10 WordPress SEO-tips for å få mer trafikk til nettstedet ditt

SEO-tilnærminger for å bringe trafikk til ditt WordPress-nettsted

Du har bestemt deg for å starte en blogg og gjøre den til en skikkelig spillbytter. Så, hva er de første trinnene du vil ta for å gjøre det så populært og oppmerksomt som du ønsker? Å forbedre bloggen din med et iøynefallende design vil sikkert fungere for en bedre attraksjon hos de nye kundene. Dette vil imidlertid fungere når en person allerede har landet på siden din. Men hvordan kan du få dem til å faktisk finne deg på nettet og hvordan du kan holde oppmerksomheten fanget med dataene dine? Dette er når en skikkelig SEO-optimalisering av din online ressurs kommer inn.


Internett tilbyr et stort utvalg av guider og veiledninger for hvordan du kan optimalisere innholdet ditt på en måte som det rangerer høyere i søket. Men hvilke av disse instruksjonene er virkelig effektive og vil fungere bra på WordPress-bloggen din? Vi har bestemt oss for å oppregne de 10 universelle SEO-teknikkene som vil få din personlige eller bedriftsblogg til å skinne på nettet, uansett hvilken nisje du er relatert til..

1. Velg et responsivt design

Tilbyr WordPress-bloggen din nettpublikummet en sømløs surfeopplevelse på alle moderne enheter? Å gjøre bloggen din full responsiv garanterer at den vil gi nettbesøkende en hyggelig UX, samt få høyere rangering i søkeresultatene.

Velg et responsivt design

I en av sine siste oppdateringer av søkealgoritmen uttalte Google at mobilvennlige design ville få ytterligere rangeringsøkning i søkeresultatene for mobilen. Så hvis du vil gjøre nettstedet ditt mer tilgjengelig for nettsamfunnet, må du sørge for at bloggen din kan fungere like godt i ethvert nettmiljø. Googles tips til mobilvennlige nettsteder vil guide deg i riktig retning.

2. Gjør innholdet ditt kraftig og mektig

Vi vil aldri bli lei av å gjenta det om og om igjen at innholdet er kongen. Basert på kvaliteten på dataene som deles på bloggen din, kan vi snakke om mulig fremtidig suksess og etterspørsel av din online ressurs. Lag verdifulle data som er relevante for emnet til nettressursen din. Husk hvem som er målgruppen din mens du skriver, og hvilke typer innlegg som er mest delbare og kommenterte.

3. Optimaliser innleggstitlene dine

Når du jobber med et blogginnlegg, må du være spesielt oppmerksom på tittelen. En velskrevet og iøynefallende overskrift er en måte å lykkes på. Begynn med en arbeidstittel. Gjør det spesifikt, nøyaktig, men samtidig fengende og spennende.

 • Bruk avklaringer som [intervju], [podcast], [infographic], etc., slik at det blir lettere å stille klare forventninger. Dermed vil leserne dine vite nøyaktig hva de vil se etter at de har åpnet innlegget ditt.
 • Hold det kort. Det er ingen regel i størrelse som passer til den mest optimale lengden på innleggstitlene. I størst grad avhenger dette av målet du forfølger. Hvis du vil at tittelen på blogginnlegget ditt skal vises i søkeresultatene riktig, beholder det mindre enn 70 tegn. På den måten kuttes ikke søkemotorene lengden på innleggstittelen.
 • Bruk antall og statistikk.
 • How-to-innlegg har lenge vunnet popularitet blant nettbrukere.
 • Ikke glem å legge til fokusnøkkelordet til innleggstittelen.

4. Gjør permalinks korte og tydelige

Permalinks og koblingsstruktur er viktig fra søkemotorers synspunkt. Mens meninger er forskjellige om den mest optimale strukturen til permalinks, uttaler Google det tydelig at permalinks skal være så enkle som mulig og så intelligente som et menneske, slik at søkemotorene og søkene kan komme over det ønskede innholdet med letthet.

 • Den optimale lengden på permalinken skal være maksimalt 100 tegn.
 • Bruk nøkkelord til poenget. Ikke overdriv ting med dem.
 • Skill ord med bindestrek og utelat stoppord som ‘og’, ‘eller’, ‘men’, ‘ved’, osv..
 • Ikke bruk dynamiske egenskaper (hvis mulig).

5. Legg til intern kobling mellom blogginnleggene dine

Det er sannsynlig at flertallet av publikum som når nettressursen din, vil bestå av førstegangsbesøkende som i liten grad vet noe om temaene som ble fremhevet på nettstedet ditt tidligere. Interne koblinger mellom innlegg kan forbedre navigasjonen på nettstedets manifolder. Mens du legger til raske lenker til relevante publikasjoner, foreslår du at andre artikler som ikke kommer til nytte for publikum når de leser innlegget ditt. Som et resultat vil dette øke brukerengasjementet og gjennomsnittlig tid folk bruker på bloggen din.

6. Optimaliser bildefilnavn

Ikke bare blir tekster, men også bilder rangert i Google. Så hvis du vil øke brukerens engasjement, kan du tenke på å legge til et godt navn for bildefiler også. Du kunne ha lagt merke til at Google avslører både tekster og bilder på søkeresultatsidene, og avslører relevante bilder som er lagt til blogginnlegget. Når en person klikker på bildet i Google, blir han ført til siden der bildet ble publisert.

Optimaliser bildefilnavn

I stedet for å beholde standardfilnavnene som er generert av et digitalt kamera, bruker du beskrivende ord og uttrykk i filnavnet. Ikke glem å bruke alt-taggen og tittelkoden for hvert bilde. Ta også en titt på denne ultimate guiden for optimalisering av bilder for enda mer bildeformatering og SEO-tips.

7. Bruk sosiale medier

I dag har alle en profil på sosiale medier. Så hvorfor ikke dele publikasjonene dine på Facebook, Twitter eller Google+? Markedsføring på sosiale medier er en flott måte å generere ny trafikk på. La dine sosiale mediefølgere følge med på oppdateringene dine, men ikke markedsfør deg selv. Del artikler fra andre blogger og nettsteder som du liker. Lag en blanding av salgsfremmende innhold med pedagogiske innlegg og morsomme data. La profilen din på sosiale medier høres nyttig for publikum.

8. Utveksle tilbakekoblinger

Uansett hvilken bransje nettstedet ditt er relatert til, er det alltid de trendbryterne som nettsamfunnet refererer oftere enn til ukjente navn. Din bransje inkluderer også slike trendsettere. Dette kan være autoritetsnettsteder eller andre blogger. Så ta kontakt med dem med det formål å utveksle lenker til sidene / emnene som er relevante for de du fremhever på din egen nettportal.

9. Lag et områdekart

WordPress-ressursen din kan inneholde mange sider. For å få den indeksert av Google, trenger søkemotoren å kjenne nettstedstrukturen din. Ved å lage et nettstedskart kan du takle denne jobben perfekt.

WordPress inneholder et antall plugins som du kan bruke for en riktig SEO-optimalisering av sidene dine. En av dem er Google XML-nettkart. Dette er en gratis WordPress-plugin som genererer et nettstedskart for nettstedet ditt automatisk, slik at Google kan indeksere bloggen din mer effektivt.

10. Bruk SEO-vennlige temaer

Det er tusenvis av ferdige WordPress-temaer for blogger å velge mellom, både gratis og premium. Disse er raskt ytende og mobilvennlige, og er ofte optimalisert for en rask og feilfri ytelse i de moderne søkemotorene. WordPress-bloggetemaer fra TemplateMonster, for eksempel, vil spare deg for mye tid for en riktig optimalisering av sidene og innholdet ditt, og dermed øke sjansene for at prosjektene dine blir mer synlige på nettet.

Bruk de nevnte tipsene for å gjøre innholdet ditt bedre funnet på nettet. Eksperimenter med forskjellige teknikker for riktig dataoptimalisering, engasjer publikum via søkemotoren, og få dem til å nå din WordPress-blogg for aldri å forlate et konkurrents nettsted.


Konklusjon:

Dette er selvfølgelig ikke alt, dette er bare 10 tips. Hvis du vil ha en mer dyptgående guide, kan du sjekke innlegget vårt om “WordPress SEO Best Practices”, som inneholder mye mer informasjon for å hjelpe deg med å komme i gang og forbedre nettstedets SEO. Og hvis du har noen ekstra tips, legg igjen en kommentar!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map