenea, vă ajută dacă știți cele mai bune momente pentru a posta conținut pentru a maximiza impactul și, prin urmare, programarea postărilor devine un factor crucial în cât de eficiente sunt.

Optimizare mobilă

In zilele de azi, mai multe căutări sunt inițiate pe dispozitivele mobile ca niciodată. De asemenea, mobilul reprezintă o bună parte din conversii. Cyber ​​Monday 2017 a lovit 6,59 USD în vânzări din SUA, cu o sumă masivă de 2 miliarde de dolari fiind achiziții de telefonie mobilă (o creștere de 40% din 2016). Așa că vedeți de ce este o parte importantă a strategiilor dvs. SEO pentru a vă asigura că site-ul dvs. web este mobil. În zilele noastre, cele mai moderne teme WordPress, cum ar fi Total, sunt deja receptive și parcurg un drum lung pentru a vă asigura că site-ul dvs. web este mobil. Sa nu uit, prietenia mobilă este un semnal oficial de clasificare SEO din aprilie 2015.

O parte importantă a WordPress SEO este Optimizarea mobilă

Deci, cum optimizați site-ul dvs. pentru telefoane mobile? Google a scos instrucțiuni tocmai în acest scop. Fiecare aspect al site-ului dvs. web, de la conținut și fonturi, la culori și logo-uri trebuie să arate și să funcționeze perfect pe dispozitivele mobile utilizate pentru a accesa site-ul dvs. Puteți face multe modificări mari și mici pentru a realiza acest lucru, inclusiv optimizarea imaginilor și maximizarea vitezei. În ceea ce privește telefonul mobil, este cel mai bine evitați ferestrele de ecran complet și optează pentru conținut extensibil, cum ar fi acordeoane, cutii expandabile și file ascunse pe site-ul mobil.

De asemenea, poate doriți să luați în considerare căutarea Pagini mobile accelerate care face ca paginile dvs. să se încarce rapid pe telefoane mobile în rezultatele căutării Google. Mulți utilizatori de mobil accesează site-ul dvs. web apăsând pe o aplicație mobilă pe ecranele lor de pornire și este posibil să doriți să profitați și de acest lucru.

Test mobil prietenos Google

Și, după ce ai făcut tot ce poți, nu uita să-ți testezi site-ul pentru compatibilitatea mobilă Informații despre pagina, sau mai departe Test mobil prietenos Google.

SEO local

Un alt factor SEO important este optimizarea specifică locației pentru a satisface oamenii dintr-un anumit cartier sau regiune geografică. Rezultatele căutării locale relevante, utile și precise sunt preferate de Google. Căutările cu titlul „Lângă mine” sunt crescând în popularitate. Aceste căutări folosesc indicii geografice pentru a genera rezultate finale specifice locației.

Google Trends, Căutări lângă mine

Motivul acestei creșteri nu este de căutat – disponibilitatea wi-fi în spațiile publice, stimularea tehnologiei purtabile, aplicațiile mobile și accesibilitatea ușoară în rețea ajută la împingerea vânzărilor de către cumpărătorii care le caută în timp ce sunt aproape de dvs. magazin. Cu siguranță, trebuie să acordați atenție SEO local dacă doriți să atrageți clienții care folosesc dispozitive mobile la magazin.

Puteți face un început bun, incluzând NAP (nume, adresă și număr de telefon) pe fiecare pagină. Acestea sunt date utilizate de motoarele de căutare în căutări cu intenție locală. Dacă vă aflați în mai multe zone, aveți o pagină de destinație separată pentru fiecare localitate și includeți conținut relevant pentru localitatea respectivă. Încercați să includeți locația în cuvântul dvs. cheie și asigurați-vă că efectuați modificările pe rețelele de socializare. Fii generos cu butoanele Call To Action (Apelați acum, abonați-vă, aflați mai multe, trimiteți un mesaj), acestea sunt o modalitate ușoară pentru cititori de a se conecta cu afacerea dvs..

Un alt lucru pe care îl puteți face este să listați în directoarele locale, cum ar fi Craigslist sau Căutare în oraș. Pe Compania mea Google puteți furniza detalii precum orele de afaceri, numărul de telefon și indicațiile din Căutarea Google și pe Hărți și puteți verifica autenticitatea. După aceea, afacerea dvs. are o șansă mai bună de a apărea într-un panou personalizat în partea de sus a paginii cu rezultatele căutării. Facebook operează și el Anunțuri locale de conștientizare folosind care puteți ajunge la persoane din apropierea afacerii dvs. afișând anunțuri atunci când se apropie de locația dvs..

Înveliți

Nu este ușor să-i atragi pe vizitatori pe site-ul dvs., având în vedere suprasolicitarea informațiilor de pe internet. Dar sfaturile din această postare vă pot ajuta să îmbunătățiți SEO-ul site-ului dvs. și să creșteți traficul către site-ul dvs. web. Dacă aveți nevoie de mai mult ajutor pentru a stimula traficul pe site-ul dvs., consultați postarea noastră cu mai multe sfaturi SEO.

Însă acum ai trecut – ai vreun sfat de adăugat? Sau orice întrebări despre cum să vă îmbunătățiți strategiile WordPress SEO? Spuneți-ne mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map