Shqyrtimi ChemiCloud


20 Shqyrtime të përgjithshme


AVG. VLERESI I PERDORIMIT DALLOHEN

Features

mbështetje

Performance

Çmimeve

Shitje blic flashinger

ChemiCloud ,mimet, planet dhe veçoritë – 2020

Karakteristikat kryesore

 • Emri i Lirë Domain për Jetën
 • Garancia e kthimit të parave prej 45 ditësh
 • Mbështetje 24/7 Tierless
 • Le të Encrypt SSL
 • Siguruesi lokal i pritjes në internet
 • Vendndodhjet e serverëve në të gjithë botën

Planet e përbashkëta të strehimit

Emri i planitOSHapësirëBandwidthpanelNumri i faqeveçmim
Fillimi i mbajtjes së faqes në internetLinux15 GB SSDi pakufizuarcPanel1$ 3.95 / mo
Web Hosting ProLinux25 GB SSDi pakufizuarcPaneli pakufizuar$ 6.95 / mo
Web Hosting TurboLinux35 GB SSDi pakufizuarcPaneli pakufizuar$ 10.95 / mo
Shihni krahasimin e Ndarjes së Ndarjes

Planet e hostimit të VPS

Emri i planitOSHapësirëCPURAMBërthamëçmim
hekurLinux80 GB SSD2 bërthama CPU4 GB$ 79.95 / mo
bronzLinux160 GB4 bërthama CPU8 GB$ 119,95 / mo
argjendLinux320 GB6 bërthama CPU16 GB$ 199,95 / mo
arLinux640 GB SSD8 bërthama CPU32 GB$ 359,95 / mo
Shikoni krahasimin e VPS Hosting

Planet e hostimit të rishitësve

Emri i planitOSHapësirëBandwidthpanelNumri i faqeveçmim
elektronLinux25 GB SSD250 GBcPaneli pakufizuar$ 19.95 / mo
bashkimLinux50 GB SSD500 GBcPaneli pakufizuar34,95 $ / mo
zgjerimLinux80 GB SSD800 GBcPaneli pakufizuar$ 50,95 / mo
evolucionLinux100 GB SSD1000 GBcPaneli pakufizuar$ 64,95 / mo
Shih krahasimin Hostel Rishites

Pasqyrë e kompanisë

ChemiCloud është një ofrues i web hosting-it që është i njohur për ofrimin e shërbimit më të mirë të klientëve së bashku me një web të shpejtë, të besueshëm dhe të sigurt në bazë të platformës cloud. ChemiCloud është një nga ofruesit e klasifikimit më të lartë të internetit në industri. Vlerësimi mesatar i tyre është më shumë se 90%, gjë që është e mahnitshme, duke marrë parasysh sesi shumica e klientëve përfundojnë duke dhënë vlerësime shumë të ulëta, edhe nëse ka ndonjë gabim të vogël në shërbimin e ofruar nga ndonjë ofrues.
Ky vlerësim i lartë jo vetëm që tregon se sa i mirë është shërbimi i ChemiCloud, por gjithashtu mban pasqyrën për rëndësinë që i jepet kënaqësisë së klientit.

le të’zbuloni nëse ChemiCloud është opsioni më i mirë që keni kur zgjidhni ofruesin e duhur të mbajtjes së faqes në internet për faqen tuaj të internetit.

Karakteristikat ChemiCloud

Përdorimi i teknologjisë së re

Shërbime të bazuara në re, tani nuk kanë nevojë për prezantim. Dhe nuk ka asnjë mohim i faktit që Cloud Technology është e ardhmja dhe e ardhmja është këtu. Pasja e faqes suaj të internetit të mundësuar nga serverët e cloud bën që faqja juaj e ardhshme e gatshme dhe serverët e cloud kanë mjaft përparësi sesa serverët tradicionalë. Dhe ChemiCloud’Vetë emri i bërtet përdorimit të serverëve cloud në shërbimin e tyre. Duke u mbështetur nga fuqia e serverëve të cloud sigurisht ndihmon në bërjen e faqes suaj të internetit më të shpejtë, të sigurt dhe shumë të arritshme. Kjo teknologji gjithashtu ka mundësuar ChemiCloud të ofrojë shkallëzimin e paketave nga karakteristika shumë themelore deri te shumë të avancuara.

Serverë të bazuar në SSD

Nëse zgjidhni ChemiCloud, faqja juaj në internet do të pritet në serverë të mundësuar nga SSD, pavarësisht nga plani që ju zgjidhni. Ruajtja e serverit të bazuar në SSD nënkupton pak kohë ose pa kohë hyrje ultra të shpejtë. Uebfaqja juaj është gjithashtu shumë më e sigurt se sa ato të pritura në serverë me bazë HDD. Dhe një fakt tjetër që duke shtuar më shumë peshë në mbizotërimin e SSD-ve është se ato janë shumë të efektshme për energji, kështu që konsumojnë më pak burime.

24/7 Mbështetje e ekspertëve

Ndihma për klientët ka qenë gjithmonë një përparësi kryesore e klientëve për moshat. Nëse aspak, nuk ishte kurrë më shumë se sa e rëndësishme mbështetja e klientit tani. ChemiCloud e ka kuptuar këtë fakt dhe ka dhënë përparësi të lartë për të siguruar mbështetjen e klientëve të nivelit të ekspertëve dhe kjo ka rezultuar që ata të jenë një nga ofruesit e shumë të vlerësuarave të pritjeve në internet në të gjithë globin. Ju mund të telefononi në çdo kohë, dhe do të merrni pjesë nga një ekspert ekzekutiv i ndihmës së klientit ChemiCloud dhe mund të merrni përgjigje për ndonjë nga pyetjet tuaja ose të merrni një zgjidhje për ndonjë nga çështjet tuaja.

99.9% Uptime

ChemiCloud vjen me një garanci 99,99% në kohë. Ndërsa garancia 100% e kohës është gjithmonë e madhe në radhë të parë, 99.99% nuk ​​është aq e keqe pse. Akoma konsiderohet mjaft e mirë kur krahasohet me standardin e industrisë. Uebfaqja juaj do të funksionojë 99,99% të kohës. Kjo do t’ju ndihmojë të shërbeni vizitorëve ose klientëve tuaj pothuajse çdo herë që qasja në faqen tuaj të internetit. Kjo garanci në kohë përkthehet në 21.92 minuta të joproduktive në një muaj mesatarisht.

Emri i Lirë Domain për Jetën

Shumica prej nesh do të lehtësohet kur të ofrohet një emër falas Domain së bashku me web hosting. Sepse pagesa për të dy web hosting dhe emrin e domain mund me siguri të djeg një vrimë në xhepat tanë. Ndonjëherë, emrat e domain vijnë me një çmim më të lartë se ai i web hosting. Ajo që i bën gjërat më meritë nëse bleni web hosting nga ChemiCloud është fakti që ju e merrni emrin e domain falas për jetë. Kjo do të thotë që nuk do të duhet të paguani për të njëjtin emër domain kur rinovoni shërbimin tuaj, për sa kohë që po e merrni veten duke pritur në internet nga ChemiCloud.

45 ditë garanci për kthimin e parave

Shumë ofrues të web hosting ofrojnë shërbimin e tyre me një periudhë të caktuar të garancisë për kthimin e parave. Por shërbimi ChemiCloud ofrohet me një garanci të parave për kthim pa kushte, që do të thotë se do të keni 45 ditë në duar për të provuar shërbimin ChemiCloud dhe të vendosni vetë nëse dëshironi t’u përmbaheni atyre për një periudhë më të gjatë. Kjo do të bëhet pa telashe dhe pa bërë pyetje.

Migrimi falas dhe pa probleme

le të’Ata thonë se ju mahniteni me ato që ofron ChemiCloud në letër dhe dëshironi t’i provoni ata, nuk do t’ju duhet të shqetësoheni nëse duhet të zhvendosni përmbajtjen tuaj dhe sende të tjera që lidhen me faqen tuaj te serverët e ChemiCloud. Ata ofrojnë një strukturë migracioni falas e cila gjithashtu ndodh të jetë pa probleme, sepse ata kanë drejtorë teknikë shumë ekspertë të cilët do t’ju ndihmojnë në marrjen në internet të migruar lehtësisht, pa prishur një djersë.

Shërbime ChemiCloud

Web Hosting

Siç është përmendur tashmë që ChemiCloud ofron shërbimin e tij bazuar në platformën Cloud, ju mund të merrni vetë një web hosting përtej pritjeve, siç e përcakton ChemiCloud, me çmimet që fillojnë nga 3,95 $ / muaj. Kjo paketë e quajtur Starter vjen me të gjitha tiparet themelore që ju nevojiten. Mimet nuk janë industria më e mirë, por nuk mund të kërkoni më shumë pasi tashmë merrni disa nga karakteristikat më të mira në klasë si serverët e cloud si standard. Nëse dëshironi një paketë paksa të përparuar, ju mund të zgjidhni planin Pro që çmon 6.95 $ / muaj. Dhe ju mund të zgjidhni planin Turbo nëse dëshironi ‘të gjitha armët flakërojnë’ lloji i performancës, i cili është deri në 10X më shpejt. Kjo paketë është me çmim 10,95 $ / muaj.

WordPress Hosting

WordPress Hosting mundësuar nga serverët ultra të përparuar të bazuar në SSD ofrohet me mbështetje të përkushtuar WordPress. Ju nuk do të keni probleme, ndërsa krijoni faqen tuaj të internetit ose kur hasni ndonjë problem pas kësaj, me këtë mbështetje të dedikuar WordPress. Planet kanë një çmim të ngjashëm me atë të web-based me cloud. Mimet fillojnë me 3,95 $ / muaj. duke shkuar deri në 10,95 $ / muaj. Ata kanë serverët e tyre të vendosur në Bangalore, Indi, i cili është i aftë të bëjë në mënyrë të konsiderueshme faqen tuaj te internetit duke zvogëluar latente në një masë të madhe.

VPS cloud

ChemiCloud ofron VPS shumë të shkallëzueshme bazuar në Cloud Technology me çmimin fillestar prej 79,95 $ / muaj. Serverët janë të vendosur në Bangalore, India gjithashtu. Mimet shkojnë deri në $ 350 / muaj. Të gjitha planet janë emëruar sipas metaleve, duke treguar qëndrueshmërinë e serverëve. ChemiCloud ofron Cloud VPS në 4 pako të ndryshme përkatësisht, Hekuri, Bronxi, Argjendi dhe Ari. Ju merrni një adresë të dedikuar IP, Certifikatë SSL Falas si standard me të katër paketat. Një tipar i rëndësishëm është që ChemiCloud ofron 15 ditë garanci për kthimin e parave si standard me të gjitha paketat, të cilat shumica e pritësve nuk i sigurojnë as me paketën më të përparuar.

Reseller Hosting

Nëse dëshironi Reseller Hosting, ChemiCloud ofron Reseller Hosting me performancë të lartë në Cloud, i cili është krijuar posaçërisht për dizajnuesit e internetit ose agjensitë e tjera. Ju mund të zgjidhni nga 4 plane të ndryshme të quajtur Electron, Fusion, Expansion dhe Evolution. Paketa Electron është me çmim 19,95 $ / muaj. ndërsa Evolution i pasur me veçori ka çmim 64,95 $ / muaj. Ju mund të strehoni uebfaqe të pakufizuara në të katër paketat, dhe të gjitha 4 paketat mundësohen nga ruajtja e SSD. Ju merrni një çertifikatë falas SSL pasi rezervat standarde dhe falas të përditshme janë në dispozicion.

përfundim

Ndërsa ChemiCloud me siguri nuk ka një linjë të gjatë ofertash, ai shkëlqen në shërbimet që ofron. Ata i kanë dhënë Dedikuar Hosting një miss, por prapëseprapë, ata janë më të mirët në atë që bëjnë. Ju mund të zgjidhni shërbimin e tyre pa një mendim të dytë nëse nuk jeni duke kërkuar për themelimin tradicionale të internetit me një çmim shumë të lirë që mundësohet nga disqet HDD. Nëse zgjidhni ChemiCloud, ju jeni siguruar që jeni një klient i lumtur, me kënaqësi të lartë. Nëse keni një mendim të dytë për zgjedhjen e ChemiCloud, ju prapë mund të provoni shërbimin e tyre pasi keni 45 ditë kohë për të marrë paratë tuaja në rast se nuk dëshironi të vazhdoni me ChemiCloud.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map