37 Shqyrtime të përgjithshme


AVG. VLERESI I PERDORIMIT DALLOHEN

Features

mbështetje

Performance

Çmimeve

Shitje blic flashinger

Pricesmimet, planet dhe karakteristikat e hostGatorit – 2020

Karakteristikat kryesore

 • Hapësirë ​​e pakufizuar dhe Bandwidth
 • Të gjithë mbështetjen e CMS
 • Baza e të dhënave të pakufizuara të MySQL
 • 24/7 Mbështetje teknike
 • Garancia e kthimit të parave 45 ditë
 • Sot shitje- 60% OFF
 • Gjithashtu më të vlerësuarat në Australi, MB,
 • Singapor, Kanada, Itali,
 • Bangalore, Chennai, Kerala,

Planet e përbashkëta të strehimit

Emri i planitOSHapësirëBandwidthpanelNumri i faqeveçmim
Plani HatchlingLinuxpamaturpamaturcPanel1$ 2.75 / m
Plani për bebeLinuxpamaturpamaturcPaneli pakufizuar$ 3.95 / m
Plan biznesiLinuxpamaturpamaturcPaneli pakufizuar$ 5.95 / m
Plani PersonalWindowspamaturpamaturPlesk1$ 4.76 / m
Plani i ndërmarrjesWindowspamaturpamaturcPanel5$ 14.36 / m
Shihni krahasimin e Ndarjes së Ndarjes

Planet e hostimit të VPS

Emri i planitOSHapësirëCPURAMBërthamëçmim
Snappy 2000Linux80 GB2 Bërthamë2 GB$ 19.95 / m
Snappy 4000Linux100 GB2 Bërthamë4 GB29,95 $ / m
Snappy 8000Linux160 GB4 Bërthamë8 GB39,95 $ / m
Shikoni krahasimin e VPS Hosting

Planet e përkushtuara të strehimit

Emri i planitOSHapësirëCPURAMBërthamëçmim
Server me vleraLinux1 TBCPU Intel Xeon-D8 GB4 Fije / Bërthamë / 8$ 89.98 / m
Server i energjisëLinux2 TBCPU Intel Xeon-D16 GB8 Bërthamë / 16 Thread$ 119,89 / m
Serveri i ndërmarrjesLinux1 TBCPU Intel Xeon-D30 GB8 Bërthamë / 16 Thread$ 139.99 / m
Shihni krahasim Dedikuar Hosting

Planet e strehimit në re

Emri i planitOSHapësirëCPURAMBandwidthçmim
Plani HatchlingLinuxpamatur2 Bërthamë2 GBpamatur$ 4.95 / m
Plani për bebeLinuxpamatur4 Bërthamë4 GBpamatur$ 6.57 / m
Plan biznesiLinuxpamatur6 bërthama6 GBpamatur$ 9.95 / m
Shih krahasimin e Cloud Hosting

Planet e hostimit të rishitësve

Emri i planitOSHapësirëBandwidthpanelNumri i faqeveçmim
Plani i aluminitLinux60 GB600 GBcPaneli pakufizuar$ 19.95 / m
Plani i bakritLinux90 GB900 GBcPaneli pakufizuar24,95 $ / m
Plani ArgjendLinux140 GB1400 GBcPaneli pakufizuar24,95 $ / m
Shih krahasimin Hostel Rishites

Pasqyrë e kompanisë

Prezantimi i HostGator India

Hostgator është një nga ofruesit e njohur të pritjes në botë. Nëse jeni duke kërkuar për një host që ofron një shumëllojshmëri të planeve për të zgjedhur dhe një numër shërbimesh, HostGator është një kompani mbresëlënëse me shërbim të plotë që plotëson të gjitha nevojat tuaja të përbashkëta, shitëse, VPS dhe nevojat e dedikuara për pritjen. Duke marrë parasysh gamën e shërbimeve që ato ofrojnë, do të zbuloni se HostGator ofron çmime mjaft të mira, veçanërisht nëse zgjidhni Planin e Foshnjës që është ideal për individë të herë të parë, blogerë dhe përdorues të tjerë themelorë..
Me një garanci prej 99.9% në kohën e duhur, shumë prej konkurrentëve të saj nuk janë aren’në gjendje të konkurrojnë me cilësinë e shërbimeve që ata ofrojnë. Më e rëndësishmja, ju gjithashtu mund të përfitoni nga garancia e kthimit të parave prej 45 ditësh në rast se nuk jeni’t kenaqur me sherbimet e tyre. Ata gjithashtu ofrojnë shërbime të tilla si integrimi i thjeshtë i WordPress duke e bërë më të përshtatshme për ju që të vazhdoni të përdorni faqet e internetit dhe blogjet e tyre ekzistues në platformën e re të pritjes.

Planet e hostimit të HostGator India

Hostgator.in ofron serverë të përbashkët, reseller, VPS dhe dedikuar në të dy linux dhe platformat e dritareve kështu që ju keni mundësinë të zgjidhni midis paneleve cPanel ose paralelë.

Planet e përbashkëta të hostimit të Linux në detaje:

Planet e hostimit të HostGator India Shared Linux Linux vijnë në 3 pako të ndryshme, d.m.th. Hatchling Plan, Baby Plan dhe Business Plan. Të gjitha këto 3 plane përfshijnë karakteristikat e mëposhtme së bashku me planin e mbajtjes së faqes në internet:
 • Hapësira e pakufizuar në Disk & Bandwidth
 • Nënfusha të pakufizuara, Llogaritë FTP, Llogaritë me Email
 • Garancia 99.9% e Uptime
 • Asnjë kontratë me një garanci të kthimit të parave prej 45 ditësh
 • Paneli i Kontrollit cPanel i lehtë për t’u përdorur
 • Baza e të dhënave të pakufizuar të MySQL me qasje phpMyAdmin
 • Llogaritë e pakufizuara të emailit POP3 me SMTP
 • Qasja në WebMail: Horde, SquirrelMail, RoundCube
 • 24/7/365 Ndihmë përmes Telefonit, Bisedës live dhe Sistemit të Biletave
 • Rikthim automatik i të dhënave javore jospitale të faqes
 • Mbështet WordPress, Joomla, Drupal, Magento
 • Green Web Hosting
Plani Hatchling: Ky plan ju kushton Rs. 355 / muaj për pagesa 1 vjeçare, Rs. 222 / muaj për 5 vjet parapagim dhe Rs. 400 për pagesa 1 muaj. Planet përfshijnë një fushë të vetme, hapësirë ​​të pakufizuar në disk, transferim të pakufizuar dhe postë elektronike të pakufizuara .
Plani i Foshnjës: Ky plan ju kushton Rs. 455 / muaj për pagesa 1 vjeçare, Rs. 355 / muaj për 5 vjet para pagesës dhe Rs. 495 për pagesa 1 muaj. Planet përfshijnë fusha të pakufizuara, hapësirë ​​të pakufizuar në disk, transferim të pakufizuar dhe postë elektronike të pakufizuara .
Plan biznesi: Ky plan ju kushton Rs. 655 / muaj për pagesa 1 vjeçare, Rs. 595 / muaj për 5 vjet para pagesës dhe Rs. 695 për pagesa 1 muaj. Planet përfshijnë domene të pakufizuar, hapësirë ​​të pakufizuar të diskut, transferim të pakufizuar, postë elektronike të pakufizuara, IP të përkushtuar falas dhe çertifikatë falas SSL.
Planet e Windows Hosting në detaje:
Hostgator.in ofron Windows Hosting në 2 pako të ndryshme, d.m.th. Personal Plan dhe Enterprise Plan. Të dy këto plane përfshijnë karakteristikat e mëposhtme teknike:
 • Nënfusha të pakufizuara, Llogaritë FTP, Llogaritë me Email
 • Garancia 99.9% e Uptime
 • Asnjë kontratë me një garanci të kthimit të parave prej 45 ditësh
 • Paneli i Kontrollit Plesk i fundit i lehtë për t’u përdorur
 • MySQL të pakufizuar, Microsoft SQL dhe bazës së të dhënave
 • Mbështet: ASP, ASP.NET 2.0, ASP.NET 3.5, ASP.NET 4.0, ASP.NET 4.5
 • Llogaritë e pakufizuara të postës elektronike POP3 me SMTP
 • 24/7/365 Ndihmë Premium përmes telefonit, Bisedës live dhe Sistemit të Biletave (Email)
 • Rikthim automatik i të dhënave javore jospitale të faqes
 • 24/7/365 Monitorimi i Serverit
 • Më e mira për DotNetNuke, Magento,
 • Green Web Hosting
Plani Personal: Ky plan kushton Rs. 425 / muaj, Rs. 295 / muaj për pagesa 1 vjeçare dhe Rs. 495 për pagesa 1 muaj. Plani përfshin Domain Single, Hapësirë ​​Disk Pafund,
Bandwidth i pakufizuar, Email-i i pakufizuar
Plani i ndërmarrjes: Ky plan kushton Rs. 905 / muaj për pagesa 1 vjeçare, Rs. 815 për 5 vjet para pagesës & Rs. 985 për pagesa 1 muaj. Plani përfshin 5 domene, hapësirë ​​të pakufizuar në disk, bandë të pakufizuar, email (e) të pakufizuar, IP të përkushtuar falas dhe çertifikatë falas SSL

Planet e strehimit të VPS në detaje

HostGator.in ofron Shërbime VPS Hosting përmes 9 niveleve të ndryshme nga Niveli 1 deri në Leve 9. Të gjitha planet përfshijnë karakteristikat e mëposhtme teknike:
 • Fusha dhe fusha nënligjore të pakufizuara
 • Llogaritë e pakufizuara të postës elektronike
 • Baza e të dhënave të pakufizuara të MySQL dhe llogaritë FTP
 • Serverat PRIVATë të emrave
 • Qasja e plotë e rrënjëve
 • 24/7/365 Ndihma fituese e çmimit
 • CentOS Linux me Qasje të plotë në rrënjë (64-bit me 32-bit përputhshmëri)
 • CPanel opsional me Panelin e Kontrollit WHM
 • Serveri në internet Apache (Duhet të instalohet nga përdoruesi në planet gjysëm të menaxhuara)
 • Mbështet: MySQL, PHP, Perl, Python, Ruby dhe FFMpeg
 • Siguruar me firewall IPTables falas
 • Mbështet instalimin e aplikacioneve të ndryshme të personalizuara
 • Prerje Hardware Server Edge
 • Serverat rack Dell
 • Priti në të dhënat e qendrës së parë të Indisë 4 të dhëna të certifikuara
Niveli 1: Ky plan kushton Rs. 935 / muaj për pagesa 1 vjeçare përfshin CPU: 0,57 GHz, RAM: 384 MB, Hapësirë ​​në diskut: 10 GB dhe Bandwidth: 250 GB
Niveli 2: Ky plan kushton Rs. 1425 / muaj për pagesa 1 vjeçare përfshin CPU: 0.85 GHz, RAM: 576 MB, Hapësira e diskut: 22 GB dhe Bandwidth: 375 GB
Niveli 3: Ky plan kushton Rs. 1895 / muaj për pagesa 1 vjeçare përfshin CPU: 1.13 GHz, RAM: 768 MB, Hapësira në diskut: 30 GB dhe Bandwidth: 500 GB
Niveli 4: Ky plan kushton Rs. 3195 / muaj për pagesa 1 vjeçare përfshin CPU: 1.98 GHz, RAM: 1.31 GB, Hapësirë ​​në diskut: 59 GB dhe Bandwidth: 1050 GB
Niveli 5: Ky plan kushton Rs. 4395 / muaj për pagesa 1 vjeçare përfshin CPU: 2.69 GHz, RAM: 1.78 GB, Hapësirë ​​në diskut: 80 GB dhe Bandwidth: 1425 GB
Niveli 6: Ky plan kushton Rs. 5575 / muaj për pagesa 1 vjeçare përfshin CPU: 3.40 GHz, RAM: 2.25 GB, Hapësirë ​​në diskut: 102 GB dhe Bandwidth: 1800 GB
Niveli 7: Ky plan kushton Rs. 6895 / muaj për pagesa 1 vjeçare përfshin CPU: 4.25 GHz, RAM: 3.09 GB, Hapësirë ​​në diskut: 165 GB dhe Bandwidth: 2250 GB
Niveli 8: Ky plan kushton Rs. 8395 / muaj për pagesa 1 vjeçare përfshin CPU: 5.09 GHz, RAM: 3.71 GB, Hapësirë ​​në diskut: 198 GB dhe Bandwidth: 2700 GB
Niveli 9: Ky plan kushton Rs. 9695 / muaj për pagesa 1 vjeçare përfshin CPU: 5.94 GHz, RAM: 4.33 GB, Hapësirë ​​në diskut: 231 GB dhe Bandwidth: 3150 GB

Planet e përkushtuara të strehimit në detaje

HostGator.in ofron Hosting të Dedikuar në linux dhe Windows platforma. Të dyja Linux Dedicated Hosting & Windows v hosting vijnë në 4 pako të ndryshme.

Linux Dedikuar Hosting nga HostGator India

HostGator është duke ofruar linux të dedikuar për linux në 4 pako d.m.th. Basic, Standard, Elite dhe Pro. Pritja e dedikuar është e përkryer për bizneset më të mëdha dhe faqet e internetit të trafikut të lartë, Të gjitha planet e përfshira me këto veçori shtesë
 • CentOS Linux me Qasje të plotë në Root
 • cPanel me Panelin e Kontrollit WHM
 • Mbështet PHP, Perl, Python, Ruby, Apache Web Server, MySQL dhe FFMpeg
 • Baza e të dhënave të pakufizuar të MySQL me qasje phpMyAdmin
 • Mbështet gjuhët e programimit CGI, CGI të shpejtë, PHP 5, Ruby on Rails, Perl, Python, SSI
 • Modulet e programimit: Curl, CPAN, Biblioteka GD, ImageMagick
 • Llogaritë e pakufizuara të postës elektronike POP3 me SMTP
 • Rrjet plotësisht i tepërt pa asnjë pikë të vetme të dështimit
 • Ofrues të shumëfishtë të bandës (AboveNet, ATT, Comcast, Crossing Global, Level (3), NTT)
 • 24/7/365 Ndihmë Teknike përmes Bisedës Live, Telefon dhe Biletat
Plani Themelor: Plani Themelor i dedikuar linux kushton rreth 9898 Rs / muaj për pagesa 1 vjeçare. Ai përfshin Intel E3-1220v3, 3.10 GHz Quad Core w / HT, 6 GB RAM, 1000 GB HDD në RAID 1, Transferim 1 TB, 2 IP falas, Vendndodhja e serverit: Indi
Plani Standard: Plani Standard i dedikuar për linux kushton rreth 11,355 Rs / muaj për pagesa 1 vjeçare. Ai përfshin Intel E3-1265v3, 2.50 GHz Quad Core w / HT, RAM 14 GB, 1000 GB HDD në RAID 1, Transferim 1 TB, 2 IP IP falas, Vendndodhja e serverit: Indi
Plani i Elitës: Plani i linjës kushtuar Elitës kushtoi rreth 144,975 Rs / muaj për pagesa 1 vjeçare. Ai përfshin Intel E3-1265v3, 2.50 GHz Quad Core w / HT, 22 GB RAM, 2000 GB HDD në RAID 1, Transferim 2 TB, 2 IP IP falas, Vendndodhja e serverit: Indi
Plani Pro: Linux linjës kushtuar Pro planit kushtojnë rreth 1668585 Rs / muaj për pagesa 1 vjeçare. Ai përfshin Intel E3-1271v3, 3.60 GHz Quad Core w / HT, 30 GB RAM, 2000 GB HDD në RAID 1, Transferim 2 TB, 2 IP IP falas, Vendndodhja e serverit: Indi

Windows Dedikuar Hosting nga HostGator.in

HostGator India ofron 4 programe të dedikuara për pritjen e windows-ve d.m.th. Win-Basic, Win-Standard, Win-Elite dhe Win-Pro.
Win-Basic: Ky plan kushton 9,555 / muaj për pagesa 1 vjeçare, përfshin Intel E3-1220v3, 3.10 GHz Quad Core w / HT, RAM 4 GB, 1000 GB HDD në RAID 1, Transferim 1 TB dhe 2 IP falas
Win-Standard: Plani kushton 11,355 / muaj për pagesa 1 vit, përfshin Intel E3-1265v3, 2.50 GHz Quad Core w / HT, RAM 12 GB, 1000 GB HDD në RAID 1, Transferim 1 TB dhe 2 IP falas
Win-Elite: Plani kushton 14.975 / muaj për pagesa 1 vjeçare, vjen me Intel E3-1265v3, 2.50 GHz Quad Core w / HT, RAM 20 GB, 2000 GB HDD në RAID 1, Transferim 2 TB dhe 2 IP falas
Win-Pro: Plani kushton 16,785 / muaj për pagesa 1 vjeçare, përfshin Intel E3-1271v3, 3.60 GHz Quad Core w / HT, RAM 28 GB, 2000 GB HDD në RAID 1, Transferim 2 TB dhe 2 IP falas
Besueshmëria dhe mbështetja e HostGatorit
HostGator është më i njohur për qasjen e tij të pakufizuar të gjithçkaje, ku ju si përdorues do të jeni në gjendje të merrni hapësirë ​​të pakufizuar në disk, bazën e të dhënave, trafikun, postat elektronike etj. Ata ofrojnë mbështetje teknike 24X7. Kjo do të thotë që nëse jeni përdorues për herë të parë është jashtëzakonisht e lehtë për ju të mësoheni me shërbimin dhe platformën e re të pritjes. Me 24X7 tipare të bisedës live, mund të siguroheni që të gjitha pyetjet tuaja të përgjigjen menjëherë. Ato gjithashtu ofrojnë një host si të udhëzojë për problemet e zakonshme siç është lëvizja e faqes suaj të WordPress nga një host në tjetrin.

Kodet e Kuponit të HostGator.in

Ne ofrojmë kode ekskluzive të kuponit zbritje të Hostgator.in për përdoruesit tanë të vlefshëm. Ne kemi mbledhur zbritje të mëdha në pothuajse të gjitha shërbimet e hostimit në internet si serveri VPS, Serveri i Dedikuar, Serveri i Rishitjes dhe shërbimet e lidhura me domenin. Bëni përdorimin e këtyre ofertave ekskluzive dhe kurseni shumë para me shërbimet e HostGator. Shikoni të gjithë kuponat e zbritjes nga HostGator.in

Gjërat për të ditur në lidhje me HostGator

A e dini se nëse vendosni të kaloni në HostGater, ata ofrojnë një shërbim transferimi falas të cilin shumica e konkurrentëve të tjerë nuk e bëjnë? Për më tepër, me instalimin e tyre me një klikim, është e mundur që ju të instaloni WordPress në më pak se 60 sekonda.
Sidoqoftë, pasi që ata presin mbi 9 milion fusha, shumë faqe më të mëdha e konsiderojnë sfiduese që HostGator të përmbushë standardet e tyre të performancës në pritjen e përbashkët. Po ashtu, nëse nuk je’T rehatshëm me një panel kompleks kontrolli, ju mund të dëshironi të shikoni në alternativa ose të merrni ndihmë për t’ju ndihmuar të lundruar nëpër.

Përfundimi i HostGatorit

Nëse jeni duke kërkuar për një shërbim shumë të besueshëm por të përballueshëm dhe të hapur, veçanërisht për faqen tuaj të internetit WordPress, HostGator është një shërbim që vlen të merret në konsideratë. Shumica e të këqijave që paraqet ky shërbim janë të ngjashme me ato që mund të gjeni me konkurrentët e tjerë. Kështu rekomandohet që të peshoni përfitimet dhe të zgjidhni këtë shërbim nëse i përshtatet nevojave tuaja të vazhdueshme.

«Shqyrtime Bigrock Shqyrtime Justhost»

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me