2 Shqyrtime të përgjithshme


AVG. VLERESI I PERDORIMIT EXCELLENT

Features

mbështetje

Performance

Çmimeve

Shitje blic flashinger

Pricesmimet, Planet dhe Karakteristikat e Hosting-it – 2020

Karakteristikat kryesore

  • Serverë të përbashkët, Cloud VPS, Dedicated, Reseller
  • Hosting me çmimin më të ulët dhe SSL falas
  • Vendndodhjet e shumta të bazës së të dhënave
  • 45 ditë garanci për kthimin e parave
  • Ofertat për Miss Hosting-Upto 60% të marrëveshjeve

Pasqyrë e kompanisë

Miss Hosting është një kompani web hosting që është relativisht e re për tregun e web hosting. Ndërsa ka tërhequr shumë klientë drejt tyre, ajo është ende duke ndërmarrë hapa për fëmijë në industri. Por ajo që i bën ata të ligjshëm është shërbimi i tyre më i lartë me cilësi të lartë. Shtë një pjesë e Miss Group dhe ka selinë e saj në Suedi dhe zyra në Mbretërinë e Bashkuar, Sh.B.A, Indi, Kanada, Meksikë, etj. Miss Hosting mundësohet nga një ekip i vogël i përbërë nga një staf shumë i apasionuar por shërbimet që ata ofrojnë dhe cilat janë tiparet që vijnë me shërbimin e tyre që mund t’i bëjnë ata të vlen të merren parasysh? Le të ju ecim nëpër Miss Hosting’tiparet dhe shërbimet.

Karakteristikat e Miss Hosting

24/7 Ndihma për klientin

Ashtu si shumë ofrues të tjerë të mbajtjes së faqeve në internet, Miss Hosting gjithashtu ofron mbështetje 24/7 të klientit. Ju mund të gjeni Mbështetje Telefonike Falas në faqen e tyre të internetit. Pra, është e sigurt të thuhet se ju ofrohet mbështetje edhe përmes telefonit. Përndryshe, ju mund të kontaktoni me ekipin e Miss-it pritës me postë ose bileta. Një gjë që mund të vërehet nëse vizitoni faqen e tyre të internetit është se ata kanë përmendur që edhe Themeluesi dhe CEO i tyre zgjidhin biletat natën. Kjo është mjaft e lavdërueshme dhe tregon se sa përkushtim vihet në ofrimin e mbështetjes së klientit të nivelit të ekspertëve.

Garancia 99.9% e Uptime

Miss Hosting ju premton një kohëzgjatje prej 99.9%. Kjo nuk është diçka që është jashtë botës dhe as shumë ngacmuese. Për shkak se kemi parë ofruesit e pritjeve në internet që ofrojnë 100% garanci Uptime. Ndërsa Miss Hosting është ende në fazat e saj fillestare, mund të supozojmë se ato mund të sjellin disa përmirësime me kalimin e kohës. 99.9% e kohëzgjatjes korrespondon me kohëzgjatjen e 43,49 minuta. Siç u përmend, nuk është më e mira që mund të kërkoni, por prapëseprapë, është diçka me të cilën mund të jetoni.

45 ditë garanci për kthimin e parave

Një periudhë më e gjatë e garancisë për kthimin e parave do të thotë që ju të merrni më shumë kohë për të konkluduar nëse do të vazhdoni apo jo me hostin në internet që keni zgjedhur. Dhe ndërsa ka shumë pak ofrues të mbajtjes së faqeve në internet që ofrojnë një garanci për kthimin e parave për më shumë se 100 ditë, kohëzgjatja mesatare e garancisë për kthimin e parave është 30 ditë. Miss Hosting ju ofron 45 ditë garanci për kthimin e parave, që është mbi mesataren. Ju mund të merrni përvojë praktike të shërbimit të tyre për 45 ditë dhe të dini për çdo aspekt ose faktor në lidhje me hostimin për të cilin keni paguar.

Ndërtues i faqeve falas

Miss Hosting ka përfshirë një Ndërtues Site si një shërbim falas me të gjitha planet e përbashkëta të pritjes. Nëse jeni fillestar me pak ose aspak njohuri për kodimin, ky ndërtues i faqes mund të jetë jashtëzakonisht i dobishëm. Ka disa ndërtues faqesh që kërkojnë një shumë të konsiderueshme për t’ju ndihmuar të krijoni faqen tuaj të internetit. Marrja e një ndërtuesi falas të faqeve është e çuditshme pasi ky krijues i faqes vjen me modele të personalizueshme, paraqitje të përgjegjshme dhe një ndërfaqe redaktimi me metodologjinë tërheqëse dhe rënie.

Ruajtje e pakufizuar e postës elektronike

Në ditët e sotme, llogaritë e postës elektronike luajnë një rol jetësor në lartësimin e përvojës së përdoruesit dhe sigurimin e mjeteve të thjeshta të komunikimit. Por në varësi të llojit dhe trafikut të faqes suaj të internetit, ka shanse që të mbaroni nga ruajtja e postës elektronike nëse ju sigurohet ruajtje shumë e kufizuar e postës elektronike. Por nëse zgjidhni Miss Hosting, ju jeni të lirë nga ato shqetësime ndërsa merrni një depo të pakufizuar në email.

Bandwidth i pakufizuar

Ashtu siç është rasti me të gjithë ruajtjen e postës elektronike, një bandë e pakufizuar është ofruar edhe me të gjitha planet e përbashkëta të pritjes, nga plani shumë themelor. Ndërsa merrni një bandë të pakufizuar, nuk do të keni nevojë të shqetësoheni për kapërcimin e kufirit tuaj të burimeve kurdo që të keni një rritje të papritur të trafikut të faqes tuaj. Dhe marrja e faqes tuaj të internetit jashtë linje kur ka një rritje të papritur të trafikut është një nga gjërat më të këqija për të përjetuar pasi keni tendencë të humbni një sasi të madhe të klientëve / vizitorëve ekzistues dhe të mundshëm.

Rezervime ditore

Pasi që ne e dimë se sa e rëndësishme është marrja e kopjeve rezervë, ju gjithashtu mund të keni humbur të dhënat tuaja për shkak të mos marrjes së kopjeve rezervë. Mund të jetë shkatërruese të shikosh të gjithë punën tënde të vështirë të shkojë kot. Duke kuptuar rëndësinë e kopjeve rezervë, Miss Hosting ofron kopje rezervë automatike falas të përditshme. Dhe ju jeni premtuar që kjo kopje rezervë të rivendoset nëse ka ndonjë problem.

Monitorimi i serverit 24/7/365

Gjithmonë është mirë që të keni faqen tuaj në një server që monitorohet vazhdimisht. Miss Hosting’Serverat monitorohen gjatë gjithë kohës, çdo ditë, gjatë gjithë vitit. Kjo siguron që faqja juaj e internetit të jetë më e sigurt dhe e arritshme pothuajse gjatë gjithë kohës. Monitorimi i serverit gjithashtu mund të shmangë dëmtimet serioze që mund të shkaktohen për shkak të ndonjë dështimi të harduerit ose si i tillë.

Certifikatë falas SSL

Ju gjithashtu merrni një certifikatë falas SSL si standard me çdo plan të mbajtjes në internet. Plani bazë dhe planet e mesit të fundit janë ofruar me Let’Encertifikoni SSL certifikimin, ndërsa plani i nivelit të lartë ofrohet me Comodo Standard SSL.

Shërbime Miss Hosting

Ndarja e përbashkët

Siç u përmend më herët, Miss Hosting është një kompani relativisht e re në industrinë e web hosting. Dhe në vend që të hidheshin menjëherë në të gjitha shërbimet, ata janë përpjekur të shkëlqejnë në një shërbim në një kohë. Prandaj, ata janë në rrugën deri në shenjën dhe i qëndrojnë gishtin e këmbës me ofruesit e tjerë kryesorë të pritjes së faqeve kur bëhet fjalë për Sharing Hosting. Ekzistojnë tre pako të ndryshme të përbashkëta pritjeje nga të cilat mund të zgjidhni dhe ato quhen Basic, Professional dhe Ultimate. Ata janë me çmim 0.99 $, 1.99 $, 2.99 $ / muaj. Vini re se këto çmime janë gjithëpërfshirëse të ofertave speciale, në kohën e shkrimit. Ju mund të organizoni një uebfaqe të vetme nën planin themelor dhe 10 faqe në internet nën planin profesional. Nëse dëshironi të organizoni një numër të pakufizuar faqesh në internet me të njëjtën llogari pritëse, atëherë do të duhet të paguani pak më shumë dhe të merrni vetë Paketën Ultimate.

Reseller Hosting

Nëse dëshironi të krijoni kompaninë tuaj të vogël të hostimit në internet por dëshironi sherrin për të menaxhuar serverët, mund të blini Reseller Hosting nga Miss Host. Ato ofrojnë disa karakteristika të pakufizuara si llogari të pakufizuara, llogari të pakufizuar emaili, domen të pritura të pakufizuar, baza të të dhënave të pakufizuara të MySQL dhe më shumë. Oferta e tyre e veçantë mund t’ju ​​marrë një llogari shitës për vetëm 25 dollarë në muaj. Ju mund të zgjidhni nga 3 pako të ndryshme të quajtura Basic, Professional dhe Ultimate. Ju merrni 50 GB, 100 GB dhe 200 GB hapësirë ​​ruajtjeje përkatësisht për këto tre pako.

Server VPS në cloud

Nëse dëshironi të blini cloud VPS me performancë të lartë, Miss Hosting ka tre pako të ndryshme nga të cilat mund të zgjidhni. Ju mund të blini vetë Cloud VPS për aq pak sa 16 dollarë në muaj me më të përparuarat nga tre dollarët që kushtojnë 64 dollarë në muaj.

Miss Hosting gjithashtu ofron paketa Premium VPS dhe çmimet variojnë midis 80 dhe 250 dollarë në muaj. Këto çmime speciale janë vetëm nëse vendosni të faturoni për 24 muaj. Ju merrni RAM duke filluar nga 12 GB, 16GB dhe 32 GB. Ju merrni mbështetje të përkushtuar dhe kontakt personal për lehtësinë tuaj.

Server i dedikuar

Edhe pse Miss Hosting ka qenë e shkëlqyeshme në pritjen e përbashkët, ne nuk mund të heqim faktin që ata e kanë vendosur veten si një ofrues të besueshëm të serverave të përkushtuar gjithashtu. Mund të blini një server të dedikuar në tre konfigurime të ndryshme. Dhe ato tre pako janë emëruar Professional, Premium dhe Ultimate. Mimet variojnë nga 145 dollarë në 250 dollarë në muaj. Ndërsa paketa profesionale ju ofron 4 GB RAM, ju merrni 8 GB dhe 16 GB RAM me paketat Premium dhe Ultimate.

Magento Hosting

Nëse dëshironi të presë faqen tuaj të internetit Magento, mund të pritni në serverat me porosi të cloud të Miss Hosting. Nëse vendosni të hostoni faqen tuaj të internetit me Miss Hosting, do t’ju ofrohet monitorim 24/7 i faqes suaj të internetit. Kjo është një veçori e rëndësishme sepse faqet e internetit të blerjeve në internet janë më shpesh objektivi i malware dhe spam-eve të tjerë. Në këtë mënyrë, ju jeni të sigurt se faqja juaj në internet eCommerce është e sigurt nga kërcënimet që i paraqiten. Meqenëse Miss Hosting ofron hosting Magento në një server me porosi, do të jetë shumë e shkallëzueshme. Ju mund të vendosni nevojat tuaja dhe të merrni hosti nga Miss Hosting për faqen tuaj të internetit.

përfundim

Pak a shumë, Miss Hosting është një nga opsionet më të mira për fillestarët që sapo kanë filluar faqen e tyre të internetit ose njerëzit që po drejtojnë një faqe interneti shumë themelore. Ndërsa ata nuk janë akoma për të vendosur veten si një forcë për t’u kujdesur me të, ata kanë shkaktuar valë të mjaftueshme me shërbimin e tyre efikas për t’i bërë ata një pretendent kryesor për t’u marrë parasysh kur bëhet fjalë për nevojat e hyrjes në nivelin e hyrjes në internet. Ata kanë ende një rrugë të gjatë për të marrë kur ne e konsiderojmë serverin më të përparuar VPS dhe Dedicated. Por ata tashmë janë të njohur për ofrimin e një shërbimi të besueshëm, kështu që ju mund të bëni një shërbim të Miss Hosting pa ndonjë mendim të dytë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me