Nu sunt mulți utilizatori WordPress care nu înțelegeți importanța securității.


Totuși, această înțelegere nu duce întotdeauna la acțiune. Prea des, oamenii fac doar măsuri pentru a spori securitatea site-ului lor WordPress după au fost victime ale unei încălcări – la un moment dat, prejudiciul a fost deja făcut.

Având în vedere acest lucru, salut orice plugin care poate face procesul de securizare a site-ului dvs. WordPress mai simplu. Ninja de securitate este un astfel de plugin, și în acest articol, vreau să demonstrez cum îl puteți folosi pentru a vă face site-ul mult mai sigur decât majoritatea.

Ce înseamnă WordPress Security pentru tine

WordPress este un sistem cu adevărat minunat de gestionare a conținutului. in orice caz, popularitatea sa enormă îl face o țintă principală pentru hackeri. Orice slăbiciune pe care o descoperă în fișierele de bază poate fi folosită pentru a exploata un număr uimitor de site-uri. Acest lucru a fost probabil cel mai trist demonstrat de către Debacle TimThumb anul trecut.

Astăzi, puteți găsi încă o mulțime de site-uri WordPress care sunt vulnerabile la exploatare prin teme învechite care includ încă defectul de securitate TimThumb. Acest lucru evidențiază în sine unul dintre motivele majore ale încălcărilor de securitate pe site-urile WordPress – codul învechit.

Cert este că echipa de dezvoltare WordPress face o treabă excelentă de a menține rezistența codului principal. Dacă păstrați informațiile, temele și pluginurile WordPress actualizate și utilizați numai produse dezvoltate de dezvoltatori de renume, veți fi făcut mai mult decât majoritatea pentru a vă păstra site-ul în siguranță.

În plus, dacă luați o cantitate relativ mică de timp pentru a face site-ul dvs. mai sigur decât marea majoritate, nu veți mai fi clasificat drept „fructe cu greutate mică” de către hackeri. Dupa toate acestea, de ce ar trebui să deranjeze hacking-ul dvs. când există atât de multe victime vulnerabile?

Și de aici vine Security Ninja. Acesta evidențiază cei mai importanți pași pe care ar trebui să-i faceți în securizarea site-ului dvs. WordPress și vă explică exact ce trebuie să faceți. Pentru cineva care dorește să-și creeze site-ul WordPress mai sigur, este soluția perfectă.

Folosind Security Ninja

După ce ați instalat pluginul, îl puteți accesa prin linkul Instrumente din bara laterală:

Ninja de securitate

Când accesați pluginul pentru prima dată, va trebui să rulați un test de securitate, astfel încât pluginul să poată analiza punctele tari și punctele slabe ale site-ului dvs.:

Ninja de securitate

Acest proces nu ar trebui să dureze mai mult de un minut. După ce testele au fost finalizate, vi se vor prezenta rezultatele sale – pe baza 27 considerente de securitate diferite.

Iată un exemplu al câtorva rezultate ale testelor efectuate pe blogul meu:

Ninja de securitate

După cum puteți vedea, starea fiecărui test este marcată. Problemele pornesc de la absolut de bază (mențineți-vă temele și pluginurile la zi), până la mai avansate (verificați dacă fișierul upgrade.php este accesibil prin HTTP la locația implicită).

Pentru fiecare rezultat „rău”, trebuie să faceți clic pe butonul „Detalii, sfaturi și ajutor” din dreapta. Acest lucru vă va direcționa către sfaturi referitoare la problema specifică:

Analiza Ninja de securitate

Efectuarea modificărilor necesită cunoștințe tehnice limitate – în cea mai mare parte, va trebui doar să adăugați fragmente de cod la fișierele dvs. funcții.php, să editați fișiere cu temă (pe care ar trebui să le faceți pe o temă pentru copii) sau să faceți modificări prin FTP. Ca blogger WordPress, acestea sunt sarcini simple pe care ar trebui să le poți finaliza oricum.

Ceea ce îmi place la Security Ninja este că nu încearcă să facă prea multe. Accentul său este pus pe scanarea vulnerabilităților și prezentarea soluțiilor – nu include o dezordine umflată cu caracteristici de securitate. Vă lasă să alegeți care sunt caracteristicile de securitate pe care le puneți în aplicare. Și pentru că faceți acest lucru prin intermediul unor fragmente de cod minuscule și a altor modificări subtile, în același timp, este posibil ca îmbunătățirile de securitate pe care le faceți să nu aibă un impact evident asupra timpului de încărcare a site-ului dvs..

Pe scurt, Security Ninja este ca și cum ai avea la dispoziție un set de tutoriale de securitate WordPress neprețuite, specifice punctelor slabe ale site-ului tău..

Ce securitate Ninja nu se poate Do

Există un punct important de ridicat atunci când ai de-a face cu orice plugin de securitate – Security Ninja nu poate garanta siguranța site-ului dvs.. Aceasta poate sa face site-ul tău mult mai dificil de piratat, dar nu există un site inexpugnabil. În teorie, orice cod care este legitim accesibil dintr-o locație îndepărtată poate fi, de asemenea, hacked dintr-o locație de la distanță. În ceea ce privește corectitudinea dezvoltatorilor de securitate Ninja, ei își dau drumul în a face acest lucru absolut clar într-o exonerare în ecranul de testare.

Spunând asta, scanarea site-ului dvs. cu Security Ninja și acționarea îmbunătățirilor recomandate voi crește securitatea site-ului dvs. cu o marjă imensă. Ca atare, probabilitatea de a fi victimă a unui atac rău este redusă considerabil.

Cumpără securitate Ninja

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me