Sfaturi ușoare în afara locului de securitate pentru WordPress

În epoca branding-ului digital, WordPress se dezvăluie în cererea crescută pentru platforma sa prietenoasă, care acceptă o varietate de site-uri web, de la e-commerce la activități de branding personal.


WordPress se bazează pe o bază de clienți diversificată de la nomada de dezvoltare web individuală care încearcă să utilizeze spațiul digital pentru a-și comercializa abilitățile unice companiilor care conduc unele dintre cele mai populare bloguri de pe web.

Decizia de a crea un site web este atât interesantă cât și terifiantă. Vor fi râsete, lacrimi și o mulțime de căutări de modalități Google. Dar nu va trece mult până când noii părinți ai site-ului web vor fi prinși de euforia care vine cu personalizarea noului lor copil pentru a se potrivi cu viziunea lor.

Dar majoritatea utilizatorilor WordPress nu sunt concentrați asupra modului de a crea cel mai sigur site. În schimb, fie au prins teme pentru a face blogul lor să arate avangardist sau s-au gândit la conținut optimizat SEO pentru a conduce rezultatele căutării organice.

Ambele lucruri contează cu siguranță, dar adevărul este că utilizatorii nu ar trebui să atenueze nevoia de securitate. Deși reprezintă doar o treime din toți proprietarii de site-uri, WordPress este sursa peste 90% din toate incidentele de hacking pe web datorită nivelului scăzut de prioritate al utilizatorilor plasează elementul de securitate.

Vulnerabilități comune de securitate care vizează utilizatorii WordPress

SQL Injection este unul dintre cele mai utilizate și utilizate frecvente cyberattacks WordPress care nu salvează pe nimeni. Un caz ironic al unui atac SQL a implicat compania de securitate a rețelei Barracuda Networks care a căzut în siguranță la o injecție care vizează o vulnerabilitate a codului lor. Hackerii au reușit să găsească o pagină vulnerabilă care i-a condus la baza de date principală a companiei.

Gândiți-vă la o injecție SQL ca la un ser agresiv de adevăr. Hackerii vizează servere care utilizează SQL (limbaj de interogare structurat) și ocolește măsurile de securitate a aplicațiilor. Acest lucru le permite să recupereze înregistrări din baza de date SQL sau să modifice sau să șteargă înregistrările existente.

Atacuri XSS de scripturi încrucișate pe site

Un atac de scripturi încrucișate (atac XSS) este comun în site-urile WordPress care subutilizează măsuri de securitate adecvate. Ideea este să furi date de la utilizator, în principal cookie-uri. Acesta este unul dintre atacurile mai rău intenționate pentru utilizatorii care nu-i respectă, deoarece se bazează pe identitatea utilizatorului.

Cu toate acestea, utilizatorii nu sunt neapărat singurele victime din acest atac. Administratorul site-ului va avea, de asemenea, o scădere puternică din posibilele pierderi economice și din pierderea încrederii utilizatorilor. Atacurile de scripturi încrucișate au mai mult decât sa triplat între 2016 și 2017.

Alte atacuri prevalente includ injecția de comandă și includerea fișierelor, unde informațiile rău intenționate cuplate cu serverele vulnerabile duc la site-uri compromise. Acest lucru vrăjește proprietarul deranjat al site-ului și răspândește neîncredere în utilizatorii săi care nu pot furniza date sensibile.

Nu mai idealizați pluginurile

Una dintre componentele care fac ca WordPress să fie atât de ușor de utilizat este disponibilitatea largă de pluginuri. Cumpărând cel mai tare plugin pentru a vă juca site-ul dvs. este la fel de interesant ca să descoperiți o aplicație nouă pentru smartphone-ul dvs. care promite (în timp ce nu reușește) să vă obțineți viața în ordine.

În timp ce acestea sunt un dime o duzină și ușor de parcurs cu câteva clicuri pe un buton, acestea oferă un fals sentiment de securitate. În prezent există zeci de mii de plugin-uri disponibile, dar doar aproximativ 2.000 dintre acestea au fost adăugate în ultimii doi ani, ceea ce înseamnă că multe sunt foarte sensibile la vulnerabilități.

Plugin-urile învechite se transformă adesea în victime ale exploatării de includere a fișierelor în care hackerii au acces ușor la bazele de date, toate acestea putând fi evitate prin pași responsabili de securitate WordPress, cum ar fi întreținerea pluginului. Însă actualizările și parolele puternice sunt securitate la fața locului, așa că haideți să aflăm modul în care puteți securiza WordPress în afara site-ului.

1. Alegeți o gazdă web de calitate

Alegeți Găzduire de calitate

Cea mai evidentă soluție pentru securitatea WordPress în afara site-ului este alegerea unei găzduire WordPress bune care să acorde prioritate cibersecurității. Gazduirea web poate să nu fie la fel de interesantă ca designul temei sau conținutul original, dar nu va fi prea rapidă pentru a-l anula.

În timp ce decide adresa site-ului este una dintre cele mai stresate în privința componentelor procesului creativ, cei mai mulți utilizatori nu sunt preocupați de „http” sau „https” care procedează copilul prețios al minții lor creative. Credeți sau nu, prezența simplă a „s” face toată diferența; exclude-l pe riscul tău.

„S” indică un site securizat care folosește Secure Socket Layers sau SSL. Acest lucru spune utilizatorului că un site web poate fi de încredere și că toate datele pe care aleg să le partajeze sunt partajate în siguranță. De fapt, mai mult de două treimi din utilizatori a raportat că această blocare este esențială în decizia lor de a continua navigarea pe un site fără a face backup. Gazdele web oferă adesea opțiuni SSL, fie cu suplimente premium, fie ca o caracteristică gratuită.

Dezvoltatorii WordPress ar trebui să renunțe la aplicațiile de securitate populare, deoarece acestea nu au în mod obișnuit caracteristici, cum ar fi setările cookie sigure și securitatea HTTP de transport strict. Utilizatorii pot fi tentați să rezolve acest lucru prin încărcarea site-ului lor pe plugin-uri de securitate, dar în acest caz, mai multe nu sunt mai bune. Pluginurile excesive pot cauza întârzierea site-ului inconveniente și pot afecta încercările de depanare.

Nu numai că gazda dvs. va oferi certificate SSL (dacă ați făcut temele și ați luat o decizie educată), dar va oferi acces și la alte caracteristici de securitate neprețuite, cum ar fi scanările de rutină pentru a verifica vulnerabilitățile, copiile de rezervă ale site-ului pentru a preveni pierderea de date catastrofale, și firewall-uri pentru aplicații web pentru a adăuga un strat suplimentar de securitate.

Noii dezvoltatori de site-uri web trebuie să fie atenți la tentația opțiunilor de găzduire gratuite. Vechiul mesaj „veți obține ceea ce plătiți” se aplică și aici. Gazdele web gratuite oferă un produs viabil minim, ceea ce înseamnă că măsurile de securitate sunt adesea ignorate și lasă site-ul tău vulnerabil la viruși și spyware.

Linia de jos: alegerea dvs. de gazdă web prevede succesul site-ului dvs. Nu lăsa această decizie să fie cea mai neinformată.

În timp ce pluginurile stratificate nu vă vor oferi avantajul de siguranță pe care îl căutați, combinațiile din afara locului vă pot oferi un sentiment câștigat de securitate. Combinați decizia dvs. de gazdă educată educată cu o rețea privată virtuală și, voilă, securitatea cibernetică este acum o anecdotă a CV-ului dvs..

2. Investește într-un VPN

Rețelele private virtuale servesc toate formele și dimensiunile site-urilor web, indiferent dacă obiectivul lor este să creeze un site unic de cumpărător / vânzător P2P sau să fie un hub pentru cel mai căutat conținut de pe web.

Investiți într-un VPN

Un VPN acționează ca un tunel virtual care este impenetabil pentru hackeri și alte încercări rău intenționate de a asigura atât informațiile sensibile pe care le introduceți, cât și cele ale vizitatorilor site-ului dvs..

Stratul adăugat de securitate VPN vă oferă o serie de funcții care sună aproape prea bine pentru a fi adevărat, cum ar fi ascunderea identității, amplasarea mascării și eliminarea jurnalelor..

După instalare, un VPN maschează locația și activitatea rețelei și nu va păstra jurnalele pentru a asigura o siguranță adecvată după utilizare. Rețineți că aproape toate serviciile VPN gratuite disponibile nu au aceste tipuri de funcții.

Practicați soluții în afara locului pentru succesul la fața locului

În timp ce cyberattacks-urile sunt comune, există nenumărate măsuri care pot fi luate chiar și de cei mai neexperimentați web designeri. Aceștia sunt pași simpli pentru a vă asigura că lansează un produs sigur care asigură securitatea lor și a utilizatorilor lor.

Uită URL. Alegerea gazdei web este în cele din urmă una dintre cele mai importante decizii luate atunci când construiți site-ul. Fiindcă acesta este unul dintre primii pași, alegeți cu atenție și nu vă faceți singuri de la început. După aceea, rămâneți la curent cu temele și actualizările pluginului și luați în considerare un VPN pentru protecție suplimentară.

Este timpul ca dezvoltatorii WordPress să pună securitatea în fruntea procesului de dezvoltare. Faceți o decizie proactivă, comparativ cu un regret retroactiv.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me