15 Shqyrtime të përgjithshme


AVG. VLERESI I PERDORIMIT DALLOHEN

Features

mbështetje

Performance

Çmimeve

Shitje blic flashinger

Pricesmimet, planet dhe veçoritë e Kualo – 2020

Karakteristikat kryesore

  • Garancia 99.9% e Uptime
  • Free Web Site Builder
  • Instalues ​​Softaculous i Web-it
  • Përkushtuar 24/7 Gurus Mbështetës
  • Certifikata falas SSL
  • Rezervime të llogarisë 30-ditore
  • Garancia e kthimit të parave 60-ditore
  • Kualo Promos- Upto 90% OFF

Planet e përbashkëta të strehimit

Emri i planitOSHapësirëBandwidthpanelNumri i faqeveçmim
SOLOLinux10GBcPanelONERs.279
StartupLinux30GBcPanelPafundRs.489
PERFORMANCELinux50GBcPanelPafundRs.699
Shihni krahasimin e Ndarjes së Ndarjes

Planet e përkushtuara të strehimit

Emri i planitOSHapësirëCPURAMBërthamëçmim
DS1 MenaxhuarLinux2x 1TBIntel Xeon E3-1230v316 GB3.3GHzRs.13818
DS2 MenaxhuarLinux2x 2TBIntel Xeon E3-1270v532GB3.6GHzRs.13818
DS3 MenaxhuarLinux2x 240 GB2x Intel Xeon E5-2630v232GB2.6GHzRs.13818
DS4 MenaxhuarLinux2x 960 GB2x Intel Xeon E5-2630v364GB2.4GHzRs.13818
KLASA e menaxhuarLinuxi pakufizuari pakufizuarN / ARs.13818
DS1 i PakontrolluarLinux2x 1TBIntel Xeon E3-1230v316 GB3.3GHzRs.6909
DS2 i PakontrolluarLinux2x 2TBIntel Xeon E3-1270v532GB3.6GHzRs.6909
DS3 i PakontrolluarLinux2x 240 GB2x Intel Xeon E5-2630v232GB2.6GHzRs.6909
DS4 E Pa MenaxhuarLinux2x 960 GB2x Intel Xeon E5-2630v364GB2.4GHzRs.6909
CUSTOM i pa menaxhuarLinuxi pakufizuari pakufizuarN / ARs.6909
Shihni krahasim Dedikuar Hosting

Planet e strehimit në re

Emri i planitOSHapësirëCPURAMBandwidthçmim
XS MenaxhuarLinux20GB1GB5TBRs.2 094
Menaxhohet i VogëlLinux40GB2GB5TBRs.5 901
MEDIUM MenaxhuarLinux70GB4GB5TBRs.8 685
Menaxhuar shumëLinux90GB8GB5TBRs.11 477
XL MenaxhuarLinux140GB16 GB5TBRs.15 663
XS I Pa MenaxhuarLinux20GB1GB5TBRs.705
E VETE E Pa MenaxhuarLinux40GB2GB5TBRs.2 101
MEDIUM I Pa MenaxhuarLinux70GB4GB5TBRs.3 496
SHUMGE E Pa MenaxhuarLinux90GB8GB5TBRs.6 288
XL I Pa MenaxhuarLinux140GB16 GB5TBRs.10 474
Shih krahasimin e Cloud Hosting

Planet e hostimit të rishitësve

Emri i planitOSHapësirëBandwidthpanelNumri i faqeveçmim
MICROLinux20GBcPanel10Rs.69
STARTERLinux100GBcPanel100Rs.69
PROLinuxi pakufizuarcPanel200Rs.69
Shih krahasimin Hostel Rishites

Pasqyrë e kompanisë

Kualo është një ofrues i lartë i mbajtjes së faqeve në internet që ka shkëlqyer si në cilësinë e shërbimit, ashtu edhe në numrin e faqeve të internetit të pritura në serverin e tij. Kualo’Serveri s është shtëpi për një numër dajak të 30000 faqeve të internetit. Dhe ata gjithashtu vlerësohen shumë lartë nga klientët e tyre kudo në internet. Ndër shumë faktorë të tjerë që e veçojnë Kualo-n nga shërbimet e tjera të internetit me shumë efikasitet të klientit është një faktor shumë i dukshëm.

Me mbi 19 vjet përvojë në tregun e web hosting pasi u themelua përsëri në vitin 2000 si një ofrues web hosting shitës, Kualo ka qenë në përpjekje gjigante për të qenë një nga ofruesit më të njohur të web hosting. Prandaj, Kualo është një veteran i vërtetë kur bëhet fjalë për ofrimin e një shërbimi të nivelit të lartë që është edhe i besueshëm, edhe miqësor me xhepin.

Kualo pretendon të bëjë biznes me një pasion për faqet e internetit. Meqenëse nuk mund të gjykoni një libër nga kopertina e tij, ju nuk mund të vendosni nëse një host në internet është mjaft i mirë për faqen tuaj, apo jo, vetëm duke parë përmbledhjen e tij. Për t’i bërë gjërat më të thjeshta për ju, na lejoni t’ju japim një vështrim të thelluar në shërbimet dhe tiparet e Kualo Web Hosting.

Karakteristikat Kualo

24/7/365 shërbimi ndaj klientit

Siç u përmend më herët, Kualo qëndron larg nga ofruesit e tjerë të pritjes në internet kur bëhet fjalë për shërbimin e tyre ndaj klientit. Ky ekip ekspertësh ka vendosur standarde të reja në ofrimin e përkrahjes së shkëlqyeshme të klientëve gjatë gjithë kohës, gjatë gjithë vitit. Bar është ngritur lartë nga Kualo kur është fjala për të ndihmuar klientët me pyetjet e tyre, procesin e konfigurimit ose çdo detyrë tjetër që kërkojnë ndihmë ekspertësh. Konsumatorët mund të përdorin lehtësirat e bisedës live të ofruara nga Kualo dhe gjithashtu të përfitojnë nga ndihma në telefon për një lloj të përparuar të pritjes.

Garancia 99.9% e Uptime

Kualo vjen me një garanci 99.9% në kohë, e cila nuk është industria më e mirë, por duke marrë parasysh sa është e besueshme Kualo, kjo është e pranueshme. Kjo përqindje përkthehet në vetëm 45 minuta në muaj. Garancia në kohë e sipërme nga Kualo është mjaft mesatare dhe jo thelbësore, por nuk supozohet të rezultojë në ndonjë çështje drastike të performancës.

60 ditë garanci për kthimin e parave

Kualo premton t’ju kthejë paratë që keni paguar për shërbimin e tyre, pasi nuk ju ofrojnë shërbim spot-on për të cilin ju jeni të garantuar. Ju mund të kërkoni rimbursim brenda 60 ditëve të para si klient të Kualo nëse nuk jeni të kënaqur me shërbimin e ofruar nga Kualo. Të gjitha akuzat tuaja të pritjes do të kthehen nga Kualo. Por nuk ju jepet garanci për kthimin e parave për shërbime të tilla si regjistrimi, transferimi dhe rinovimi i emrit të domainit, shërbimet e sigurisë së SiteLock.

Garancia e ngrirjes së çmimeve

Me Kualo’Karakteristikë e Pricemimit Pa pagesë, ju jeni të garantuar që çmimet që ju paguani për pritje të qëndrojë konstante, për sa kohë që ju vendosni të mbetet klienti i tyre. Kjo garanci vlen për mbajtjen në internet, Cloud VPS Hosting dhe Serverët e Dedikuar. Por kjo veçori vlen vetëm për listën e tyre të rregullt të çmimeve. Nuk vlen për zbritjet që mund të keni marrë në kohën e blerjes së pritjes nga Kualo.

Mundësuar 100% jeshil

Kualo’Qendrat e të dhënave mundësohen nga 100% energji e ripërdorshme, duke e bërë shërbimin e tyre 100% me energji jeshile. Kualo ka arritur t’i kushtojë vëmendje të sigurojë që shërbimi i tyre nuk shkakton dëm për mjedisin. Ata përdorin parime të energjisë me efikasitet të projektimit për të siguruar që cepi i shërbimit të tyre të mos bëhet një burim tjetër që lëshon karbon. Përdorimi i shërbimeve Kualo mund të bëjë që vetë-vetëdija juaj të jetë e kënaqur.

Transferim falas i faqes në internet dhe email

Nëse keni vendosur të jepni Kualo’Duke bërë një lëvizje, ju mund të transferoni faqet e internetit tuaj nga hostet e tjerë në serverët Kualo pa kosto. Ky proces nuk është vetëm pa kosto por edhe pa probleme si Kualo’Ekipi i mbështetjes së ekspertëve është gjithmonë në shërbimin tuaj. Ju gjithashtu mund të lëvizni të gjitha adresat tuaja të postës elektronike nga një server tjetër në Kualo’s pa i kushtuar vetes një zhurmë.

SSL falas

Kualo është një nga shumë pak ofruesit e mbajtjes së faqeve në internet që ofrojnë një Certifikatë falas SSL nga plani themelor. Në rastin e shumicës së ofruesve të njohur të pritjes në internet, duhet të zgjidhni plane të përparuara për të përfituar një certifikatë falas SSL. Dhe marrja e një certifikate falas SSL me siguri është një përfitim duke marrë parasysh sa e rëndësishme dhe e kushtueshme mund të jetë një certifikatë SSL.

Instalues ​​falas për aplikacione

Nëse faqja juaj e internetit funksionon në aplikacionet CMS, shanset janë të mëdha që do të përfundoni duke luftuar për t’i bërë aplikacionet të drejtojnë faqen tuaj të internetit. Por kjo fitoi’do të jetë rasti nëse zgjidhni Kualo Hosting. Ju merrni një instalues ​​falas për aplikacionin, i lidhur me planet e tyre të pritjes, nga ku mund të shkarkoni aplikacionet që ju nevojiten për të ekzekutuar faqen tuaj të internetit..

Fusha e Lirë me Plan Vjetor

Blerja e web hosting nga Kualo me faturimin e pritjes çdo vit ka aftësitë e saj. Ju jo vetëm që merrni planet me ritme më të ulëta, por gjithashtu merrni emrin e domain falas me zgjedhjen e planeve vjetore. Emrat e domeneve janë mjaft të kushtueshëm në varësi të shtesave që ju zgjidhni, por Kualo ka shkuar një hap përpara dhe ju jep atë falas me planin e tyre vjetor. Domaini i lirë nuk i lejon fushat e nivelit të ulët. Kualo ofron Domene të Nivelit të Lartë si .com, .net, org, etj falas.

Mjet mjet rezervë

Përdoruesit mund të vendosin dhe menaxhojnë kopjet rezervë të tyre duke përdorur mjetin Backup Manager i cili bashkohet me Kualo Hosting. Nëse përdoruesit janë të gatshëm të marrin kopje rezervë të avancuar, ata mund të zgjedhin shërbimin e paguar të quajtur, Guard Code. CodeGuard ofron kopje rezervë, monitorim dhe restaurim të skedarëve me bazë cloud.

Shërbime Kualo

Sapo vizitoni Kualo’Në faqen e internetit, do të shihni një linjë të mahnitshme të shërbimeve të ofruara nga Kualo. Kualo’Shërbimet dhe ofertat përfshijnë domene, faqe interneti, mbajtje në internet, serverë të dedikuar, VPS, hosting me email dhe më shumë. Kualo’faqja e saj ka Shared Hosting në fokusin e saj. Kjo nuk do të thotë që ato janë të specializuara vetëm në ofrimin e pritjes së përbashkët. Specializimet e tjera nuk i kanë lënë pas Kualo.

Ndarja e përbashkët

Siç u përmend më herët, Kualo është një kampion kur bëhet fjalë për Shared Hosting. Në fakt, Kualo bëri një emër për vete duke siguruar një kosto të ulët të përbashkët që është e besueshme dhe nga e cila mund të varet. Ndarja e përbashkët klasifikohet në 3 pako të ndryshme, përkatësisht Solo, Startup, dhe Performance. Dhe çmimet fillojnë në Rs. 279, duke shkuar deri në Rs.699. Plani Solo është i përshtatshëm për më shumë një uebfaqe të një blogu dhe dy të tjerët janë plane më të avancuara që synojnë Fillimin dhe faqet e internetit në shkallë të gjerë.

Ju merrni shërbime emaili të besueshme dhe pa spam dhe një ekip ekspertësh në shërbimin tuaj gjatë gjithë kohës. Ju merrni një panel kontrolli cPanel me një pritje të përbashkët nga Kualo.

Pritja e biznesit

Nëse faqja juaj e internetit dëshiron pak më shumë sesa ajo që ofrohet zakonisht në Shared Hosting, duhet të shkoni në një pritje të biznesit. Kualo ofron një pritje të biznesit të shpejtë që ka besueshmëri dhe siguri. Nëse dëshironi fuqinë e një pritjeje të dedikuar, por ju mendoni se ajo që paguan është më shumë sesa ju duhet, ky është hosti i përshtatur për ju. Sepse Kualo’Pritja e biznesit është gjysmë e përkushtuar dhe ju do të merrni lirinë dhe performancën e serverëve të dedikuar me çmime të konsiderueshme më të lira. Me deri në 50% zbritje në muajin e parë’Fatura, ju mund të përfitoni Kualo Business Hosting me një çmim fillestar të Rs. 699.

Këto plane janë perfekte për faqet e internetit që kërkojnë më shumë lëngje dhe janë gjithmonë të uritur për më shumë. Uebfaqja juaj e zënë dhe e kërkuar nuk do të mbarojë kurrë me energji me këto plane që janë krijuar për shpejtësinë më të shpejtë të mundshme dhe besueshmërinë e lartë.

Rikthimet merren një herë në çdo 4 orë dhe ju japin mundësinë për të vetë-rikthyer skedarët, bazat e të dhënave dhe llogaritë e postës elektronike drejtpërdrejt nga paneli i kontrollit. Serverët mundësohen nga LiteSpeed, duke rezultuar në një performancë të pakrahasueshme.

VPS cloud

Një nga ofertat më të mira në formacionin e gjatë të Kualo’Shërbimet e Cloud VPS. Kualo ofron VPS re të shpejtë, shumë të shkallëzueshme dhe të kërkesës. Ju mund të zgjidhni nga VP cloud i cPanel cloud, VPS i menaxhuar plotësisht i cloud dhe VPS i pa menaxhuar i cloud. VPS Cloud Unmanaged është më e lirë me çmimet që fillojnë me thjesht Rs. 705 në muaj. Ju gjithashtu mund të vendosni kërkesat tuaja dhe të vini në përdorim serverat me porosi me specifikimet e zgjedhjes suaj. Kjo me siguri është e dobishme kur i dini saktësisht kërkesat tuaja dhe nuk bëni’nuk dëshironi të mbaroni burimet ose don’dëshironi të paguani për atë që dhuroni’kërkojnë.

Ashtu si çdo lloj tjetër i pritjes nga Kualo, edhe Cloud VPS mbështetet nga mbështetja e pakrahasueshme e klientit, transferimi falas i faqes në internet dhe më shumë.

Serverë të përkushtuar

Fuqia e papërpunuar e metaleve të zhveshur ndan Kualo’Servers të dedikuar nga pjesa tjetër dhe ky është lloji i pritjes që duhet të zgjidhni për faqen tuaj të internetit të uritur nga pushteti. Kualo’Serverët e dedikuar janë më të përshtatshmet për performancën ekstreme dhe ju mund të përdorni fuqinë e cPanel dhe WHM në maksimumin e saj.

Ju merrni të gjitha tiparet që janë në dispozicion me të gjitha paketat e ofruara nga Kualo, të tilla si mbështetje super miqësore, transferim falas në internet, garanci pa çmime, së bashku me transferimin e të dhënave 5TB, filtrimin e integruar të spamit, dhe garantimin e zëvendësimit të pajisjeve.

Reseller Hosting

Kualo gjithashtu ofron shitësin e shitësit në paketa tërheqëse duke filluar nga vetëm 69 Rs (muaji i parë). Ju mund të zgjidhni nga 3 paketa përkatësisht, mikro, starter, pro. Kualo’Sitesi i shitësit të shitësit është një mundësi ideale për stilistët dhe sipërmarrësit në internet, ku pritja mund t’u shitet klientëve nën markën tuaj me çmimet e zgjedhjes suaj. Me hosting shitës, ju mund të fitoni të ardhura të rregullta duke e quajtur atë në rrugën tuaj dhe duke krijuar një emër për veten tuaj.

Ky lloj i pritjes është i ulët në mirëmbajtje pasi ju gjithmonë mund të zgjidhni çështjet që hasin klientët tuaj, me ndihmën e Kualo’Ekipi gjithnjë i gatshëm i përkushtuar për mbështetje. Ashtu si llojet e tjera të hostimit të ofruara nga Kualo, edhe shitësi i shitësit vjen me 60 ditë garanci për kthimin e parave, 99.9% garanci në kohë, dhe ju mund të përfitoni nga shërbimi pa ndonjë bllokim, duke ju lejuar të lini çdo kohë që të ndjeheni si.

përfundim

Me listën e tyre të gjatë të shërbimeve që ofrohen, Kualo ka një paketë në ofertë për të gjithë me nevoja të mbajtjes në internet. Kjo, së bashku me shumë karakteristika të tjera përcakton se sa shpejt Kualo është rritur për të qenë një kompani kryesore, duke siguruar një gamë të gjerë ofertash me çmime shumë konkurruese. Ndërsa Kualo’Shërbimi nuk do të marrë një dhjetë në dhjetë, ekipi i tyre i ekspertëve e përbën atë. Prandaj, Kualo’Shërbimi është padyshim që ia vlen të jepet një e shtënë në.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me