Cum să vă protejați zona de administrare WordPress

Cum să vă protejați zona de administrare WordPress

Protejarea zonei de administrare WordPress și a paginii de autentificare împotriva atacului este vitală. Cu toate acestea, deși hackerii sunt un risc major pentru securitate, nu sunt singurul. Pentru site-urile care asigură înregistrarea utilizatorilor, va trebui, de asemenea, să protejați zona de administrare împotriva utilizatorilor înșiși. Problemele de securitate care rezultă din utilizatorii aprobați sunt numiți „intruziuni non-malicioase”.


Din fericire, puteți reda site-ul rapid și ușor prin implementarea câtorva sfaturi de bun-simț și instalarea unor pluginuri care vă pot ajuta. Luând în considerare aspecte cum ar fi datele de autentificare și tăierea atacurilor nocive la sursa lor, vei face site-ul tău mai sigur pentru toți cei care îl folosesc.

În acest articol, vom discuta mai întâi de ce ar trebui să vă protejați administratorul și paginile de conectare, apoi vă vom oferi cinci sfaturi care să vă ajute să vă protejați site-ul în bine. Să începem!

De ce ar trebui să vă protejați zona de administrare WordPress (și pagina de conectare)

Un ecran de autentificare WordPress care arată o eroare.

La fel ca ușa din față a casei tale, pagina de autentificare WordPress este probabil legătura slabă din lanț atunci când vine vorba de accesarea site-ului tău. Ecranul dvs. de administrator reprezintă prima cameră în care va intra oricine, ceea ce înseamnă că blocarea ambelor elemente este esențială pentru securitate. Consecințele nerespectării acestora sunt numeroase, inclusiv pierderea de informații despre client, utilizator sau personal, dăunător funcționalității site-ului dvs. web și chiar eliminarea completă a acestuia. Mai mult, eroziunea încrederii clienților poate fi catastrofală pentru linia de jos.

În cele din urmă, merită să subliniem că atacurile de forță brută sunt o modalitate populară de a obține accesul neautorizat la un site web, astfel că o serie de sfaturi aici se concentrează pe păstrarea site-ului dvs. în siguranță de acest lucru..

Dacă sunteți nou la WordPress, înțelegerea modului de securizare a site-ului dvs. poate fi descurajantă. Pentru a demitifica procesul, am prezentat cinci sfaturi pe care le puteți implementa pentru a vă asigura site-ul. Hai să aruncăm o privire!

1. Alegeți numele de utilizator și parolele puternice

În cele din urmă, acreditările puternice sunt un șir lung de caractere aleatorii, care conțin uneori numere și simboluri. În comparație cu parolele scurte, exemple puternice sunt dificile de ghicit de către un hacker, ceea ce le face mai dificil să-ți acceseze contul. Este o preocupare stringentă, deoarece 69% dintre adulții online nu consideră cât de sigure sunt parolele lor. Pe scurt, datele de acreditare slabe lasă site-ul deschis la un risc ușor de evitat.

Ce este mai mult, toata lumea din datele de identificare ale utilizatorului site-ului dvs. contează – nu este bine să aveți un nume de utilizator și o parolă puternice dacă un alt cont de administrator are unul slab.

Site-ul 1Password.

Din fericire, să te asiguri că numele de utilizator și parolele sunt până la zero este destul de ușor:

 1. Obscurați numele dvs. de utilizator. Schimbați orice nume de utilizator implicit admin la ceva mai greu de ghicit.
 2. Folosiți o parolă lungă și dificil de ghicit. Puteți utiliza un site web cum ar fi Generator de parole puternice – deși WordPress conține și un generator de parole stelat, și multe browsere au propriile sisteme la locul lor. Nu uitați că lungimea este un factor principal într-o parolă sigură.
 3. Stocați parola într-o locație sigură. Deși acest lucru nu este strict necesar pentru a crea credențe solide, stocarea în siguranță a parolelor este la fel de importantă. În acest scop, aruncă o privire LastPass sau 1Password pentru a vă ajuta să gestionați ușor toate parolele.

Desigur, aceasta nu este singura metodă la dispoziția dvs. pentru protejarea zonei dvs. de administrare. Să ne uităm la un alt mod de a restricționa accesul.

2. Adăugați autentificare cu doi factori (2FA) la blocarea autentificărilor neautorizate

2FA este o metodă de a vă proteja contul solicitându-vă un cod sau un simbol unic prin intermediul dispozitivului dvs. inteligent. Înseamnă că, de fiecare dată când vă conectați, WordPress poate fi sigur că sunteți dvs. și nu un hacker sau alți alți nedoriti.

Pluginul Keyy.

Ca și în cazul altor metode de securitate, există o mulțime de pluginuri care vă pot ajuta să implementați 2FA:

 1. Autentificarea cu doi factori: Acest plugin funcționează cu Google Authenticator pentru a oferi coduri limitate în timp pentru accesul de conectare.
 2. Keyy: Această soluție unică pare să elimine cu totul datele de acreditare, folosind dispozitivul inteligent exclusiv pentru logare.

În total, veți dori să experimentați mai întâi cu un plugin standard 2FA, apoi să gravitați la alte soluții, cum ar fi Keyy, atunci când vă veți simți confortabil. De asemenea, unele plugin-uri, cum ar fi Wordfence și jetpack includeți această caracteristică, așa că merită să verificați și ei.

3. Limitați numărul de încercări de conectare pentru a restricționa atacurile de forțe brute

Pur și simplu, atacurile de forță brută arată să-ți ghicești datele de acreditare, prin iterarea prin fiecare combinație posibilă. Este o metodă populară de hacking a unui site web și înseamnă că limitarea numărului de ori în care un utilizator se poate conecta este un mod simplu și eficient de a le împiedica.

Site-ul Wordfence.

În ceea ce privește modul de prevenire a acestora, din nou, pluginurile vin la salvare. Iată recomandările noastre:

 1. jetpack: Printre alte caracteristici, Jetpack oferă multiple module care va restricționa încercările de forță brută și va monitoriza site-ul pentru ele.
 2. Securitatea iThemes: Acest plugin all-in-one nu numai că vă permite să limitați încercările de conectare, ci vă va permite să interziceti și utilizatorii suspecti.
 3. Securitate Wordfence: Împreună cu restricțiile de atac brutal de forță, acest plugin cuprinde și o multitudine de alte funcții vitale legate de securitate.
 4. BruteGuard: Acest plugin vă protejează împotriva atacurilor de forțe brute prin conectarea utilizatorilor săi pentru a urmări încercările de autentificare eșuate pe toate site-urile WordPress care îl folosesc construind o rețea de protecție care învață și devine mai puternic decât o folosesc mai multe persoane.

Există o altă metodă pentru a opri atacurile intruzive pe site-ul dvs. web – tăierea acestora la trecere. Haideți să privim acest lucru mai în profunzime.

4. Implementați un Firewall pentru Aplicații Web (WAF) pentru a vă proteja site-ul împotriva injecțiilor de cod

O injecție de cod este cum sună: cod care este folosit pentru a modifica funcționalitatea site-ului dvs. și poate fi devastator. Pe scurt, un WAF oferă o barieră site-ului dvs. pentru a bloca aceste și alte tipuri de atacuri înainte de a ajunge la fișierele dvs..

Pluginul All in Once WP Security & Firewall.

Unele pluginuri (cum ar fi Wordfence), includ un WAF ca standard. Cu toate acestea, există multe alte opțiuni din care puteți alege, cum ar fi:

 1. NinjaFirewall: Acest plugin dedicat este un firewall de sine stătător, care se află în fața WordPress, și este prezentat ca un „adevărat WAF”.
 2. Anti-Malware Security și Brute-Force Firewall: Acest plugin nu include doar un WAF solid care este actualizat continuu, dar protejează împotriva atacurilor de forță brută.
 3. All in One WP Security & Firewall: Numele spune totul – include un generator de parolă, verifică numele de utilizator slabe, protejează împotriva atacurilor de forță brută și are, de asemenea, un WAF puternic.

Pe scurt, nu există nicio scuză pentru a nu vă proteja site-ul, iar implementarea unui WAF este una dintre cele mai bune modalități prin care puteți face acest lucru.

5. Utilizați rolurile utilizatorului WordPress pentru a limita capacitățile contului de pe site-ul dvs.

Pentru fiecare cont care accesează site-ul dvs., puteți seta un rol de utilizator definit cu un set de funcții care limitează ceea ce poate face contul de utilizator. Înseamnă că utilizatorii vor avea acces doar la ceea ce au nevoie pentru a-și îndeplini munca – în mod clar un aspect cheie al securității site-ului.

Pluginul Editor de roluri utilizator.

La fel ca în cazul celorlalte sfaturi din această listă, începerea este o briză:

 • Setați rolurile de utilizator potrivite pentru a oferi acces numai la ceea ce un utilizator are nevoie și nimic altceva.
 • Folosiți un plugin cum ar fi Editor de roluri utilizator sau Editorul rolului utilizator WPFront pentru a personaliza accesul pe care îl au anumite roluri.
 • Verificați periodic conturile neutilizate și ștergeți-le.

În general, setarea rolurilor de utilizator nu trebuie să fie grea și ar putea oferi mai multă securitate zonei de administrare.


În ceea ce privește securitatea, preocuparea principală ar trebui să fie întotdeauna să păstrezi accesul neautorizat, indiferent de locul în care provine. Consecințele nerespectării acestora ar putea fi catastrofale pentru site-ul dvs., clasarea căutării și veniturile potențiale.

În acest articol, am discutat cinci sfaturi pentru a vă proteja în mod expert zona de administrare. Mai aveți sfaturi care să vă ajute să vă protejați zona de administrare WordPress? Povestiți-ne despre ele în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map