WP RSS Aggregator Review: Creați feeduri RSS personalizate pentru autoblogging

Dacă căutați o mulțime de informații despre vreun subiect, nu este obositor să vizitați sute de site-uri web pentru a le găsi? Nu ar fi mult mai ușor dacă puteți accesa totul într-un singur loc? Exact asta fac site-urile de agregare de știri RSS – colectează și afișează articole (titluri + fragmente) legate de orice subiect într-un singur loc, pentru comoditatea cititorilor. Acestea fac acest lucru prin abonarea la fluxurile de diferite bloguri, importând conținutul acestor bloguri și apoi afișându-le într-o manieră atractivă și convenabilă pe propriul site de agregator. Desigur, postările sunt legate de sursa originală, unde cititorii pot accesa conținutul complet. În această postare, vom afla mai multe despre un plugin care vă va ajuta să construiți un astfel de site web fără nicio dificultate – WP RSS Agregator.


Depozitul WordPress are o serie de pluginuri pentru importul și salvarea fluxurilor pe site-ul dvs. Iar WP RSS Aggregator este printre cele mai bune din lot.

WP RSS Agregator Plugin

Pentru început, vă permite să construiți orice fel de listă doriți – de la listări imobiliare și prețuri de stoc, la evenimente sportive și postări Instagram. Vă permite să importați fluxuri din mai multe surse și să le afișați pe site-ul dvs. Puteți să vă creați site-ul cu conținut de calitate importat din diferite surse și să le puteți sorta. Și odată ce definiți setările, restul se întâmplă aproape pe auto-pilot. În plus, puteți personaliza afișajul utilizând coduri scurte și faceți-l atractiv cu miniaturi și extrase.

plugin gratuit WP RSS Aggregator vă ajută să adăugați feed-uri pe site-ul dvs. web în cel mai scurt timp. De exemplu, am reușit să adaug în RSS site-ul WPExplorer (hei, asta suntem noi!) În cel mai scurt timp pe site-ul meu web.

Display Frontend Display

În același mod, pot adăuga mai multe fluxuri de diferite bloguri WordPress și pot face site-ul meu site-ul ideal pentru WordPress (exact ca WPNewsDesk). Bine, asta poate fi o simplificare excesivă a lucrurilor, dar obțineți deriva?

Plug-ul de bază este gratuit pentru a descărca și vine cu o mulțime de cinci suplimente premium și două pachete care îmbunătățesc performanța și afișarea.

Acum că știm un pic despre funcțiile pluginului, să trecem la un tutorial care acoperă utilizarea acestuia și apoi să vedem cum complementele premium ne pot ajuta să îmbunătățim fluxurile.

Configurarea și configurarea WP RSS Aggregator

Instalarea și activarea pluginului principal și a tuturor complementelor sale a fost o afacere lină.

După activare, navigați la Plugin-uri și căutați noua opțiune „WP RSS Aggregator”, în partea stângă a tabloului de bord WordPress. Iată o captură de ecran a elementelor de meniu care apar deschise odată ce faceți clic pe acest …

Elemente de meniu

…. și o scriere rapidă despre ce înseamnă aceste elemente din meniu:

 • Surse de alimentare: O listă cu toate sursele de alimentare adăugate va apărea aici
 • Adăuga nou: De aici veți putea adăuga fluxuri noi
 • Elemente de hrană: Toate articolele de alimentare pe care le importați prin intermediul fluxurilor dvs. vor fi afișate aici
 • Lista neagră: Puteți sări peste importul oricărui feed prin listarea lor aici
 • Import Export: Această caracteristică vă ajută să importați mai multe fluxuri simultan, precum și să exportați fluxuri
 • Setări: Iată unde puteți configura o serie de setări pentru plugin
 • debugging: Acest lucru ajută la actualizarea sau ștergerea elementelor de fluxuri
 • Mai multe trăsături: O serie de suplimente premium sunt disponibile și le puteți afla aici, precum și achiziționarea și instalarea acestora
 • Ajutor și asistență: Vă oferă acces la documentație, întrebări frecvente, precum și asistență premium

Acum că aveți o imagine de ansamblu, haideți să configurăm pluginul.

1. Setări generale pentru WP RSS Aggregator

Funcționând din pagina Setări generale, veți putea verifica opțiunile pentru a optimiza importul și afișarea fluxurilor dvs. în conformitate cu preferințele site-ului dvs. web. Veți putea specifica vârsta maximă a articolelor de feed care sunt importate, precum și numărul maxim de articole pe furaj.

Setări generale de plugin

De asemenea, puteți controla multe lucruri aici – frecvența importului (oriunde între 15 minute și o dată în fiecare zi), ordinea importului de alimente sau puteți seta o adresă URL personalizată (despre care puteți afla mai multe despre aici) precum și titlul.

2. Adăugați Feeds pe WordPress

La clic Agregator RSS> Adăugare nouă, veți ajunge la ecranul de mai jos. Iată unde trebuie să adăugați adresele URL ale blogurilor al căror conținut doriți să îl importați în WordPress. În scopul acestei postări, voi folosi furajele WPExplorer ca sursă.

În cele mai multe cazuri, URL-ul site-ului va funcționa, dar pentru cele mai bune rezultate, autorii pluginului recomandă să utilizați URL-ul RSS Feed. Dacă nu sunteți sigur despre localizarea unei surse de alimentare, consultați această documentație.

Adăugarea de fluxuri noi

Iată ce ajută setările de pe acest ecran:

 • Puteți verifica dacă adresa URL a feedului funcționează bine făcând clic pe butonul „Validați furajarea‘ opțiune
 • În plus, puteți limita numărul de articole din feedul importat care trebuie stocat, dincolo de care articolele mai vechi vor fi șterse automat. Dacă verificați „Link la incintă‘Opțiune, puteți accesa link-uri către imagini, audio, video, fișiere de atașament și conținut flash
 • Numai titluri unice„Opțiunea este utilă pentru a evita duplicarea atunci când există mai multe legături permanente pentru același articol sau când se modifică permalinkurile
 • De asemenea, puteți activa conectarea sursei de flux la site-ul sursă al RSS
 • Când ajungeți în acest punct, orientați-vă atenția către panourile din dreapta. În caseta de procesare a feedului, veți putea să întrerupeți un flux, să ștergeți articole de alimentare vechi și să setați intervalul de actualizare

Pentru a testa dacă furajul funcționează bine, apăsați pe Publica buton. Caseta de previzualizare a feedului vă va afișa cele mai recente elemente cu titlul articolului, adresa URL, data publicării și sursa. În mai puțin de un minut, alimentele mele au fost trase și au apărut automat în Caseta de previzualizare precum și în Meniul Elemente de alimentare așa cum se arată mai jos.

Elemente de hrană

Și când faceți clic pe butonul Surse de alimentare pagina, veți vedea o listă cu toate fluxurile pe care le-ați adăugat pe site-ul dvs. web.

Surse de alimentare

3. Import și Export

Pentru a adăuga varietate în conținutul dvs., veți dori cu siguranță să importați postări folosind mai multe fluxuri. În caz contrar, nu oferiți nicio valoare.

Funcția de import în WP RSS Aggregator este utilă pentru aprovizionarea de conținut din mai multe surse diferite. De exemplu, dacă sunteți un site web de știri, poate doriți să afișați o listă curatată din mai mult de 50 de surse de știri. Această caracteristică vă va ajuta să le importați în totalitate simultan.

Import în vrac

Va trebui să introduceți numele și adresele URL ale fluxurilor dvs., separându-le cu virgule pe fiecare linie. De exemplu, Nume Feed, http://www.myfeed.com

În plus, prin utilizarea funcționalității standard de import și export WordPress, puteți importa și exporta surse de alimentare. Pentru a exporta sursele de alimentare, vizitați Instrumente> Export, verificați butonul radio Surse de alimentare apoi faceți clic pe butonul Descărcați fișierul de export buton. WordPress va crea apoi un fișier XML care conține toate sursele de alimentare. În mod similar, pentru a importa surse de alimentare, vizitați Instrumente> Import.

Puteți exporta, de asemenea, toate Setări folosit de WP RSS Aggregator. Pe al doilea site WordPress, puteți importa fișierul și apăsați butonul Import Setări, iar WordPress va face restul pentru dvs..

Setări import și export

4. Lista neagră

Se poate întâmpla să doriți să săriți anumite articole în timp ce importați fluxuri. În astfel de cazuri, tot ce trebuie să faceți este să introduceți titlul articolului și acesta va fi omis în timpul preluării articolelor. Orice element de alimentare pe care îl enumerați aici va fi ignorat în timp ce importați elemente noi din sursele de alimentare.

5. Afișarea feedurilor într-o pagină, postare sau widget

Nu este suficient să adăugați surse de alimentare și să configurați importul de alimente pe site-ul dvs. web. De asemenea, trebuie să configurați modul în care se afișează pe WordPress. Opțiunile de mai jos Setări generale de afișare controlați modul în care sunt afișate elementele de alimentare pe site-ul dvs..

Setări generale de afișare

Aici, puteți să setați lungimea maximă a titlului și să o legați de postarea inițială, să afișați numele autorului pentru fiecare articol de alimentare și să setați ca linkurile să se deschidă într-o nouă filă. Există o opțiune de conectare la articole video sau încorporare a videoclipului pe pagina dvs., limitați numărul de articole afișate și optați pentru „Postări mai vechi ”/„ Postări mai noi”Paginarea.

Afișare sursă setările vă permit să afișați numele sursei de alimentare pentru fiecare element de alimentare, precum și să conectați numele sursei de alimentare la site-ul original.

Setări afișare sursă

Când este vorba despre afișarea datelor, data implicită este data publicării postării în GMT. Puteți alege, de asemenea, formatul datei si timp in urma când a fost publicat articolul de alimentare.

Ce se întâmplă dacă nu vă place stilul de afișare implicit? Pluginul vă permite să utilizați propriul CSS personalizat pentru a stila ecranul. Pentru a putea face acest lucru, bifați caseta de selectare pentru a dezactiva toate stilurile utilizate în acest plugin.

stiluri

Pentru a afișa articolele de alimentare într-o postare, WP RSS Aggregator oferă scurtături. Puteți accesa acest shortcode făcând clic pe pictograma RSS din editorul vizual al postării.

Adăugați codul scurt

Adăugați codul scurt generat la postarea dvs. și va afișa automat toate elementele de alimentare dintr-o postare. Dacă utilizați shortcode wp-agregator RSS- fără a adăuga nimic la acesta, toate elementele de alimentare sunt afișate. Așa se face că feedul WPExplorer este afișat într-o postare pe site-ul meu web.

Display Frontend Display

Toate articolele dvs. de feed vor apărea în post într-o manieră organizată și legate de sursă. De asemenea, puteți afișa un flux specific utilizând atributul sursă din shortcode. Numărul de articole poate fi, de asemenea, limitat.

6. Debugging

Această caracteristică vă permite să actualizați toate fluxurile cu un singur clic. Verifică toate sursele de alimentare pentru noile alimente noi și nu va modifica niciun element de alimentare existent.

Această pagină vă ajută, de asemenea, să rezolvați problemele cu care vă confruntați cu pluginul Cu toate acestea, trebuie să rețineți că actualizarea este o activitate intensivă în resurse, mai ales dacă importați prin mai multe fluxuri.

debugging

De asemenea, puteți șterge toate elementele de alimentare importate și reimportați-le făcând clic pe un buton.

Adăugări la WP RSS Aggregator

Așa cum am spus mai devreme, deși bine organizat, afișarea alimentelor din postarea dvs. pare destul de elementară. Complementele vă ajută să faceți multe alte lucruri cu ajutorul pluginului, cum ar fi

 • Afișează articolele importate ca postări
 • Forțați fluxul complet să importe chiar în propriul dvs. site
 • Filtrați elementele de alimentare folosind cuvinte cheie
 • Adăugați categorii la sursele de alimentare
 • Îmbunătățiți afișarea feedului prin adăugarea de miniaturi și extrase

Cinci suplimente premium disponibile. Și, dacă nu sunteți sigur de ce suplimente veți avea nevoie, puteți să le utilizați acest instrument a descoperi.

Vizualizați suplimentele WP RSS Aggregator

Iată o imagine a complementelor premium:

Complementele WP RSS Premium

Să aruncăm o privire rapidă asupra modului în care fiecare dintre cele cinci suplimente pot îmbunătăți funcțiile pluginului.

1. Feed to Post

Dacă sunteți un auto-blogger interesat sau doriți să adăugați mai multă valoare site-ului dvs., cu conținutul asociat, suplimentul Feed pentru post este sigur pentru dvs. Vă permite să importați fluxuri RSS ca postări WordPress sau orice alt tip de post personalizat, inclusiv media, element de meniu de navigare, oEmbed Response și TablePress. Creează postări pe blog automat din alimente.

Feed suplimentar pentru postarea setărilor generale

Există multe setări care ajută la controlul conținutului afișat în postările importate.

 • Stare post: proiect, publicat, programat, coș de gunoi, privat sau în așteptare (sau orice alt statut utilizat pe site-ul dvs.)
 • Categorii și autori
 • Format de postare pentru a atribui feedul importat: standard, chat, link, citat, imagini, video, audio (sau orice alte formate personalizate utilizate)
 • Data postării: data postării originale sau data importului
 • Conectați-vă la postarea inițială la începutul conținutului postării
 • Un serviciu premium pentru convertirea fluxului dvs. RSS în flux de text integral text

În plus, acest supliment vă permite să configurați cum să gestionați imaginile găsite în fluxuri, să scurtați adresele URL și să activați comentariile. Puteți seta, de asemenea, autorul postărilor importate să fie orice autor existent sau chiar să creeze automat autori în sistemul dvs. pe baza datelor relevante din flux – dacă este furnizat.

2. Feeduri RSS cu text complet

Componentul RSS Feeds Full Text îmbunătățește capacitatea de autoblogging a complementului anterior. Conectându-vă la un serviciu text complet premium, veți putea importa conținutul complet al postării pentru un număr nelimitat de articole de alimentare pe sursa de alimentare, chiar și atunci când feed-ul în sine nu îl furnizează. Dacă doriți, puteți opta, de asemenea, să utilizați propriul sistem de importare a textului RSS complet.

După selectarea Serviciului Premium Full Text dintr-un drop-down din pagina de setări, navigați la Sursa de alimentare, găsiți sursa de alimentare RSS și faceți clic pe Editați | ×. Apoi, derulați în jos și marcați caseta Forțați conținutul complet. Finalizați prin actualizarea fluxului. Elementele dvs. de feed existente nu vor fi afectate – va trebui să ștergeți aceste postări din sursa de alimentare specială, apoi să faceți clic pe Postări de căutare (trebuie doar să aveți grijă, deoarece postările vechi care nu mai sunt în RSS nu pot fi reimportate). Site-ul dvs. va afișa acum conținutul original complet împreună cu un link înapoi la postarea inițială.

Adăugare Setare RSS text complet

Serviciul gratuit implicit al pluginului este limitat la 5 alimente pentru fiecare sursă de alimentare. Aceasta înseamnă că atunci când utilizați opțiunea „Forțați conținutul complet” cu opțiunea „Serviciu gratuit” selectat în opțiunea setari generale, veți putea importa doar cele mai recente 5 postări de la fiecare sursă de alimentare, indiferent cât de multe elemente de alimentare sunt prezente în feed-ul propriu-zis. Nu numai că, rezultatele sunt de asemenea în cache timp de 20 de minute.

Dacă aveți nevoie de articole de alimentare nelimitate și nu există memorie în cache, va trebui să achiziționați suplimentul Feeduri RSS cu text complet, împreună cu Feed to Post.

3. Filtrare de cuvinte cheie

Dacă specificați cuvintele cheie, expresiile sau etichetele pe care ar trebui să le conțină un articol, Filtrarea cuvintelor cheie vă asigură că numai conținutul relevant este importat prin fluxuri.

Filtru suplimentar pentru cuvinte cheie

În absența cuvintelor cheie și / sau a etichetelor, un articol nu va fi importat. Astfel puteți sări peste articole care nu sunt importante pentru site-ul dvs. web.

4. Extracte și miniaturi

Miniaturile de pe orice listă fac întotdeauna un afișaj mai atractiv. Acest add-on preia o imagine din interiorul articolului de alimentare și o afișează împreună cu un extras împotriva elementelor de alimentare. Titlul, data și sursa fiecărui element de flux sunt, de asemenea, afișate atunci când se utilizează codul scurt WP RSS Aggregator (spre deosebire de opțiunile Feed to Post sau Text complet, care vor prelua stilul temei dvs.).

Setări pentru miniaturi suplimentare

Ce se întâmplă dacă nu există nicio imagine în articolul importat? Ei bine, puteți selecta orice imagine care va fi afișată ca imagine implicită în miniatură.

5. Categorii

Categorizează sursele de alimentare și vă permite să afișați elemente de alimentare dintr-o anumită categorie în cadrul site-ului dvs. folosind parametrii shortcode.

Categorii complementare

Acest supliment vă ajută să alocați surse de alimentare pe categorii și poate fi foarte util dacă aveți o serie de fluxuri pe site-ul dvs..

Prețuri pentru suplimentele WP RSS Aggregator

Toate plățile sunt anuale pentru a primi în continuare actualizări și asistență. În timp ce puteți achiziționa suplimentele individual, cumpărarea lor ca pachete vă va economisi bani. După cum am menționat anterior, sunt disponibile două pachete:

1. Pachet de alimente simple care include trei suplimente: Extracte și miniaturi, categorii și filtrare de cuvinte cheie. Aceste suplimente servesc la filtrarea fluxului dvs., la separarea lor în categorii și la afișarea articolelor de alimentare, împreună cu extrase și miniaturi folosind codul scurt.

Este logic să cumpărați cele trei suplimente într-un pachet, deoarece rezultă economii substanțiale. În mod individual, veți acorda 30 USD (un singur site web), 60 USD (până la cinci site-uri web) și 180 $ (până la douăzeci de site-uri web) pentru fiecare supliment. Dar, ca pachet, veți plăti doar 70 USD pentru un singur site web, 140 USD pentru până la cinci site-uri web și 280 $ pentru până la douăzeci de site-uri web.

După cum vedeți, trebuie făcute economii de 20, 40 de dolari și 260 de dolari.

2. Pachetul de feeduri avansate include trei suplimente: Feed pentru postare, fluxuri RSS cu text complet și filtrare de cuvinte cheie. Aceste trei suplimente sunt cele necesare dacă site-ul dvs. web se bazează pe autoblogging pentru conținut, filtrarea cuvinte cheie vă permite să filtrați conținutul importat.

Din nou, achiziționarea lor ca un pachet poate fi o opțiune mai bună. În mod individual, cele două suplimente de autoblogging poartă un preț de 80 $ (un singur site web), 160 $ ​​(până la cinci site-uri web) și 300 $ (până la douăzeci de site-uri web) fiecare. Filtrarea cuvintelor cheie vinde la 30 de dolari pentru un singur site web, 60 USD pentru până la cinci site-uri web și 180 $ pentru până la douăzeci de site-uri web. În același timp, puteți achiziționa pachetul la 150 USD pentru un singur site web, 300 USD pentru până la cinci site-uri web și 600 USD pentru până la douăzeci de site-uri web.

Și aici veți economisi bani – 40, 80 $ și 180 $ respectiv.

Vizualizați pachetele de agregare WP RSS

WP RSS Aggregator pro și contra

Pro-uri – Veți găsi că există multe lucruri pentru plugin:

 • Ușor de instalat și configurat, apoi funcționează pe pilonul automat
 • Facilități gestionarea fluxurilor RSS pe site-urile WordPress
 • Veți putea să întrerupeți și să reporniți importul prin surse de alimentare
 • Este posibil să planificați importurile de furaje pentru surse individuale
 • Funcționează perfect cu Lightbox și poate trata chiar și videoclipurile de pe YouTube, DailyMotion și Vimeo
 • Un supliment – Feed to Post – oferă o setare de legătură Canonical. Acest lucru vă permite să specificați cu ușurință legătura canonică pentru postările importate, care vor indica din nou resursa originală. Acest lucru ajută la notificarea motoarelor de căutare care este sursa originală a conținutului și, astfel, depășește problema „conținut duplicat”
 • Pluginul este actualizat constant, cu verificări pentru actualizări la fiecare 12 ore până la câteva minute – depinde de tine!

Contra – Nu aș numi cu adevărat aceste „contra”, mai mult ca probleme de server care trebuie rezolvate:

 • Importul de mii de articole din sute de surse de alimentare este intensiv în resurse și poate afecta performanța site-ului web. Puteți rezolva această problemă într-o măsură, folosind setările pluginului pentru a programa importul de fluxuri sau pauzele și repornirea acestora.
 • Este posibil să fie nevoie să ajustați resursa de memorie WordPress pentru a gestiona importul simultan prin mai multe surse de alimentare.

Înveliți

Această întâlnire strânsă cu WP RSS Aggregator te-a convins că este o soluție integrală pentru agregarea de conținut și site-uri de autoblogare..

Plug-ul de bază face o treabă excelentă de a importa prin mai multe fluxuri și de a afișa alimente într-o manieră de bază, aproape complet pe pilonul automat. Unii utilizatori pot dura puțin pentru a se familiariza cu shortcodes. Dar, după ce le înțelegi, sunt destul de ușor să lucrezi.

Cu toate acestea, pentru un site complet de agregare de conținut, completările sunt cele care vă permit să experimentați întreaga gamă de beneficii ale autoblogging-ului. De la convertirea unui articol de alimentare într-o postare, categorizarea și filtrarea fluxurilor, adăugarea de extrase și miniaturi în afișare de alimentare – suplimentele transformă agregarea de conținut și afișarea într-un singur proces lin. Chiar și altfel, suplimentele vă permit să oferiți o valoare mai bună cititorilor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me