Cele mai bune instrumente SEO WordPress pentru 2020

Cele mai bune instrumente SEO WordPress

Majoritatea proprietarilor de site-uri se străduiesc să-și crească traficul organic – adică vizitatorii care ajung prin rezultate de căutare neplătite prin site-uri precum Google și Bing. Cu toate acestea, cu atât de multe pagini web care concurează pentru posturile râvnite din paginile cu rezultate ale motoarelor de căutare (SERP), poate fi extrem de dificil să îți îmbunătățești clasamentul.


Intregul obiectiv al WordPress SEO (optimizarea motoarelor de căutare) este de a perfecționa paginile web, astfel încât acestea să fie mai mari în SERP. Din fericire, există o mulțime de instrumente disponibile pentru a vă ajuta să vă executați strategia SEO și, prin urmare, să vă îmbunătățiți clasamentul motorului de căutare.

În acest articol, vom analiza unele dintre cele mai bune instrumente și plugin-uri WordPress pentru a vă ajuta să optimizați paginile dvs. web în 2019. Să începem!

1. SEO Yoast

Plugin SEO Yoast

Cu milioane de descărcări, Yoast SEO este unul dintre cele mai populare pluginuri WordPress. Vine la pachet cu funcționalități ușor de utilizat pentru a vă ajuta cu strategiile SEO. Este bine cunoscut pentru asta analiza paginii caracteristică, care vă ajută să îmbunătățiți utilizarea cuvintelor cheie, lungimea conținutului, lizibilitatea și multe altele. Alte opțiuni utile includ crearea de sitemap-uri XML, notificări, pesmet și integrarea social media. Dacă sunteți un începător SEO, acest plugin este un loc fantastic pentru a începe.

2. SEOPress

SEOPress pentru WordPress

O altă opțiune excelentă pentru a-ți optimiza site-ul WordPress este cu SEOPress. Acest plugin SEO oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți clasamentele, cum ar fi sitemap-uri XML și HTML, analiză de cuvinte cheie de conținut, setări Open Graph, date de afaceri locale Google, redirecții și multe altele. Plus SEOPress are un backend cu etichetă albă și un scaner de legături sparte util încorporat. (chiar și în versiunea gratuită).

În timp ce există un versiune gratuită pe WordPress.org, care este o modalitate excelentă de a încerca pluginul, SEOPress Pro oferă mai multe încărcături. Când faceți upgrade la un plan Pro, veți obține funcții și mai puternice, cum ar fi asistența pentru pesmet, sitemap-uri avansate pentru Google News sau Video XML, marcarea structurată a tipurilor de date, instrumente de editare ușoare pentru fișierele dvs. robot.txt și htaccess, integrarea WooCommerce și multe altele. Pentru doar 39 de dolari (pe care îi puteți folosi pe site-uri nelimitate), merită investiția în SEO-ul site-ului dvs..

3. Toate într-un pachet SEO

All-One SEO Plugin

All in One SEO Pack este un alt plugin gratuit gratuit de WordPress, cu peste 30 de milioane de descărcări. Este adesea legat de o alternativă la Yoast SEO, deși nu oferă aceeași profunzime atunci când vine vorba de analize pe pagină. Cu toate acestea, are multe alte caracteristici similare, cum ar fi meta tag-uri, sit-uri XML și integrare în social media. O caracteristică unică a pachetului SEO All in One este că este singurul plugin gratuit care oferă integrare SEO pentru site-urile de comerț electronic – inclusiv pentru cei care folosesc WooCommerce.

4. Instrumente SEO BAVOKO

BAVOKO Plugin gratuit pentru WordPress

Instrumentele SEO BAVOKO este o alternativă excelentă la cele 2 pluginuri menționate anterior. Oferind funcții standard pentru SEO pe pagină (sitemap-uri XML, meta-titluri, descrieri, lungime de conținut, optimizare a cuvintelor cheie, etc.), pe lângă monitorizarea utilă a performanței SEO (cuvinte cheie, backlinkuri și analiză a concurenților) și un instrument de generare de raporturi, într-adevăr, a distrus BAVOKO. Este ca și cum ai primi mai multe servicii SEO, plus un plugin la un preț mic. Poti incerca Instrumente SEO BAVOKO gratuit, dar pentru a obține toate funcțiile, va trebui să actualizați la nivel premium (începând de la 19,99 USD pe lună).

5. Matematica de rang

Clasare Plugin WordPress WordPress Plugin

Rank Matematica este o altă opțiune excelentă pentru a vă gestiona WordPress-ul SEO. Pluginul adaugă opțiuni ușoare pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți conținutul, cum ar fi sfaturi de cuvinte cheie focus, monitorizare lungime de conținut, evaluare permalink și multe altele. Rank Matematica este de asemenea integrată cu Google Webmasteri, astfel încât să puteți urmări statisticile și performanțele site-ului chiar din tabloul de bord WordPress. Alte caracteristici de plugin includ monitorizarea erorilor de crawl Google, sfaturi de instrumente contextuale, opțiuni automate de imagine SEO, generator de sitemap XML, fragmente bogate (inclusiv pentru tipuri de postare personalizate) și alte tone.

6. Pachet SEO Premium

O captură de ecran de tablou de bord Premium SEO

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pachetul SEO Premium este un plugin SEO complet pentru a ajuta site-ul dvs. să se plaseze mai bine în motoarele de căutare. Acest plugin premium combină cele mai bune dintre SEO și optimizare socială pentru a limita nevoia de mai multe pluginuri. Pachetul SEO Premium include statistici sociale, analize de pagini, validări de pagini și multe altele. SEO este important – atunci când oamenii caută un subiect despre care scrii despre tine dorești ca site-ul tău să apară mai întâi. Astfel poți genera mult trafic (și chiar vânzări) și crește audiența.

O caracteristică unică a acestui plugin este opțiunea SEO Mass Optimization. Cu aceasta puteți optimiza fiecare pagină, postare și tip de postare personalizată de pe site-ul dvs. cu câteva clicuri. Modulul vă oferă opțiunea de a optimiza titlul meta, a optimiza meta descrierea, precum și de a detecta și a optimiza cuvântul cheie pentru conținutul dvs. Aceasta înseamnă că vă puteți îmbunătăți SEO (și clasamentele) în doar câteva secunde.

O altă caracteristică excelentă a pluginului este suportul Google Analytics încorporat și statisticile sociale. În acest fel, vă puteți vedea și urmări cu ușurință rezultatele obținute prin modificarea SEO pe site-ul dvs. Afișajul Google Analytics personalizat Premium SEO Pack face ușor să vă vedeți și să înțelegeți statisticile dvs. de căutare, în timp ce modulul Statistici sociale arată atingerea rețelei dvs. Cu toate informațiile despre site-ul dvs. este excelent, există, de asemenea, un modul util de urmărire SERP pentru a vă arăta modul în care site-ul dvs. se ocupă de concurența dvs. – informații excelente pentru a vedea unde vă aflați.

7. SEOPressor

Pagina principală SEOPressor

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

SEOPressor este un plugin WordPress premium conceput pentru a vă oferi controlul maxim al SEO-ului site-ului dvs. web într-o interfață ușor de utilizat. Dezvoltatorii susțin că algoritmul avansat al pluginului îl emulează pe cel al Google, astfel încât să primiți sugestii exacte pentru optimizarea paginilor. SEOPressor adună toate datele esențiale SEO pentru site-ul dvs. și le prezintă într-un singur loc – vă avertizează cu privire la orice probleme.

Pluginul include, de asemenea, analize semantice și standardele relevante de marcare asociate. Acesta vă oferă un control complet asupra modului în care motoarele de căutare își parcurg site-ul și, de asemenea, vă optimizează profilul de legătură. La 9 dolari pe lună pentru utilizarea completă a instrumentului, SEOPressor pare o afacere destul de mare.

8. Moz Pro

Pagina de pornire Moz Pro

Moz Pro oferă o colecție de instrumente și funcții pentru a vă ajuta să gestionați strategia SEO a site-ului dvs. web. Urmărește clasamentul săptămânal pentru site-ul și concurenții dvs. și descoperă și acordă prioritate cuvintelor cheie cu ajutorul acestora Instrumentul Explorer pentru cuvinte cheie. De asemenea, folosește Deschideți Site Explorer pentru a ajuta la crearea de link-uri și accesează site-ul dvs. pentru a căuta orice probleme relevante.

Dacă aveți nevoie de o convingere suplimentară, Moz Pro oferă, de asemenea, funcții care vă pot ajuta cu SEO-ul dvs. pe pagină și vă oferă o suită de opțiuni de raportare și analiză. Începând de la 79 USD pe lună (pentru un abonament anual) prețul este cu siguranță abrupt comparativ cu alții. Cu toate acestea, dacă credeți că veți folosi toate ofertele sale, s-ar putea să merite.

9. Ahrefs Instrumente și resurse SEO

Ahrefs Instrumente SEO și Resurse Abonament Premium

Dacă sunteți în căutarea unui mod de a monitoriza performanța SEO a site-urilor dvs. ahrefs este o opțiune excelentă. Acest serviciu premium include instrumente pentru analiza concurenților, cercetare a cuvintelor cheie, monitorizare backlink, lipsuri de conținut, urmărire de rang și multe altele. Cel mai bine puteți configura alerte și rapoarte automate care vă vor fi trimise prin e-mail la intervale regulate (cum ar fi o dată pe săptămână) pentru a urmări factorii SEO specifici pe care vă concentrați.

10. Rankie

Antetul paginii de start Rankie

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Rankie este un plugin WordPress premium care a fost conceput special pentru a vă ajuta să urmăriți clasamentele Google ale paginii dvs. web. În loc să-ți verifici manual cuvintele cheie, folosește Rankie pentru a cerceta, urmări și raporta cuvintele cheie dorite pentru a vedea cum funcționează SEO.

SEO este foarte important pentru fiecare site web – în special clasamentul dvs. de cuvinte cheie. Dacă sunteți clasat pentru un termen minunat de căutare în industria dvs., puteți obține mult trafic care se poate converti în vânzări, reclame sau o altă conversie. Rankie este un instrument excelent pe care îl puteți utiliza pentru a selecta și urmări cuvintele cheie dorite. După ce ați instalat-o, puteți utiliza Rankie pentru a căuta cuvintele dvs. cheie – pluginul vă va sugera chiar și termeni suplimentari pentru care ar putea să vă clasificați în funcție de ceea ce căutați.

În ceea ce privește urmărirea, Rankie include 4 opțiuni pentru a vă urmări cuvintele cheie cu: Google, Google Ajax api, whatsmyserp.com sau ezmlm.org. De asemenea, un instrument integrat care sugerează liste de cuvinte cheie pe care doriți să le vizați. Pluginul vă oferă, de asemenea, rapoarte de clasare zilnică completate cu grafice de cuvinte cheie, astfel încât să puteți vedea dacă metodele de îmbunătățire SEO funcționează. În plus, puteți avea rapoartele trimise prin e-mail, astfel încât să nu uitați niciodată să le verificați.

11. Instrumentul SEO gratuit pentru planificatorul de cuvinte cheie Google

Pagina de pornire a Planificatorului de cuvinte cheie Google

Planificatorul de cuvinte cheie Google este un instrument pentru AdWords abonați care sugerează cuvinte cheie pentru a încerca să se claseze. Puteți introduce informații despre produsul și site-ul dvs. și vă puteți viza căutarea cu diverși parametri. Pentru fiecare cuvânt cheie sugerat, puteți vizualiza date istorice, inclusiv căutări lunare medii, nivelul concurenței și o ofertă AdWords sugerată.

Deși acest instrument este extrem de valoros, are o interfață ceva mai puțin decât intuitivă, așa că merită să verificați un bun tutorial înainte de a se bloca.

12. Planificator gratuit cu instrumente pentru cuvinte cheie

Pagina de pornire Instrumentul pentru cuvinte cheie care arată bara de căutare

Instrumentul pentru cuvinte cheie este atașat ca o alternativă la Planificatorul de cuvinte cheie Google. Are o interfață simplă și folosește funcția de completare automată a Google pentru a genera sute de sugestii de cuvinte cheie cu coadă lungă pentru fiecare termen de căutare pe care îl introduceți. Cu toate acestea, spre deosebire de Google Keyword Planner, versiunea gratuită a Instrumentului pentru cuvinte cheie listează doar cuvintele cheie și nu datele însoțitoare, cum ar fi volumul de căutare, costul pe clic și concurența. Aceste informații pot fi deblocate dacă alegeți să plătiți versiuni premium de nivel superior.

13. Serviciul LinkPatrol Premium

Pagina principală LinkPatrol

LinkPatrol este un plugin WordPress premium care este axat pe a vă ajuta să vă curățați profilul de link-ul de ieșire. Durează doar câteva secunde pentru a scana întregul site pentru a găsi link-uri și vă oferă o listă cu toți autorii, domeniile și textul ancor asociate acestora. Dacă observați legături rele, este rapid și simplu să adăugați un nofollow etichetați sau dezbrăcați linkul adresei URL. Prețurile încep de la 50 USD pe an.

14. Analizor de viteză pentru site-ul gratuit GTmetrix

Pagina de start GTmetrix

GTmetrix este un instrument conceput pentru a ajuta la viteza site-ului, un factor care motoarele de căutare iau în considerare în algoritmi de clasare. Acesta vă oferă informații despre cât de rapid se încarcă site-ul dvs., apoi vă ajută să vă îmbunătățiți performanța. Analizează paginile dvs. cu Viteza paginii Google și Yahoo YSlow reglează și oferă rezultate, inclusiv timpul de încărcare a paginii și dimensiunea totală a paginii. Puteți vedea, de asemenea, cum site-ul dvs. se protejează față de alte site-uri monitorizate de GTmetrix.

Instrumentul vă permite, de asemenea, să urmăriți performanța, să analizați viteza site-ului printr-un dispozitiv mobil și să testați pagina în mai multe regiuni. În sfârșit, de asemenea, puteți înregistra încărcările pe pagini și puteți reda rezultatele pentru a identifica problemele de performanță.

Gânduri finale

SEO este un subiect complex și poate părea adesea descurajant la început. Cu atât de multe componente la care să vă gândiți, poate deveni o sarcină copleșitoare pentru a vă optimiza paginile web pentru a juca mai bine SERP-urile.

În această piesă, v-am oferit 10+ instrumente și plugin-uri WordPress pentru a vă ajuta să concepeți și să implementați strategia SEO pentru 2019. Există vreunul dintre aceste instrumente în fluxul de lucru SEO de zi cu zi? Aveți alte sfaturi SEO pentru noul an? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map