Cum să îmbunătățiți securitatea site-ului dvs. WordPress

Toată lumea știe că păstrarea securității site-ului dvs. WordPress ar trebui să fie o prioritate. Dar de 9 ori din 10 nu este. Există numeroase modalități de a îmbunătăți securitatea site-ului dvs. WordPress și multe dintre ele sunt rapide și ușor de configurat. Poate este timpul să acordați atenției securității site-ului dvs. web.


În acest articol, vom analiza importanța securității site-ului și ce poate merge greșit dacă o ignorați. Vom discuta apoi sarcini acționabile pe care le puteți implementa, plugin-uri de securitate pe care le puteți utiliza și importanța copiilor de rezervă a site-ului dvs. WordPress.

Importanța securității

Securitatea este o problemă extrem de importantă pentru toți proprietarii de site-uri web. Software-ul rău intenționat, instalat adesea pe un site web de hackerii care au descoperit deficiențe și vulnerabilități, poate răspândi viruși și bug-uri. Acestea pot provoca pagube nespuse de pe site-ul și computerul dvs., afectând foarte mult afacerea dvs..

Încălcările de securitate pot încetini site-ul dvs. și pot crea o experiență negativă pentru utilizatori. Acest lucru poate deteriora reputația mărcii dvs. și, în cele din urmă, vă poate pierde vizitatorii, vânzările și clienții. Și se poate înrăutăți mult mai mult decât atât. Programele malware pot fura informațiile clienților, datele personale și financiare și vă pot distruge site-ul. Acest lucru poate duce la o pierdere a veniturilor pe termen lung, precum și la costuri în timp, efort și bunăstare emoțională.

Implementarea măsurilor de securitate ar trebui să fie o prioritate maximă pentru toți administratorii site-ului web. Deci, ce puteți face pentru a îmbunătăți securitatea site-ului dvs. WordPress și pentru a-l păstra în siguranță?

Site-ul dvs. a fost deja compromis?

Scanare de securitate WordPress

Site-urile multor persoane au fost deja compromise și nici nu știu că s-a întâmplat. O modalitate excelentă de a vă asigura că site-ul dvs. este în siguranță este să folosiți un verificator de securitate.

Scanare de securitate WordPress este un scaner de securitate online care vă va testa site-ul pentru vulnerabilități. Scanarea de bază este gratuită, dar pentru un serviciu avansat, va trebui să faceți upgrade la unul dintre planurile de membru. Verificările sunt efectuate pe securitatea aplicației, securitatea WordPress, mediul de găzduire și serverul dvs. web. Acest lucru vă va oferi o perspectivă clară a securității site-ului dvs. și vă va face conștient de orice încălcări. Sucuri oferă, de asemenea, un Verificare gratuită a site-ului care va scana malware, erori și actualizări software.

Actualizați întotdeauna site-ul dvs.

Îmbunătățirea securității site-ului dvs. WordPress

Suna simplu, dar una dintre cele mai simple modalități de a îmbunătăți securitatea site-ului dvs. este să vă asigurați că îl țineți la curent. Versiunile actualizate de WordPress, teme și pluginuri, ajută la remedierea și evitarea potențialelor puncte de încălcare a securității.

Utilizați cea mai nouă versiune a WordPress

De fiecare dată când este lansată o nouă versiune a WordPress, securitatea este îmbunătățită și vulnerabilitățile sunt rezolvate. Cea mai nouă versiune este cea mai sigură, deci actualizați imediat ce devine disponibilă.

Cele mai bune practici pentru teme și pluginuri

Prin menținerea actualizată a temei și a pluginurilor, site-ul dvs. este mai puțin probabil să experimenteze activități rău intenționate. Notificările de actualizare a temei și a pluginului apar frecvent pe tabloul de bord. Dacă sunteți cineva care le ignoră, este timpul să vă schimbați modul.

Când este posibil, păstrați întotdeauna numărul de pluginuri pe care le utilizați pe site-ul dvs. la minimum. Cu cât sunt mai puține pluginuri, cu atât sunt mai puține probleme potențiale. Instalați întotdeauna pluginurile dintr-o sursă de încredere și nu descărcați gratuit pluginuri premium, din surse neautorizate. Eliminarea temelor și a pluginurilor neutilizate poate contribui la îmbunătățirea vitezei și securității site-ului dvs..

Asigurați-vă pagina de conectare

Îmbunătățirea securității site-ului dvs.

Pagina dvs. de conectare poate fi extrem de vulnerabilă la atacuri dăunătoare, dacă nu este securizată în mod corespunzător. Pentru a îmbunătăți securitatea site-ului dvs. WordPress, utilizați întotdeauna un nume de utilizator obscur. Admin sau numele propriu nu este o alegere sigură. Parola dvs. trebuie să conțină, de asemenea, un sortiment aleatoriu de litere, numere și caractere speciale. Schimbarea parolei la fiecare 90 de zile este foarte recomandată.

Începeți să utilizați LastPass

LastPass

LastPass îți amintește toate numele de utilizator și parolele și le păstrează în siguranță, deci nu trebuie. Poate genera parole puternice pentru dvs., economisindu-vă timp gândindu-vă la ele. Vă permite, de asemenea, să configurați o autorizație în doi factori, oferind detaliilor contului dvs. această apărare suplimentară.

Folosiți Lockdown Lockdown

Logare Blocare

Logare Blocare este un plugin gratuit WordPress care limitează numărul de încercări care pot fi făcute pentru a vă autentifica. Dacă mai mult de un anumit număr de încercări de conectare, din același interval de IP, sunt efectuate într-un interval de timp specific, atunci plugin-ul blochează toate încercările ulterioare. din acea gamă. Acest lucru ajută la prevenirea descoperirii parolei cu forțe brute și oferă site-ului dvs. un alt strat de siguranță.

Instalați un plugin de securitate WordPress

Unul dintre cele mai importante moduri de a îmbunătăți securitatea site-ului dvs. WordPress este să instalați un plugin de securitate. Există o mulțime de opțiuni, astfel încât să aruncăm o privire la câteva dintre cele mai bune.

Toate în One Security și Firewall

Toate în One WP Security

Toate în One Security și Firewall este un plugin WordPress gratuit și ușor de utilizat, care vă va proteja site-ul în siguranță. Acesta reduce riscul de atacuri prin implementarea celor mai recente practici și tehnici de securitate WordPress.

Pluginul implementează securitatea contului de utilizator, logare și înregistrare. Are funcționalitate firewall, un scaner de securitate și protejează împotriva atacurilor de forțe brute, printre multe alte funcții. De asemenea, utilizează un sistem de clasificare, care afișează cât de bine este protejat site-ul dvs. pe baza funcțiilor de securitate pe care le-ați activat. Un plugin popular și capabil, All in One Security și Firewall este o alegere excelentă dacă căutați un plugin gratuit care vă ajută să vă protejați site-ul..

Securitate Sucuri

Securi

Sucuri Security este o soluție premium puternică, care poate curăța un site hacked, precum și oferă protecție continuă. Sunt oferite funcții avansate, inclusiv scanări continue pentru malware și hack-uri, eliminarea și curățarea programelor malware, firewall-ul pentru aplicații de site și multe altele. Sucuri Security oferă, de asemenea, suport online 24/7, astfel încât, indiferent de incidentul de securitate, o echipă de răspuns profesional este la îndemână pentru a vă ajuta.

Această soluție nu este ieftină, pachetul său de bază începând de la 199,99 USD pe an. Cu toate acestea, această abordare proactivă și reactivă a securității site-ului web vă va păstra site-ul în siguranță, precum și vă va oferi liniște sufletească. Așadar, merită bani. Cu toate acestea, există și un popular plugin gratuit Sucuri disponibil din Directory Plugin WordPress.org.

Configurați Protecția antivirus pentru computer

Norton

Dacă computerul dvs. este compromis, hackerii ar putea să vă poată accesa site-ul WordPress sau să vă găsească detaliile de conectare de la parolele salvate ale browserului. Prin urmare, protecția antivirus pentru computer este o necesitate.

Norton Antivirus Security software-ul protejează computerul de malware, spyware, viruși și multe altele. Odată instalat, rulează periodic scanări automate, astfel încât să puteți merge online cu încredere. Cel mai important, înseamnă că site-ul dvs. WordPress nu poate fi corupt prin computer.

Întotdeauna Backup

VaultPress

Oricât de multe strategii de securitate ați implementat, nimic nu este de încredere 100%. Dacă securitatea este încălcată și pierdeți site-ul și datele și conținutul acestuia, atunci o copie de rezervă vă va economisi timp, bani și chiar posibil afacerea și reputația dvs..

VaultPress este un instrument puternic care oferă backup avansat și securitate pentru site-urile WordPress. Acest serviciu bogat în funcții oferă backupuri zilnice și scanare malware, printre multe alte lucruri. Cel mai important, oferă restaurări automate, deci dacă site-ul dvs. este hacked, atunci poate fi recuperat rapid și ușor.

Dacă aveți nevoie de ajutor, nu uitați să citiți ghidul nostru despre cum să faceți backup pentru site-ul dvs. WordPress.

Gânduri finale pentru îmbunătățirea securității site-ului dvs. WordPress

La fel ca toate sfaturile de mai sus, utilizarea unui serviciu de găzduire de încredere este întotdeauna importantă. Deși relativ scump, WP Engine este o companie sigură de găzduire concentrată pe WordPress care oferă securitate proactivă pentru a vă păstra site-ul în siguranță. Migrarea site-ului dvs. WordPress către o nouă gazdă este probabil mai eficientă decât credeți.

Cu un serviciu de găzduire web de cea mai mare calitate și cu plugin-urile, sfaturile și trucurile din acest articol implementate, site-ul dvs. va avea o șansă mai bună decât majoritatea în siguranță.

Ce sfaturi de siguranță aveți pentru a asigura un site web WordPress? Vă rugăm să împărtășiți comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me