Revista de publicitate WP Pro: Construirea, vânzarea și integrarea anunțurilor într-un singur pachet

Manevrarea reclamelor pe blogul dvs. este adesea destul de obositoare. Trebuie să vă înscrieți la rețelele de anunțuri, să sperăm că tema dvs. WordPress oferă zone de plasare a anunțurilor și, eventual, să lucrați cu ceva cod pentru a vă asigura că anunțurile apar în locurile potrivite. În plus, trebuie să lucrați la dimensiunile anunțurilor și să vedeți că conținutul care apare în aceste reclame este de fapt relevant pentru site-ul dvs. web.


Câteva plugin-uri de gestionare a anunțurilor sunt disponibile pentru a accelera procesul. Una dintre ele se numește WP Pro Advertising și promite sprijin pentru toate rețelele publicitare majore, integrările de comerț electronic și instrumente puternice de personalizare. În această revizuire WP Pro Advertising, vom verifica dacă pluginul are ceea ce este necesar pentru a transforma planul dvs. de publicitate într-unul eficient.

Pluginul WP Pro Advertising System este vândut pe piața CodeCanyon. În prezent, are un preț de 29 USD, ceea ce vă oferă șase luni de asistență pentru clienți. Puteți plăti, de asemenea, 9,38 USD pentru a extinde acel ajutor la 12 luni complete.

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pluginul de reclame este dezvoltat de o echipă numită Tunafish, care furnizează un program site excelent pentru ca dvs. să aflați despre produsele companiei și să consultați documentația pentru uz personal. Site-ul conține, de asemenea, câteva exemple de plugin-ul WP Pro Advertising în utilizare, astfel încât să puteți înțelege modul în care alții profită de funcții..

În general, site-ul este un început bun. Dezvoltatorii de pluginuri nu au întotdeauna module de asistență complete sau site-uri web. Acum, să ne scufundăm în funcții pentru a vedea ce va fi util pentru majoritatea bloggerilor și a proprietarilor de afaceri.

WP Pro Advertising Review: Cele mai bune caracteristici

Afișarea mai multor anunțuri cu efecte diferite

Flexibilitatea cu anunțurile dvs. este destul de importantă, așa că este plăcut să vedeți că WP Pro Advertising include mai multe opțiuni încorporate pentru afișarea anunțurilor dvs. în diferite formate.

De exemplu, pluginul include o grilă de anunțuri pentru a avea mai multe banner-uri publicitare simultan în bara laterală. Unul dintre favoriții mei este posibilitatea de a afișa un anunț de cinci secunde, apoi se estompează într-unul nou. Este similar cu modul în care panourile digitale utilizează acel spațiu mic, dar afișează în continuare mai multe reclame.

Un alt format de anunț interesant implică acoperirea întregului fundal al site-ului dvs. web cu un anunț. Am văzut acest lucru realizat pe site-ul Rotten Tomatoes, unde un poster mare de film acoperă o mare parte din fundalul antetului și al barelor laterale..

În cele din urmă, pluginul WP Pro Advertising ajută la integrarea reclamei dvs. în postări și pagini. Așadar, dacă doriți să difuzați un pic conținutul dvs. și să plasați anunțurile într-o zonă cu mai mulți ochi, acest lucru este complet posibil.

Creator de anunțuri cu Banner vizual

În calitate de proprietar al unui site web, uneori va trebui să faceți anunțuri cu banner publicitar. Alteori, veți primi modele de la companiile care efectuează plățile. În alte cazuri, vă veți conecta pur și simplu la o rețea de anunțuri în care vă este livrat tot conținutul de anunțuri.

Dacă vă aflați într-o situație în care trebuie să proiectați anunțul, cel mai bine este să aveți un constructor drag and drop, cum este cel inclus aici.

Detectarea blocurilor de anunțuri

Blocatorii de reclame sunt înfuriați acum, dar acest lucru îi pune pe comercianții online și bloggerii într-o situație lipicioasă. În mod evident, nu doriți să vă faceți anunțurile atât de obositoare încât vizitatorii dvs. sunt enervați, dar, în același timp, trebuie să câștigați bani.

Din fericire, WP Pro Advertising vă acoperă pe ambele fronturi. În primul rând, pluginul ajută la proiectarea de reclame nepătrunse și curate. Apoi, detectează când utilizatorii utilizează un instrument de blocare a anunțurilor. În acest fel, puteți bloca conținutul când cineva are un blocant de anunțuri sau chiar să le contactați pentru a solicita să îl oprească.

O integrare cu MailChimp

Atunci când utilizați un buletin de e-mail, este dificil să descoperiți modalități de generare de bani. În mod implicit, instrumentele de marketing prin e-mail precum MailChimp nu au modalități simple de a include reclame.

Cu toate acestea, WP Pro Advertising oferă funcții pentru inserarea rapidă a reclamelor pe site-urile dvs. de e-mail. Funcționează deoarece fiecare zonă publicitară creată are propriul flux RSS. Când importați fluxul în MailChimp, aceleași anunțuri apar în buletinele de informare.

Un tablou de bord curat pentru urmărirea statisticilor și gestionarea anunțurilor

Întrucât administrarea mai multor reclame tinde să se complice, pluginul WP Pro Advertising încearcă să curețe această încredere și să ofere un aspect curat pentru a înțelege statisticile dvs. publicitare și care dintre campaniile dvs. se derulează chiar acum..

Pe tabloul de bord al pluginului principal, primiți o privire rapidă asupra statisticilor dvs., cu clicuri, afișări și CTR. Puteți vedea, de asemenea, ultimele dvs. bannere care rulează pe site, împreună cu achizițiile de banner.

Toate setările și funcțiile sunt consolidate într-o zonă a tabloului de bord WordPress. Fila Publicitate apare pentru a dezvălui opțiuni precum Bannere, Agenți de publicitate, Campanii, Creator banner, Statistici și Cumpărături.

Asistență pentru toate rețelele publicitare majore

Astăzi, nu este la fel de frecvent să ieșiți și să vindeți individual spațiul dvs. publicitar. Motivul pentru aceasta este rețelele publicitare majore precum Google AdSense, Adsterra și Infolink.

Rețelele de anunțuri funcționează prin difuzarea anunțurilor dinamice, astfel încât nu există niciun motiv pentru care să vă apropiați de reclame. De cele mai multe ori, aceste rețele urmăresc activitatea utilizatorului cu ajutorul cookie-urilor și iau în considerare ce tip de conținut aveți pe propriul site web.

În acest fel, reclamele prezentate sunt de fapt relevante pentru site-ul dvs. și pentru utilizator.

Deci, tot ce trebuie să faceți la final este să vă înscrieți la una dintre rețelele publicitare și să o conectați la pluginul WP Pro Advertising. Este necesar să selectați unde doriți să apară anunțurile. Apoi, toate lucrările sunt realizate pentru dvs. de rețeaua de anunțuri.

Vânzările de anunțuri finalizate prin site-ul dvs. web

Aceasta este una dintre caracteristicile care mă intrigă cu adevărat. Deși rețelele publicitare sunt atât de populare, este posibil să aveți câțiva agenți de publicitate care doresc să se adreseze direct la dvs.. Multe site-uri își rezervă, de asemenea, zonele publicitare cu valoare mai mare pentru vânzări directe, deoarece, de obicei, pot obține mai mulți bani în acest fel.

Prin intermediul serviciului WP Pro Advertising, puteți specifica câte spoturi publicitare trebuie vândute, apoi puteți colecta plata prin intermediul site-ului dvs. web. Vă va arăta vizitatorilor că anunțul este de vânzare și le va parcurge prin procesul de plată pentru adăugare.

După cum am menționat, nu este o caracteristică pe care toată lumea o va folosi, dar unii o vor considera de neînlocuit.

Cine ar trebui să ia în considerare pluginul de publicitate WP Pro?

Îmi place pluginul WP Pro Advertising pentru bloggerii și companiile care intenționează să difuzeze mai multe reclame pe un site web. Afișarea unuia sau a două anunțuri banner pe site-ul dvs. nu justifică un instrument de gestionare atât de puternic, dar pluginul vă va servi bine dacă aveți zeci de anunțuri.

În plus, pluginul WP Pro Advertising iese în evidență în departamentul de personalizare. Puteți adăuga efecte astfel încât o reclamă să se estompeze cu o alta să se estompeze.

De asemenea, aveți avantajul de a vinde anunțuri prin intermediul pluginului, incluzând și anunțurile din buletinele dvs. informative. Dacă oricare dintre aceste funcții vi se pare interesant, costul de 29 de dolari va plăti singur. În plus, obțineți beneficiul unei asistențe solide pentru clienți.

Obțineți sistemul de publicitate WP Pro

Dacă aveți întrebări despre WP Pro Advertising sau dacă doriți să scrieți propria recenzie a pluginului, lăsați-ne o notă în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me