Abordări SEO pentru a aduce traficul pe site-ul dvs. WordPress

Ați decis să lansați un blog și să-l faceți un adevărat schimbător de jocuri. Care sunt primii pași pe care îi veți face pentru a-l face atât de popular și de atrăgător de atenție pe cât doriți? Îmbunătățirea blogului dvs. cu un design atrăgător va funcționa cu siguranță pentru o mai bună atracție a noilor clienți. Cu toate acestea, acest lucru va funcționa atunci când o persoană a ajuns deja pe pagina dvs. Dar cum poți să-i faci să te găsească de fapt pe web și cum să îți păstrezi atenția prin datele tale? Acest lucru este atunci când intră în joc o optimizare SEO adecvată a resursei dvs. online.


Web-ul oferă o varietate uriașă de ghiduri și tutoriale despre cum să-ți optimizezi conținutul într-un mod care să fie mai mare în căutare. Dar care dintre aceste instrucțiuni sunt cu adevărat eficiente și vor funcționa bine pe blogul dvs. WordPress? Am decis să enumerăm cele 10 tehnici SEO universale care vor face ca blogul dvs. personal sau corporativ să strălucească pe web, indiferent de ce nișă aveți legătură.

1. Optați pentru un design receptiv

Blogul dvs. WordPress oferă publicului web o experiență de navigare perfectă pe toate dispozitivele contemporane? Dacă blogul tău răspunde pe deplin garantează că va oferi vizitatorilor web un UX plăcut, precum și să obțină un rang mai ridicat în rezultatele căutării.

Optați pentru un design receptiv

Într-una din ultimele sale actualizări ale algoritmului de căutare, Google a declarat că proiectele prietenoase pentru mobil vor avea o îmbunătățire suplimentară a clasamentului în rezultatele căutării mobile. Prin urmare, dacă doriți să faceți site-ul dvs. web mai accesibil pentru comunitatea online, asigurați-vă că blogul dvs. poate performa în orice mediu web la fel de bine. Sfaturile Google pentru site-uri web mobile te va ghida în direcția corectă.

2. Faceți conținutul dvs. puternic și puternic

Nu ne vom obosi niciodată să o repetăm ​​din nou, că conținutul este regele. Pe baza calității datelor partajate pe blogul tău, putem vorbi despre succesul și cererea viitoare a resursei tale online. Creați informații valoroase, care sunt relevante pentru subiectul resursei dvs. web. Pe măsură ce scrii, ține cont de cine este publicul tău țintă și ce tipuri de postări sunt cele mai îngrozitoare și comentate.

3. Optimizează-ți titlurile postării

Pe măsură ce lucrați la o postare pe blog, acordați o atenție deosebită titlului acesteia. Un titlu bine scris și atrăgător de ochi este o cale spre succes. Începeți cu un titlu de lucru. Faceți-l specific, precis, totuși captivant și intrigant.

  • Folosiți clarificări precum [interviu], [podcast], [infografie] etc., pentru a face mai ușor să setați așteptări clare. Astfel, cititorii dvs. vor ști ce vor vedea exact după ce vă vor deschide postarea.
  • Păstrați-l scurt. Nu există o regulă de dimensiune unică, cu privire la lungimea cea mai optimă a titlurilor postului. În cel mai mare grad, aceasta depinde de obiectivul pe care îl urmărești. Dacă doriți ca titlul postării dvs. pe blog să fie afișat corect în rezultatele căutării, atunci păstrați-l mai puțin de 70 de caractere. În acest fel, motoarele de căutare nu vor reduce lungimea titlului postării.
  • Utilizați numărul și statisticile.
  • Modurile de publicare au câștigat mult timp popularitatea utilizatorilor de web.
  • Nu uitați să adăugați cuvântul cheie focus la titlul postării.

4. Faceți Permalink-uri scurte și clare

Legăturile permanente și structura legăturilor sunt importante din punct de vedere al motoarelor de căutare. În timp ce opiniile diferă asupra celei mai optime structuri de permalinkuri, Google afirmă clar că legăturile permalink trebuie să fie cât mai simple și inteligente ca o ființă umană, astfel încât motoarele de căutare și căutările să poată găsi conținutul dorit cu ușurință..

  • Lungimea optimă a permalinkului trebuie să fie de maximum 100 de caractere.
  • Utilizați cuvinte cheie în acest sens. Nu exagerați permisiunile excesive cu acestea.
  • Separați cuvinte cu cratime și omiteți cuvinte de oprire de genul „și”, „sau”, „dar”, „la”, etc..
  • Nu folosiți proprietăți dinamice (dacă este posibil).

5. Adăugați o legătură internă între postările dvs. de blog

Este probabil ca majoritatea publicului care ajunge la resursa dvs. web să fie alcătuită din vizitatori pentru prima dată, care știu puțin sau nimic despre subiectele evidențiate mai devreme pe site-ul dvs. Legăturile interne între postări pot îmbunătăți navigarea pe colecțiile site-ului dvs. În timp ce adăugați link-uri rapide la publicațiile relevante, sugerați alte articole care nu pot fi utile publicului dvs. în timp ce vă citesc postarea. Ca urmare, acest lucru va crește implicarea utilizatorilor și timpul mediu pe care oamenii îl petrec pe blogul tău.

6. Optimizați numele fișierelor de imagine

Nu numai că textele, ci și imaginile sunt clasificate pe Google. Așadar, dacă doriți să creșteți implicarea utilizatorilor, gândiți-vă să adăugați și nume bune pentru fișierele imagine. Ai fi putut observa că Google dezvăluie atât texte, cât și imagini în paginile sale de căutare, dezvăluind imagini relevante care sunt adăugate în corpul blogului. Pe măsură ce o persoană face clic pe imagine în Google, este dusă pe pagina în care a fost publicată imaginea.

Optimizați numele fișierelor de imagine

În loc să păstrați numele de fișiere implicite generate de o cameră digitală, utilizați cuvinte și fraze descriptive în numele fișierului. De asemenea, nu uitați să folosiți eticheta alt și eticheta pentru fiecare imagine. De asemenea, consultați acest ghid de optimizare finală a imaginii pentru mai multe formatări de imagini și sfaturi SEO.

7. Folosiți Social Media

Astăzi, toată lumea are un profil social media. Deci, de ce să nu împărtășiți publicațiile dvs. pe Facebook, Twitter sau Google+? Marketingul în social media este o modalitate excelentă de a genera trafic nou. Lasă-i pe următorii tăi de socializare să-ți urmărească actualizările, dar nu te promova doar pe tine. Partajați articole de pe alte bloguri și site-uri de care vă bucurați. Creați un amestec de conținut promoțional cu postări educaționale și date distractive. Permiteți-vă profilului dvs. de socializare să sune util publicului.

8. Backlinks de schimb

Indiferent de ce industrie are legătură site-ul dvs., există întotdeauna trend-setters la care comunitatea web se referă mai des decât la nume necunoscute. Industria dvs. include, de asemenea, astfel de setori de tendințe. Acestea pot fi site-uri web de autoritate sau alte bloguri. Așadar, luați legătura cu aceștia cu scopul de a schimba linkuri către paginile / subiectele relevante pentru cele pe care le evidențiați pe propriul portal web.

9. Creați un Sitemap

Resursa dvs. WordPress poate conține tone de pagini. Pentru a-l face indexat de Google, motorul de căutare trebuie să cunoască structura site-ului dvs. Creând un sitemap poți să te descurci perfect cu această sarcină.

WordPress include o serie de pluginuri pe care le puteți utiliza pentru o optimizare SEO corectă a paginilor dvs. Unul dintre ei este Sitemap-uri Google XML. Acesta este un plugin WordPress gratuit care generează automat o sitemap a site-ului dvs., astfel încât Google să vă indexeze blogul mai eficient.

10. Folosiți teme prietenoase cu SEO

Există mii de teme WordPress gata făcute pentru bloguri, dintre care sunt gratuite și premium. Rapid și mobil-friendly, acestea sunt de obicei optimizate pentru o performanță rapidă și fără cusur în motoarele de căutare contemporane. Temele blogului WordPress de la TemplateMonster, de exemplu, vă vor economisi o mulțime de timp pentru o optimizare corectă a paginilor și conținutului dvs., crește astfel șansele ca proiectele dvs. să devină mai vizibile pe web.

Folosiți sfaturile menționate mai sus pentru a vă găsi mai bine conținutul pe web. Experimentați cu diferite tehnici de optimizare corectă a datelor, implicați audiența prin intermediul motorului de căutare și faceți-i să ajungă pe blogul dvs. WordPress pentru a nu pleca niciodată pe site-ul unui concurent..


Concluzie:

Desigur, nu este totul, acestea sunt doar 10 sfaturi. Dacă doriți un ghid mai aprofundat, puteți consulta postarea noastră despre „Cele mai bune practici WordPress WordPress”, care include multe informații pentru a vă ajuta să începeți și să îmbunătățiți site-ul dvs. SEO. Și dacă aveți sfaturi suplimentare, lăsați un comentariu!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me