1. 1. Ghid pentru începători pentru SEO pentru WordPress: Introducere, Prep și Jargon
  2. 2. Acum citesc: Cercetare și utilizare a cuvintelor cheie WordPress pentru SEO
  3. 3. Îmbunătățiți SEO cu backlinks, viteza site-ului și multe altele

Am stabilit deja că totul începe și se termină cu cercetarea în cuvinte cheie, nu? Dar cum o faci? Și ce faci cu cuvintele cheie pe care le găsești? Asta vom afla în acest capitol al ghidului. Pentru unii oameni, cercetarea cuvintelor cheie înseamnă să-și scrie nișa în planificatorul de cuvinte cheie Google și să analizeze termenii înrudiți. Nu este o idee prea bună. În timp ce Google este capabil să realizeze conexiuni inteligente în alte domenii, planificatorul de cuvinte cheie este surprinzător de simplu. Cel mai probabil va apărea doar termeni înrudiți care au deja cuvântul cheie în el.


Dacă tastez „fotbal” și cer idei pentru planificatorul de cuvinte cheie, asigurați-vă că listează „jocuri de fotbal” sau „mingi de fotbal”, dar nu listează „driblingul”, „Messi”, „Cupa Mondială 2014” sau oricare alți termeni care sunt foarte legați de subiect. Pentru majoritatea subiectelor, acest lucru înseamnă că dacă vă bazați doar pe planificatorul de cuvinte cheie, veți avea o ofertă foarte limitată de cuvinte cheie diferite din care să alegeți. De aceea trebuie să …

Fii creativ cu cuvintele tale cheie

Gândește-te în afara cutiei. Ce îți vine în minte când te gândești la nișa ta? Ceva care nu are deloc cuvântul cheie de nișă? Nu vă faceți griji. Testați pentru a vedea dacă este viabil. Dacă pur și simplu nu ți se pare că te gândești la ceva, o modalitate bună de a găsi idei pentru cuvinte cheie este să mergi la forumuri despre subiect sau la o categorie de răspunsuri / răspunsuri de tip yahoo și să vezi cu ce solicită oamenii de multe ori ajutorul. (Nu este posibil pentru toate nișele.) Atunci puteți împrumuta cuvintele lor și vedeți dacă volumul de căutare atestă că este un cuvânt cheie demn de urmat. Un alt mod bun de a înainta competiția este să …

Știți cu adevărat despre ce scrieți

Multe persoane care intră într-o nișă cu singura intenție de a câștiga bani, vor avea doar instrumente de cuvinte cheie pe care să se bazeze pentru cuvinte cheie. Dar dacă aveți cunoștință despre subiect, puteți folosi asta în avantajul dvs. Puteți trage subiecte aparent fără legătură, despre care știți că sunt înrudite și puteți utiliza cuvinte cheie pe care un străin nu le-ar putea gândi niciodată într-un milion de ani. Numiți avantajul de pe teren propriu. În unele nișe există chiar un limbaj specific care ar putea trece peste capul majorității oamenilor, cu excepția celor care sunt de fapt interesate de acesta.

Din păcate nu există nicio scurtă reală aici, decât dacă știți deja despre ce scrieți, va trebui să depuneți timpul și efortul pentru a ajunge la un nivel în care vă vine fără efort. Un lucru care vă poate ajuta, însă, este să alegeți ceva despre care sunteți cel puțin interesat, dacă nu pasionat, să scrieți. Dar dacă obiectivul tău principal este rentabilitatea, ar trebui să testezi întotdeauna viabilitatea unui produs înainte de a te afunda prea mult timp într-un proiect.

Utilizați tipul potrivit de cuvinte cheie

Cuvinte cheie SEO WordPress

Atunci când căutați cuvinte cheie, cele mai bune tipuri sunt cele care au concurență mică și care au o intenție implicită sau specificată de a cumpăra un produs sau serviciu. (Există, de obicei, o cantitate corectă de concurență în care intenția este specificată, dar nu întotdeauna la fel în care intenția este doar implicată de specificul căutării.) Cuvintele cheie largi sunt de obicei incredibil de competitive și, de asemenea, prea generale. Oamenii vor căuta adesea aceste cuvinte cheie din curiozitate și probabil se vor simți dezinclinați să cumpere ceva.

Să luăm ca exemplu „redactarea”. Numerele sunt destul de bune. Aproximativ 30.000 de căutări lunare. Dar aici se opresc veștile bune. Concurența este acerbă … și pentru a înrăutăți, termenul de căutare este puțin prea general. Nu există nicio dovadă reală de intenție aici. Oamenii ar putea căuta doar pentru că au văzut termenul folosit (sau l-au auzit folosit în Mad Men) și au vrut să știe ce înseamnă. Sau poate li s-a spus că este ceva despre care ar trebui să știe mai multe.

Pe de altă parte, avem „antrenor de redactare” cu o căutare ușoară de 30 de luni pe lună. În timp ce unii ar putea susține că acest lucru este pur și simplu prea puțin pentru a merita, există aici o intenție implicită și vă puteți imagina valoarea pe durata vieții de a obține un singur client de antrenor. Iar competiția este (nu surprinzător), mult mai moale. A intra pe prima pagină nu mai este un vis. Dacă vă jucați cărțile drept, este destul de garantat. Deși puteți alege să ridicați pragul volumului de căutare mai mare, acest lucru exemplifică ceea ce doriți să vizați. Concurență scăzută și implicită sau intenție specificată.

Un alt exemplu ar fi „gheață uscată” versus „unde pot cumpăra gheață uscată”. Gheața uscată primește mai multe căutări, aproximativ 90.000 estimate lunar. Dar, din nou, oamenii ar putea să se întrebe din ce este făcut sau ar dori să vadă o „bombă” cu gheață uscată + săpun în videoclip. „Unde pot cumpăra gheață uscată”, totuși, precizează în mod specific intenția de a cumpăra, conținând totodată mai puțin concurență. Și nu numai asta, mai are mii de căutări lunare estimate. Acesta este un exemplu de cuvânt cheie cu coadă lungă. O frază, mai degrabă decât un cuvânt sau două, pe care le puteți viza atunci când scrieți conținut.

Din păcate, având în vedere că accentul nostru principal este pe WordPress, avem timp doar pentru o introducere rapidă în cercetarea cuvintelor cheie, dar va fi mai mult decât suficient pentru a vă începe. Cu toate acestea, dacă doriți să aflați mai multe despre cercetarea cuvintelor cheie, cuvintele cheie cu coadă lungă și ce tipuri de cuvinte cheie ar trebui să mergeți, consultați Ghidul definitiv al lui Backlinko privind cercetarea cuvintelor cheie sau acest cuprinzător ghid de cuvinte cheie lungi de Fat Joe.

Ce să faci cu cuvintele cheie pe site-ul tău WordPress

În acest moment, ar fi trebuit să fi instalat deja WordPress SEO prin pluginul Yoast, sau altul cu funcționalități similare. Dacă nu, faceți-o acum, pentru că este cu adevărat necesar pentru primul pas.

Utilizați cuvinte cheie în postarea / titlul paginii

Dacă vizați genul de cuvinte cheie cu coadă lungă, care sunt cel mai ușor de clasat, de multe ori poate fi suficient ca întregul titlu. Dacă aveți deja o audiență, poate doriți să folosiți ceva mai mult de atenție decât o expresie de căutare standard, dar totuși doriți să optimizați motoarele de căutare.

În acest caz, puteți utiliza pluginul SEO pentru a schimba titlul. Pentru acest post, am putea, de exemplu, să schimbăm titlul paginii în „WordPress SEO pentru începători” dacă am afla că este o frază de căutare mai de dorit să vizăm.

imaginea titlului seo

Optimizați numele fișierelor de imagine și textul Alt

De exemplu, imaginea pe care am făcut-o în schimbarea titlului se numește „seotitle.jpg”, iar textul alt este „imaginea titlului seo”. Acest lucru nu poate avea doar un impact pozitiv asupra clasamentelor paginii dvs., dar vă va ajuta poziția imaginii pentru termeni relevanți din căutarea de imagini Google.

Scrieți conținut 100% legat de titlu

Din păcate, nu este atât de ușor ca să iei un singur conținut pe care l-ai scris deja despre altceva, să schimbi titlul, să-l rescrii puțin și să îți direcționezi un cuvânt cheie complet nou. Nu numai că îți vei enerva potențialii vizitatori până la capăt și îți vei strică șansele ca aceștia să devină abonați sau clienți, dar, de asemenea, îți vei răni puternic șansele de a fi suficient de mare pentru a fi remarcat în primul rând. Asa de rămâi relevant.

Utilizați cuvinte cheie în adresa post / pagină

În timp ce puteți face acest lucru, lăsând pur și simplu titlul postării / paginii să devină legătură permanentă, Google vă recomandă să utilizați fraze întregi și, în schimb, vă recomandă să utilizați doar câteva (3-5) cuvinte cheie pentru fiecare postare. Puteți face acest lucru ușor din interiorul editorului de posturi WordPress. Pur și simplu faceți clic pe butonul de editare de lângă url și modificați legătura permanentă de la așa ceva:

permalink

La ceva mai mult de-a lungul acestor linii:

schimbați conexiunea permanentă

Scrieți o meta descriere precisă

Nu încercați să aruncați cât mai multe cuvinte cheie. Descrieți ce va face conținutul pentru potențialul vizitator, dacă este posibil, într-un mod convingător. (Întrucât meta descrierea poate fi cea pe care o vede persoana când apare pagina dvs. în rezultatele căutării.) Când aveți îndoieli, mergeți cu o descriere destul de simplă despre ceea ce este postarea. Faceți acest lucru în editorul de postări / pagini, în caseta WordPress SEO de Yoast sub caseta principală de text.

Utilizați sub-titluri pentru a vă structura conținutul

Și, de asemenea, să subliniați cuvintele cheie care sunt direct legate de ceea ce scrieți. Puneți întotdeauna sub-titlurile în eticheta corespunzătoare.

pentru subiecte mai ample și

pentru ceva mai specific.

Etichetele sunt rezervate numai pentru titlul paginii. De exemplu:

Jucători de fotbal celebri

Lionel Messi

Christiano Rinaldo

Utilizați cuvinte cheie mai ample pentru categorii

Acesta este un mod de a trimite semnale motoarelor de căutare că acesta este un subiect despre care scrii multe despre site-ul tău și că ar trebui să ia în considerare posibilitatea de a-ți oferi clasamente mai înalte pentru termenul de căutare, fără să fii nevoit să direcționezi cuvintele cheie mai largi (și fără a obține trafic) în postările și paginile individuale. Dacă te uiți la categoriile noastre aici în WP Explorer, poți vedea această strategie în acțiune.

NU folosiți excesiv cuvintele cheie

Adesea denumită umplutură de cuvinte cheie, utilizarea prea multor cuvinte cheie în conținutul dvs. este pur și simplu o idee proastă. Acest lucru nu face decât să creeze o experiență de lectură teribilă pentru orice vizitator, dar nu ajută de fapt clasamentul dvs. În schimb, poate și, dacă mergeți prea departe, le poate răni.

Concluzie

Astfel se încheie capitolul despre cuvinte cheie. În următoarea parte a ghidului, vom afla mai multe despre backlinks, viteza site-ului și alți factori care pot contribui la îmbunătățirea clasamentului motorului nostru de căutare. Și ca întotdeauna, dacă aveți întrebări sau ceva de adăugat la cele de mai sus, lăsați un comentariu mai jos. Ne-ar plăcea să vă auzim gândurile!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me