Rishikimi i Hosting A2

9.6 Vlerësimi i përgjithshëm
Shitja më e shpejtë e përbashkët e internetit

Që nga fillimi i tyre në 2003, A2Hosting janë rritur jo vetëm në madhësi, por edhe në numrin e zgjidhjeve të pritjes që ato ofrojnë në internet. Investimi i tyre në qendrat globale të të dhënave të artit u ka dhënë klientëve të tyre një lidhje të shpejtë dhe të zjarrtë. Pritjet e tyre të përbashkëta, VPS, të dedikuara, cloud dhe WordPress janë një dëshmi e llojeve të paketave të pritjes që ata kanë vendosur së bashku për të kujdesur për bizneset e vogla të mesme dhe të mëdha.

Pro
 • 24/7/365 Ndihma për ekuipazhin e Guru
 • Mbështet Sistemet e Menaxhimit të Përmbajtjes Popullore si Worpress
 • Angazhim 99.9% Uptime
 • Përbërësit kryesorë të softuerit dhe pajisjeve kompjuterike
 • Garancia e kthimit të parave
CONS
 • Më e shtrenjtë se mesatarja. (me atë të thënë, performanca e tyre është lart mbi mesataren)
9.5 Vlerësimi i Blogut

çmim
$ 3.92

A2Hosting ka 3 platforma të menaxhimit të përmbajtjes ku mund të lansoni blogun tuaj dhe ta drejtoni atë pa probleme. Këto janë WordPress, Drupal dhe Joomla. Përveç kësaj, ju duhet të zgjidhni nga 3 plane atë që ju përshtatet bazuar në fazën tuaj të rritjes.

 • Lite – Ky plan është për fillestarët. Për 3.92 dollarë në muaj, ju merrni 1 slot për blogun tuaj dhe 5 bazat e të dhënave.
 • Swift – Kjo ju jep faqet e internetit të pakufizuar dhe bazat e të dhënave me 4,90 dollarë në muaj.
 • Turbo – Ky plan ndan të njëjtat karakteristika si Swift përveç veçorisë së tij Turbo dhe veçorisë së optimizuar A2 të cilat i japin asaj unike. Këto 2 karakteristika shtesë ju japin shpejtësi më të shpejtë të ngarkimit. Kostoja e fillimit është 9,31 dollarë në muaj.

Të tre planet e mësipërme kanë ruajtje të pakufizuar RAID 10, transferime dhe shtesa të shpejtësisë SSD falas.

përfitimet

 • Shumëllojshmëri të platformave CMS – WordPress, Joomla dhe Drupal
 • Shpejtësi më të shpejtë të ngarkimit
 • Garancia e kthimit të parave në çdo kohë
 • Mbështetje e jashtëzakonshme e ekuipazhit Guru
 • Angazhimi në kohë 99.9%

Mirë se vini në botën e programeve të pasura me një blog të pasur me funksion të lartë, softuer dhe harduer të vendosur në një mjedis të sigurt për ueb.

 • Shumëllojshmëri të platformave CMS
 • Shpejtësi më të shpejtë të ngarkimit
 • Garancia e kthimit të parave në çdo kohë
 • Mbështetje e jashtëzakonshme e ekuipazhit Guru
 • Angazhimi në kohë 99.9%

.


Garancia e kthimit të parave
Garancia e kthimit të parave të lira pa ngut
Hapësira e diskut
i pakufizuar
Emri i Domainit
14,95 $ / vit
9.1 Vlerësimi i Dedikuar

çmim
$ 99,59

Këtu, A2Hosting ju jep burimet e serverit tuaj për të menaxhuar. Përndryshe, ajo ka menaxhuar plane për ata që mund të kenë nevojë për mbështetje. Ata kanë 4 nivele kryesore të menaxhimit të pritjes që përfshijnë:

Semi-Dedicated Hosting – Kjo paketë ju jep më shumë energji dhe intimitet me një kosto të përballueshme. Ajo është në shënjestër të klientëve që duan më shumë burime sesa ofrohen nën hostimin e përbashkët, por nuk kanë aftësinë të zotërojnë serverë. Kjo më tej është ndarë në 4 plane të cilat janë:

 • Shared Turbo – Ky plan fillon me 9,31 dollarë në muaj dhe ju jep 2 GB memorje fizike dhe ruajtje dhe transferim të pakufizuar. Ajo operon në serverat Turbo duke e bërë atë 20 herë më të shpejtë.
 • Fuqia + – Ky plan fillon me 32,99 $ dhe ju jep 75 GB hapësirë ​​ruajtjeje, 4 GB memorje, transferim 2 TB dhe 4 vCPU.
 • Prestige + – Kjo është më e popullarizuara duke filluar nga 46,19 $ në muaj. Këtu, ju merrni 6 GB RAM, 100 GB depo, transferim 3 TB dhe 6 vCPU.
 • Pinnacle + – Ky është plani përfundimtar duke filluar nga 65,99 $. Ju merrni 8 GB RAM, 150 GB depo, transferim 4 TB dhe 8 VCPU.

Hosting Dedicated Unmanaged – Kjo ka për qëllim zhvilluesit që duan më shumë kontroll dhe më shumë burime sesa ato të ofruara nga VPS. Ky plan ka 3 pako përkatësisht:

 • Sprint – Kjo ju jep 8 GB RAM, 2 grupe 500 GB ruajtje secila, 10 transferim TB dhe 2 bërthama. Pricemimi fillestar është 99.59 dollarë në muaj.
 • E tejkaloni – Ky është plani më i njohur në këtë kategori. Ju jep 8 GB RAM, 2 grupe 500 GB ruajtje, transferim 15 TB dhe 4 bërthama me 165.99 dollarë në muaj.
 • Mach – Me burime memorie nga 16 GB, hapësira e magazinimit e cila përbëhet nga 2 grupe prej 1000 GB, transferimi 20 TB dhe mbi 8 bërthamë, ky është plani më i fuqishëm në këtë kategori duke filluar nga 248,99 dollarë.

Menaxhimi i Dedikuar i Menaxhuar – Ky plan ju jep një shtresë shtesë mbështetjeje nga ekipi A2Hosting. Planet janë të ngjashme me hostimin e dedikuar të pakontrolluar vetëm se çmimet janë shkulur lart në 141.09 dollarë, 207,49 dollarë dhe 290.49 dollarë në muaj për Sprint, Exception, dhe Mach përkatësisht.

Serveri i Përkushtuar Themelor i Menaxhuar – Ky është i ngjashëm në strukturë dhe llojet e planit me Hosting Dedicated Menaxhuar. Dallimi i vetëm është se ju merrni qasje në rrënjë për kontroll të plotë.

Ndër përfitimet përfshijnë:

 • Shpejtësi të shpejtë deri në 20 herë
 • 24/7 Mbështetja e ekuipazhit të Guru
 • Angazhim 9% në kohë
 • Garanci për kthimin e parave
 • Siguria e përhershme në internet

Kurseni për elementin e kostos i cili është relativisht më i lartë në krahasim me hostet e tjerë të internetit, ky është deri tani një nga planet më të besueshme të pritjes.

 • Shpejtësi të shpejtë deri në 20 herë
 • 24/7 Mbështetja e ekuipazhit të Guru
 • Angazhim 9% në kohë
 • Garanci për kthimin e parave
 • Siguria e përhershme në internet

.


Garancia e kthimit të parave
Në çdo kohë
Hapësira e diskut
Nga 1TB
Emri i Domainit
N / A
9.1 Vlerësimi i VPS

çmim
$ 5

Konsumatorët që kanë nevojë për më shumë burime serveri se sa janë në dispozicion në pritjen e përbashkët do ta gjejnë këtë një zgjidhje të shkëlqyeshme. A2Hosting ka tre nivele të menaxhimit të VPS hosting për t’ju dhënë një kombinim të mbështetjes dhe qasjes rrënjësore.

VPS të Pa Menaxhuar – Ky ka 3 plane nën të; Hyrja, Mid, dhe Top të cilat ndryshojnë në hapësirën e ruajtjes dhe numrin e bërthamave. Plani i Hyrjes fillon me 5 dollarë në muaj dhe ju jep 20 GB hapësirë ​​dhe 1 Bërthamë; Plani Mid ju jep 13 GB hapësirë ​​dhe 1 Qendër me 10 $ në muaj ndërsa Plani i Fillimit fillon me 15 dollarë në muaj dhe ju jep 50 GB hapësirë ​​dhe 4 bërthama.

VPS i Menaxhuar – Kjo ju siguron mbështetje nga A2Hosting. Ai gjithashtu ka 3 plane nën të; Fuqia +, Prestige + dhe Pinnacle +. Fuqia + fillon me 32,99 dollarë në muaj dhe ju jep 4 GB RAM, 75 GB depo dhe 4 vCPU. Plani Prestige + fillon me 46.19 dollarë dhe ju jep 6 GB RAM, 100 GB depo dhe 6 vCPU. Pinnacle + është plani përfundimtar i cili fillon me 65,99 $ në muaj dhe ju jep 8 GB RAM, 150 GB depo dhe 8 vCPU.

Core VPS – Kjo kombinon menaxhimin e plotë të platformës me kontrollin e plotë të serverit përmes hyrjes rrënjësore. Paketat e saj janë të ngjashme me VPS-të të Menaxhuara.

rekuizitë

 • Shpejtësi më të shpejtë deri në 20 herë më shumë se konkurrentët mesatarë
 • Mbështetje e jashtëzakonshme e klientit mbi bazën 24/7
 • Migrimi i llogarisë falas në A2Hosting
 • Garanci për kthimin e parave në çdo kohë
 • Kohët e jashtëzakonshme të serverit

Kurseni për çmimin që mund të pengojë disa klientë të hyjnë në këtë plan, është një nga më të mirat dhe A2Hosting kanë çdo arsye për të vazhduar mbështetjen e klientëve të tyre këtu.

 • Shpejtësi më të shpejtë deri në 20 herë më shumë se konkurrentët mesatarë
 • Mbështetje e jashtëzakonshme e klientit mbi bazën 24/7
 • Migrimi i llogarisë falas në A2Hosting
 • Garanci për kthimin e parave në çdo kohë
 • Kohët e jashtëzakonshme të serverit

.


Garancia e kthimit të parave
Në çdo kohë
Hapësira e diskut
10 GB – 75 GB ose më shumë
Emri i Domainit
N / A
9.8 Vlerësimi i WordPress

çmim
$ 3.92

Pritja e faqes suaj të internetit në platformën WordPress ju jep shumë burime dhe lehtësi për të manipuluar përmbajtjen tuaj në mënyrën si e dëshironi. A2Hosting ju jep mundësinë e përdorimit të shpejtë, të shpejtë dhe të besueshëm për faqet e WordPress.

Lite – Kjo fillon me 3.92 dollarë në muaj dhe është e përshtatshme për fillestarët. Ju mund të strehoni një faqe në internet, të keni akses në 5 baza të të dhënave, dhe ruajtje dhe transferim të pakufizuar RAID 10.

Swift – Kjo fillon me 4,90 dollarë dhe ju jep një listë për numrin e pakufizuar të faqeve të internetit, bazat e të dhënave, ruajtjen dhe transferimin e RAID 10.

Turbo – Me 9.31 dollarë në muaj, ky është plani më i lartë i hostimit të WordPress që vjen me të gjitha tiparet e dy planeve të mësipërme plus Turbo dhe është A2 i optimizuar për shpejtësi më të shpejtë të faqes në internet.

Përparësitë

 • Shpejtësi më e shpejtë e ngarkimit falë optimizmit të Turbo dhe A2
 • Mbështetje e fortë nga ekuipazhi i Guru
 • Migrimi i llogarisë falas
 • Koha minimale e joproduktive
 • Garancia e kthimit të parave në çdo kohë
 • Siguria në internet përmes certifikatave SSL

Edhe pse ky plan ndan shumë karakteristika me pritjen e përbashkët, WordPress është një mjedis unik që është përshtatur për t’ju dhënë shpejtësi më të shpejtë dhe komoditetin e mjeteve të njohura.

 • Shpejtësi më e shpejtë e ngarkimit falë optimizmit të Turbo dhe A2
 • Mbështetje e fortë nga ekuipazhi i Guru
 • Migrimi i llogarisë falas
 • Koha minimale e joproduktive
 • Garancia e kthimit të parave në çdo kohë
 • Siguria në internet përmes certifikatave SSL

.


Garancia e kthimit të parave
Në çdo kohë
Hapësira e diskut
i pakufizuar
Emri i Domainit
N / A

A2 Hosting ka qenë në biznes që nga viti 2003.

Ndërsa blogerët dhe sipërmarrësit e rinj janë bërë më të informuar teknikisht, A2 ka fituar gjithnjë e më shumë pjesë të tregut.

Përse?

… Për shkak të përqendrimit të tyre në ofrimin e përvojës më të mirë të klientit. Kjo do të thotë:

 • Mimet konkurruese pa tarifa apo rritje të befasishme
 • 30 ditë garanci pa kthime të parave pa kontratë. Mund të anuloni në çdo kohë dhe të merrni një rimbursim të plotë.
 • Performanca më e lartë e mundshme e faqes në internet përmes platformave të tyre private SwiftServer dhe Turbo.
 • Mbështetje e përgjegjshme, miqësore ndaj klientit

Prmimet e tyre janë shumë konkurruese ndërsa ofrojnë karakteristika më të mira, performancë më të lartë dhe shërbim më të mirë ndaj klientit sesa ofruesit e tjerë të pritjes me çmime të ngjashme.

A2 Hosting u shërben klientëve në të gjithë botën, me qendrat e të dhënave në Michigan (SH.B.A.), Amsterdam, Evropë dhe Singapor në Azi.

Të gjitha qendrat e të dhënave kanë rrjet të tepërt, furnizim të tepërt energjie, mjedise të forta të rregulluara dhe të rregulluara ngushtë.

Planet e strehimit A2

Siç u theksua edhe më lart, A2 Hosting ka zhvilluar një numër platformash që synojnë nevojat e ndryshme të pritjes së klientëve të tyre ekzistues dhe të mundshëm. Kjo siguron që të gjithë të ndihen në shtëpi në familjen A2 Hosting. Më poshtë janë platformat pritëse të ofruara nga A2 Hosting.

Planet e përbashkëta të strehimit

Pritja e përbashkët shpesh është e lidhur me faqe të ngadalta kryesisht për shkak të numrit të faqeve të internetit të pritura për njësi të hapësirës së serverit. A2 Hosting thjesht vendos kufij më të rreptë në numrin e klientëve për server në databazën e tyre, duke lejuar që secili klient të shijojë përdorimin e burimeve më fleksibël dhe shumë më të larta se performanca mesatare.

Lite Plan – Ky plan është më i përshtatshmi për faqet fillestare. Për 3.92 dollarë në muaj, ju mund të filloni udhëtimin tuaj drejt suksesit në internet duke pritur një uebsajt të vetëm dhe të keni akses në 5 baza të të dhënave dhe ruajtje dhe transferim të pakufizuar. Ju gjithashtu merrni SSD dhe SSL falas për qëllime të sigurisë dhe ruajtjes dhe mbi të gjitha, ju keni një garanci të kthimit të parave.

Plani Swift – Sipas Swift i cili është më i popullarizmi i planit të përbashkët të mbajtjes në internet, A2 Hosting u jep klientëve të saj faqet e pakufizuara dhe burimet e serverit, qasjen dhe kontrollin e plotë të cPanel si dhe SSD falas dhe SSL me garanci për kthimin e parave në çdo kohë. Të gjitha këto janë në dispozicion duke filluar nga 4,90 $ në muaj.

Plani Turbo – Ky është plani përfundimtar nën paketën e përbashkët të mbajtjes së faqes në internet. Siç sugjeron emri, plani i Turbo shkon në serverat Turbo të cilët janë 20 herë më të shpejtë. Ai gjithashtu përfshin përshpejtuesin e faqeve A2 për të rritur shpejtësinë në internet dhe SSL dhe SSD falas për ruajtje dhe siguri. Ky plan fillon me 9,31 dollarë në muaj.

Me një shtesë prej 1,47 $ në muaj, ju keni qasje në Performanca Plus paketë. Megjithatë, kjo është një ruajtje e planeve Swift dhe Turbo. Ndihmon në ruajtjen e shpejtësisë së sitit edhe gjatë pikave të trafikut duke dyfishuar bërthamat e CPU-së tuaj.

VPS Hosting

VPS hosting është një hibrid i një pritjeje të përbashkët dhe pritjeje të dedikuar. Shtë një platformë e krijuar për të pritur faqet e internetit të mesme të cilat nuk kanë kërkesa për trafik dhe burim të faqeve të internetit më të mëdha, por kanë nevojë për më shumë performancë sesa mund të ofrojnë pritjet themelore të përbashkëta. A2 Hosting ka një seri interesante të planeve të VPS hosting që të kujdesen për kategoritë e ndryshme të klientëve të saj.

VPS Hosting i Pa Menaxhuar – Kjo zgjidhje pritëse është në shënjestër të zhvilluesve me përvojë të cilët janë duke kërkuar për një instalim të zhveshur metalik që është plotësisht i personalizueshëm. Duke filluar me 5 dollarë në muaj për planin bazë, ju keni qasje në rrënjë, 20 GB hapësirë ​​ruajtëse lokale, 512 MB RAM dhe një mundësi SSD. Ky plan më tej ndahet në tre; Hyrja, mesi dhe maja, dy të fundit duke filluar nga 10 dollarë dhe 15 dollarë kanë përkatësisht ruajtje prej 30 GB dhe 50 GB.

Menaxhuar VPS Hosting – Sipas këtij plani, ju gëzoni më të mirët nga të dy botët, më shumë mbështetje dhe fuqi në krahasim me pritjen e përbashkët. Ndër tiparet e këtij plani janë 75 GB ruajtje, 4 GB RAM për Power + Plan, qasje falas dhe kontroll i cPanel, menaxhim i plotë HostGuard nga ekipi i klientëve për mbështetjen e klientëve A2 Hosting, dhe drejtues falas i gjendjes solide dhe SSL. Kostoja fillon në 32,99 dollarë në muaj për Planin Power + dhe 46,19 $ dhe 65,99 $ për planet Prestige + dhe Pinnacle +. Prestige + dhe Pinnacle + kanë 100 GB dhe 150 GB hapësirë ​​ruajtëse përkatësisht.

Core VPS – Këtu, ju kënaqeni me qasjen rrënjësore dhe menaxhimin e plotë të platformës tuaj të pritjes. Prandaj, nëse jeni një zhvillues me përvojë që ende dëshiron mbështetje, kjo është një paketë që vlen të merret në konsideratë. Përveç kësaj, ju merrni 75 GB depo, kontroll falas cPanel, 4 GB RAM dhe SSL dhe SSD falas. Kjo paketë më tej ndahet në të njëjtat plane me Hosting VPS Hosting.

Rezervimi në re

A2 Hosting janë përpjekur të rivendosin kuptimin në atë që duket se është një fjalë e fjalës në internet. Opsioni i strehimit në cloud i ofruar nga kjo kompani u jep klientëve fleksibilitetin përfundimtar përmes burimeve të shkallëzueshme. Ndërsa nevojat e burimit të serverit tuaj rriten ose luhaten, platforma e re e pritjes përshtatet në përputhje me rrethanat. Së bashku me shpejtësi të shpejtë flakëruese dhe shërbime të personalizuara, ju paguani vetëm për burimet aktuale që përdorni. Këtu janë 3 plane që përfshijnë:

Fillimi – Kjo është për fillestarët. Kjo ju jep 10 GB ruajtje të diskut të ngurtë, 512 MB RAM, garanci të pakufizuar për kthimin e parave, transferim të pakufizuar në hyrje, shpejtësi të CPU deri në 600 Mhz dhe 2 bërthama. Mimi fillon nga 15 dollarë në muaj.

Median – Kjo është deri tani paketa më e popullarizuar nën cloud cloud. Përveç karakteristikave të ofruara nga Plani Fillestar, kjo paketë shkallëzon RAM-in në 1 GB. Ky plan fillon me 20 dollarë në muaj.

ACE – Ky plan është për pronarët e faqeve të internetit që duan të arrijnë përvojën më të lartë në internet. Ajo sjell përpara përfitimet e Median Plan, por në krye shton 15 GB depo HDD për t’ju dhënë një ruajtje të freskët 25 GB.

Përkushtuar Hosting

A2 Hosting nuk ofron vetëm shërbim të dedikuar për pritjen, por një që është krijuar me kujdes për të siguruar si konsumatorët teknik ashtu edhe jo-teknik. Për shkak të kësaj, ata kanë segmentuar platformën e tyre të pritjes në 4 nivele menaxhimi siç theksohet më poshtë.

Semi-Dedikuar Server – Kjo ju jep shumë më tepër burime në lidhje me pritjen e përbashkët dhe ka për qëllim për ata klientë që nuk janë mjaft të gatshëm të zotërojnë serverin e tyre. Ata ju japin fuqi, intimitet dhe përballueshmëri. Për të përshtatur më tej këtë plan me nevojat e klientëve, ai ndahet në:

 • Shared-Turbo – 2 GB RAM, ruajtje dhe transferim i pakufizuar, dhe Turbo i cili shpejton sitin deri në 20 herë më shpejt. Fillon me 9,31 dollarë në muaj.
 • pushtet+ – Kjo ju jep 4 GB RAM, 75 GM depo, transferim 2 TB dhe 4 VCPU duke filluar nga 32,99 $.
 • prestigj+ – Konsumatorët këtu gëzojnë 6 GB RAM, 100 GB depo, transferim 3TB dhe 6 vCPU. Pricemimi fillestar është 46,19 dollarë në muaj.
 • majë+ – RAM këtu është upscaled në 8 GB dhe ruajtje në 150 GB ndërsa vCPU-të janë 8 në numër. Pricemimi fillestar për këtë është 65,99 dollarë në muaj dhe kjo përfshin 4 transferimin e TB.

Server i pa menaxhuar i Flex – Ky është i drejtuar për zhvilluesit, kërkesa e të cilëve për burime i tejkalon dispozitat e një VPS. Ju merrni kontroll të plotë me shpejtësi të shpejtë flakëruese. Ky plan më tej është ndarë në tre pako përkatësisht:

 • sprint – Kjo ju jep 8 GB RAM, 2 grupe 500 GB ruajtje, 10 transferim TB dhe 2 bërthama. E gjithë kjo vjen me një çmim fillestar prej 99,95 $ në muaj.
 • tejkaloj – Bazuar në kërkesën, ky plan është më i popullarizuari dhe fillon me 165.99 dollarë. Ju jep 8 GB RAM, 2 grupe 500 GB ruajtje, 2 bërthamë dhe transferim 15 TB.
 • Mach – Ky është plani më i lartë sipas opsioneve të serverëve të pa-menaxhuar të dedikuar. Fillon me 248.99 dollarë dhe ju jep 2 herë RAM të gëzuar nga klientët e tejkaluar, 2 grupe ruajtje prej 1000 GB, transferim 20 TB dhe mbi 8 bërthamë.

Të gjitha planet e mësipërme vijnë me një garanci të kthimit të parave të arritshme në çdo kohë.

https: Për shkak të kësaj shtrese shtesë të menaxhimit, planet Sprint, Exped, dhe Mach nën serverin e përkushtuar të menaxhuar janë pak të kushtueshme në 141.09 dollarë, 207,49 dollarë dollarë dhe 290,49 dollarë përkatësisht për Sprint, Exception dhe Mach..

Serveri i Përkushtuar Themelor i Menaxhuar – Ky është thjesht një Plan i Menaxhuar i Serverit që ju jep qasje rrënjësore. Planet nën Core Server janë të ngjashme në karakteristika dhe çmim me ato të Serverit të Dedikuar të Menaxhuar.

WordPress Hosting (tani 51% zbritje me kupon WPRESS)

Më i ashtuquajturi WordPress Hosting nuk është asgjë më shumë se një pritje themelore e përbashkët me WordPress të paravendosur për ju.

Kjo është ajo ku A2 me të vërtetë dallon nga konkurrenca me hostimin e tyre të optimizuar me WordPress me Turbo.

Turbo ju jep më shumë burime dhe performancë të zgjeruar, të optimizuar me porosi vetëm për t’i bërë faqet e internetit të WordPress të performojnë sa më shpejtë.

Meqenëse termi “WordPress i optimizuar” është hedhur përreth aq shumë këto ditë, unë kam përmendur optimizimet specifike për ju më poshtë, kështu që ju nuk duhet të gërmoni nëpër faqen e tyre për të zbuluar se është me të vërtetë:

 • Serverat Turbo Web Hosting përpilojnë skedarë. Hyrje për të bërë përmirësime të shpejtësisë. Anydo ndryshim në skedarët .htaccess ri-përpilohet.
 • Serverët Turbo Web Hosting kanë API-në e tyre PHP që siguron përmirësime të shpejtësisë mbi FastCGI dhe PHP-FPM (FastCGI Manager Manager).
 • Për të shërbyer skedarë statikë, serverët Turbo Web Hosting nuk kanë nevojë të krijojnë një proces punonjësish si përdorues. Serverat krijojnë vetëm një proces pune për skriptet PHP, gjë që rezulton me performancë më të shpejtë.
 • APC (Alternative PHP Cache) është aktivizuar si parazgjedhje. Llogarive janë alokuar 16 MB memorje APC.
 • Serverët Turbo Web Hosting kanë një motor të integruar mbajtës memorie; megjithatë, caching është çaktivizuar si parazgjedhje. Për të aktivizuar caching, duhet të përdorni një skedar .htaccess. Për informacion se si ta bëni këtë, ju lutemi shikoni Ky artikull.
 • Cilësimet e konfigurimit të PHP ndryshohen duke përdorur cPanel në vend të skedarëve php.ini. Ju gjithashtu mund të ndryshoni versionin PHP duke përdorur cPanel. Për informacion se si ta bëni këtë, ju lutemi shikoni Ky artikull.
 • Serverët Turbo Web Hosting nuk mbështesin aplikacione në internet me bazë Ruby ose Python, duke përfshirë binarët dhe Django.

Sigurohuni që të përdorni kodin e tyre të kuponit WPRESS për të marrë 51% zbritje nga çmimi i rregullt në cilindo nga planet e Hosting WordPress të A2..

Përfitimet unike të hostit A2

Përveç që ofrojnë shpejtësi të shpejtë flakëruese të mbajtjes në internet, A2 Hosting ka shumë më tepër karakteristika për ju që të përjetoni pa marrë parasysh kategorinë tuaj ose planin e pajtimit. Ndër përfitimet kryesore të A2 Hosting përfshijnë:

24/7/365 Ndihma për ekuipazhin e Guru

Ky ekip është gjithmonë në gatishmëri për të marrë pjesë tek ju. Mund të telefononi në linjën telefonike +1 734-222-4678 ose të bëni një telefonatë në Skype. Ekziston edhe një bisedë live ku lidheni me një person të vërtetë nga ekipi mbështetës. Nëse nuk do të merrni përsipër, ju mund t’i dërgoni me email ekipit dhe do të merrni një përgjigje të menjëhershme. Koha e pritjes është afërsisht 10 minuta.

Një larmi e sistemeve të menaxhimit të përmbajtjes

Ndërsa shumica e ndërmarrjeve të mbajtura në internet kanë investuar në WordPress, A2 Hosting kanë shkuar një kamare më të lartë për të përfshirë 2 sisteme të tjera të menaxhimit të përmbajtjes (CMS) dhe 2 platforma të tregtisë. Platformat CMS janë Drupal dhe Joomla ndërsa platformat ecommerce janë OpenCart dhe Magento.

Angazhim 99.9% Uptime

Me serverë ultra të besueshëm të vendosura oqeanet në Azi-Paqësor, Evropë, dhe Shtetet e Bashkuara dhe një ekip i njohur për kujdesin ndaj klientit, A2 Hosting me të drejtë mund të mburret me kohën e humbjes minimale deri në zero. Kjo do të thotë që faqja juaj është gjithmonë e disponueshme kur klientët e kërkojnë atë.

Përbërësit kryesorë të softuerit dhe pajisjeve kompjuterike

A2 Hosting ju jep një koleksion të programeve më të mira dhe veçoritë e harduerit si disqet me gjendje të ngurtë (SSD), PHP 7, çertifikatat falas SSL, serverët global dhe shell falas të sigurt (SSH). Kjo ndihmon në rritjen e përvojës tuaj të përgjithshme dhe përmirësimin e performancës së portofolit tuaj të internetit.

Garancia e kthimit të parave

Me një garanci të kthimit të parave në çdo kohë, A2 Hosting ju jep sigurinë se keni një situatë të favorshme duke pritur me ta. Nëse anuloni llogarinë tuaj brenda 30 ditëve nga pajtimi, merrni një rimbursim të plotë. Canceldo anulim pas 30 ditësh do të prorated e cila është një pozitive e rrallë në industrinë e web hosting.

Downsides potenciale të A2 Hosting

Unë jam me të vërtetë duke u përpjekur të arrij disa shembuj të A2. Nëse ndonjë gjë, ata nuk janë pritja më e lirë në dispozicion. Kjo është në rregull, sepse ata klientë zgjedhin hoste si iPage në vend se ata janë tërhequr me tarifa super të ulta hyrëse dhe nuk kujdesen shumë për performancën.

Nëse dëshironi një vlerë të madhe në performancën e hostimit në internet, besueshmërinë, mbështetjen e klientit dhe veçoritë, ne mund të rekomandojmë A2 Hosting.

Rekomandohet: Vizitoni https://www.A2Hosting.com

përfundim

Nga ky rishikim, ju mund të shihni qartë se A2 Hosting ka gjithçka që do të prisni nga një host i ligjshëm, pro-klientit në internet. Ofertat e tyre të pritjes janë me çmim konkurrues dhe në të vërtetë realizojnë premtimet e bëra në marketing …

Kjo është ajo që e ndan vërtet A2 nga shumica e ofruesve të tjerë të pritjes.

Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për hosting të përbashkët, hosting VPS, hostimin e WordPress, mbajtjen e cloud, ose host të dedikuar, kjo kompani ka një kombinim unik të paketave dhe nuk ka dyshim se do të gjeni një të përshtatshme.

Rekomanduar: Vizitoni http://www.A2Hosting.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map