WPForms Review: Cel mai bun plugin de formular de contact premium

Fiecare site web trebuie să ofere o modalitate de a contacta vizitatorii. Un formular de contact tinde să fie cea mai bună soluție – sunt rapide, intuitive pentru a le folosi și veți păstra vizitatorii pe site-ul dvs..


Ca parte integrantă a site-urilor web de succes, nu este surprinzător să aflăm că există o mulțime de plugin-uri de formular de contact de înaltă calitate disponibile utilizatorilor WordPress. În martie 2016, un alt concurent a intrat pe arenă: WPForms.

WPForms

Când vine vorba de pedigree-ul unui plugin, puțini pot concura. WPForms a fost fondată prin colaborarea de profil înalt a lui Syed Balkhi și Jared Atchison – Syed este cunoscut cel mai mult ca fiind principalul WPBeginner, OptinMonster și MonsterInsights.

Cu o mulțime de concurență în spațiul formularelor de contact – ocupând atât gratis (Formular de contact 7) și premium (Gravity Forms) la sfârșitul spectrului – chiar avem nevoie de un alt plugin de formulare de contact?

Ei bine, WPForms promite să fie tot ce este un plugin pentru formularele de contact ar trebui să fi: puternic și nesăbuitor de utilizat. Dar WPForms este în conformitate cu așteptările sau promisiunile dezvoltatorilor săi sunt în vigoare? Astăzi, am analizat versiunea pro a WPForms pentru a afla.

Prețuri

Cu toate acestea, înainte de a începe, să vorbim despre bani. WPForms oferă patru planuri de prețuri:

 • De bază ($ 39 / an) – Doar pluginul principal. Poate fi utilizat pe un singur site web.
 • Plus (99 USD / an) – Plug-ul de bază, plus o colecție de suplimente cu răspuns automat. Valabil pe trei site-uri.
 • Pro (199 $ / an) – Plug-ul de bază și întreaga gamă de suplimente, inclusiv integrarea gateway-urilor de plată și logica condiționată. Folosiți-l pe până la 20 de site-uri web.
 • Elite (299 USD) – Licență nelimitată pe viață pentru pluginul principal și setul complet de suplimente.

În această recenzie, vom testa în mod izolat funcțiile pluginului principal, astfel încât să puteți vedea care sunt acestea De bază licența este capabilă să. Vom analiza, de asemenea, ce poate face WPForms cu suplimentele instalate.

Utilizarea WPForms

Să începem această recenzie demonstrând cât de ușor este să creăm un formular de bază utilizând doar pluginul principal. După achiziționarea licenței, primul pas este descărcarea pluginului principal de pe site-ul WPForms – fișierul este numit wpforms.zip.

Instalați pluginul navigând în Plugin-uri > Adăuga nou > Încărcați pluginul apoi răsfoind și selectând wpforms.zip fişier. Clic Instaleaza acum > Activați pluginul.

Instalarea WPForms

Pentru a utiliza noul dvs. plugin strălucitor, deschideți-vă drumul către WPForms > Adăuga nou. Aceasta va deschide interfața WPForms personalizată.

Interfata WPForms

Dacă vă cunoașteți drumul de pe tabloul de bord WordPress, acest lucru vă poate crea inițial îngrijorare. Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece UI WPForms este curat și super-simplu de utilizat.

Șabloane WPForms

Pluginul este livrat cu o colecție de șase șabloane cu care să lucrați.

 • Formular de contact simplu
 • Solicitați un formular de ofertă
 • Formular de sugestie
 • Formular de înscriere la newsletter – pentru La care se adauga utilizatori și mai sus.
 • Formular de facturare / comandă – pt Pro utilizatori și mai sus.
 • Formular de donații – pt Pro utilizatori și mai sus.

Aceste șabloane sunt o caracteristică utilă, deoarece vă oferă o formă pre-construită cu care să lucrați, care se poate dovedi a fi un economizor de timp real. De exemplu, dacă aveți nevoie doar de un formular de contact de bază, puteți face clic pe butonul Formular de contact simplu opțiune.

Formular de contact WPForms simplu

Aceasta vine doar cu câmpurile esențiale: nume, e-mail și mesaj. Dacă aveți tot ce aveți nevoie, formularul dvs. este gata să fie încorporat imediat – acest lucru a durat un total mare de 15 secunde.

Desigur, există și Formă goală opțiune, care vă permite să creați un formular de la zero. În scopul acestei revizuiri, vom testa toată gama de funcții a pluginului, începând cu funcționalitatea de formare drag-and drop. Pentru aceasta, avem nevoie de o pânză goală, așa că faceți clic Formă goală.

WPForms Fields

WPForms acceptă 22 de câmpuri cu o complexitate diferită și se împarte în trei categorii: câmpuri standard, câmpuri fanteziste și câmpuri de plată – unele dintre aceste câmpuri trebuie să fie integrate cu suplimente premium, deși.

Forma WPForms Blank

Pentru a vă face o idee despre ce poate face pluginul principal, iată câteva dintre cele mai importante câmpuri:

 • Text cu o singură linie – un câmp text de bază pentru răspunsuri scurte.
 • Textul paragrafului – oferă spațiu suplimentar pentru a scrie mesajul complet.
 • Scapă jos – alegeți o opțiune dintr-o listă derulantă.
 • Casetele de selectare – selectați mai multe opțiuni.
 • Alegere multiplă – verificați selecția din casetele radio.
 • Parola – Alege o parolă.
 • Fișier încărcat – trimiteți un fișier prin formularul de contact.
 • Pauză de pagină – transformă formularul de contact cu o singură pagină într-un formular cu mai multe pagini.

Puteți adăuga câte câmpuri doriți utilizând funcționalitatea drag-and drop a pluginului. Puteți utiliza acest lucru pentru a reordona și câmpurile.

Fiecare câmp vine cu un set extins de opțiuni – aceste opțiuni sunt specifice câmpului pe care îl editați. Doar faceți clic pe titlul câmpului pentru a afișa panoul de opțiuni, care este afișat în stânga ecranului.

Setări WPForms

Panoul de opțiuni este împărțit în două. Opțiunile standard vă permit să specificați eticheta pentru fiecare câmp (deasupra textului), o descriere (care explică ce înseamnă câmpul și afișată sub text) și, de asemenea, dacă un vizitator este obligat să completeze câmpul.

Mai jos în secțiunea de opțiuni, puteți da clic pentru a deschide Opțiuni avansate. Acestea vă permit să configurați dimensiunea câmpului și toate valorile implicite / textul marcatorului. Această secțiune vă permite, de asemenea, să lucrați ceva CSS magic pentru a personaliza designul formularului dvs..

Setări formular

Înainte de a putea fi utilizat formularul, există mai multe setări suplimentare pe care le puteți configura – acest lucru se realizează navigând în Setări panou.

Setări formular WPForms

Setările sunt împărțite în trei secțiuni cu file și toate sunt extrem de intuitive de utilizat.

 • General – dați formularului dvs. un nume și o descriere, alegeți textul butonului de trimitere și permiteți-vă anti-spam-ului pentru a reduce mesajele de spam.
 • notificări – specificați adresa de e-mail la care sunt trimise adresele.
 • Confirmare – tastați un scurt mesaj de confirmare sau redirecționați vizitatorii către o adresă URL dedicată în urma unei trimiteri reușite.

După ce ați terminat, nu uitați să faceți clic pe butonul Salvați butonul din partea dreaptă sus a ecranului. Formularul dvs. este acum bun pentru a merge!

Încorporarea formularului

WPForms face extrem de ușor să adăugați formularul dvs. la orice postare, pagină sau tip personalizat de postare. Există trei opțiuni disponibile.

Forma WPForms Embed

Primul este să faceți clic pe butonul Încorporare butonul din partea de sus a UI WPForms. Se creează o cutie luminoasă care conține un shortcode WPForms. Copiați acest lucru, apoi inserați-l în editorul vizual WordPress pe postarea / pagina relevantă.

WPForms Text Editor

Dacă uitați să copiați codul scurt, nu este o problemă – a doua opțiune vă permite să încorporați formularul direct din editorul de text WordPress. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe butonul Adaugă formular buton direct lângă Adăugați media.

Aceasta creează, de asemenea, o lumină mică, din care puteți selecta forma relevantă – puteți alege, de asemenea, dacă doriți să afișați titlul și descrierea formularului. Când sunteți mulțumit, faceți clic pe Adaugă formular, iar pluginul va adăuga codul scurt relevant în conținutul dvs..

Widget WPForms

Opțiunea finală este de a utiliza widget-ul dedicat WPForms – Aspect > Widget-uri. Pur și simplu trageți un widget WPForms în zona widget-ului relevant, apoi puteți alege formularul pe care doriți să îl afișați dintr-o listă derulantă.

Complementele WPForms

Pentru a accesa setul complet de caracteristici WPForms, trebuie să vă actualizați licența. Aceasta deblochează suplimente care extind funcționalitatea pluginului principal – suplimentele deblocate depind de tipul dvs. de licență.

Aceasta transformă WPForms dintr-un plugin de formular de contact ușor de utilizat într-o bestie cu totul diferită – puteți crea forme pentru o mulțime de scopuri inteligente și inovatoare.

Până în prezent, WPForms se mândrește cu o colecție de șapte suplimente. Acestea sunt împărțite în patru categorii:

 • Suplimente pentru răspuns automat (Aweber, MailChimp și GetResponse) – creșteți-vă lista de e-mailuri creând formulare elegante de înscriere.
 • Add-on-uri de plată (PayPal Standard și Stripe) – construiți formulare de verificare complet funcționale.
 • Adăugare logică condiționată – afișați / ascunde câmpuri pe baza răspunsurilor anterioare ale utilizatorului.
 • Adăugare înregistrare utilizator – creează formulare personalizate de înregistrare pentru site-ul tău WordPress.

Puteți descărca fișierele zip pentru fiecare supliment din secțiunea descărcări din contul dvs. WPForms. Cu toate acestea, încărcarea lor una câte una este obositoare; din fericire, există o modalitate mai ușoară de instalare a acestora.

Cheia de licență WPForms

În primul rând, trebuie să ne activăm licența, astfel încât WPForms știe ce suplimente ne sunt disponibile. Pentru a face acest lucru, mergeți la WPForms > Setări, lipiți cheia de licență în câmpul gol, apoi apăsați Salvați.

WPForms Instalează suplimente

Acum, puteți naviga către WPForms > Adaosuri. Veți putea vedea complementele disponibile pentru dvs. și le puteți instala pe cele dorite făcând clic pe butonul Instalați Addon butoane. Câteva secunde mai târziu, puteți activa suplimentele, apoi nu puteți să le utilizați.

Adăugări pentru răspuns automat

Creșterea unei liste de e-mail a fost considerată de mult timp sfântul graal al marketingului pe internet. Ca atare, majoritatea webmaster-urilor de succes au instalat un plugin de formă opt-in – consultați unele dintre cele mai bune aici.

Cu toate acestea, WPForms își poate construi propriile formulare de înscriere, economisindu-vă costurile unui plugin dedicat. Există trei suplimente disponibile care vă permit să integrați trei dintre cele mai populare servicii de e-mail marketing – Aweber, MailChimp și GetResponse. Există, de asemenea, un șablon de specialitate, care poate fi utilizat pentru a crește lista de e-mailuri – pentru a maximiza conversiile, constă numai din câmpuri esențiale: numele și adresa de e-mail.

Integrare WPForms Autoresponder

Puteți integra formularul cu serviciile dvs. de răspuns automat, accesând site-ul Marketing tab. Selectați serviciul dorit, apoi faceți clic pe butonul Adăugați conexiune nouă opțiune. Va trebui să adăugați API-ul / codul de autorizare al serviciului dvs., iar apoi sunteți bine să mergeți.

Formular de widget WPForms

Formele opt-in arată relativ simplu, dar se convertesc bine în zonele widget.

Componente suplimentare

Acestea sunt suplimentele mele preferate, care vă permit să vă generați bani site-ul dvs. transformând formularele dvs. în check-uri de comerț electronic. Există două suplimente pentru gateway de plată – Standard Stripe și PayPal.

Formular de facturare WPForms

WPForms oferă un șablon dedicat formularului de comandă. Există, de asemenea, patru câmpuri de plată avansate:

 • Un singur articol – atașați o valoare monetară unui câmp, pe care vizitatorii îl pot selecta.
 • Mai multe articole – adăugați o varietate de articole într-un câmp, apoi specificați valoarea fiecăruia.
 • Total – mărește valoarea selecțiilor unui vizitator.
 • Card de credit – permite vizitatorilor să introducă detaliile cardului pentru a efectua plata.

Gateway-uri de plată WPForms

Gateway-urile de plată sunt configurate navigând către plăţile tab. Puteți sincroniza formularul cu poarta de plată aleasă introducând adresa dvs. de e-mail PayPal sau codul API Stripe.

Complementul Logic condiționat

Adăugarea logică condiționată este o altă extensie extrem de utilă. Vă permite să vă adaptați formularele pe baza selecțiilor unui vizitator, pentru a evita câmpurile redundante.

De exemplu, și în continuare din suplimentele de checkout, puteți oferi vizitatorului o selecție de PayPal sau de plata cu card de credit. Dacă un vizitator alege „PayPal”, în mod evident, nu este necesar să ceri informații despre cardul de credit.

Logica conditionata WPForms

Cu suplimentul logic condiționat instalat, fiecare câmp primește un panou suplimentar în secțiunea de setări – Condiționalele. Dacă bifați caseta de selectare pentru a activa logica condiționată, câmpul va fi afișat numai dacă anumite condiții sunt îndeplinite. De exemplu, puteți alege să afișați / ascundeți un câmp dacă un vizitator dă un anumit răspuns unuia dintre câmpurile anterioare.

Verdictul

În general, WPForms este un plugin excelent, care, cu siguranță, respectă promisiunile dezvoltatorului de un plugin ușor de utilizat cu un set de caracteristici puternic.

La capătul de jos al spectrului de prețuri, pluginul principal este perfect rafinat pentru cei care doresc să adauge formulare simple pe site-ul lor web. Interfața personalizată este foarte intuitivă și este un pas mai mare pentru mulți dintre rivalii săi. Există o serie de șabloane disponibile, plus o bună selecție de câmpuri de bază și avansate, astfel încât să puteți avea un formular configurat și funcționează în câteva minute.

Funcții mai avansate sunt disponibile cu licențele premium, iar acestea sunt spectacolele pentru mine. Aceste suplimente premium se integrează perfect în formularele dvs. și adaugă funcții puternice și inovatoare care vă permit să creați formulare personalizate pentru cerințe de specialitate – inclusiv formulare de înregistrare, de înscriere și de plată.

WPForms este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune pluginuri de formular de contact disponibile și este foarte recomandat. Descărcați gratuit versiunea Lite dacă doriți să testați unele dintre funcțiile sale pentru dvs. înainte de a deschide portofelul!

Ce părere aveți despre WPForms? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me