Rishikimi i sitit rrethues

9.2 Vlerësimi i përgjithshëm
Opsione të shkëlqyera për strehimin

Me mbi 500,000 domene të pritur në platformat e tyre, SiteGround renditet si një nga kompanitë që rriten më shpejt në internet. Ata kanë investuar shumë në infrastrukturë në 3 qendrat e tyre të të dhënave dhe kanë diversifikuar paketat e tyre të pritjes për të kujdesur për të gjithë gamën e klientëve, nga përdoruesit e vegjël në të mesëm dhe të gjerë.

Pro
 • Infrastruktura e ndryshme miqësore me tregtinë elektronike
 • Karakteristikat e ngurta të sigurisë
 • Shërbimi i Njohur 24/7 i Klientit
 • Qendrat globale të të dhënave të vendosura strategjikisht
 • Garancia e kthimit të parave 30-ditore
CONS
 • Magazinimi i kufizuar, bandwidth
 • Asnjë muaj në muaj Aranzhimi i Planit të Ndarë
 • Hosting është i kufizuar për serverët me bazë Linux
9.2 Vlerësimi i Blogut

çmim
$ 3.95

Fillimi i një blog është një aventurë emocionuese, por ajo që nuk është pa pjesën e saj të drejtë të sfidave. Ndërsa shumë nga vendimet në lidhje me strukturën e blogut, temat dhe gjithçka në mes bazohen thjesht në preferencat personale, pritja e pritjes duhet të jetë një vendim objektiv. SiteGround ka platforma të njohura të blogjeve si WordPress, b2Evolution dhe Nucleus mbi të cilat mund të zhvilloni blogun tuaj.

Planet e Pritjes së Blogut

Më poshtë janë planet që ofrohen nën paketën e pritjes së blogut.

Plani startUp – Ky plan mund të strehojë vetëm një faqe në internet, por ju jep deri në 10 GB hapësirë ​​në internet. Shtë e përshtatshme për bloget fillestare me një trafik mujor prej afro 10,000. Ky plan fillon me 9,95 dollarë në muaj.

Plani i GrowBig – Kur blog-u juaj fillon të rritet, ju duhet të rritni më shumë burime serveri. Ky plan strehon shumë faqe në internet dhe ju jep deri në 20 GB hapësirë ​​ruajtëse lokale. Me një çmim që fillon nga 14,95 $ në muaj, ju merrni një mjedis që strehon deri në 25,000 vizita në sit në muaj.

Plani GoGeek – Kjo është marrëveshja e vërtetë në pritjen e blogut. Ai është bërë posaçërisht për të trajtuar uebfaqe të fuqishme dhe të trafikuara rëndë deri në 100,000 vizita në muaj. Me 29,95 dollarë në muaj, ju merrni 30 GB hapësirë ​​në internet dhe mundësinë për të pritur shumë site.

rekuizitë

 • Transfer falas në sit
 • Magazinimi i ngurtë i diskut (SSD)
 • 30 ditë garanci për kthimin e parave
 • Rrjeti falas i shpërndarjes së përmbajtjes CloudFlare për mbrojtje dhe shpejtësinë e sitit
 • Prioriteti 24/7 mbështetje teknike
 • 1 vit certifikate falas SSL

Faktorët e vetëm që dëmtojnë vlerësimin e pritjes në blog të SiteGround janë kufizimet e tij për serverët me bazë Linux dhe bandën e kufizuar të ruajtjes.

 • Transfer falas në sit
 • Magazinimi i ngurtë i diskut (SSD)
 • 30 ditë garanci për kthimin e parave
 • Rrjeti falas i shpërndarjes së përmbajtjes CloudFlare për mbrojtje dhe shpejtësinë e sitit
 • Prioriteti 24/7 mbështetje teknike
 • 1 vit certifikate falas SSL

.


Garancia e kthimit të parave
30 dite
Hapësira e diskut
10 GB – 30 GB
Emri i Domainit
FALAS (1 vit)
9.1 Vlerësimi i Dedikuar

çmim
$ 229

Imagjinoni të presni faqen tuaj në një makinë më të përkushtuar për artin, të menaxhuar nga ekspertë të lartë në industri. Kjo është ajo që ofron SiteGround nën paketën e saj të dedikuar pritëse. Për të siguruar që askush të mos mbetet pas, ka tre plane nën një pritje të dedikuar.

Hyrja në server – Kjo ju jep deri në 3.20 Ghz shpejtësi të orës, 4 bërthama CPU, 4 GB DDR3 RAM, 8 fije CPU dhe 500 GB SATA II hard disk. Të gjitha këto fillojnë me 229 dollarë në muaj.

Power Server – Me një çmim fillestar prej 329 $, ky plan ju jep 3.50 Ghz shpejtësi të CPU, 8 fije CPU, 4 bërthama CPU, 16 GB RAM DDR3 RAM dhe HDD deri në 1 TB SATA II.

Super Power Server – Ky është plani më i lartë nën pritjen e dedikuar dhe fillon me 429 dollarë në muaj. Kjo ju jep 2 grupe nga 6 bërthama CPU, 2 grupe të 12 fijet e CPU, RAM 16 GB DDRM, dhe 4 grupe prej 500 GB SATA III hard disk.

rekuizitë

 • Menaxhimi i plotë i platformës – Serveri është konfiguruar për ju dhe programin e tij të azhurnuar. Makina juaj monitorohet gjithashtu gjatë gjithë kohës dhe çdo çështje adresohet menjëherë.
 • Hardware me performancë të lartë – Përzgjedhja e makinave bazohet ekskluzivisht në performancën dhe stabilitetin. Pritja e hostimit bëhet më së miri nga objektet e qendrës së të dhënave të SiteGround.
 • Mbështetje 24/7 VIP – Ekziston një ekip i përkushtuar 24/7 për mbështetjen e klientëve në dispozicion në telefon, chat live dhe biletat.
 • 5 IP të përkushtuar falas
 • Rrjeti falas i shpërndarjes së përmbajtjes CloudFlare
 • Hyrja e sigurt e shell (SSH)

Kjo është deri më tani crème de la crème e SiteGround dhe është dedikuar kryesisht për faqet e internetit kritike të misionit me vizita të shumta në site.

 • Menaxhimi i plotë i platformës
 • Pajisjet me performancë të lartë
 • Mbështetje 24/7 VIP
 • 5 IP të përkushtuar falas
 • Rrjeti falas i shpërndarjes së përmbajtjes CloudFlare
 • Hyrja e sigurt e shell (SSH)

.


Garancia e kthimit të parave
30 dite
Hapësira e diskut
500 GB – HDT 2TB
Emri i Domainit
FALAS (1 vit)

Ne ende nuk e kemi shqyrtuar një mundësi të VPS Hosting për SiteGround sepse ato nuk duket se ofrojnë këtë lloj hostimi.

9.3 Vlerësimi i WordPress

çmim
$ 3.95

WordPress lejon zhvillimin e shpejtë dhe lehtësinë e menaxhimit të faqes. Kur kjo kombinohet me mbështetjen spektakolare të ekipit të shërbimit të klientëve të trajnuar 24/7, bëhet edhe më mirë. SiteGround ka një platformë të personalizuar të WordPress hosting që është e pasur me karakteristika dhe është ndërtuar për siguri.

Ndër mjetet që do ta bëjnë përvojën tuaj në këtë platformë të kënaqshme përfshijnë:

 • Instaluesi me 1 klik – Kjo ndihmon për të filluar faqen tuaj dhe ai është i disponueshëm në të gjitha planet
 • Përditësimet automatike – Ky mjet siguron që gjithmonë të keni versionin më të fundit të WordPress
 • WP-CLI aktivizuar – Ky është një opsion për menaxhimin e faqes së linjës së komandës në dispozicion të pajtimtarëve në të gjitha planet.
 • SuperCacher – Ky mjet inovativ është në dispozicion në planet GrowBig dhe GoGeek. Ju ofron 3 nivele të caching që përkthehen në shpejtësi ultra të shpejtë të faqes.
 • Skenimi i WordPress – Nëse dëshironi të shijoni dhe vendosni ndryshime me lehtësi, ky është mjeti për ta bërë atë të ndodhë dhe të jetë në dispozicion në Planin GoGeek.

Planet e WordPress

Ekzistojnë tre plane të ofruara nën platformën e menaxhuar të WordPress-it. Këto janë:

 • Plani Fillestar – Kjo është kryesisht për faqet fillestare që kanë një kufi të përafërt të vizitorëve prej 10,000 në muaj. Ajo vjen me 10 GB depo lokale në 9,95 $ në muaj.
 • Plani i GrowBig – Nëse keni një uebfaqe mjaft të ngjeshur që ka numër të përafërt mujor të vizitorëve prej 25,000 ose faqeve të internetit të shumta që mund të strehohen në 20 GB hapësirë ​​ruajtëse lokale, ky plan është i përshtatshëm për ju. Fillon me 14,95 dollarë në muaj.
 • Plani GoGeek – Ky është përshtatur për shumë faqe interneti ose një faqe interneti të trafikuar shumë me një numër të përafërt mujor të vizitorëve prej 100,000. Duke filluar me 29,95 dollarë në muaj, ju merrni qasje në 30 GB hapësirë ​​në internet, burime shumë më të mëdha të serverit, dhe Git të para-instaluar të personalizuara për WordPress.

rekuizitë

Mbështetje e besueshme 24/7 WordPress – Kjo është arritur përmes sistemit të bisedës, telefonit dhe biletave të drejtpërdrejta. Prisni herë mesatare në 10 minuta.

Shpejtësia e flakshme – pasi që kjo mundësi pritëse është e ndërtuar në një nga pajisjet më të fundit SSD i cili gjithashtu përfshin SuperCacher dhe një rrjet falas të ofrimit të përmbajtjes CloudFlare, mund të siguroheni për shpejtësinë e fluturimit.

Siguria e zgjeruar në ueb – Monitorimi i vazhdueshëm i serverëve për dobësitë e bën WordPress-in e SiteGround që të presë një nga më të sigurtit.

Nëse SiteGround mund të përmirësojë bandën e tyre të ruajtjes dhe ndoshta konsideron prezantimin e serverave me bazë dritaren, vlera që ata shtojnë tek klientët mund të dyfishohet. Të njëjtën gjë, platforma e tyre e menaxhuar WordPress renditet e lartë në industri.

 • Mbështetje e besueshme 24/7 WordPress
 • Shpejtësitë e flakës
 • Siguria e zgjeruar në ueb

.


Garancia e kthimit të parave
30 dite
Hapësira e diskut
10 GB – 30 GB
Emri i Domainit
FALAS (1 vit)

SiteGround është rritur për t’u bërë një nga hostet më të dashur të uebit gjatë disa viteve të fundit. Ata kanë qendra të të dhënave në Illinois, Shtetet e Bashkuara; Amsterdam, Evropë; dhe Singapori në rajonin e Azi-Paqësorit. Kjo u ka mundësuar klientëve të zgjedhin ku të presin faqen e tyre të internetit dhe të adresojnë çështje të tilla si intimiteti i të dhënave dhe implikimet e ligjit për mbajtjen.

Pasqyrë e SiteGround

Nëse keni vendosur të krijoni një uebfaqe për biznesin tuaj dhe nuk duket se mund të gjeni një ofrues të besueshëm dhe inovativ të mbajtjes në internet, mund të jetë frikësues. Kjo është ajo ku hyn SiteGround. Kjo kompani ka një shumëllojshmëri të paketave pritëse nga programet e përbashkëta, të dedikuara, të menaxhuara të WordPress për të pritur në cloud. Moreshtë më i përshtatshëm dhe për startup-et, është një nga zgjedhjet më të mira.

Një nga karakteristikat interesante të SiteGround është se ju jep një muaj të tërë provë pritjeje për hostimin e saj të përbashkët, në mënyrë që të mund të përjetoni atë që ndjehet sikur të keni faqen tuaj në mjedisin e tyre përpara se të angazhoheni financiarisht.

Intimiteti i të dhënave dhe preferencat e klientit përsa i përket vendit ku ata duan që faqet e tyre të internetit të pritet të jenë të drejtuara plotësisht. Në të vërtetë, SiteGround është ndër të paktat ofrues të shërbimit të mbajtjes së faqeve në internet që ju lejojnë të zgjidhni qendrën e të dhënave për të pritur faqen tuaj. Nëse vini nga Azia ose biznesi juaj është zonë e përqendruar, atëherë qendra e të dhënave Azi-Paqësori është e përshtatshme për ju.

Për bizneset e e-commerce, SiteGround ka një softuer të integruar ecommerce që klientët mund të përdorin për të vendosur dyqanet e tyre në internet dhe madje edhe të pranojnë pagesa. Karakteristikat e sigurisë janë topnotch pasi kompania ofron mundësi të ndryshme sigurie si HackAlert Monitoring, SpamAssassin, Leech Protect dhe SpamExperts. Me të gjitha këto plus një rekord të papërballueshëm në kohë dhe shërbim ndaj klientit 24/7, ju mund të dëshironi të merrni në konsideratë SiteGround për nevojat tuaja të pritjes.

Planet e Pritjes në Rishikim

Modeli themelor i përdorur nga SiteGround në sjelljen e tyre të biznesit është krijimi i një atmosfere akomoduese për çdo faqe interneti dhe pronar biznesi. Për dallim nga konkurrentët e tyre, SiteGround kanë shembur dhe kategorizuar planet e tyre bazuar në nevojat aktuale të klientit dhe aftësitë e tyre financiare. Këtu, ju paguani atë që përdorni. Më poshtë janë planet e pritjes të ofruara nga kjo kompani.

Ndarja e përbashkët

Hapësira e përbashkët e pritjes e siguruar nga SiteGround është e fuqishme dhe intuitive. Nëse nuk e shtrini vërtet në kufijtë, mund të mos vini re që po e ndani hapësirën e serverit me faqet e internetit të tjera. Për ta bërë atë edhe më të personalizuar, kompania ka 3 plane nën këtë paketë pritëse, në mënyrë që të mund të shkallëzoni lehtë pa pasur nevojë të paguani shumë para për burimet që nuk i përdorni në mënyrë optimale.

 • Plani i fillimit – Kjo është e bazuar në Linux dhe përfshin një faqe në internet, ruajtje lokale prej 10 GB dhe mund të trajtojë trafik deri në 10,000 vizitorë në muaj. Për më tepër, merrni email të pakufizuar, mbështetje të jashtëzakonshme 24/7 dhe CloudFlare për sigurinë tuaj në internet. Të gjitha këto për 9,95 dollarë në muaj.
 • Plani GrowBig – Ky plan i përbashkët i pritjes është në shënjestër të siteve shumë më të mëdha dhe mund të trajtojë shumë faqe interneti. Madhësia e ruajtjes lokale është dyfishi i planit të fillimit në 20 GB dhe vizitat e trafikut deri në 25,000 në muaj. Karakteristika të tjera përfshijnë një çertifikatë falas SSL për 12 muaj, mbështetje CloudFlare dhe një aftësi për të trajtuar deri në 30 kopje rezervë. Ky plan fillon me 14,95 dollarë në muaj.
 • Plani GoGeek – Ky plan mbështet faqe të shumta të internetit dhe është i destinuar për site më të mëdha dhe më të ngarkuara. Pagesa e përafërt e vizitës në trafik për këtë plan është vendosur në 100,000 në muaj. Për më tepër, ju merrni 30 GB hapësirë ​​ruajtëse lokale, një vit të tërë certifikatë SSL falas dhe një kapacitet deri në 30 kopje rezervë. Ky plan i përbashkët i pritjes së programeve ka më pak llogari për njësi të hapësirës së serverit që do të thotë harduer më i mirë për të aktivizuar aktivitetet e faqes tuaj pa i pakënaqur të tjerët.

Rezervimi në re

Kjo është një platformë e re pritëse me bazë Linux-in që shkallëzon automatikisht me rritje të trafikut. Kjo do të thotë që askush nuk do të ulet faqja juaj për shkak të burimeve të pamjaftueshme pas një rritje të trafikut. Ky plan mund të presë ndonjë gjë nga një sit i ndërmarrjes me trafik të lartë në një projekt të vogël zhvillimi. Ka 4 plane të përshtatura nën mbajtjen e cloud.

 • Plani i hyrjes – Ky plan ju jep 4 GB memorje, 40 GB hapësirë ​​SSD dhe 2 bërthama CPU. Ismohet me 80 dollarë në muaj.
 • Plan biznesi – Ky plan ka 3 bërthama CPU, 60 GB hapësirë ​​SSD, memorie 6 GB dhe 5 transferim të të dhënave TB. Mimi i tij fillon nga 120 dollarë në muaj.
 • Plani i Biznesit Plus – Me 160 dollarë në muaj, ky plan ju jep 4 bërthama CPU, 80 GB hapësirë ​​ruajtjeje lokale, transferim të të dhënave 5 TB dhe 8 GB memorje.
 • Plani Super Fuqia – Ky plan ka 8 bërthama CPU, 120 GB hapësirë ​​ruajtëse lokale, 10 GB memorje dhe 5 transferim të të dhënave TB. Kostoja është 240 dollarë në muaj.

Platforma e re e pritjes në cloud ka një efikasitet burimesh, burime automatike të shkallëzuara për t’u kujdesur për thurjet në trafik, mbështetje 24/7 VIP dhe serverë të menaxhuar plotësisht. Kjo tingëllon një marrëveshje për çdo biznes që kërkon një kohë të garantuar. Ju gjithashtu mund të rregulloni planin tuaj të pritjes në rast se ju duhet pak më shumë fuqi.

Përkushtuar Hosting

SiteGround ju jep një mundësi për të pritur në uebfaqen tuaj në serverë të dedikuar të cilët janë krijuar dhe drejtohen nga më të mirët e ekspertëve. Për të siguruar që uebfaqja juaj të funksionojë mirë, ato kanë përfshirë një numër të programeve inovative të pronarit që ju japin funksionim të shtuar. Ashtu si në planet e tjera më lart, hostimi i dedikuar gjithashtu ka nën-planet e veta siç theksohet më poshtë.

 • Plani i hyrjes në server – Ky plan fillon me 229 dollarë në muaj. Krenohet me 4 bërthama CPU, 4 GB RAM DDR3, 8 fije CPU, 8 MB Cache CPU, 3.20 Ghz me shpejtësi ora të CPU dhe 500 GB SATA II HDD.
 • Plani i serverit të energjisë – Ky plan ka një shpejtësi shumë më të lartë të orës së CPU sesa Serveri i hyrjes në 3.50 Ghz. RAM-i i saj DDR3 mat 16 GB dhe SATA II HDD i tij është 1 TB. Ky plan pritjeje kushton 329 dollarë në muaj.
 • Super Power Server – Ky plan ka 2 CPU Intel Xeon E3-1270, një shpejtësi orësh prej 2 Ghz, një palë 6 bërthama CPU dhe katër 500 GB SATA III HDD. Kostoja në muaj është 429 dollarë.

WordPress Hosting

WordPress duke qenë një nga sistemi më i përdorur për menaxhimin e përmbajtjes, shumë biznese preferojnë këtë platformë te të tjerët. SiteGround ka zhvilluar një komandë mbi këtë vend. Mbikëqyr instalimin e plotë të faqeve të internetit me bazë WordPress duke përdorur një platformë të optimizuar të menaxhuar të WordPress-it.

Ndër përfitimet e këtij shërbimi pritës është që faqja juaj e internetit merr siguri të shtuar, skenë, caching faqe, azhurnime automatike të sistemit të menaxhimit të përmbajtjes dhe kopje rezervë automatike të përditshme. Përveç kësaj, ju merrni një emër falas domain, një instalim të shpejtë me një klik, përveç një transferimi të llogarisë falas. Nën-planet nën mbajtjen e WordPress janë të ngjashme me ato të pritjes së përbashkët dhe përfshijnë StartUp, GrowBig dhe GoGeek.

Proçeset e SiteGround Web Hosting

Pritja e faqes suaj të internetit në SiteGround vjen me shumë përfitime. Gjëja e mirë në lidhje me këto përfitime dhe karakteristika të tjera që kompania nxjerr është se ato azhurnohen rregullisht për t’ju dhënë një përvojë të freskët çdo herë. Ndër tiparet e dukshme përfshijnë:

Tregti miqësore

SiteGround ka shumë programe të pronarit të e-commerce si CSCart, Magento dhe PrestaShop. Përmes panelit të kontrollit, mund të keni qasje në të gjithë këta softuer duke e bërë më të lehtë për ju të lundroni në rrugën tuaj përreth. Përndryshe, përmes Softaculous, mund të keni qasje mbi 30 opsione ecommerce duke përfshirë OpenCart, Showare, ZenCard dhe Axis. Magento për shembull ju jep mundësinë për të krijuar një dyqan tërheqës përmes një ndërtuesi tërheqës dhe rënieje.

Karakteristikat e ngurta të sigurisë

Nuk ka asgjë aq zhgënjyese sa të presësh faqen tuaj te internetit në një platformë që është e prirur për hakerim. Ndërsa nuk është faji i askujt përveç hakerave, çdo ofrues i besueshëm i mbajtjes së faqes në internet duhet të krijojë mekanizma për të luftuar ndërhyrje të tilla dashakeqe. SiteGround shënon shumë mirë në këtë sepse ka disa shtresa të shtesave të sigurisë.

Për të përmendur disa nga karakteristikat e sigurisë që do të shijoni në SiteGround përfshijnë Monitorimin HackAlert që vjen me një kosto prej 1 $ në muaj, mjete më të mira antispam, si SpamExperts dhe SpamAssassin. Ekziston gjithashtu një veçori interesante e sigurisë e njohur si Leech Protect. Ky program lejon administratorët të ndalojnë përdoruesit të japin fjalëkalimet e tyre ose t’i postojnë ato publikisht në faqet e tyre të internetit. Për më tepër, ju merrni një çertifikatë SSL për të mbrojtur bashkëveprimet e përdoruesve në faqen tuaj të internetit. Mjete të tjera të dobishme të sigurisë përfshijnë CloudFlare dhe SiteCheck.

Rezultate të shkëlqyera të Uptime

Nëse jeni një biznes me një uebfaqe të ngjeshur ose një varësi e konsiderueshme nga aktivitetet në faqen tuaj, atëherë nuk do të dëshironit që ai të zbriste. Pritja e faqes tuaj në internet me SiteGround ju mundëson të shijoni një kohë të qëndrueshme. Ju mund ta konfirmoni këtë stabilitet duke përdorur një mjet të monitorimit në uebfaqe, i cili pings faqen tuaj të internetit dhe ju dërgon me email nëse nuk është në gjendje të kontaktojë me uebfaqen.

Shërbimi i Njohur 24/7 i Klientit

SiteGround vlerëson klientët e tyre dhe si i tillë ka dhënë përparësi në shërbimin e klientit. Në të gjithë faqen e internetit, do të shihni mësime, artikuj të bazës së njohurive dhe magjistarë. Përveç kësaj, ka mbështetje të drejtpërdrejtë të klientëve gjatë gjithë orës në telefon dhe bisedë live. Ekziston gjithashtu një sistem i bazuar në bileta që mund të përdorni për të ngritur një pyetje. Koha e përgjigjes është mjaft e shpejtë, mesatarisht 10 minuta kohë pritjeje.

Qendrat globale të të dhënave

Ky është një nga investimet kryesore që SiteGround ka bërë për të kujdesur për klientët e tij. Qendrat e të dhënave janë të vendosura në Evropë, Shtetet e Bashkuara dhe rajonin e Azi-Paqësorit. Në varësi të vendit ku jeni, zgjedhja juaj e një qendre të të dhënave është shumë e thjeshtuar për t’ju dhënë vlerë. Kur të regjistroheni në planin tuaj, ju jepet gjithashtu mundësia të zgjidhni qendrën e të dhënave në të cilën dëshironi që faqja juaj të pritet.

Garancia e kthimit të parave

Brenda 30 ditëve të gjykimit që ju jep SiteGround, ju jeni të lirë të anulloni në çdo kohë dhe të merrni paratë tuaja në rast se e keni parë përvojën jo tërheqëse. Avantazhi i kësaj periudhe prove dhe karakteristikë e garantimit të kthimit të parave është se nuk keni asnjë shans të humbni asgjë në rast se vendosni të tërhiqni.

Dobësitë e SiteGround

Edhe me karakteristikat e mësipërme të shkëlqyera, SiteGround ende nuk ka aspekte të tjera si ruajtja, ku gjerësia e brezit të saj është disi e kufizuar. Mungesa e një plani të përbashkët për një muaj në muaj është mjaft kufizues posaçërisht për fillestarët që mund të mos kenë muskujt financiar për të paguar për zgjatje të gjata. Siç mund ta keni vënë re, të gjithë serverët kanë kuptim të bazuar në Linux nëse dëshironi të presë në serverët Windows, atëherë SiteGround nuk mund t’ju strehojë.

Në fund të fundit

Me të dy palët të konsideruara, SiteGround ende mbetet një ofrues i web hosting që kanë pozicionuar qartë veten e tyre për t’i shërbyer bizneseve të vogla. Ju nuk keni nevojë për aftësi të pëlqyera në internet ose shumë kohë në duart tuaja për të vendosur një faqe në internet dhe për ta ekzekutuar atë. Karakteristikat e sigurisë vijnë në ndihmë në një mjedis si sot, ku kërcënimet e sigurisë po fluturojnë djathtas, majtas dhe qendër. E vetmja gjë është që ju duhet të zgjidhni paketat me mençuri, në mënyrë që të paguani atë që përdorni vërtet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map