Beste WordPress SEO verktøy

De fleste nettstedseiere prøver å øke sin organiske trafikk – dvs. besøkende som kommer via ubetalte søkeresultater gjennom nettsteder som Google og Bing. Imidlertid, med så mange websider som konkurrerer om ettertraktede flekker på resultatsider for søkemotorer (SERP), kan det imidlertid være ekstremt vanskelig å øke rangeringen.


Hele målet med WordPress SEO (søkemotoroptimalisering) er å avgrense nettsidene dine slik at de rangerer høyere i SERP-er. Heldigvis er det mange verktøy tilgjengelig som hjelper deg med å utføre SEO-strategien din, og som et resultat øke søkemotorrangeringene.

I denne artikkelen skal vi se på noen av de beste WordPress-verktøyene og pluginsene for å hjelpe deg med å optimalisere websidene dine i 2019. La oss komme i gang!

1. Yoast SEO

Yoast SEO-plugin

Med millioner av nedlastinger er Yoast SEO en av de mest populære WordPress-plugins. Det leveres med brukervennlig funksjonalitet som hjelper deg med SEO-strategiene. Det er kjent for det side analyse -funksjonen, som hjelper deg å forbedre søkeordbruk, innholdslengde, lesbarhet og mer. Andre nyttige alternativer inkluderer oppretting og varslinger av XML-områdekart, brødsmuler og integrering av sosiale medier. Hvis du er en SEO-nybegynner, er denne pluginen et fantastisk sted å starte.

2. SEOPress

SEOPress for WordPress

Et annet flott alternativ for å optimalisere WordPress-nettstedet ditt er med SEOPress. Denne SEO-plugin-en tilbyr alt du trenger for å forbedre rangeringen, for eksempel XML- og HTML-nettkart, analyse av nøkkelord for innhold, åpne grafinnstillinger, Google Local Business-data, viderekoblinger og mer. Plus SEOPress har en hvit merket backend og en nyttig innebygd ødelagt koblingsskanner. (selv i gratisversjonen).

Mens det er en gratis versjon på WordPress.org, som er en flott måte å prøve plugin-en, SEOPress Pro tilbyr mye mer. Når du oppgraderer til en Pro-plan får du enda kraftigere funksjoner som støtte for brødsmuler, avanserte nettkart for Google Nyheter eller Video XML, markering av strukturerte datatyper, enkle redigeringsverktøy for robots.txt- og htaccess-filer, WooCommerce-integrasjon og mer. For bare $ 39 (som du kan bruke på ubegrensede nettsteder) er det vel verdt å investere i nettstedets SEO.

3. Alt i ett SEO-pakke

Alt i ett SEO-plugin

Alt i én SEO-pakke er en annen enormt populær gratis WordPress-plugin, med over 30 millioner nedlastinger. Det er ofte knyttet til et alternativ til Yoast SEO, selv om det ikke gir den samme dybden når det gjelder analyse på siden. Imidlertid har den mange andre lignende funksjoner som metatagger, XML-sitemaps og integrering av sosiale medier. En unik funksjon i All in One SEO Pack er at det er den eneste gratis plugin-en som gir SEO-integrasjon for e-handelssider – inkludert de som bruker WooCommerce.

4. BAVOKO SEO-verktøy

BAVOKO Gratis WordPress-plugin

BAVOKO SEO Tools er et flott alternativ til de to tidligere nevnte programtilleggene. Tilbyr standardfunksjoner for SEO-sider på siden (XML-nettkart, metatitler, beskrivelser, innholdslengde, nøkkelordoptimalisering osv.) I tillegg til nyttig SEO-resultatovervåking (nøkkelord, tilbakekoblinger og konkurrentanalyse) og et verktøy for rapportgenerering skiller virkelig BAVOKO fra hverandre. Det er som å få flere SEO-tjenester pluss en plugin til en lav pris. Du kan prøve BAVOKO SEO Verktøy gratis, men for å få alle funksjonene du trenger å oppgradere til premium (starter på $ 19.99 per måned).

5. Ranger matematikk

Ranger Math Math WordPress Plugin

Rank Math er et annet flott plugin-alternativ for å administrere din WordPress SEO. Plugin-en legger til enkle alternativer for å forbedre innholdet ditt, for eksempel fokus på søkeordtips, monitor for innholdslengde, vurdering av permalink og mer. Rank Math er også integrert med Google Webmasters, slik at du kan spore statistikk og ytelse på nettstedet ditt direkte fra WordPress-oversikten. Andre plugin-funksjoner inkluderer Google crawl-feilovervåking, kontekstuelle verktøytips, automatiserte SEO-alternativer for bilde, XML-områdekartgenerator, rike utdrag (inkludert for tilpassede innleggstyper) og mange flere.

6. Premium SEO-pakke

Et skjermbilde på dashbordet fra Premium SEO Pack

Info & NedlastingVis The Demo

Premium SEO Pack er en komplett WordPress SEO-plugin som hjelper nettstedet ditt med å rangere bedre i søkemotorer. Denne premium plugin kombinerer det beste fra både SEO og sosial optimalisering for å begrense behovet for flere plugins. Premium SEO Pack inkluderer sosialstatistikk, sideanalyser, validering av sider og mer. SEO er viktig – når folk søker i et emne du skriver om, vil du at nettstedet ditt skal vises først. Slik kan du generere mye trafikk (og til og med salg) og øke publikum.

En unik funksjon i denne plugin-en er SEO Mass Optimization-alternativet. Med dette kan du optimalisere hver side, innlegg og tilpasset innleggstype på nettstedet ditt med noen få klikk. Modulen gir deg muligheten til å optimalisere metatittelen, optimalisere metabeskrivelsen, samt automatisk oppdage og optimalisere søkeordet for innholdet ditt. Dette betyr at du potensielt kan forbedre SEO (og rangeringer) på bare sekunder.

En annen flott funksjon i plugin-en er innebygd Google Analytics-støtte og sosialstatistikk. På denne måten kan du lett se og spore resultatene dine fra å gjøre SEO tilpasning på nettstedet ditt. Premium SEO-pakkes tilpassede Google Analytics-skjerm gjør det enkelt å se og forstå søkestatistikken, mens Social Stats-modulen viser rekkevidden til nettverket. Med all informasjonen om nettstedet ditt er bra, er det også en nyttig SERP-sporingsmodul som viser deg hvordan nettstedet ditt stabler opp til konkurransen – flott informasjon for å se hvor du står.

7. SEOPressor

SEOPressors hjemmeside

Info & NedlastingVis The Demo

SEOPressor er en premium WordPress-plugin designet for å gi deg maksimal kontroll over nettstedets SEO i et brukervennlig grensesnitt. Utviklerne hevder at plugins avanserte algoritme emulerer Google, slik at du får nøyaktige forslag for å optimalisere sidene dine. SEOPressor samler alle de viktige SEO-dataene for nettstedet ditt, og presenterer dem på ett sted – og advarer deg om eventuelle problemer.

Plugin-en inneholder også semantisk analyse og relevante tilhørende markup-standarder. Det gir deg full kontroll over hvordan søkemotorer gjennomsøker nettstedet ditt, og optimaliserer også koblingsprofilen din. For $ 9 per måned for full bruk av verktøyet, virker SEOPressor som en ganske god avtale.

8. Moz Pro

Moz Pro-hjemmesiden

Moz Pro tilbyr en samling verktøy og funksjoner som hjelper deg med å administrere nettstedets SEO-strategi. Den sporer ukentlig rangering for nettstedet og konkurrentene dine, og oppdager og prioriterer søkeord ved å bruke dets Verktøy for søkeordutforsker. Den bruker også Åpne nettsted Explorer for å hjelpe med bygging av lenker, og gjennomsøker nettstedet ditt for å søke etter relevante problemer.

Hvis du trenger ytterligere overtalelse, tilbyr Moz Pro også funksjoner som hjelper deg med SEO på siden, og tilbyr en serie rapporterings- og analysealternativer. Fra 79 dollar per måned (for et årsabonnement) er prisen definitivt bratt sammenlignet med andre. Men hvis du tror du vil bruke alle tilbudene, kan det være verdt det.

9. ahrefs SEO Verktøy og ressurser

ahrefs SEO Tools & Resources Premium Abonnement

Hvis du leter etter en måte å overvåke nettstedets SEO-ytelse ahrefs er et flott alternativ. Denne førsteklasses tjenesten inkluderer verktøy for konkurrentanalyse, søkeordundersøkelse, overvåkning av tilbakekoblinger, gap i innholdet, rangering av sporing og mer. Det beste av alt er at du kan konfigurere automatiske varsler og rapporter som skal sendes til deg med jevne mellomrom (for eksempel en gang per uke) for å holde rede på spesifikke SEO-faktorer du fokuserer på..

10. Rankie

Rankie-startsiden

Info & NedlastingVis The Demo

Rankie er et premium WordPress-programtillegg som er designet spesielt for å hjelpe deg med å holde oversikt over nettsidens Google-rangeringer. I stedet for å sjekke nøkkelordene dine manuelt, kan du bruke Rankie til å undersøke, spore og rapportere om ønsket søkeord for å se hvordan det går med SEO.

SEO er veldig viktig for hvert nettsted – spesielt din søkeordrangering. Hvis du rangerer etter et fantastisk søkeord i bransjen din, kan du få mye trafikk som kan konvertere til salg, annonser eller en annen konvertering. Rankie er et flott verktøy som du kan bruke til å velge og spore ønsket søkeord. Når den er installert kan du bruke Rankie til å søke etter nøkkelordene dine – pluginen vil til og med foreslå flere vilkår du kanskje vil rangere etter basert på hva du søker.

Når det gjelder sporing, inkluderer Rankie 4 alternativer for deg å spore nøkkelordene dine med: Google, Google Ajax api, whatsmyserp.com eller ezmlm.org. I tillegg til et integrert verktøy som foreslår lister over nøkkelord du kanskje vil målrette deg mot. Plugin-platen gir deg også daglige rangeringsrapporter med nøkkelordgrafer, slik at du kan se om SEO-forbedringsmetodene dine fungerer. I tillegg kan du få rapportene sendt til deg slik at du aldri glemmer å sjekke dem.

11. Google nøkkelordplanlegger gratis SEO verktøy

Googles nøkkelordplanlegger hjemmeside

Google nøkkelordplanlegger er et verktøy for AdWords abonnenter som foreslår nøkkelord å prøve å rangere etter. Du kan legge inn informasjon om produktet og nettstedet ditt, og målrette søket ditt med forskjellige parametere. For hvert foreslåtte søkeord kan du se historiske data, inkludert gjennomsnittlig månedlig søk, konkurransenivå og et foreslått AdWords-bud.

Selv om dette verktøyet er ekstremt verdifullt, har det et noe mindre enn intuitivt grensesnitt, så det er verdt å sjekke ut a god tutorial før du setter deg fast.

12. Søkeordverktøy gratis planlegger

Startsiden for søkeordverktøyet som viser søkefeltet

Søkeordverktøy er bundet som et alternativ til Google nøkkelordplanlegger. Den har et enkelt grensesnitt, og bruker Googles autofullføringsfunksjon for å generere hundrevis av forslag til søkeord med lang hale for hvert søkeord du skriver inn. I motsetning til Google nøkkelordplanlegger, viser den gratis versjonen av søkeordverktøyet bare nøkkelordene og ikke de tilhørende data som søkevolum, pris per klikk og konkurranse. Denne informasjonen kan låses opp hvis du velger å betale for versjoner av høyere nivå.

13. LinkPatrol Premium Service

LinkPatrol hjemmesiden

LinkPatrol er en premium WordPress-plugin som er fokusert på å hjelpe deg med å rydde opp i utgående lenkeprofil. Det tar bare sekunder å skanne hele nettstedet ditt etter lenker, og gir deg en liste over alle forfattere, domener og ankertekst tilknyttet dem. Hvis du legger merke til det dårlige lenker, det er raskt og enkelt å legge til en ingen følgere merke eller stripe lenken til URL-en. Prisingen starter på $ 50 per år.

14. GTmetrix Free Site Speed ​​Analyzer

GTmetrix hjemmeside

GTmetrix er et verktøy utviklet for å hjelpe med hastigheten på nettstedet, en faktor som søkemotorer vurderer i rangeringsalgoritmer. Det gir deg innsikt i hvor raskt nettstedet ditt lastes inn, og hjelper deg deretter med å forbedre ytelsen. Den analyserer sidene dine med Google Page Speed og Yahoo YSlow regelsett, og leverer resultater inkludert lastetid for side og total sidestørrelse. Du kan også se hvordan nettstedet ditt stabler opp mot andre GTmetrix-overvåkede nettsteder.

Verktøyet lar deg også spore ytelse, analysere nettstedets hastighet gjennom en mobil enhet og teste siden din i flere regioner. Endelig kan du også registrere sidelaster og spille av resultatene for å finne ytelsesproblemer.

Siste tanker

SEO er et sammensatt emne, og kan ofte virke skremmende med det første. Med så mange komponenter å tenke på, kan det bli en overveldende oppgave å optimalisere websidene dine for bedre å spille SERP-ene.

I dette stykke har vi gitt deg 10+ verktøy og WordPress-plugins for å hjelpe deg med å utforme og implementere SEO-strategien din for 2019. Har noen av disse verktøyene funksjonen i den daglige SEO arbeidsflyten? Har du noen andre SEO-tips for det nye året? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me