6 sfaturi pentru a vă ajuta să vă securizați site-ul WooCommerce

Iată ceva ce știi deja: Păstrarea securității comerțului electronic este o parte vitală a derulării afacerii dvs. online. Dacă nu păstrați în siguranță datele clienților în timpul și după tranzacție, este mult mai puțin probabil să faceți din nou afaceri cu dvs..


Însă tehnologia, în special tehnologia de securitate, este în continuă schimbare, ceea ce poate îngreuna proprietarii de afaceri să țină pasul.

Din fericire, nu trebuie să fiți un expert pentru a vă proteja site-ul dvs. și clienții dvs. dacă utilizați WooCommerce. Există pași simpli, care merită făcuți pentru orice proprietar al site-ului WooCommerce.

Chiar dacă securizarea site-ului dvs. este un proces în mai multe etape, nu trebuie să fie copleșitor dacă urmați pașii noștri simpli.

1. Utilizați o gazdă care vă asigură securitatea

Așa cum am menționat mai sus, există oameni afară (nu tu) a căror meserie este să cunoască elementele de securitate. Și mulți dintre ei lucrează la companii de găzduire. Acesta este motivul pentru care un mod simplu și simplu de a vă proteja site-ul este să alegeți o gazdă care să facă din securitate o prioritate.

Când alegeți o gazdă web, căutați cele care oferă:

  • Copii de rezervă zilnice: acestea te vor ajuta să te întorci rapid online în caz de atac.
  • Actualizari automate: acestea ajută să corecteze gaurile de securitate imediat ce au fost descoperite, păstrând datele în siguranță.
  • Servicii de restaurare: împreună cu copiile de rezervă, acestea te ajută să te întorci online în cazul în care ceva nu merge bine.

2. Preveniți atacurile de forță brută

Totuși cel mai obișnuit mod de a intra în site-uri, atacurile de forță brută se referă la o metodă simplă, dar eficientă, de a ghici pur și simplu combinații pentru parole sau chei de securitate până când se întâmplă o serie corectă de caractere.

Din fericire, deoarece metoda este relativ simplă, există modalități relativ simple prin care le puteți preveni.

  • Limitați încercările de conectare: Forța brută funcționează numai dacă băieții răi (sau computerele lor cu adevărat) pot încerca să se autentifice de milioane și milioane de ori. Din fericire, există multe plugin-uri WP care limitează acele încercări. Pentru site-ul dvs. WooCommerce, ne place: Limită WP Încercări de conectare și Logare Blocare

  • Utilizați un manager de parole: Managerilor de parole le place LastPass ajutați la crearea de parole incredibil de dificile pentru dvs., apoi introduceți-le automat atunci când sunteți pe site-ul corespunzător, cu condiția să știți parola principală. Este o modalitate excelentă de a crea parolele pe care chiar și atacatorii sofisticați vor avea probleme de fisurare.
  • Utilizați autentificarea cu 2 factori: Autentificarea cu 2 factori este un alt mod inteligent de a vă proteja site-ul. Cu autentificarea cu 2 factori, chiar dacă băieții răi v-au ghicit numele de utilizator și parola, vor trebui totuși să obțină acces la o altă parolă de pe alt dispozitiv (conținută de obicei pe un SMS trimis către o celulă personală) pentru a trece de al doilea strat de protecţie. Suntem personal fani ai miniOrange Plug-ul cu 2 factori.

3. Obțineți-vă un certificat SSL

Iată lucrul: dacă acceptați cărți de credit, aveți nevoie de un certificat SSL. Criptează datele clientului dvs. – cel mai frecvent detaliile cărții de credit – când oamenii vă trimit informații pe internet.

Dacă vă confundați cu privire la SSL, vă punem la dispoziție o listă de verificare SSL finală din două părți la care puteți arunca o privire Partea 1 a Listei de verificare SSL a McAfee și Partea 2.

4. Păstrați întotdeauna o copie de rezervă

Uite, știm că tocmai am spus să alegem o gazdă care oferă backupuri zilnice și că totul este bine și bine. Dar la sfârșitul zilei, nu ai nicio garanție că gazda ta va face backup zilnic pentru tine. Doar tu poți garanta că păstrezi copii de rezervă.

Acesta este motivul pentru care trebuie să vă păstrați și fișierele în rezervă. Faceți copii de rezervă, dacă doriți!

Există un număr bun de plugin-uri de backup WordPress care oferă acest lucru serviciu neprețuit (într-adevăr, nu vă lăsați pe asta!)!

5. A.B.U. (Fiți mereu la curent)

Vă amintiți mai sus când am vorbit despre cum există oameni deștepți a căror meserie este să știe despre securitate? O altă bucată bună dintre acești oameni lucrează în locuri precum WordPress și ies în mod constant cu noi versiuni WordPress care au fixat găuri de securitate nedescoperite anterior..

Așadar, atunci când vă conectați la WooCommerce și vi se solicită să vă actualizați, puteți crede: „Ugh, din nou?” dar într-adevăr, asta este pentru binele dvs. și al afacerii dvs..

Dacă gazda dvs. web are actualizare automată, este posibil să nu fiți nevoit să vă faceți griji în acest sens. Dar dacă nu, nu trebuie să fiți actualizat ori de câte ori vi se solicită.

6. Spuneți-le clienților că sunt siguri

Deși este un lucru să vă protejați clienții (și afacerea dvs.), este un alt lucru în întregime să-i anunțați că le-ați dat spatele..

De ce ai vrea să faci asta? Deoarece clienții care se simt în siguranță au mai multe șanse de a cumpăra și de a recomanda site-ul prietenilor, creșterea liniei de jos și creșterea afacerii tale.

Deci, ne place să ne arătăm siguranța cu ajutorul McAfee SECURE conecteaza. Acesta permite vizitatorilor să știe că site-ul dvs. trece o scanare externă de securitate și îi face să se simtă în siguranță atunci când cumpără de pe site-ul dvs..

McAfee SECURE nu este doar o modalitate ușoară de a crește credibilitatea site-ului dvs. web, dar oferă și o serie de alte servicii pentru membrii premium, inclusiv recenzii de site, diagnostice, sitempas, evidențierea căutărilor, protecție de identitate pentru cumpărători și multe altele.

Concluzie

Majoritatea acestor pași sunt la fel de ușor ca instalarea unui plugin pe site-ul WooCommerce. Nu au nevoie de o mulțime de cunoștințe tehnice și este mult mai mult decât să meritați să vă durați o oră pentru a face toate acestea și apoi să continuați cu ceea ce faceți cel mai bine – vânzarea.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me