Rishikimi i hostGatorit

9.6 Vlerësimi i përgjithshëm

çmim
$ 2.75
Të shpejtë, të besueshëm, të përballueshëm.

HostGator ofron gjithçka, nga pritja e përbashkët, e nivelit të hyrjes në serverë të dedikuar për performanca të larta. Diku në mes, do të gjeni një mundësi të shkëlqyeshme për faqet e internetit tuaj. Ne veçanërisht i duam planet e tyre të shpejta, të përballueshme të menaxhuara WordPress Cloud.

Pro
 • Paneli i kontrollit i lehtë për t’u përdorur (cPanel)
 • 1-Klikoni në WordPress install
 • Hapësirë ​​e pakufizuar në disk dhe gjerësia e bandës
 • Garanci për kthimin e parave prej 45 ditësh
 • Përdorni kuponin GET60OFF për të kursyer 60% zbritje të çmimit të rregullt për çdo plan!
CONS
 • Nëse faqja juaj merr mbi 1.000 vizitorë / ditë, ju mund të dëshironi të kaloni pritjen e tyre themelore të përbashkët dhe të shkoni me WordPress Cloud për të maksimizuar shpejtësinë e faqes për vizitorët tuaj.
9.6 Vlerësimi i Blogut

çmim
$ 5.95

HostGator ofron dy lloje të planeve të hostimit të cilat mund të dëshironi t’i konsideroni për blogun tuaj:

 • Ndarja e përbashkët – duke filluar nga vetëm 3,95 $ / muaj për 1 blog / faqe interneti.
 • Cloud WordPress – duke filluar me vetëm 5,95 $ / muaj për 1 blog / faqe interneti.

Këshillë: Përdorni kodin GET60OFF për të ulur ato çmime edhe më shumë.

Nëse ka kuptim financiar, ju rekomandoj të shkoni me WordPress Cloud për blogun tuaj. Ja pse…

 • Merrni deri në 2.5 herë herë më të shpejtë të ngarkesës për shkak të arkitekturës super të ngarkuar të cloud, serverëve me densitet të ulët, CDN dhe shtresave të shumta të caching
 • Paneli i kontrollit është thjeshtuar dhe optimizuar për blogerët që përdorin WordPress.
 • Nëse keni një blog ekzistues që dëshironi ta transferoni në HostGator, ata ofrojnë migrim falas në internet.
 • Të gjitha planet përfshijnë kopje rezervë automatike me rikthim të thjeshtë me një klik.
 • Merrni deri në 2.5 herë herë më të shpejtë të ngarkesës për shkak të arkitekturës super të ngarkuar të cloud, serverëve me densitet të ulët, CDN dhe shtresave të shumta të caching
 • Paneli i kontrollit është thjeshtuar dhe optimizuar për blogerët që përdorin WordPress.
 • Nëse keni një blog ekzistues që dëshironi ta transferoni në HostGator, ata ofrojnë migrim falas në internet.
 • Të gjitha planet përfshijnë kopje rezervë automatike me rikthim të thjeshtë me një klik.

.


Garancia e kthimit të parave
45 ditë
Hapësira e diskut
50GB
Emri i Domainit
$ 15 / vit
9.3 Vlerësimi i Dedikuar

çmim
$ 119.00

Serverët e dedikuar të HostGator ofrojnë një bilanc tërheqës të kostos dhe performancës. I themeluar në 2002, ato kanë qenë

Ja TLDR:

 • CPU Xeon-D: Zgjidhni nga 4 bërthama / 8 fije ose 8 bërthama / 16 fije
 • RAM: Zgjidhni nga 8 GB, 16GB ose 32GB
 • OS: Zgjidhni nga Linux (CentOS, Ubuntu, Debian) ose Windows
 • Storage: Të gjitha planet përdorin RAID1. Zgjidhni nga HDD ose SSD – Shënim: Vetëm HDD është në dispozicion në planin e vlerës së serverit.
 • Shkallëzimi i burimeve: Ju mund të rrisni burimet në çast përmes panelit të kontrollit
 • Setup: Falas dhe i menjëhershëm (pa pritur që serveri juaj të jetë gati)

Të gjitha planet përfshijnë gjithashtu:

 • 3 IP të dedikuara
 • Qasje e plotë me rrënjë
 • Mbrojtje e nivelit të të dhënave DDOS
 • Rrjet plotësisht i tepërt

Këshillë: Nëse keni nevojë për një server të dedikuar, por nuk keni dikë në ekipin tuaj që mund ta menaxhojë me besim atë, ju rekomandoj të shkoni me opsionin e tyre të menaxhuar. Kjo siguron që një inxhinier / administrator i sistemeve po kujdeset në mënyrë proaktive për serverin tuaj për të siguruar që ai të mbetet i sigurt, azhurnuar dhe duke funksionuar në mënyrë optimale.

Këshillë: Përdorni kuponin GET60OFF për të kursyer 60% zbritje të çmimit të rregullt.
 • CPU Xeon-D: Zgjidhni nga 4 bërthama / 8 fije ose 8 bërthama / 16 fije
 • RAM: Zgjidhni nga 8 GB, 16GB ose 32GB
 • OS: Zgjidhni nga Linux (CentOS, Ubuntu, Debian) ose Windows
 • Storage: Të gjitha planet përdorin RAID1. Zgjidhni nga HDD ose SSD – Shënim: Vetëm HDD është në dispozicion në planin e vlerës së serverit.
 • Shkallëzimi i burimeve: Ju mund të rrisni burimet në çast përmes panelit të kontrollit
 • Setup: Falas dhe i menjëhershëm (pa pritur që serveri juaj të jetë gati)

Këshillë: Përdorni kupon GET60OFF për të kursyer 60% zbritje të çmimit të rregullt.

.


Garancia e kthimit të parave
45 ditë
Hapësira e diskut
512 GB – 2 TB RAID1
Emri i Domainit
$ 15 / vit
9.4 Vlerësimi i VPS

çmim
$ 19,95

Pritja VPS e HostGator është një mundësi e shkëlqyeshme për ata që…

 • kanë nevojë për më shumë performancë dhe burime sesa pritja e përbashkët
 • dëshironi më shumë fleksibilitet dhe kontroll sesa pritja e përbashkët
 • keni nevojë për pritje për më shumë sesa faqe WordPress (nëse keni nevojë për host WordPress, merrni parasysh WordPress Cloud të HostGator që është ndërtuar në platformën e tyre VPS me optimizime shtesë të performancës për faqet e WordPress)

Nëse jeni ju, atëherë le të kalojmë ato që merrni me ofertat VPS të HostGator:

 • Qasje e plotë me rrënjë
 • Pritni domain / faqe të pakufizuar
 • Zgjidhni nga menaxhuar ose gjysëm të menaxhuar
 • Databaza e plotë e tepërt me shtresa të shumta të sigurisë së rrjetit dhe disa ofrues të brezit për të siguruar besueshmërinë maksimale të serverit
 • Konfigurimi i diskut në disk ofron mbrojtje maksimale të të dhënave
 • Shkrijeni menjëherë VPS-në tuaj, ndërsa faqja juaj e internetit rritet dhe kërkon më shumë burime – kurrë nuk paguani për më shumë burime sesa që në të vërtetë ju duhen dhe përdorni.
 • Mbështetje 24/7/365 përmes Telefonit, Bisedës live dhe Email
 • Kopje rezervë automatike javore jashtë faqes i mbajnë të sigurta të dhënat tuaja
 • Përdorni kodin kupon GET60OFF për të kursyer 60% zbritje nga planet e rregullta.
 • Shkruajeni menjëherë VPS-në tuaj, ndërsa faqja juaj e internetit rritet dhe kërkon më shumë burime – kurrë nuk paguani për më shumë burime nga sa keni nevojë dhe përdorni.
 • Mbështetje 24/7/365 përmes Telefonit, Bisedës live dhe Email
 • Kopje rezervë të automatizuar javore jashtë faqes i mbajnë të sigurta të dhënat tuaja
 • Përdorni kodin kupon GET60OFF për të kursyer 60% zbritje

.


Garancia e kthimit të parave
45 ditë
Hapësira e diskut
120 GB – 240 GB SSD
Emri i Domainit
$ 15 / vit
9.5 Vlerësimi i WordPress

çmim
$ 5.95

Ofrimi i WordGress në Cloud i HostGator ju ofron një pritje të shpejtë dhe të besueshme që është e optimizuar për t’u dhënë faqeve tuaja të WordPress sigurisë dhe performancës maksimale.

Kjo është përgjigjja e HostGator për ofruesit e hosteve të ngrohta që ofrojnë vetëm host-optimizimin e WordPress – për shembull, WPEngine.

Ndërsa WPEngine është sigurisht një kompani me reputacion me një platformë të shpejtë dhe të besueshme të pritjes, planet e tyre fillojnë me 29 dollarë / muaj për 1 faqe të WordPress. Krahasoni atë me planet e HostGator duke filluar nga 5,95 $ / muaj për 1 faqe të WordPress. WPEngine është thjesht në gjendje të ngarkojë më shumë sepse ata i kanë kushtuar tërë markën e tyre WordPress. HostGator u themelua në 2002 dhe ka mbi 15 vjet përvojë duke ofruar shumë lloje të hostimit, duke përfshirë host të përbashkët, VPS, të dedikuar dhe WordPress të optimizuar.

Pritja WordPress e HostGator është ndërtuar në platformën e tyre VPS dhe optimizuar për të drejtuar faqen tuaj të WordPress më shpejt me më shumë siguri dhe besueshmëri sesa çdo host i përbashkët do të ofronte.

 • Merrni deri në 2.5 herë herë më të shpejtë të ngarkesës për shkak të arkitekturës super të ngarkuar të cloud, serverëve me densitet të ulët, CDN dhe shtresave të shumta të caching
 • Paneli i kontrollit është thjeshtuar dhe optimizuar për blogerët që përdorin WordPress.
 • Nëse keni një blog ekzistues që dëshironi ta transferoni në HostGator, ata ofrojnë migrim falas në internet.
 • Të gjitha planet përfshijnë kopje rezervë automatike me rikthim të thjeshtë me një klik.

Këshillë: Përdorni kodin GET60OFF për të kursyer 60% zbritje nga planet e rregullta.

 • Merrni deri në 2.5 herë herë më të shpejtë të ngarkesës për shkak të arkitekturës super të ngarkuar të cloud, serverëve me densitet të ulët, CDN dhe shtresave të shumta të caching
 • Paneli i kontrollit është thjeshtuar dhe optimizuar për blogerët që përdorin WordPress.
 • Nëse keni një blog ekzistues që dëshironi ta transferoni në HostGator, ata ofrojnë migrim falas në internet.
 • Të gjitha planet përfshijnë kopje rezervë automatike me rikthim të thjeshtë me një klik.

Këshillë: Përdorni kodin GET60OFF për të kursyer 60% zbritje nga planet e rregullta.

.


Garancia e kthimit të parave
45 ditë
Hapësira e diskut
i pakufizuar
Emri i Domainit
FALAS (1 vit)

HostGator ka qenë në pararojë në ofrimin e zgjidhjeve kryesore për mbajtjen në internet dhe shërbime të tjera të lidhura. Kompania hapi dyert e tyre në 2002 dhe deri më sot, prania e tyre ndihet në të gjithë botën.

Me investime të rënda në qendrat më të larta të të dhënave në Provo, UT, dhe Houston, TX, HostGator siguron klientët e tyre për një shërbim cilësor dhe të besueshëm. Për t’i shërbyer më mirë klientëve të tyre, Austin dhe Houston, kompania me seli në Teksas, ka dalluar planet e tyre të mbajtjes në internet.

Planet e Pritjes në Rishikim

Në mesin e shumë shërbimeve të pritjes që ofron HostGator, planet e tyre të përbashkëta janë më të njohurat. Planet e tjera që ofron kompania janë hostimi i WordPress, pritja në cloud, pritja e dedikuar dhe hosting VPS.

Ndarja në internet e përbashkët

Kur filloni një biznes, keni nevojë për prezencë në internet edhe nëse është vetëm për Blogging. Plani i përbashkët i hostimit në internet nga HostGator është i përshtatshëm për bizneset e vogla dhe të mesme. Ju mund të zgjidhni ose serverë Windows ose Linux me bazë për hostin tuaj. Kjo fleksibilitet është veçanërisht e rëndësishme sepse ka preferenca të ndryshme në sigurinë e sistemit, stabilitetin dhe përmirësimet e pajisjeve.

Zgjidhja e përbashkët e mbajtjes së uebit ka 3 plane nën të, të synuara në kategori të ndryshme të përdoruesve.

 • Plani Hatchling – Ky është një plan fillestar që mund të merrni më pak sa $ 10,95 në muaj. Vlera që merrni në këtë plan përfshin një bandë të pakufizuar, hapësirë ​​në disk, bazat e të dhënave dhe adresat e postës elektronike. Ju gjithashtu merrni mbështetje për një domen dhe shumë aplikacione të palëve të treta, si platformat e tregtisë elektronike dhe sistemet e menaxhimit të përmbajtjes.
 • Plani i Foshnjës – Ky plan vjen me fusha të pakufizuara në krye të tipareve të Planit Hatchling. Për këtë vlerë shtesë, ju paguani 1 $ më shumë.
 • Plan biznesi – Ky është plani më i lartë në kategorinë e përbashkët të mbajtjes në internet. Kjo ju jep mundësi më të avancuara të cilat përfshijnë një çertifikatë private të shtresës fole, një IP të dedikuar dhe një shërbim telefonik falas për VoIP.

VPS Hosting

Vëllimi i trafikut të sitit rritet ndërsa biznesi zgjerohet. Kjo do të thotë që do t’ju duhet më shumë fuqi dhe burime të fuqishme të mbajtjes në internet. Pritja e përbashkët nuk mund të jetë në gjendje ta sigurojë këtë.

Për t’ju ndihmuar të transportoni, HostGator ofron web hosting VPS në serverët Linux. Kostoja mujore për këtë, fillon në 19,95 $. Isshtë një përsosje perfekte për përdoruesit që lëvizin nga pritja e përbashkët, por nuk kanë para për të paguar për pritjen e dedikuar të serverëve.

VPS hosting ka 3 plane nën të:

 • Snappy 2000 – Duke filluar nga 19,95 dollarë në muaj në një zotim tre-vjeçar, ky plan ju jep hapësirë ​​në disk që mat 120 GB, 2 GB RAM dhe transferime mujore të të dhënave deri në 1.5 TB.
 • Snappy 4000 – Kjo paketë do t’ju kushtojë 29,95 $ në muaj në një plan tre vjeçar në këmbim të 165 GB ruajtje, RAM me 4 GB dhe transferime mujore të të dhënave deri në 2 TB.
 • Snappy 8000 – Ky është plani më i lartë nën mbajtjen e VPS. Nëse regjistroheni për një angazhim 36-mujor, do të paguani një tarifë mujore prej vetëm 39,95 $. Shtë një plan i pasur me karakteristika me një RAM masive 8 GB, hapësirë ​​në disk që mat 240 GB dhe transferime të të dhënave mujore prej 3 TB.

Përkushtuar Hosting

HostGator synon këtë plan tek përdoruesit që duan më shumë kontroll dhe burime të personalizuara të serverit. 32 GB RAM, 1 TB ruajtje e SSD, dhe transferime të pakufizuara të të dhënave mujore, ju japin kapacitet për të shërbyer vëllime të trafikut të lartë.

Zgjidhjet më të dedikuara për mbajtjen në internet bazohen në serverat Linux, por HostGator shtoi Windows për t’ju dhënë një mundësi.

Web Cloud Web Hosting

Biznesi mund të jetë i paparashikueshëm në disa raste, duke hedhur në kërkesa që kufizojnë burimet fizike në dispozicion. Servers përjetojnë ndryshime në kërkesat e burimeve që bëjnë thirrje për zgjidhje fleksibël të mbajtjes në internet. Hartimi në internet i cloud mund të trajtojë mirë ndryshime të tilla.

Kjo zgjidhje i bën burimet e serverit të disponueshme në varësi të kërkesës. Aftësia për të shkallëzuar burimet bazuar në nevojë, e bën mikpritjen e cloud-ve tërheqëse. Planet e disponueshme nën mbajtjen në internet të cloud përfshijnë:

 • Plani i Cloud hekurosjes – Ky është plani më themelor me 12,95 dollarë në muaj. Ju jep 2 bërthama CPU, 2 GB RAM, transferim dhe ruajtje të pakufizuar të të dhënave dhe një domain për ta ngritur atë.
 • Plani për re në bebe – Ky plan kushton 1 $ më shumë sesa Plani Hatchling Cloud në këmbim të dy GB RAM shtesë, dy bërthama shtesë CPU dhe fusha të pakufizuara.
 • Reja e biznesit – Ky plan ulet në krye të nivelit për vetëm 19,95 dollarë në muaj. Përveç një adrese IP të dedikuar, cloud biznesi ju ofron 6 GB RAM dhe 6 bërthama CPU.

WordPress Web Hosting

Në cilindo nga serverët e mësipërm, mund të instaloni sistemin e menaxhimit të përmbajtjes WordPress. Sidoqoftë, HostGator e paketoi këtë zgjidhje pritëse veçmas dhe e ndau atë në 3 nivele të cilat janë Starter, Standard, and Business.

Ky host i menaxhuar i WordPress vjen me një mjedis të optimizuar të WordPress dhe caching faqe. Pagesat mujore janë 14,45 dollarë, 20,95 dollarë dhe 27,95 dollarë përkatësisht për tre pako.

Pse të zgjidhni HostGator?

Duke qenë në industri për pak më shumë se 15 vjet, HostGator ka zhvilluar zgjidhjet e tyre për të kujdesur për shumëllojshmërinë e gjerë të përdoruesve. Ndër arsyet e përsosmërisë së tyre përfshijnë:

 • Mjete të jashtëzakonshme për tregtinë elektronike – HostGator ofron zgjidhje të tregtisë elektronike si Mojo Marketplace, Sugar CRM, Magento, ZenCart dhe phpCOIN. Kjo vjen në dispozicion për ta bërë dyqanin tuaj online funksional dhe miqësor.
 • Rezultatet e lavdërueshme të Uptime – HostGator siguron që faqja juaj e internetit të jetë gjithmonë në internet në mënyrë që klientët tuaj të kenë mundësi të përdorin produktet dhe shërbimet tuaja. Ky stabilitet është i rëndësishëm pasi krijon besim dhe besueshmëri në sytë e audiencës tuaj të synuar.
 • Shërbim i shkëlqyeshëm i klientit – Ky host ofron dy biseda në internet dhe mbështetje telefonike 24/7. Përfaqësuesit e shërbimit të klientit janë të ditur dhe profesional. Për më tepër, ekziston një bazë e thellë e njohurive nga ku mund të gjeni përgjigje për pothuajse çdo pyetje nga themelore tek e përparuar.
 • Garancia e kthimit të parave – Për të kurorëzuar të gjitha, HostGator ju ofron një garanci të kthimit të parave prej 45 ditësh. Kjo do të thotë nëse nuk jeni të kënaqur brenda kësaj periudhe, mund të anuloni pajtimin tuaj dhe të merrni një rimbursim të plotë.

përfundim

HostGator ju stimulon të regjistroheni për kushte më të gjata që mund të zgjasin deri në 3 vjet. Kjo mund t’ju bllokojë për një periudhë shumë më të gjatë nga sa dëshironi, por mund të jeni të sigurt për besueshmërinë.

Planet e bazuara në vlera që ata ofrojnë u japin bizneseve fleksibilitet dhe zgjedhje. Me ndërfaqe të panelit të kontrollit të lehtë për t’u përdorur dhe shumë ndërveprues, mund të keni besimin dhe kontrollin që nga fillimi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map