Pricesmimet, planet dhe karakteristikat e MochaHost – 2020

Karakteristikat kryesore

  • Ruajtje ultra e shpejtë dhe e sigurt + SSD
  • Certifikata të pakufizuara falas SSL për jetën!
  • Samemimet e Ripërtëritjes së njëjtë
  • Garancia e kthimit të parave 180 ditë
  • Ndërtues falas i faqes në internet
  • Monitorimi i serverëve 24/7
  • Ndihmë Migracioni Falas
  • Ofertat e MochaHost-Upto 80% OFF

Pasqyrë e kompanisë

MochaHost është një ofrues me kosto të ulët për mbajtjen në internet që është më së shumti i njohur për ofrimin e një shërbimi të nivelit të lartë me karakteristikat më të mira në klasë dhe shërbim të shkëlqyeshëm ndaj klientit brenda një kllapa çmimesh mjaft të arsyeshme. Duke qenë e vendosur në zemër të Silicon Valley (San Jose, California), MochaHost përdor disa nga databazat më të përparuara në SH.B.A. – në agoikago, Illinois. Por me partneritetin me Cloudflare, ata kanë arritur një arritje globale, duke qenë në gjendje të arrijnë një larmi të gjerë klientësh, në të gjithë globin. Dhe një aspekt i dukshëm i MochaHost është se siguron gjithashtu marketing në internet dhe mjete SEO. Këto mjete përmbajnë aplikacione dhe pako të mediave sociale dhe më shumë. Edhe pse MochaHost e ka pozicionuar veten si ofruesin me kosto të ulët të pritjes dhe pavarësisht se çmimet e tyre janë në anën e ulët, MochaHost vjen me shumë karakteristika më të mira në klasë që mund të rrëzojnë shumë lojtarët më të mirë të vendosur në industrinë e web hosting.

Karakteristikat MochaHost

le të’Shikoni disa nga tiparet kryesore që e bëjnë MochaHost-mbretin e vlerës.

Garancia e zbritjes së jetës

Ne kemi parë disa ofrues të pritjes që ofrojnë garanci për ngrirjen e çmimeve, por me përjashtimin e zbritjeve që ofrohen kur blini pritje prej tyre. Por Mocha Host pretendon të jetë e vetmja kompani e mbajtjes në internet në industri që ju ofron të njëjtin garanci për rinovimin e çmimeve, duke përfshirë edhe zbritjet, për sa kohë që ju vendosni të përdorni shërbimet e Mocha Host. Kjo me të vërtetë është e shkëlqyeshme pasi do të shpenzoni shumën më të vogël të mundshme kur rinovoni shërbimet tuaja nëse keni marrë zbritje maksimale ndërsa bleni për herë të parë hostimin Mocha.

100% Garanci e Uptime

Ndërsa shumë prej ofruesit kryesorë të pritjes së faqes në internet dëshirojnë që ju të vendoseni në 99.9% në kohën e duhur, edhe nëse paguani shumë më tepër se sa do të paguani për Mocha Hosting, Mocha Host ju jep industrinë më të mirë 100% garanci në kohë. Me këtë, ju kurrë nuk do të duhet të shqetësoheni që faqja juaj e internetit të jetë offline ose e padisponueshme, e cila nga ana tjetër mund të hajë një sasi të madhe të shitjeve tuaja ose përvojës së përdoruesit të faqes tuaj. 100% uptime është ajo që çdo pronar i faqes në internet, por vetëm shumë pak ofrues të mbajtjes së faqeve në internet ofrojnë.

180 ditë garanci për kthimin e parave

Vetëm kur mendoni se gjërat nuk mund të përmirësohen, Mocha Host përsëri ju vërteton gabim. Mocha Host vjen me një garanci mahnitëse të kthimit të parave për 180 ditë. Për sa i përket muajve, ju merrni një dajak 6 muaj për t’u siguruar që keni zgjedhur host-in e duhur për nevojat tuaja të mbajtjes në internet. Garancia e kthimit të parave prej 180 ditësh është e zbatueshme edhe për planin më themelor. Ju merrni një garanci për kthimin e parave për të gjitha planet e përbashkëta, shitësin dhe VPS.

Domain falas për jetë

Shtimi i më shumë vlere në shërbimin e ofruar nga hosti Mocha është domeni pa jetë. Mocha Host ofron një emër falas domain të Nivelit të Nivelit të lartë si com, org, net, informacion me planet e tyre të mbajtjes në internet. Kjo me siguri mund t’ju ​​kursejë disa dollarë pasi emrat e domainëve të Nivelit të Nivelit nuk janë aspak të lira.

.Ertifikatë SSL Pa pagesë e Pafund Lifetime

Certifikata e Lifetime Free SSL është një tjetër personazh që ju merrni me planet e Mocha Host. Certifikata SSL ka një rëndësi të lartë për çdo faqe në internet dhe nëse po planifikoni të merrni një faqe në internet eCommerce, një çertifikatë SSL është një domosdoshmëri, për të kryer transaksione në internet. Ju jeni të garantuar për rritjen e dukshmërisë së Motorit të Kërkimit duke mundësuar SSL falas të siguruar nga Mocha.

Mbrojtje falas nga malware dhe Spam

Mbrojtja nga Malware dhe Spam ofrohet nga Mocha për të siguruar shërbimin pa probleme. kafe moka’Planet e mbajtjes së faqes në internet vijnë me mbrojtje kundër Malware dhe Spam pa kosto. Për shkak të monitorimit të vazhdueshëm, ju do të njoftoheni sa herë që zhvillohet ndonjë veprimtari e dyshimtë në llogarinë tuaj.

Shërbime Mocha Pritëse

Hosting pa kufij në re

Mocha Host siguron një pritje ultrafastike të pakufizuar në një interval çmimesh shumë të përballueshme me çmimet që fillojnë nga 139 Rs / muaj, duke shkuar deri në 400 Rs / muaj. Pakoja me më pak çmim është emëruar ‘Soho’, dhe ‘biznes’ paketa është shitësi më i mirë i përshtatshëm për një biznes apo një uebfaqe të e-commerce. Pakoja më e mirë e performancës sapo është emëruar ‘kafe moka’. Soho është paketa më themelore midis të treve dhe jo më e rekomanduara kur bëhet fjalë për performancën. Paketa e biznesit është vlera më e madhe për paketën e parave, duke marrë parasysh çmimin e saj dhe specifikat. Ju merrni mbështetje për trafik të pakufizuar mujor, bandwidth. Të zgjedhësh Biznes ose paketat Mocha do t’ju mundësojnë gjithashtu të organizoni shumë faqe interneti.

Windows / ASP.NET Hosting

Mocha Host ka ofruar dritare të besueshme që presin për më shumë se 17 vjet tani. Mocha host ka qenë në gjendje të ofrojë windows hosting me specifikime të shkëlqyera dhe cilësi të mahnitshme për 17 vjet dhe paketat e tyre gjithashtu janë me çmim shumë të arsyeshëm. Plani më i lirë i mbajtjes së dritareve ka çmim në 177 Rs / muaj. dhe shkon gjatë gjithë rrugës deri në 445 / mo. Nomenklatura e paketave është huazuar nga Cloud Hosting dhe ju merrni panelin e kontrollit SolidCP për të menaxhuar llogarinë tuaj të hostimit. Mocha Host windows windows vjen me mbështetjen më të fundit ASP.NET, si. NET Core 2.2.1,. NET Core 3. Në planin themelor Soho, madhësia e bazës së të dhënave është e kufizuar në 200MB ndërsa, ju merrni madhësinë e pakufizuar të bazës së të dhënave të lejuar me Paketat e biznesit dhe Mocha.

WordPress Hosting

Ndër shumë aplikacione të tjera, WordPress është më e popullarizuara dhe e përdorur më së shumti. Prandaj, Mocha Hosting ka zgjedhur të sigurojë WordPress Hosting të dedikuar për këdo që është në kërkim të një web hosting të besueshëm dhe të përballueshëm për faqen e tyre të WordPress. Për një ndryshim, Mocha ka zgjedhur një nomenklaturë tjetër për Paketat WordPress me planet e quajtura WP Starter, WP Premium dhe WP Advanced. Icedmimi midis 177 Rs / muaj. dhe 464 Rs / muaj., të tre paketat bazohen në teknologjinë e cloud dhe ju merrni shpejt ndriçimin në faqen e internetit. Prandaj. Mund të jesh i lirë nga shqetësimet e një uebsajti të ngadaltë të ngarkimit. Të tre paketat janë pajisur me kopje rezervë të automatizuar, me WP Premium dhe WP Advanced duke marrë kopje rezervë më të përparuar. Ju rekomandohet të zgjidhni njërën nga këto dy pako pasi merrni edhe një Domain Falas dhe CDN Falas me shumë gjëra të tjera.

Pritja e aplikacionit

Nëse jeni duke pritur faqen tuaj të internetit duke përdorur ose Joomla, Drupal Magento ose ndonjë aplikacion tjetër, mund të zgjidhni nga Mocha’Aplikimi i Paketave të Pritjes, përkatësisht, Business and Mocha. Ju mund të zgjidhni nga më shumë se 180 aplikacione dhe ndryshe nga hostimi i WordPress, pritja e aplikacioneve klasifikohet në vetëm dy kategori në vend të tre. Të dy paketat e Biznesit dhe Mocha marrin disa karakteristika të kërkuara dhe të dy planet janë me çmim 1249 / muaj. dhe 400 / hënë. respektivisht. Ju merrni një panel kontrolli cPanel me të dy planet dhe mjetet Falas SEO janë dhënë për të shtuar më shumë nxitje në faqen tuaj të internetit. Ju merrni 1 Domain falas për tërë jetën, për sa kohë që blini Mocha hosting. Edhe pse të dy paketat vijnë me kopje rezervë automatike, paketa Mocha merr kopje rezervë premium.

Serverë privatë virtualë (VPS)

Lista e gjatë e Mochës’ofertat nuk mbarojnë vetëm këtu. Ata gjithashtu ofrojnë shërbime VPS. Ju mund të zgjidhni nga serverët Linux ose Windows VPS. Këta serverë mundësohen nga ruajtja e shpejtë e SSD. Në vetë VPS Linux, ekzistojnë 8 konfigurime të ndryshme nga të cilat mund të zgjidhni. Plani themelor është me çmim në 572 Rs / muaj. dhe paketa e 8-të kushton një dajak 3583 R / muaj. Me përjashtim të paketës më të lirë, të gjitha paketat e tjera janë të pasura me karakteristika dhe janë perfekte për t’u kujdesur për nevojat e faqes tuaj të internetit të uritur për energji.

Serverat VPS të mundësuar nga Windows janë në dispozicion në 7 specifikime të ndryshme dhe ju mund të merrni një të tillë në të ulët sa Rs 837 / hënë. me çmimet që shkojnë deri në 3224 Rs / muaj. Ju merrni falas CDN menjëherë nga paketa themelore dhe të gjitha paketat vijnë me mbështetjen për VPN.

Serverë të përkushtuar Cloud

Mocha Host është gjithashtu një fytyrë e njohur kur bëhet fjalë për sigurimin e serverave të dedikuar me bazë cloud. Mocha përsëri ju jep mundësinë që të zgjidhni nga serverët cloud të dedikuar Linux ose Windows serverët e dedikuar cloud. Serverët me bazë Linux janë pak më të lira dhe serverat me bazë windows janë një kosto i vogël krahasuar me të parët. Ka gjithsej 18 klasifikime të ndryshme, duke ju ofruar një gamë të gjerë specifikash për të zgjedhur. Këta serverë vijnë me mbrojtje Asnjëherë Reboot dhe mbështetje VPN.

Pricesmimet e serverave të dedikuar bazuar në Linux fillojnë në Rs. 1360 / muaj., Për paketën themelore dhe paketa më e përparuar është me çmim në Rs. 11745 / mo. Ju mund të zgjidhni këta serverë nga tre specifikime të ndryshme. Ashtu si serverët e dedikuar Linux, edhe serveri i dedikuar Windows është klasifikuar në 9 klasifikime të ndryshme, me paketën më të lirë që fillon nga 1718 Rs / muaj., Duke shkuar deri në R10 12103 / muaj.

përfundim

Mocha Host është udhëheqësi i segmentit kur bëhet fjalë për ofrimin e një shërbimi të nivelit të lartë që është edhe i besueshëm dhe i përballueshëm. Dhe nuk mund të zgjedhë vetëm hostimin ose emrin e domain-it. Ju mund të merrni një gamë të gjerë shërbimesh nga Mocha Host si mjetet SEO, mjetet e marketingut në internet, paketat e mediave sociale, etj. Ka shumë pak ofrues të mbajtjes së faqes në internet që do t’ju ofrojnë shërbim të një cilësie të lartë së bashku me veçoritë kryesore të industrisë si 180 ditë garanci për kthimin e parave, 100% garanci në kohë, garanci për zbritje të jetës dhe më shumë. Dhe Mocha Host është pishtari për hoste të tilla dhe ju mund ta jepni atë pa u menduar shumë, pasi ato kanë planet edhe për një uebfaqe shumë themelore për të ndërmarrë hapa për fëmijën në një uebfaqe që është krijuar tashmë mirë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me