Căutați să câștigați puțin bani prin recenziile de produse Android și prin linkurile de afiliere? Poate blogul tău de grădinărit urban se aruncă în aer și este timpul să arăți cele mai bune produse pe care le-ai folosit pentru a face propria ta cultură în oraș. Indiferent dacă intenționați să generați bani pentru recenzii sau nu, WordPress vă oferă o prezentare plăcută a pluginurilor de recenzie a produselor pentru a include ratinguri de stele, butoane de cumpărare, recenzii ale utilizatorilor și multe altele.


Una dintre opțiunile de vârf este pluginul WP Product Review, așa că am pus la dispoziție o recenzie a pluginului WP Product Review (asta este un bun gust) pentru a arăta cum puteți prezenta rapid recenziile dvs. despre plugin-uri WordPress, scutece, lilieți de baseball, instrumente de grădinărit, cărți sau orice vă place.

Plugin de revizuire a produsului WP

Există două versiuni ale pluginului – gratuit și plătit – așa că vreau să prezint avantajele fiecărei opțiuni și să vă arăt exact cum să implementați anumite funcții pentru afișarea recenziilor produsului dvs..

Evaluarea produsului WP Lite WP Review of PRO

Acum, să aruncăm o privire la versiunile gratuite și premium ale pluginului și ce caracteristici veți găsi în fiecare dintre ele!

Plugin de revizuire a produsului WP – versiune gratuită

Începeți prin activarea Plug-ul WP Product Review pe tabloul de bord WordPress. De asemenea, compania are informații suplimentare și un link de descărcare a fișierului .zip. Odată activat, accesați fila Revizuire a produsului din partea stângă a tabloului de bord WordPress:

Fila de revizuire a produsului

Pagina de setări pentru revizuirea produsului WP

Când faceți clic pe butonul Revizuirea produsului buton te aduce la principal Setări pagină, unde puteți modifica mai multe setări implicite. setari generale sunt destul de simple, permițându-vă să vă modificați dacă doriți ca revizuirea produsului să apară după sau înainte de conținutul dvs. Puteți, de asemenea, să vă plasați recenzia manual dacă este nevoie.

Există, de asemenea, o zonă pentru a activa comentariile la recenziile dvs. și o opțiune destul de unică pentru a lua în considerare recenziile utilizatorilor cu ratingul general pentru produsul dvs. De exemplu, dacă cineva evaluează computerul pe care tocmai l-ai revizuit, acesta modifică ratingul general al recenziei tale.

Setări generale 1

Lățimea conținutului este concepută pentru a limita lățimea modulului de examinare. În cazul în care recenzia este puțin observantă pe site-ul dvs., puteți schimba acest lucru.

Setări generale 2

Fila Culori de evaluare este doar pentru a specifica ce nuanțe de culoare doriți să dezvăluiți după ce evaluați un produs. Culorile implicite sunt destul de standard, deci probabil că nu trebuie să schimbați acest lucru. După cum puteți vedea mai jos, ratingurile mai mici primesc culori roșu și portocaliu, în timp ce ratingurile mai mari au culorile verde și albastru.

Culorile evaluărilor

Configurațiile de culoare a textului sunt, de asemenea, incluse în Setări zona, care este o caracteristică drăguță, deoarece puteți face ca textul să corespundă culorilor de brand pentru site-ul dvs..

Tipografia 1

Pluginul vă permite, de asemenea, să schimbați textele contra și pro pentru a vă diferenția puțin recenziile de alte site-uri. Modificați lățimea și culoarea casetei de examinare pentru a se potrivi cu dimensiunea și marcarea site-ului dvs. web.

Tipografia 2

O altă setare oferă opțiuni pentru a schimba cum arată butoanele Cumpărați. Acest lucru vă permite să testați ce culori și textele funcționează pentru a impune mai multe vânzări de afiliere prin intermediul site-ului dvs..

Cumpărați butonul 1

După modificarea setărilor implicite, puteți începe să scrieți și să creați recenzii ale produsului!

Introducerea unei revizii de produs într-o postare

Pluginul WP Product Review vă permite încorporarea rapidă și ușoară a recenziilor în postări, deoarece modulul de configurare se află chiar sub fiecare postare creată. Derulați sub editorul de postare pentru a găsi Setări suplimentare pentru revizuirea produsului zonă. Precizați că postarea este într-adevăr o postare de recenzie. Acest lucru dezvăluie toate opțiunile de care aveți nevoie pentru a configura recenzia.

Este un post de recenzie

Începeți cu detaliile produsului dvs., completând numele, încărcând o imagine și incluzând un link de afiliere dacă aveți una. Acestea nu includ o opțiune de monedă, dar puteți să introduceți pur și simplu moneda dorită în câmpul Preț produs.

Zona de setare a opțiunilor de produs este puțin descrisă, dar este practic locul în care tastați în ce zone intenționați să evaluați produsul și pe ce clasamente doriți să le acordați.

Trebuie doar să completați zonele și să selectați un clasament sau o notă pentru fiecare. Rețineți că notele nu determină ordinea, ci se bazează pe ordinea în care le poți impune. Primesti doar cinci categorii de clasament cu versiunea gratuită.

Setări Opțiuni Produs

Apoi, trageți în avantajele și contra pentru ca produsul să le arate oamenilor de ce ar trebui sau nu ar trebui să facă clic pe butonul Cumpărați. În versiunea gratuită primești 5 argumente pro și contra, ceea ce este rezonabil în opinia mea.

Argumente pro şi contra

După ce terminați recenzia și includeți orice conținut doriți în postare, previzualizați sau publicați postarea WordPress pentru a vedea recenzia dvs. pe frontend. Afișajul de recenzie este destul de elegant, prezentând prețul și numele cu litere mari. Designul minimalist este o abordare revigorantă a postărilor de recenzie despre care se știe că iese sub control.

Veți observa că atunci când adăugați mai multe note la sistem, adaugă un pic de spațiu alb sub zona pro și contra, ceea ce nu este chiar atât de grozav pentru prezentare.

Examinare produs front end

Dacă includeți un link către produs, butonul Cumpărați acum apare în partea de jos, iar utilizatorii pot face chiar clic pe imaginea produsului pentru a naviga la pagina de achiziție..

Buton Cumpărați acum

WP Product Review – Versiunea Pro

Puteți face upgrade la versiunea Pro din interiorul pluginului sau puteți obține WP Product Review PRO direct de la ThemeIsle și instalați pe site-ul dvs. WordPress. Prețul este destul de rezonabil, iar dacă gestionați mai multe site-uri, trebuie doar să plătiți până la 49,95 USD pentru o licență nelimitată. Acum, întrebarea este: Oferă versiunea Pro suficiente caracteristici pentru investiție?

Pentru a achiziționa versiunea Pro, găsiți butonul din tabloul de bord WordPress, chiar deasupra zonei de setări din pluginul WP Product Review.

Cumpărați versiunea Pro

Este frumos că oferă trei tipuri de licențiere, unul pentru un singur site web, altul pentru 2-5 site-uri web și o opțiune finală pentru site-uri nelimitate. Evident, dacă aveți un singur site, atunci ar trebui să mergeți cu prima opțiune, dar dacă aveți planuri de extindere sau dacă faceți site-uri pentru clienți, opțiunea web nelimitată este cea mai bună valoare a dvs..

Deci, ce primiți atunci când plătiți pentru versiunea Pro?

  • Până la 10 câmpuri pro și contra
  • Până la 10 opțiuni de notare
  • Utilizarea automată a imaginii prezentate dacă nu încărcați o imagine de produs
  • Schimbați pictograma de rating
  • Utilizați un cod scurt pentru a plasa review-ul oriunde doriți într-o postare sau pe o pagină
  • Preîncărcați opțiunile de gradare din postările anterioare

Deci, merită versiunea Pro? Raspunsul este da, dacă rulați un site care completează recenziile în mod regulat și doriți să începeți să prezentați recenzii cu aspect curat și să faceți bani din ele cu link-uri de afiliere.

Pentru început, preîncărcătorul este uimitor, așa că dacă revizuiți constant calculatoarele, puteți încărca întotdeauna opțiunile de clasare pe care le-ați folosit în trecut. Aceasta menține consecvența și reduce timpul de lucru.

preîncărcare

Câmpurile suplimentare de clasificare și pro / contra funcționează frumos pentru a oferi detalii suplimentare cititorilor dvs., permițându-vă să vă diferențiați de alte site-uri.

Până la 10 câmpuri

Gravura automată a imaginilor prezentate vă poate economisi puțin timp, dar nu este chiar atât de grozav. Cu toate acestea, funcția de modificare a pictogramelor de rating este ideală pentru a schimba ceea ce apar pictogramele pentru diferite produse. De exemplu, în loc de liniile implicite care apar, puteți utiliza semne în dolari, inimi, stele, controlere de jocuri video și multe altele.

Pictograma de evaluare

Codurile scurte vă oferă, de asemenea, un pic mai multă flexibilitate cu privire la modul în care doriți să se afișeze revizuirea produsului, în loc să rămâneți doar cu varianta implicită.

Concluzie

WP Product Review face aproape tot ce ai nevoie pentru a face, cu icoane de rating personalizabile, integrare post WordPress și o prezentare minimalistă pentru a-i ajuta pe cititori să înțeleagă dacă ar trebui să cumpere un produs sau nu. Îmi place în special faptul că puteți testa versiunea gratuită și apoi să plătiți un preț rezonabil pentru funcțiile suplimentare.

Evaluarea produsului WP Lite WP Review of PRO

Vă rugăm să ne informați în secțiunea de comentarii dacă aveți întrebări sau feedback cu privire la pluginul produs WP. Ai mai încercat acest plugin înainte?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me