Cele mai bune practici WordPress SEO

Peisajul SEO al viitorului este un loc volatil. Și știi de ce? Puterile care sunt (alias Google) fac tot posibilul pentru a construi un web mai bun, mai rapid și sigur pentru noi toți. Desigur, ei vor beneficia de zece ori mai mult, dar cui îi pasă? Ei bine, ar trebui să fie motivul pentru care cele mai bune practici WordPress sunt atât de importante.


Cel puțin dacă dețineți un site WordPress și doriți totuși să vă clasificați foarte bine (sau bine) pentru termenii dvs. Vedeți, pentru a oferi o experiență de căutare îmbunătățită (și să câștigați miliarde de dolari în profit la o dată viitoare), Google trebuie să continue actualizarea algoritmilor de căutare, în mare măsură în fața experților SEO (da, asta vă include).

În trecutul recent, am reușit să notez cu ușurință pozițiile superioare pe Google (SERPs – Pagini de rezultate ale motorului de căutare), „literalmente” pompând cuvinte cheie în conținutul meu. Ce? Asta s-a întâmplat – așa făceau experții SEO în stânga, dreapta și centru. Nici măcar nu am atins crearea de link-uri, dar clasamentul meu a crescut foarte mult ca vulturii pe steroizi.

Apoi, Google a crăpat biciul, iar umplerea cuvintelor cheie a fost afișată ușa. Fără îndoială, clasamentul meu a scăzut la fel ca Icarus, dar nu este ideea. S-a născut o nouă eră în SEO: era conținutului relevant și valoros, alt tag-uri, atribute de titlu și ce nu.

Cu toate acestea, Google a menținut actualizările algoritmului și a refuzat SEO-urile și stăpânii web toate informațiile suculente care ar ajuta cu siguranță campania dvs. SEO. Astăzi, trebuie doar să pășiți un pic din linie și Google nu va ezita să vă atârne pentru a se usca.

Dar încă mai există speranță ca Google să vă arate exact ceea ce trebuie să faceți pentru a obține cele mai bune poziții. Acestea sunt cele mai bune practici WordPress pe care le vom prezenta în această postare, așa că pregătiți-vă să vă distrați și să construiți un profil SEO formidabil, care va rezista la următoarea scuturare a algoritmului. Începem…

Care sunt cele mai bune practici pentru WordPress SEO?

Înainte de a intra în cele mai bune practici SEO WordPress, permiteți-mi să menționez câteva lucruri despre care poate doriți să știți despre s ca începător perfect.

În primul rând, SEO implică două strategii și anume optimizarea pe pagină și în afara paginii. Optimizarea pe pagină constă în toate activitățile de optimizare pe care le efectuați pe site-ul dvs. (sau în paginile web). Aceasta include crearea de conținut, adăugarea de cuvinte cheie și optimizarea etichetelor de titlu și meta. Optimizarea în afara paginii este orice altă activitate SEO care implică site-uri web ale unor terțe părți, cum ar fi comentarea blogului, blogging-ul invitați, trimiterea directorilor, crearea de link-uri și marcarea socială.

În al doilea rând, avem SEO pălărie albă și neagră. Prima este o strategie SEO care respectă regulile SEO stabilite de Google și de alte motoare de căutare. Pe de altă parte, blackhat SEO implică motoare de căutare pentru jocuri, care vă vor ateriza doar în supă caldă. Ar trebui să te străduiești să creezi o strategie SEO de pălărie albă și să nu te gândești niciodată la manipularea motoarelor de căutare folosind tehnici de pălărie neagră. În termeni mai simpli, nu încercați alte trucuri murdare care nu sunt cuprinse în această resursă Ghid SEO de Google.

Cu acest lucru, să trecem la cele mai bune practici SEO de care trebuie să țineți cont și să le implementați în 2020, înainte.

1. Efectuați cercetarea cuvinte cheie Astute

Umplerea cuvintelor cheie a funcționat ca tehnică SEO în zilele trecute, dar astăzi Google se încruntă în această practică. În același timp, cuvântul cheie ca factor de clasare nu este mort. Google și alte motoare de căutare se bazează în continuare pe cuvinte cheie pentru a clasifica site-urile web, ceea ce înseamnă că strategia dvs. SEO ar trebui să fie ghidată de cercetări astute.

Cele mai bune practici WordPress SEO

Doriți să vă poziționați foarte bine pe Google pentru expresia „teme WordPress” sau „plugin-uri WordPress”? Un instrument cum ar fi Planificatorul de cuvinte cheie Google AdWords vă poate ajuta să determinați competitivitatea termenilor dvs., precum și să derivați alternative de cuvinte cheie pe care să le utilizați în conținutul dvs. Poti de asemenea utilizați Google Analytics pentru a verifica cuvintele cheie pe care oamenii le folosesc pentru a-ți găsi site-ul. Statisticile site-ului dvs. WordPress sunt o altă sursă de idei de cuvinte cheie.

Pentru fiecare dintre cuvintele tale cheie, încearcă să obții zece (10) alternative. De exemplu, dacă cuvântul cheie sau expresia pe care o alegeți este „Teme WordPress”, puteți deriva alternative precum „teme WordPress responsive”, „teme WordPress multifuncționale”, „teme WordPress premium” și așa mai departe.

Ubersuggest Instrument pentru cuvinte cheie

Ai nevoie de ajutor pentru a decide cuvinte cheie? Încerca Ubersuggest. Acest instrument gratuit de la unul dintre cei mai importanți experți SEO din lume ajută la idei de cuvinte cheie aferente, precum și oferă informații utile. Dacă faceți clic pe butonul Idei cu cuvinte cheie link, veți vedea o rată de succes estimată pentru ținta dvs. de cuvinte cheie, precum și competiția actuală de clasare. În imaginea de mai sus puteți vedea că clasamentul pentru cuvântul cheie „WordPress” este dificil – mai ales că actualele site-uri de top pentru acel termen au scoruri excelente de domeniu și o prezență socială solidă.

În timp ce efectuați cercetarea, gândiți-vă la cuvintele cheie longtail. Întindeți-vă fraza cheie la maximum patru (4) cuvinte și veți avea o șansă mai mare de a vă clasifica bine pentru cuvintele cheie cu un singur cuvânt. De exemplu, „teme WordPress” este mai competitivă decât „teme responsive cu mai multe scopuri WordPress”, ceea ce înseamnă că va fi mai greu să se situeze pe primul loc pentru prima, spre deosebire de cea de-a doua..

Presărați câteva dintre aceste cuvinte cheie în conținutul dvs. și ar trebui să începeți să vă bucurați de clasamente mai bune în aproximativ o lună sau cam. Da, așa este, SEO necesită timp – nu veți avea rezultate peste noapte. Orice „expert” SEO care îți promite poziția numărul unu auriu pe Google într-o „câteva zile” te duce la plimbare. SEO este un proces pe termen lung și continuu, care durează de-a lungul vieții site-ului dvs. web.

Înapoi la stropirea cuvintelor cheie în conținutul dvs., vom vorbi despre densitatea cuvintelor cheie ca parte a celor mai bune practici WordPress într-o clipă, astfel încât să nu o transpirați.

2. Concentrați-vă pe Conținut – Regele SEO

Conținutul este încă. Conținut unic, valoros și relevant. Pe lângă faptul că este cel mai mare dintre toate semnalele de rang SEO, conținutul de înaltă calitate este, în primul rând, elementul de viață al site-ului dvs. web.

Un site web fără conținut, nu este un site web. În aceeași linie, un site web cu conținut de calitate slabă este ca un cuțit contondent – s-ar putea să facă treaba, dar trebuie să exercitați mai multă forță. Un site web cu conținut neplăcut este mort atât pentru motoarele de căutare, cât și pentru vizitatorii umani. Acest lucru îl înțeleg de prima dată, deoarece, în mai multe rând, am mers perioade lungi, fără să postez pe propriul blog. Rezultatele? Reducerea implicării utilizatorilor și pierderea clasamentului SEO.

Tocmai am menționat că conținutul dvs. trebuie să fie unic, valoros și relevant. Ce inseamna asta? În primul rând, conținutul dvs. ar trebui să fie unic, deoarece motoarele de căutare, mai mult decât Google, nu distrează plagiat – sau conține duplicat. Conținutul dvs. ar trebui să aducă ceva nou pe masă – ar trebui să fie unic dacă doriți să vă clasificați bine.

Fără îndoială, puteți extrage ghilimele de oriunde pe internet, dar copiați-lipiți o pagină întreagă nu vă vor atrage probleme.

Cu alte cuvinte, eliminați conținutul duplicat de pe site-ul dvs., inclusiv adresele URL. Google nu vede http://yoursite.com și http://www.yoursite.com ca aceeași entitate, ceea ce înseamnă că clasamentul dvs. este împărțit între cele două adrese URL. S-ar putea chiar să fiți penalizat pentru același lucru.

M-am confruntat cu această provocare o dată și am rezolvat-o ușor. Dacă vă cunoașteți în jurul folderului serverului și WordPress, adăugarea următorului cod la fișierul dvs. .htaccess ar trebui să faceți truc:

ReescrieEngine Activat
RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ example.com [nocase, OR] RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ www.example.com [nocase] RewriteRule ^ (. *) Http://www.example.com/$1 [ultimul, redirecționarea = 301]

Înlocuiți exemplul.com cu numele dvs. de domeniu. Codul de mai sus va redirecționa toate cererile taleite.com și www.yoursite.com către http://www.yoursite.com, adică motoarele de căutare nu vor fi confundate. Puteți utiliza, de asemenea, o tehnică cunoscută sub numele de Canonicalizarea adreselor URL așa cum a fost explicat de Matt Cutts.

Conținutul unic pe care îl creați ar trebui să fie valoros, nu doar conținutul de puf sau de umplutură destinat să păcălească păianjenii motoarelor de căutare. Stai … ce păianjeni? Google și alte motoare de căutare folosesc un tip special de software (scripturi) cunoscute sub numele de crawler sau păianjeni pentru a găsi și indexa conținutul tău.

Dar, întrucât obiectivul nostru este să obținem un nivel din ce în ce mai mare în Google (și Bing și Yahoo!), cum putem crea conținut unic și valoros, care nu este menit să atragă sau să „păcălească” păianjenii acum mai deștepți ai motorului de căutare? Răspunsul simplu este că nu ar trebui să analizezi niciodată crearea de conținut pentru motoarele de căutare. În schimb, creați conținut pentru cititorii dvs. umani și motoarele de căutare vor urma. Trfrege-ți tot ce e mai bun pentru a oferi un conținut valoros, deoarece …

Motoarele de căutare dezvoltă rapid inteligența pentru a discerne între site-urile web care oferă valoare de pe site-uri care creează iluzia valorii. – James McDonald, Lyons Consulting Group.

Nu mă înșelați. Nu ar trebui să creați conținut valoros, deoarece motoarele de căutare devin mai inteligente. Creați conținut valoros pentru a vă ajuta vizitatorii umani reali. Este ceea ce fac brandurile grozave.

Vorbind despre scris pentru vizitatorii umani în primul rând (și pentru motoarele de căutare în al doilea rând), conținutul dvs. ar trebui să fie relevant pentru publicul țintă. Acesta este unul dintre motivele pentru care trebuie să-ți definiți publicul țintă din cuvânt. Creați conținut web unic și valoros, relevant pentru publicul țintă. Scrieți în limba lor, utilizați terminologia pe care o înțeleg și, dacă ați făcut bine cercetarea cuvinte cheie, nu ar trebui să aveți nicio problemă în adăugarea de cuvinte cheie la conținutul dvs..

Dacă conținutul dvs. este bine scris și valoros, cititorii dvs. vor împărtăși același lucru cu familia și prietenii, notându-vă mențiunile de brand pe web, care, dacă vă întrebați, este încă un semnal de clasificare SEO.

Dacă adăugați cuvinte cheie la conținutul dvs., ar trebui să o faceți în mod natural – nu forțați cuvintele cheie în conținutul dvs. Acesta este motivul pentru care a avea zece (10) cuvinte cheie alternative este atât de important. Dacă un cuvânt cheie nu se potrivește, aveți nouă (9) alte alternative ��

Dar acest lucru face ca SEO să sune rigid, când dimpotrivă, este foarte flexibil. După ce mi-am pierdut clasamentul datorită umplerii de cuvinte cheie, am conceput o nouă abordare care nu a reușit niciodată să dea rezultatele dorite.

Conținutul de bune practici WordPress SEO este rege

Încep cu unele cercetări de cuvinte cheie, derivând mai multe alternative la cuvântul meu cheie principal. Dar în loc să scriu conținut mai întâi și să adaug cuvinte cheie mai târziu, le fac pe ambele în același timp. Cum? Îmi comit cuvântul cheie principal și câteva alternative la memorie, apoi scriu. Cu condiția că ați cercetat cuvintele cheie, precum și conținutul dvs., primele se vor încadra chiar în cel de-al doilea. Cuvintele cheie se vor potrivi corect. Nu mă gândesc la cuvintele cheie, dar când am terminat de scris, postarea este pregătită pentru SEO. Desigur, aceasta este propria mea tehnică personală și s-ar putea să nu funcționeze în cazul tău. Și am perfecționat tehnica de-a lungul timpului, așa că nu ezitați să vă creați propria tehnică – trebuie doar să vă asigurați că cuvintele dvs. cheie apar în mod natural în conținutul dvs..

De câte ori ar trebui să menționați cuvântul dvs. cheie în conținutul dvs. pentru a-l pregăti pentru motoarele de căutare? 2,5% este densitatea standard a cuvintelor cheie, dar o puteți duce la aproximativ 4% în orice moment. Aceasta înseamnă că dacă postarea dvs. are o lungime de 2000 de cuvinte, cuvântul cheie principal (expresia) ar trebui să apară de cincizeci (50) de ori. Natural.

În afară de asta, adăugați cuvântul dvs. cheie la titlurile postului / paginii, care comunică rapid motoarelor de căutare (precum și vizitatorilor umani) despre ce este vorba despre postare / pagină. Ca o ilustrație, „WordPress SEO” apare în proeminent în titlul acestei postări, care vă spune că această postare are de a face cu WordPress și SEO. Dacă postarea / pagina dvs. are titluri și / sau subpoziții, adăugați și cuvinte cheie la acestea. Păstrează lucrurile naturale și vei fi în regulă.

La crearea de conținut atractiv și care poate fi distribuit, nu uitați să îl amestecați adăugând media, cum ar fi videoclipuri, imagini, prezentări, infografii, podcast-uri etc..

Google adoră blogurile WordPress – actualizate periodic bloguri – așa că păstrează-ți secțiunea de blog-uri proaspete. Încercați să actualizați conținutul dvs. web static, de ex. despre pagini despre produse și de asemenea. Deși este posibil ca unii webmasteri să revină din Mesia pentru a actualiza conținutul paginilor lor statice, funcția de blog WordPress vă permite să vă alimentați site-ul web cu conținut proaspăt în mod regulat. Utilizați blogul!

Postarea o dată sau de două ori pe săptămână ar trebui să fie suficientă pentru a câștiga un loc decent în SERP în aproximativ două luni. Puteți posta și zilnic, trebuie doar să vă asigurați că nu compromiteți calitatea în numele cantității, deoarece aceasta din urmă nu contează la fel ca prima în noua lume a SEO.

Când creați postările dvs., adăugați etichete favorabile SEO și categorizați postările în consecință. Dacă utilizați pluginuri SEO, cum ar fi Yoast SEO, veți primi câmpuri pentru a adăuga meta descriere, titlu SEO și cuvânt cheie de focalizare în postarea dvs. Utilizați aceste caracteristici pentru SEO-up postul tau. În timp ce vă optimizați conținutul, pluginul SEO Yoast vă ajută, de asemenea, să determinați scorul SEO al articolului dvs. cu mult înainte de a apăsa butonul de publicare.

Adăugați meta titluri, cuvinte cheie și descrieri la celelalte pagini, nu doar postări. Acest tip de informații sunt incluse în secțiunea site-ului dvs. web, unde este ușor preluată de păianjenii motoarelor de căutare pentru indexare.

Notă: Cuvinte cheie meta, descrieri și titluri nu reduc locul și valoarea adăugării de cuvinte cheie în conținutul dvs..

Scrieți conținut unic și valoros (partajabil), care este relevant pentru publicul țintă. Dacă aveți nevoie de mai multe îndrumări, asigurați-vă că consultați aceste postări:

Și ca un memento, nu scrie niciodată pentru motoarele de căutare; scrie în schimb pentru cititorii tăi umani – vorbește-le prin intermediul conținutului tău ca și cum ar sta în fața ta. Ați arunca atunci cuvinte cheie nenaturale? ma indoiesc.

SEO pe pagina implică atât expertiză creativă, cât și tehnică. Ca marketer, trebuie să creezi conținut fantastic pentru site-ul tău pe care îl va iubi publicul tău. Și doriți să vă asigurați că site-ul dvs. web ajută Google (și utilizatorii umani) să găsească și să partajeze acel conținut cu ușurință. – Justin Deaville, directorul atReceptional.

SEO și imagine SEO

Înainte de a trece la următoarea secțiune, aș dori să menționez câteva lucruri despre imaginile și videoclipurile pe care le veți folosi în conținutul dvs. pentru a vă consolida SEO.

Pentru început, adăugarea de imagini și videoclipuri în conținutul dvs. este una dintre cele mai bune practici SEO pe care multe le implementează rar. Și este foarte trist, deoarece imaginile optimizate vă vor aduce un trafic deosebit din Google Images și like-uri. Videoclipurile vă pot obține trafic, linkuri, mențiuni și multe altele de pe site-uri precum YouTube, Vimeo, Tumblr și altele.

Am mai vorbit despre optimizarea imaginilor pentru WordPress înainte, dar cum optimizați imaginile pentru motoarele de căutare? Aceasta este partea cea mai ușoară. Pentru început, ar trebui să vă optimizați imaginile pentru încărcare rapidă. Nu folosiți imagini grele care vă vor încetini doar site-ul. Dacă aveți nevoie de o imagine cu 650 x 300 pentru următoarea postare, încărcați una care este 650 x 300 și nu mai mult un pixel.

În al doilea rând, asigurați-vă că imaginile dvs. sunt relevante pentru conținutul dvs. În afară de a vă obține un clasament mai bun, imaginile ar trebui să vă îmbunătățească conținutul – scopul lor inițial.

În al treilea rând, dați imaginilor dvs. nume de fișier adecvate. Este imaginea despre WordPress SEO? Denumiți imaginea ca atare – nu vă lăsați imaginile să arate ca IMAGE001_2020.jpg. De ce? Este rău pentru experiența utilizatorului și SEO, deoarece motoarele de căutare nu văd imagini așa cum fac cititorii umani. În plus, încercați să strângeți cuvântul cheie în numele fișierului imagine.

Vorbind despre motoarele de căutare „văzându-vă” imaginile, trebuie să adăugați eticheta ALT la imaginile dvs. pentru a face mai ușoară păianjenilor. Textul ALT reprezintă un text alternativ (textul alternativ), textul afișat în cazul în care imaginea nu reușește să se încarce din orice motiv. Eticheta ALT are un alt scop. Acesta a fost menit să ajute cititorii de ecran să vă „vadă” imaginile. Cititorii de ecran sunt folosiți de persoanele provocate vizual pentru a consuma conținut pe site-ul dvs. Păianjenii motoarelor de căutare folosesc informațiile conținute în eticheta ALT pentru a vă „vedea” și imaginile.

Optimizarea imaginilor în WordPress este o muncă ușoară. Doar faceți clic pe „Adăugați media” în editorul dvs. de poștă și alegeți imaginea dvs. pe ecranul care apare. După ce imaginea este selectată, veți observa zone din partea dreaptă care vă permit să adăugați titlul, titlul, altul și descrierea. Doar concentrați-vă pe câmpul „alt”, dar nu ezitați să completați celelalte detalii dacă aveți timp.

Textul ALT este excelent pentru SEO, creează un HTML valid atunci când este utilizat și ajută cititorii cu provocări vizuale să asimileze conținutul dvs. în întregime. Ca atare, faceți textul ALT descriptiv (și relevant pentru imagine și postare), dar scurt.

3. Folosiți teme și plugin-uri WordPress gata de SEO

Cadru total de temă WordPress premium

WordPress este atât de popular astăzi, deoarece poți avea un site web funcțional și în timpul necesar pentru a bea o cafea fierbinte. Datorită temelor și pluginurilor WordPress, oricine (și vreau să spun oricine) poate construi un site web profesional în cel mai scurt timp. Dar acest lucru este adevărat doar dacă alegeți tema și pluginurile perfecte. În ceea ce privește WordPress SEO, temele și pluginurile pe care le alegeți ar trebui să fie prietenoase cu SEO din start.

Evident, puteți începe cu orice temă și orice set de plugin-uri, dar cele gata de SEO vă oferă inițializarea pe care trebuie să o luați pe Google de furtună. La ce trebuie să aveți grijă atunci când alegeți WordPress și plugin-uri?

În primul rând, alegerea ta ar trebui să fie utilizată HTML curat și valid. Dacă structura temei dvs. este peste tot, veți avea probleme nu numai cu SEO-ul dvs. WordPress, ci și cu designul dvs. Căutați teme care utilizează metaetica URL canonică. O meta-URL canonică ce? Acesta este doar un termen de lux pentru un anumit tip de meta tag care stochează URL-ul de sus al paginii tale. Dacă este pagina dvs. de pornire, metaetica URL canonică va stoca numele dvs. de domeniu. Dacă este o postare, eticheta va stoca adresa URL a postării.

Tema ar trebui să sprijine și utilizarea corectă a rubricilor (h1, h2, h3 … h6) și a etichetelor de titlu. Ar trebui, de asemenea, să mergeți după teme WordPress care integrează Deschideți eticheta meta grafică pentru a îmbunătăți distribuirea social media.

Cum determinați toți acești factori? Puteți citi materialele promoționale ale dezvoltatorului, le puteți contacta direct sau puteți inspecta demo-ul. Ce anume sa cauti? Faceți clic dreapta pe demo și alegeți „View Source Source” sau ceva echivalent. Trebuie să vă concentrați pe prima parte a codului – zona dintre și Etichete. Găsi etichete, de ex. sau.

Nu vă deranjează dacă tema preferată nu are aceste zone. Puteți adăuga întotdeauna etichete mai târziu folosind plugin-uri SEO sau manual prin editarea codului. Aș merge la pluginuri în orice zi. O temă care nu acceptă titlurile și titlurile paginilor este un complet nu, nu știi, dacă o astfel de temă există în primul rând.

4. URL-uri SEO prietenoase

Cunoscute și sub numele de Pretty Link-uri permanente în WordPress, adresele URL prietenoase cu SEO sunt o componentă cheie a celor mai bune practici WordPress, precum și experiența utilizatorului. De exemplu, ce adresă URL este mai ușor de reținut:

  • https://www.yoursite.com/article300152
  • https://www.yoursite.com/?p=3424
  • https://www.yoursite.com/wordpress-seo

Dintre cele trei, ce URL crezi că va „excita” păianjenii motoarelor de căutare? A treia adresă URL din listă este câștigătorul absolut. Este deznădăjduit să vezi webmasteri care utilizează adrese URL, cum ar fi http://www.example.com/?p=123, când WordPress face atât de ușor să creezi URL-uri SEO prietenoase (și unde există pluginuri grozave precum Destul de legătură pe care îl puteți utiliza pentru a crea legături externe ușor de reținut).

Du-te la Setări> Permalink și selectați Numele postului sau Luna și numele. Faceți acest lucru cu mult timp înainte de a adăuga conținut pe blogul dvs. pentru a evita legăturile rupte. Dacă nu aveți idee, legăturile întrerupte sunt afaceri proaste pentru SEO și, dacă doriți să aflați mai multe, Temele elegante au publicat o postare grozavă despre motivul pentru care ar trebui nu folosiți niciodată setarea de permalinkuri implicite.

5. Site web mobil-prietenos

Poate că o eroare m-a mușcat pentru că de fiecare dată când sunt pe un site web excelent, întotdeauna redimensionez browserul pentru a verifica dacă site-ul este receptiv. Aceeași eroare trebuie să fi mușcat pe cineva și la Google, deoarece, dacă nu ați observat, au introdus deja etichete prietenoase pentru mobil în rezultatele căutării.

Ce inseamna asta? Dacă site-ul dvs. nu este mobil, vă veți bucura de clasamente mai proaste decât site-urile mobile prietenoase. Cititorii dvs. vor ști, de asemenea, că site-ul dvs. nu este mobil cu mult înainte de a ajunge la pagina dvs. de pornire, ceea ce reduce rata de clicuri.

Google recomandă adoptarea design-ului web receptiv (RWD) – o tehnică de proiectare web care permite dezvoltatorilor să construiască un site web în urma unei abordări prim-mobile. Site-urile construite în jurul tehnicilor RWD vor arăta întotdeauna și vor funcționa excelent pe toate dispozitivele.

Dacă RWD nu va funcționa pentru modelul dvs. de afaceri, ceea ce este puțin probabil, puteți merge pentru o soluție mobilă hibridă. Doar asigurați-vă că vizitatorii de telefonie mobilă ajung pe site-ul dvs. mobil și nu există conflicte de conținut (sau URL) care să ajungă să încurce WordPress SEO. Acest Ghid SEO SEO are o secțiune întreagă care explică cum să treci despre asta.

În caz contrar, alegeți din start o temă WordPress și plugin-uri responsive. Nu știți de unde să începeți? Tema WordPress multifuncțională Total Responsive este o alegere excelentă pentru mulți antreprenori ca tine.

Sfaturi de optimizare mobilă

6. Semnale de socializare

Creșterea social media în ultimii ani a creat un canal nou și profitabil pentru WordPress SEO. Chiar și fără a vă lupta, puteți vedea marele potențial de trafic al rețelelor de socializare. De asemenea, vă oferă șansa de a construi o comunitate în jurul mărcii și / sau a produselor.

Motoarele de căutare utilizează mențiuni de marcă și conținut pentru a determina clasamentul. Motivul din spatele acestei abordări este simplu: dacă mai mulți oameni doresc, retușează, fixează, poticnesc, etc, conținutul dvs., acesta trebuie să fie valoros și invers.

Fii atent totuși cu social media. Vrei să deschizi o comunicare bidirecțională, spre deosebire de a vorbi la perspectivele tale. Ai nevoie de oameni care să se angajeze cu brandul tău pentru a „… îmbunătăți valoarea trecătoare și cuvântul gură online”.

Folosiți media socială pentru a crea propria audiență și lucrați din greu pentru a conduce conversația și implicarea utilizatorilor. Cu cât sunt mai multe mențiuni, cu atât mai bine.

7. Bate-ți competiția

Când introduceți cuvântul dvs. cheie în Google, primele zece (10) site-uri web care apar sunt cei mai înverșunați concurenți. Pentru a obține prima poziție evazivă, trebuie să-i învingi pe toți.

Îți amintești acea înțelepciune care se întâmplă ca și cum ții prietenii apropiați și dușmanii mai aproape? Faceți timp pentru a vă studia competiția. Obțineți răspunsuri la întrebări precum: De ce mă bate numărul unu? Ce fac diferit? Implementează tehnici SEO de pălărie albă, care ar putea să lipsească?

Poate că nu sunt la fel de bune pe cât ți-ai imagina – poate că conținutul lor este învechit, de exemplu. Aceasta ar putea fi fereastra de oportunitate pentru a obține clasamentul pe care îl meritați. Studiază competiția și bate-i la propriul joc. Puțină competitivitate este minunată. În plus, în cazul în care recompensa este o clasare mai bună, mai mult trafic și, în cele din urmă, conversii mai bune, mă ocup de provocare în orice zi. Tu esti?

8. Îmbunătățirea vitezei de încărcare a paginii

Dacă site-ul dvs. web necesită un mileniu pentru a se încărca, pierdeți perspectivele la stânga, la dreapta și la centru. În plus, aruncați punctele SEO în josul scurgerii și le vine greu.

Paginile lente duc la rate mai mari de respingere, pierdere de trafic și încredere în clienți, astfel încât să reduceți deja timpul de încărcare a paginii. Postarea pe care am legat-o în declarația de mai sus vă va arăta tot ce trebuie să faceți pentru a îmbunătăți viteza site-ului dvs. WordPress. Dacă dorești să faci o verificare rapidă a vitezei pe site-ul tău, pentru a vedea cât de rapid poți folosi Instrumentul Google Page Insights să vă verificați site-ul și să vedeți ce fel de recomandări Google are pentru dvs. pentru a crește viteza site-ului dvs. (este important să rețineți că perspectivele paginilor sunt concentrate pe multe micro-optimizări care uneori nu au prea mult sens pentru site-ul dvs. sau acesta nu va afecta site-ul dvs., ci pur și simplu obținerea unui plan de găzduire mai bun, cel mai important factor este timpul dvs. actual de încărcare, deci ar trebui să comparați timpul de încărcare cu cei mai buni concurenți și asigurați-vă că site-ul dvs. este mai rapid).

9. HTTPS ca semnal de clasare

În introducere, am menționat că Google face totul pentru a construi un web mai bun, mai rapid și sigur pentru toată lumea. Prin modernizarea algoritmilor de căutare, acestea îmbunătățesc experiența de căutare. Cu versatilul lor Graficul cunoștințelor, motorul de căutare a crescut mai repede. Și acum ar dori ca fiecare webmaster să adopte HTTPS pentru a îmbunătăți securitatea proprietăților web.

Deși HTTPS nu este un semnal major de clasament, Google continuă să efectueze teste și ar putea decide să-l consolideze în viitorul apropiat. Chiar a doua zi, au publicat un articol pe securizarea site-ului dvs. cu HTTPS. Postul subliniază importanța securității site-ului, a celor mai bune practici atunci când configurați HTTPS și modul de configurare HTTPS pe site-ul dvs. HTTP. Ar trebui să fii pe mâini bune.

10. SEO local

SEO local este la fel ca SEO obișnuit (organic). Singura diferență este că trebuie să faceți un pas mai departe cu campania dvs. locală de SEO. De exemplu, nu uitați să adăugați orașul / statul dvs. în etichete de titlu, titluri, conținut, URL și text alt. În plus, nu uitați să revendicați Compania mea Google pagina pentru tinuta ta. Este gratuit, așa că nu așteptați.

Cele mai bune practici WordPress SEO SEO local

Puteți afla mai multe despre SEO local la Moz sau Motorul de căutare.

11. Trimiteți site-ul dvs. către motoarele de căutare

După cum am stabilit deja, păianjenii din motoarele de căutare combină web-ul în căutarea de conținut. Apoi indexează conținutul în funcție de diferitele Semnale de clasificare SEO. Trimiterea manuală a site-ului către motoarele de căutare îți îmbunătățește șansele de a obține un rang mai bun mai rapid. Trimiterea manuală a site-ului tău reduce, de asemenea, șansele de a fi etichetat ca spam.

Partea cea mai bună este că procesul este rapid și ușor. Pentru a trimite site-ul dvs. către Google, puteți utiliza Adăugați pagina URL sau Instrumente pentru webmasteri. Pentru a trimite site-ul dvs. pe Yahoo! și Bing, nu ezitați să folosiți Pagina de trimitere a site-ului Bing. Nu vă alarmați, Yahoo! căutarea este alimentată de motorul de căutare Bing. Adică veți apărea în rezultatele căutării Yahoo atunci când trimiteți site-ul dvs. la Bing.

12. Sitemap-uri

Un sitemap este literalmente o hartă a site-ului dvs. – care prezintă toate paginile, categoriile și multe altele. Ar trebui să creați un sitemap, atât pentru vizitatorii umani, cât și pentru motoarele de căutare. Publicați sitemap-ul pe site-ul dvs., astfel încât cititorii să vă poată găsi conținutul atunci când este pierdut. Puteți chiar să vă conectați la sitemap din pagina dvs. de eroare 404. Puteți crea site-ul dvs. manual manual sau puteți utiliza un plugin ca atare Sitemap-uri Google XML.

În timp ce motoarele de căutare pot localiza harta sit-ului pe site-ul dvs., ar trebui să o trimiteți prin intermediul Instrumente pentru webmaster Google pentru a-ți îmbunătăți șansele. Este un lucru inteligent de făcut, în special cu un nou site web.

Indiferent ce spun oamenii, link building-ul este o parte importantă a celor mai bune practici SEO WordPress. Așa funcționează link building. Publicați conținut de înaltă calitate și site-uri de link-uri către dvs. în procesul de partajare a sucului de linkuri cu dvs. Dacă este un site web autoritar, Google vă etichetează cu un profil de legătură mai mare, iar clasamentul dvs. crește. Apoi, dacă mergeți mai departe și faceți link către site-ul B, împărtășiți și sucul de link. Cu toate acestea, dacă site-ul B nu este complet din nișa dvs. (spammy) sau conține conținut de calitate scăzută, vă veți pătura doar clasamentul și veți primi probabil o penalizare.

Acceptați link-uri numai de pe site-uri web de înaltă calitate din nișa dvs. sau de pe site-uri web cu autoritate. Conectați-vă doar la site-uri web (conținut) de înaltă calitate care adaugă valoare site-ului dvs..

Viitorul SEO va fi importanța calității linkului. Site-ul care face legături trebuie să fie activ social și să aibă o bază de utilizare utilizabilă și de interacțiune. Importanța linkului va fi valoarea site-ului care se atribuie laturii sociale a internetului. – Nick Anderson, fondatorul Hostoople.

Învață să creezi legături în mod natural. Dacă cumpărați linkuri, Google vă va afla și vă va pedepsi. Ar trebui să te străduiești să creezi conținut minunat care câștigă legături în mod natural. Cultivarea legăturilor (semănatul mai multor link-uri în același timp sau într-o perioadă scurtă de timp) vă va ateriza doar în probleme.

În afară de aceasta, utilizați text de ancoră naturală în legăturile dvs. Reduceți like-urile „Faceți clic aici” și folosiți în schimb text care oferă sens. Ai nevoie de un exemplu? Nu uitați doar la modelul de legătură pe care l-am folosit pe blogul nostru. În cele din urmă, dacă doriți să faceți link către un site web, dar nu doriți să partajați sucul de legături, puteți utiliza atributul rel = „nofollow” în legăturile dvs..

Exemplu: Text semnificativ de ancoră

Instrumente și resurse SEO WordPress

Acum, că avem cele mai bune practici WordPress SEO, care sunt unele dintre instrumentele de care aveți nevoie pentru a împinge WordPress SEO înainte?

Iată o listă rapidă:

La sfarsitul zilei…

… ține cont de faptul că WordPress SEO necesită timp. După implementarea acestor bune practici SEO WordPress, trebuie să acordați suficient timp pentru a vedea rezultatele. Păcat că nu avem încă soluția SEO set-and-leave. În plus, trebuie să continuați să actualizați strategia SEO WordPress în funcție de schimbările din întreaga industrie. Nu uitați să urmați liniile directoare SEO stabilite pentru a evita sancțiunile. Pentru a rezuma, creați conținut de înaltă calitate și promovați-vă site-ul ca un nebun.

Sperăm că v-am oferit suficiente furaje; mingea este acum în curtea ta. Am lăsat afară cele mai bune practici WordPress SEO? Ce bune practici WordPress utilizați? Vă rugăm să ne împărtășiți cu noi în comentarii. Tot ce este mai bun și Dumnezeu să binecuvânteze lucrarea mâinilor tale!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me