Creșteți credibilitatea site-ului web cu McAfee SECURE pentru WordPress

Credibilitatea site-ului web este un factor important pe care cititorii îl au în vedere atunci când vă vizitează blogul, site-ul sau magazinul de e-commerce. Cititorii nu se vor simți confortabil să descarce resurse gratuite, să se aboneze la newsletter-ul dvs. sau să furnizeze informații personale pentru a face o achiziție dacă site-ul dvs. web nu pare de încredere. Una dintre cele mai ușoare metode de a pune mintea vizitatorilor dvs. este cu marca de încredere McAfee SECURE.


Ce este McAfee SECURE?

Ce este McAfee SECURE?

McAfee este bine cunoscut pentru produsele lor de securitate web pe care consumatorii din întreaga lume le utilizează pentru a menține navigarea web în siguranță. Aceasta include software pentru antivirus, firewall, criptare, securitate prin e-mail și multe altele. Având în vedere securitatea web a utilizatorilor, McAfee și-a lărgit fiecare și a dezvoltat marca McAfee SECURE. Aceasta cuprinde o varietate de instrumente de securitate web disponibile tuturor celor care navighează pe web.

Acest set de instrumente include trei segmente principale. Marcaj de încredere McAfee SECURE pe care site-urile web le pot utiliza pentru a certifica faptul că paginile lor nu conțin viruși, malware și alte coduri nesigure. Extensia browserului Chrome McAfee SECURE care adaugă un ecran McAfee în browserul dvs. pentru a vă anunța că navigați pe internet în siguranță și vă va avertiza asupra site-urilor pe care le vizitați, care ar putea fi în pericol. Și în cele din urmă Protecția identității McAfee SECURE acoperire, care oferă cumpărătorilor până la 100.000 USD protecție împotriva furtului de identitate atunci când fac o achiziție pe un site web certificat McAfee SECURE (utilizatorii trebuie pur și simplu să urmeze pașii dintr-un e-mail de activare primit după finalizarea achiziției).

Deși toate acestea sunt active imense pentru utilizatorii de web, marca de încredere McAfee SECURE oferă un plus de valoare proprietarilor de site-uri web, mai ales că este un instrument care poate fi utilizat pentru a crește încrederea și credibilitatea site-ului web..

Ar trebui să adăugați McAfee SECURE pe site-ul dvs. WordPress?

Acum că știți ce este McAfee SECURE, aveți nevoie de acesta pentru site-ul dvs. web? Pur și simplu, cele mai multe site-uri web ar putea beneficia de adăugarea unui semn de încredere pentru a afișa cititorilor că site-ul este de fapt securizat.

Dacă executați un blog sau un site web de tip business în care nu colectați date despre utilizatori, poate doriți să cântărești pro și contra înainte de a adăuga ceva suplimentar pe site-ul dvs. web. Dar dacă rulați un site de comerț electronic sau dacă colectați date despre utilizatori, atunci adăugarea McAfee SECURE este probabil o idee bună. Adăugarea unei mărci de încredere pe site-ul dvs. web va ușura orice ezitare pe care un utilizator le-ar putea avea înainte de a furniza informații personale pentru a se înregistra. Și este că conduci un magazin online, adăugarea adăugată McAfee SECURE Identity Protection este o caracteristică bonus pe care o poți folosi pentru a face reclamă clienților, astfel încât aceștia să se simtă încrezători în a-ți furniza date financiare.

Cum să configurați McAfee SECURE pentru WordPress

Dacă McAfee SECURE sună corect pentru configurare, ar trebui să fie relativ ușor, deoarece totul începe cu instalarea Plugin gratuit pentru McAfee SECURE WordPress. Pentru a instala log-ul pluginului în tabloul de bord WordPress, navigați la pluginuri> Adăugare nou și apoi căutați „McAfee”.

Instalarea pluginului McAfee SECURE

McAfee SECURE ar trebui să fie primul rezultat. Faceți clic pe butonul „Instalare acum” și apoi pentru „Activare” plugin-ul.

Configurarea pluginului McAfee SECURE

Acum pentru a configura pluginul. McAfee a făcut acest lucru foarte ușor prin adăugarea unei notificări în tabloul de bord pentru a activa pluginul. Dacă nu vedeți o notificare, pur și simplu navigați la pagina de activare a pluginului făcând clic pe noul element din meniul McAfee SECURE din tabloul principal de bord WordPress. Faceți clic pe butonul pentru „Activați acum”.

Cont gratuit McAfee SECURE

Respectând tendințele de configurare ușoare, trebuie să se deschidă o fereastră pop-up pentru a vă crea contul McAfee SECURE gratuit. Completarea automată a formularului cu adresa URL a site-ului dvs. web și e-mailul folosit pentru crearea contului de utilizator WordPress. Verificați informațiile, apoi faceți clic pe „Activați acum”.

Confirmare McAfee SECURE

Aceasta va deschide o confirmare că site-ul dvs. a fost adăugat, precum și reîmprospătați tabloul de bord WordPress pentru a afișa setările McAfee SECURE. Dacă doriți să editați profilul dvs. McAfee SECURE, faceți clic pe butonul roșu, altfel doar închideți fereastra pop-up pentru a vă întoarce la tabloul de bord WordPress..

Panoul de bord gratuit McAfee SECURE

Presupunând că site-ul dvs. web este sigur, ar trebui să vedeți o confirmare verde pentru Securitate că ați trecut toate testele (de urgență!) Și că indicatorul dvs. de încredere în Certificare este bun. Acum, când vizitați partea frontală a site-ului dvs. web, ar trebui să aveți semnul de încredere McAfee SECURE în colțul din dreapta jos al browserului. A fost ușor?

McAfee SECURE Trustmark

Cu un McAfee SECURE liber planificați că indicatorul de încredere este afișat primilor 500 de vizitatori în fiecare lună, puteți colecta până la 100 de recenzii TrustedSite (pe care utilizatorii le pot verifica prin intermediul trustedsite.com directorul sau fereastra de verificare Chrome SafeBrowsing) și site-ul dvs. web vor fi monitorizate în mod regulat pentru malware. Acest lucru este suficient pentru site-uri web mai mici sau noi, dar dacă executați un site web cu trafic semnificativ sau un site web de comerț electronic modernizat la un Pro planul este o necesitate.

McAfee SECURE Pro

McAfee SECURE Pro oferă utilizarea nelimitată a mărcii de încredere și Recenzii nelimitate de TrustedSite pentru site-ul dvs., precum și funcții suplimentare, cum ar fi trimiterea motorului de căutare, diagnosticarea site-urilor web și altele. Marci mari precum PartyCity, Tory Burch, FootLocker, Jelly Belly, Armani Exchange, LegalZoom, National Geographic, GameStop și multe altele, toate au încredere în McAfee SECURE. De ce? Deoarece pur și simplu oferă unele dintre cele mai bune instrumente de pe web pentru a menține site-urile lor în siguranță, iar clienții lor se simt în siguranță.

Evidențiere căutare McAfee SECURE

O caracteristică marcantă de către brandurile este că atunci când faceți upgrade la Pro, scutul McAfee SECURE nu este afișat doar pe site-ul dvs., ci și în căutare evidențiată rezultate pentru utilizatorii site-ului. Aceasta înseamnă că atunci când o persoană care utilizează SiteShare (și există peste 50 de milioane de persoane) vede site-ul dvs. într-un rezultat al căutării pe Google, Yahoo sau Bing, va vedea, de asemenea, marca de încredere McAfee SECURE de lângă acesta..

Membrii Pro au și opțiunea de a adăuga o McAfee SECURE Angajament de incredere oriunde, nu doar în partea de jos a browserului. Acest lucru este util pentru magazinele de comerț electronic care doresc să afișeze marca de încredere de lângă butonul „Adăugați în coș” pe paginile de produs sau pentru site-urile web care doresc să ancoreze marcajul în subsol, în loc să îl alinieze cu fereastra browserului.

Protecția identității McAfee SECURE

Așa cum am menționat anterior, McAfee SECURE oferă și el Protecția identității până la 100.000 USD. Aceasta este o caracteristică a planului Pro de care orice site web de comerț electronic sau bazat pe membru premium ar trebui să fie încântat. Prin aceasta, dvs. și clienții dvs. primiți o protecție completă împotriva furtului de identitate, tot ce trebuie să faceți este să adăugați un pic de cod la pagina dvs. de confirmare a achiziției, astfel încât clienții dvs. vor primi un e-mail de acoperire după ce plata lor este procesată. Dacă magazinul dvs. utilizează WooCommerce acest lucru este și mai ușor – codul este adăugat automat pentru dvs. Trebuie doar să activați opțiunea din tabloul de bord al contului dvs. McAfee.

Sunt sigur că după ce ai văzut tot ce trebuie să îți ofere, trebuie să te întrebi cât de mult face Costul McAfee SECURE Pro? În prezent, planul de certificare Pro începe de la 19 dolari pe lună (și crește în funcție de traficul dvs.), dar dacă alegeți să plătiți anual veți primi 2 luni gratuit, iar dacă sunteți o organizație caritabilă de 501 (c) 3, puteți contacta vânzări și pentru o reducere specială. Funcțiile de protecție a identității doar merită prețul, astfel încât este cu siguranță o investiție demnă pentru site-ul dvs. web.

Evaluarea noastră finală

Evaluarea stelelor

În general, ne place foarte mult McAfee SECURE pentru WordPress. Am fost impresionați de ușurința instalării (este literalmente gata de a ieși chiar din cutie), precum și de lista completă de funcții disponibile membrilor Pro. Acest plugin oferă 5 din 5 stele. Plugin-ul și instrumentele McAfee SECURE în sine sunt perfecte și la fel de ușor de utilizat. Scanează malware. Acesta spune cititorilor dvs. site-ul dvs. este sigur. Și chiar vine cu protecție identitară. Acum este un plugin util!

Sfaturi simple despre credibilitatea site-ului web

Pe lângă afișarea mărcii de încredere McAfee SECURE pe site-ul dvs. web pentru a verifica securitatea site-ului, există și alte măsuri simple pe care le puteți face pentru a ajuta la creșterea credibilității dvs. cu cititorii dvs. și creșterea încrederii lor în site-ul dvs..

În primul rând oferi conținut real și util pentru cititorii dvs. și postează-l în mod regulat. Nu numai că aveți propriul dvs. conținut unic bun pentru motoarele de căutare, dar un program pentru momentul în care postați este excelent pentru a stabili o bază de citire care va reveni pe site-ul dvs., deoarece au încredere că veți publica conținut nou.

Asigurați-vă că aveți un pagina de termeni și condiții. Acest lucru este important din motive legale, cum ar fi proprietatea mărcii comerciale, condițiile de confidențialitate, actualizări ale conținutului, descrierea serviciilor furnizate și multe altele. În plus, arată cititorilor că sunteți o companie reală (sau unic proprietar) care respectă regulile (+1 pentru încredere).

De asemenea, dacă site-ul dvs. web sau produsul dvs. au fost prezentate oriunde împărtășește-ți realizările. Să poți spune că ai fost „prezentat pe Forbes top this” sau o parte din „BusinessWeek’s top”, face un drum lung pentru stabilirea credibilității mărcii tale. Același lucru este valabil și pentru orice premii pe care le-ați câștigat. Creați o pagină sau adăugați o notă în subsolul dvs., împărtășind realizările dvs. cu cititorii.

Este randul tau

Sperăm că ați găsit utilă această recenzie și ghid! Pentru a recapitula, McAfee SECURE este o modalitate excelentă de a crește credibilitatea site-ului dvs. web adăugând un semn de încredere la postările, paginile și produsele dvs. Versiunea gratuită este excelentă pentru site-urile mai mici, în timp ce versiunea Pro este suficient de robustă pentru mărci consacrate. În general, ne place foarte mult pluginul și sperăm să încercați. Dacă aveți întrebări despre pluginul gratuit McAfee SECURE pentru WordPress, sau ceva de adăugat la ghidul nostru, lăsați un comentariu mai jos. Mulțumesc pentru citit!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me