Instrumente gratuite pentru scanarea site-ului dvs. WordPress pentru vulnerabilități

Instrumente gratuite pentru scanarea site-ului dvs. WordPress pentru vulnerabilități

Este o lovitură de noroc pentru factorii de răutate de pe internet dacă pot găsi o modalitate de a dăuna site-urilor WordPress. Cu o singură mânecă, pot face o lovitură la aproape 30% din site-urile de pe internet. Acesta este dezavantajul fiind WordPress cel mai popular CMS. În calitate de proprietari de site-uri web, din partea noastră, trebuie să fim proactivi și să examinăm / actualizăm regulat măsurile de securitate pentru a fi în siguranță împotriva hackerilor. Un pas important și ușor de implementat în lista de verificare a securității este scanarea WordPress pentru vulnerabilități.


De ce ar trebui să scanați WordPress pentru vulnerabilități

 • Site-ul dvs. WordPress poate fi depozitul de informații personale sensibile trimise de utilizatori. Ei au încredere în tine pentru a împiedica aceste informații să cadă în mâinile nedorite.
 • Alții pot plasa backlinks, redirecții, reclame sau bannere ale site-urilor web pe care doresc să le promoveze pe site-ul dvs..
 • Utilizatorii cu acces neautorizat la site-ul dvs. web pot mânca în lățimea de bandă, chiar și fără să știți acest lucru.
 • Atâta timp cât nu este detectat, malware-ul poate apărea pe site-ul dvs. web și poate colecta informații. Poate trimite mesaje de e-mail spam și altor persoane care le infectează în acest proces. Acest lucru poate duce la Google și la alte servicii de securitate, cum ar fi AVG sau Norton, lista neagră a site-ului dvs. Din nou, este posibil să nu știi nici despre asta.
 • Scanările obișnuite pot prinde din timp unele amenințări de securitate și pot împiedica hackingul dvs..

Moduri de a scana WordPress

Efectuarea unei scanări de bază pentru vulnerabilități pe site-ul dvs. WordPress nu este nici dificilă, nici costisitoare. Există multe scanere gratuite de la distanță și plugin-uri gratuite care vă pot ecraniza site-ul dvs. pentru software necinstit.

Diferența importantă între cele două – scanere la distanță și plugin-uri – este că un scaner de la distanță privește doar versiunea finală redată a site-ului dvs. web, așa cum apare pe browserul dvs. Vizitează site-ul dvs. Web în aceeași manieră a unui bot de căutare. Nu se uită în server și astfel orice element rău intenționat de pe server rămâne nedetectat. Dimpotrivă, atunci când instalați un plugin, acesta accesează serverul în mediul de găzduire pe care se află și face o scanare mult mai profundă.

Instrumente la distanță gratuite pentru scanarea WordPress

Scanerele la distanță sunt instrumente care pot face o scanare preliminară și pot dezvălui o serie de defecte de securitate. Acestea reprezintă un fel de verificare rapidă a sistemului de securitate. Majoritatea scanerelor funcționează în general în același mod – introduceți pur și simplu adresa URL a site-ului dvs. web pe pagina lor web. Site-ul dvs., așa cum este vizibil în browser, va fi scanat în câteva momente și va genera un raport. Multe vulnerabilități pot apărea în raport. Unele instrumente vor sugera, de asemenea, acțiuni de remediere pe care le puteți efectua.

Unele scanere la distanță sunt proiectate special pentru scanarea site-urilor WordPress, în timp ce altele includ o scanare WordPress în lista lor de funcții.

Sucuri SiteCheck

Sucuri este un nume bine cunoscut în securitatea site-ului web și întocmește rapoarte de vulnerabilitate regulate și cuprinzătoare. SiteCheck va scana toate site-urile web, inclusiv site-urile WordPress și va dezvălui malware cunoscut, software-ul învechit și erori ale site-ului. De asemenea, vei cunoaște starea listei tale negre cu servicii precum Google, AVG Antivirus, McAfee și Norton.

Sucuri SiteCheck

Scanerul compară toate paginile dvs. cu baza de date Sucuri și raportează orice anomalie. De asemenea, raportul recomandă modul în care ar trebui să gestionați aceste anomalii.

WP Sec

Dacă sunteți în căutarea unui scaner specific WordPress, WP Sec se va potrivi factura. Pe pagina lor web, aveți de ales – trimiteți adresa URL a site-ului dvs. web pentru o scanare sau înscrieți-vă în contul lor gratuit / premium.

WPScans

Un cont gratuit vă dă dreptul la o scanare automată săptămânală. Dacă gestionați mai multe site-uri web WordPress, puteți urmări securitatea tuturor site-urilor de pe un singur tablou de bord. De asemenea, veți primi alerte prin e-mail dacă ați găsit vreun bug sau dacă instalația dvs. WordPress este datorată pentru o actualizare.

Un raport de bază poate enumera unele defecte de securitate, precum și să vă spună cum să mergeți despre setarea corectă. Puteți accesa, de asemenea, o înregistrare a rapoartelor de scanare pentru referințe viitoare. WPScans menține o bază de date vastă cu cele mai noi bug-uri și amenințări de securitate, ceea ce înseamnă că amenințările mai frecvente pot fi detectate cu acest scaner.

Scanare de securitate WordPress

Scanare de securitate WordPress oferă, de asemenea, două opțiuni – o versiune de bază gratuită și o versiune avansată premium. Efectuează verificări prin apelarea unui număr de pagini prin cereri web regulate și analizează sursa HTML corespunzătoare. O scanare va dezvălui defecte de securitate WordPress evidente și va recomanda îmbunătățiri legate de securitate în configurație, care pot intensifica protecția împotriva viitoarelor atacuri.

Scanare de securitate WordPress

Scanarea gratuită verifică versiunea WordPress, reputația gazdei, geolocalizarea și reputația site-ului de la Google. De asemenea, verifică legăturile externe, lista de pluginuri și indexarea directoarelor pe pluginuri. Acesta enumeră iframele prezente și Javascriptul conectat, ambele putând fi utilizate pentru a livra cod rău intenționat. Apoi, puteți analiza orice script care nu vi se pare familiar.

Ghid pentru primul site

Scaner pentru Ghidul Primului Site funcționează în același mod ca și alte scanere – introduceți adresa URL a site-ului și apăsați butonul Scanare. Testează dacă pot fi detectate informații despre versiunea WordPress, numele de utilizator sau încercările de autentificare eșuate.

Primul scaner de ghid pentru site

De asemenea, verifică dacă readme.html fișierul install.php si upgrade.php fișierele sunt accesibile prin HTTP și dacă folderul de încărcări este navigabil. Dar pentru o scanare cu adevărat semnificativă, care acoperă peste 40 de teste, vă sfătuiesc să instalați Ninja de securitate.

Virus total

În loc să rulați adresa URL a site-ului dvs. prin mai multe scanere, îl puteți trimite Virus total, o filială a Google. Face lucrul de agregare a rezultatelor unei scanări de la mai multe scanere precum Avira, Comodo, Sucuri și Qettera.

Virus total

Avantajul unei astfel de metode este că puteți detecta mai ușor pozitive false de la scanere. Veți ști dacă vreo resursă inofensivă este clasificată în mod greșit ca malware atunci când adresa URL este rulată prin mai multe scanere. Acest instrument nu este specific WordPress și toate tipurile de site-uri web pot utiliza scanerul. Virus Total nu este un instrument cuprinzător de testare a virusului, ci un agregator de scanări rezultă de la diferite scanere.

Fișierele și adresele URL trimise la Virus Total vor fi partajate companiilor de securitate pentru utilizarea lor în îmbunătățirea securității web generale.

Pluginuri WordPress gratuite cu scanări de securitate

După cum am menționat anterior, pentru o scanare mai profundă a site-ului dvs. web, va trebui să luați ajutor de la pluginuri. Majoritatea pluginurilor de securitate – cum ar fi Wordfence, Sucuri sau Exploit Scanner, include funcția de scanare a programelor malware.

Quttera

În timp ce Quttera oferă o scanare online cu un singur clic, acesta se ambalează și în Scaner specific WordPress, asta te impune descărcați pluginul pe site-ul dvs. WordPress.

Scaner Quttera WordPress

Pluginul căută site-ul dvs. pentru scripturi suspecte, media rău intenționată și amenințări ascunse și vă permite să știți dacă sunteți pe o listă neagră Serverele de la Quttera de la distanță scanează datele. După finalizarea unei scanări, veți primi un raport detaliat de anchetă, care va recomanda acțiuni corective. Aceste rapoarte sunt clasificate drept curate, potențial suspecte, suspecte și dăunătoare și sunt disponibile publicului pentru vizualizare.

Wordfence

Wordfence este un plugin de securitate cuprinzător care scanează orice legătură cu WordPress de pe site-ul dvs. web, inclusiv codul sursă și fișierele de imagine. Dacă activați opțiunea, va scana și fișierele care nu au legătură cu WordPress. Feed-ul lor de apărare împotriva amenințărilor este actualizat constant, iar feedul este folosit de scanere pentru a identifica software-ul suspect.

Wordfence

O scanare caută mai mult de 44.000 de malware cunoscute și în aer liber, precum și pentru adresele URL de phishing în toate comentariile, postările și fișierele dvs. Nu numai că, scanează fișierele principale, temele și pluginurile și îl compară cu fișierele din depozitul WordPress.


Aceste scanere și plugin-uri online gratuite fac o muncă de bază în a releva malware și vulnerabilitățile. Pentru o analiză mai detaliată și recomandări spot pentru a reduce vulnerabilitățile, va trebui să analizați planurile lor premium. Aceste planuri conțin servicii precum monitorizarea, curățarea și asistența practică atunci când sunt confruntați cu amenințări.

Și, așa cum am menționat la început, scanarea site-ului dvs. web este doar primul pas în securitatea WordPress. Pentru sfaturi despre cum să vă asigurați site-ul WordPress, consultați sfaturile pe care John le are de oferit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map