WP Optin Wheel Review: Cum să vă îmbunătățiți ratele de opțiune instantaneu

Văzând ca pop-up-uri tradiționale și astfel de metode nu mai sunt eficiente, este timpul pentru o abordare nouă: spuneți salut Roată optină WP, un plugin strălucitor care plasează G-ul în opt-in-uri gamificate care vă oferă o nouă modalitate de a vă crește lista de corespondență.


Pe internet, bigwigs spun că banii reali sunt în lista dvs. de e-mailuri și suntem de acord 100%. Marketingul prin e-mail este unul dintre cele mai bune moduri de a conduce traficul și de a crește vânzările.

Cu un ROI median de 122%, marketingul prin e-mail este de patru ori mai eficient decât alte forme de marketing, inclusiv poștă directă, căutare plătită și social media. În plus, marketingul prin e-mail este ușor și vă oferă o atenție strânsă asupra țintei dvs..

Cu mult înainte de a lua în considerare trimiterea blast-ului de e-mail, aveți nevoie de oameni care să se înscrie. Și pentru asta, aveți nevoie de o soluție de renunțare formidabilă. Doamnelor și domnilor, întâlniți frumosul plugin WP Optin Wheel.

În loc să arunce pop-up-uri în fața ta (știu că și tu îi urăști), pluginul are o roată de avere pentru a câștiga premii distractive. Desigur, vizitatorii trebuie să introducă mai întâi adresa de e-mail pentru a juca ��

Am avut ocazia să testez unitatea WP Optin Wheel Pro, și iată care sunt rezultatele mele nepărtinitoare. Dacă nu sunteți de acord cu concluziile mele sau aveți o întrebare, nu ezitați să vă auziți vocea în comentarii.

Cu preambulul acesta, să cântărim ancora și să navigăm.

Ce este WP Optin Wheel?

wp optin rotă gamificată wordpress plugin de opțiune

Este logic să începeți cu câteva informații de fundal. Care este acest animal pe care îl numim WP Optin Wheel, de unde este și ce face exact?

În sensul cel mai de bază al lucrurilor, WP Optin Wheel este un plugin de opțiune WordPress gamificat care face distractiv pentru vizitatori să se înscrie la buletinul dvs..

Fabricat manual de tipii cool de la Studio Wombat, WP Optin Wheel vine cu o roată de lux a averii. Și ca în cazul oricărei roți de avere, oferă premii precum o carte electronică gratuită, produs, cupoane WooCommerce, reduceri etc..

Pentru a roti roata, vizitatorul trebuie pur și simplu să furnizeze adresa de e-mail și orice alte informații de bază pe care le doriți (cum ar fi numele lor). Totuși, cele mai bune practici sunt să solicitați cea mai mică cantitate de informații și, în cele mai multe cazuri, aveți nevoie doar de adresa lor de e-mail.

Datorită opțiunii de integrare a pluginului cu diverse soluții de marketing prin e-mail, cum ar fi MailChimp sau Facebook Messenger, puteți crește lista de e-mail fără a sparge transpirația.

WP Optin Wheel nu vă iese în calea conținutului, cum ar fi ferestrele pop-up tradiționale. Vizitatorii dvs. declanșează formularul de înscriere, făcând clic pe butonul casetă cadou, astfel cum este evidențiat mai jos.

wp buton cutie roată cadou cadou

În plus, puteți seta roata norocului să alunece automat după o anumită perioadă. Mai mult, puteți adăuga formularul de înscriere pe o pagină web separată, deoarece, cu atât, cu cât este mai mare cu atât mai bine, nu? Mai jos, arată aspectul paginii complete.

wp optin roată demo pagina completă

În plus, WP Optin Wheel este livrat cu o mulțime de opțiuni de personalizare – dar nu aș visa să strice surpriza.

Acum, să ne aprofundăm în departamentul de caracteristici și să descoperim ce are de oferit WP Optin Wheel ca plugin opt-in pentru WordPress și WooCommerce.

Caracteristici ale roții optin WP

Cred că veți fi de acord când spun: un plugin WordPress este la fel de bun ca funcțiile pe care le oferă. Rapid, permiteți-ne să trecem peste funcțiile pe care le veți descoperi odată ce activați WP Optin Wheel.

Integrare cu mai multe instrumente

integrări ale roților optin

Studio Wombat s-a depășit în ceea ce privește integrarea WP Optin Wheel cu instrumentele tale preferate. Puteți capta cu ușurință adrese de e-mail, fie că utilizați MailChimp, MailerLite, ConvertKit, GetResponse, Monitor de campanie, ActiveCampaign, Remarkety, Klaviyo sau Mailster.

În plus, puteți utiliza puterea de marketing instant datorită integrării perfecte cu Facebook Messenger, ChatChamp și Chatfuel. Aceasta înseamnă că puteți trimite mesaje de marketing concentrate și bazate pe comportament în timp real. Ce moment minunat să fii în viață corect?

Acest lucru nu este totul, puteți integra și WP Optin Wheel cu serviciul gigant de automatizare a sarcinilor Zapier pentru a muta automat informațiile între aplicațiile dvs. web. Apoi aveți integrarea suplimentară cu Zero BS CRM, un plugin formidabil WordPress care vă ajută să vă gestionați toate oportunitățile direct de pe site-ul dvs..

Vă veți bucura că integrarea WP Optin Wheel cu aceste instrumente este la fel de simplă ca A, B, C. Pentru majoritatea instrumentelor, trebuie doar să copiați-lipiți o cheie API și ați terminat. Dacă nu utilizați niciunul dintre aceste instrumente dintr-un motiv sau altul, pluginul vă permite să economisiți oportunități în baza de date WordPress.

Oh, apropo, WP Optin Wheel se integrează pe deplin cu WooCommerce și WPML.

Opțiuni de afișare multiple

wp optin wheel opțiuni de afișare multiple

Afișarea formularului dvs. WP Optin Wheel este chestiunea celor care fac parte din cele patru clase, cu până la șase opțiuni. Cea mai evidentă opțiune este folosirea de widget-uri care vă permit să afișați fereastra pop-up ca buton pentru bule sau cutii de cadouri. Puteți afișa widgetul la stânga, la dreapta sau în partea de jos a site-ului.

Dacă widget-urile nu sunt ceașca dvs. de ceai, puteți alege să vă arătați roata după o perioadă determinată. În acest caz, pop-up-ul apare după ce vizitatorul a fost pe site-ul dvs. pentru o perioadă predefinită, să zicem 10 secunde. Cronometrul vă permite să afișați roata celui mai angajat vizitator.

În al treilea rând, puteți captura oportunități, deoarece vizitatorii sunt pe cale să părăsească site-ul dvs. datorită funcției de intenție de ieșire. Tehnologia de intenție de ieșire vă permite să obțineți câteva oportunități pe care altfel le-ați fi ratat, deoarece, bine, vizitatorul încerca să plece. Mai mult, pop-urile cu intenție de ieșire sunt mai puțin intruzive decât pop-urile bazate pe timp.

De asemenea, vă puteți arăta roata de avere după ce vizitatorul a lovit derularea de mai multe ori. Și dacă nu vă plac ferestrele pop-up, puteți utiliza un cod scurt pentru a afișa roata pe o pagină separată, postare sau widget în bara laterală. După cum puteți vedea, există o mulțime de opțiuni de afișare.

Notă – puteți afișa roata pe fiecare pagină a site-ului dvs. sau pe o anumită pagină. În plus, puteți alege dacă vizitatorul vede sau nu roata la vizitele ulterioare. Împerechează acest lucru cu mesagerie instantanee și ai o soluție formidabilă de marketing care funcționează pe pilonul automat.

O mulțime de opțiuni de personalizare

Opțiuni de personalizare a roților optin

La ce folosești formularele de înscriere pe care nu le poți personaliza pentru a se potrivi cu site-ul tău web? Studio Wombat înțelege bine acest lucru, motiv pentru care WP Optin Wheel livrează mai mult de 10 teme complet personalizabile (inclusiv teme sezoniere precum Xmas și Halloween), 15 fundaluri gata de utilizare și culori nelimitate..

Puteți proiecta roata de avere și modalitatea de opțiune exact așa cum vă imaginați. Proiectarea roților frumoase este o chestiune de punct și faceți clic mulțumită personalizatorului tematic intuitiv. Puteți seta numărul de felii, puteți schimba textul, adăuga cod HTML, include link-uri, definiți șansa de câștig și puteți adăuga cupoane cu câteva clicuri.

Mai mult, WP Optin Wheel vine cu un puternic constructor de forme cu care este o bucurie să lucrezi. Puteți crea formulare de înscriere care solicită atâtea date cât doriți. Adică, constructorul de formulare vine cu mai multe câmpuri de formulare precum e-mail, nume, telefon, adresă și URL doar pentru a menționa câteva.

Alte caracteristici cool

Am fi aici toată ziua dacă ar fi să parcurgem fiecare caracteristică existentă, așa că iată o prezentare rapidă a celorlalte funcții interesante care fac din WP Optin Wheel un plugin opt-in impresionant pentru toți marketerii online.

  • Cupoane WooCommerce – WP Optin Wheel se integrează complet cu WooCommerce, ceea ce înseamnă că puteți crea cupoane ca premii în mod automat.
  • Statistici – WP Optin Wheel vă oferă statistici cu privire la performanța roții dvs. Vă arată numărul de persoane care v-au văzut pop-up-ul, numărul de persoane care se înscriu în lista dvs. de e-mail, precum și rata de conversie.
  • Șabloane de e-mail – Acum, puteți trimite premii direct câștigătorilor prin e-mail, care (dacă mă întrebați) vă oferă un alt mod de a sparge gheața și de a continua conversația. Puteți personaliza șabloanele de e-mail din backend.
  • Împotriva trișării – WP Optin Wheel surprinde adresele de e-mail spam, false și invalide cu mult înainte de a ajunge pe lista dvs. de e-mailuri.
  • GDPR-gata
  • Capacitatea de a jurnal câștiguri sau pierderi pe un fișier jurnal separat
  • Dezvoltator-friendly

Cum se instalează WP Optin Wheel

Acum că știți la ce să vă așteptați, permiteți-ne să instalăm WP Optin Wheel și să creăm o roată de testare, astfel încât să puteți lovi terenul. Afacere? Grozav.

Puteți instala versiunea gratuită sau arc pentru WP Optin Wheel Pro disponibil direct de la Studio Wombat. Pentru această recenzie, folosim Pro (așadar, rețineți că nu toate funcțiile pot fi disponibile în versiunea gratuită sau standard). Oricum, instalarea WP Optin Wheel este ușoară, la fel ca instalarea oricărui alt plugin WordPress.

Încercați WP Optin fără roată    Obțineți WP Optin Wheel Pro

Fără alte detalii, navigați la Pluginuri> Adaugă nou în meniul dvs. de administrator WordPress, așa cum se arată mai jos.

adăugarea unui plugin pentru wordpress

După cum evidențiem în imaginea de mai jos, puteți 1) încărca WP Optin Wheel Pro de pe computer, 2) căutați versiunea gratuită din depozitul pluginului WordPress și 3) instalați / activați pluginul.

instalarea roții optin wp

Vom instala WP Optin Wheel Pro de pe computerul nostru, ceea ce înseamnă că trebuie să faceți clic pe butonul Încărcați pluginul butonul din imaginea de mai sus.

În continuare, încărcați pluginul și activați-l așa cum detaliem în imaginea de mai jos.

activați wp optin wheel

După ce pluginul este activ, navigați la Setări> WP Optin Wheel Pro în meniul dvs. de adminstrator WordPress, așa cum arătăm mai jos.

wp optin element de meniu roată în tabloul de bord wordpress admin

În continuare, trebuie să activați cheia de licență WP Optin Wheel pe care ați primit-o de la dezvoltator. Doar copiați-inserați cheia în câmp și apăsați pe Activați licența buton așa cum arătăm mai jos.

Activare licență roată optin

La activare, WP Optin Wheel lansează panoul de opțiuni de administrare unde puteți vedea câteva file, inclusiv Setări generale, integrări, roată adăugare și Roți.

wp optin panou de opțiuni admin roti

În acest moment, plugin-ul dvs. WP Optin Wheel este gata de utilizare. Acum, trebuie doar să creăm o roată de avere. În acest moment, puteți alege, de asemenea, să integrați pluginul cu instrumentele dvs. preferate, de ex. MailChimp.

Cum să creezi o roată a norocului

Apasă pe Adăugați roata pentru lansarea ecranului de mai jos.

Pe acest ecran, numiți-vă roata pentru o referință ușoară și apoi alegeți instrumentul pe care doriți să-l utilizați pentru a captura opt-ins. Notă, mai întâi trebuie să integrați instrumentul ales, însă WordPress și Zapier sunt deja integrate în mod implicit. Când ați terminat, apăsați pe Următor → buton.

 Proiecta panoul vă ajută să vă personalizați roata și forma de înscriere în moduri de neimaginat. Aici, veți primi o mulțime de opțiuni, cum ar fi fundaluri, teme și culori. Vezi imaginea de mai jos.

Alegeți tema, fundalul și culorile. După aceea, faceți clic pe butonul Următor → buton.

În continuare, avem Constructor de forme, care vă ajută să creați o formă de înscriere. Se livrează cu o gamă de câmpuri de formular (în funcție de instrumentul de înscriere pe care îl alegeți în primul pas) pentru a crea forma perfectă.

Vă recomandăm să vă mențineți forma de înscriere scurtă; unul sau două câmpuri sunt suficiente. Personal, aș solicita doar adresa de e-mail. Construiți-vă forma de înscriere și apăsați pe Următor → buton.

În continuare, avem Șanse și felii ecran, unde puteți personaliza extensia roților. De asemenea, puteți defini șansa de a prelua controlul deplin asupra probabilității și de a decide ce felie câștigă sau pierde.

Modificați-vă feliile în conținutul inimii dvs. și dați clic pe butonul Următor → buton.

În cele din urmă, avem Setări ecranul prezentat mai jos.

Aici, puteți defini o mulțime de opțiuni pentru roata ta. Puteți alege textul dvs. cu butonul rotativ, adăugați text de exonerare, setați text câștigător / pierdut, afișați / ascundeți roata pe anumite pagini, setați intenția de ieșire, asigurați-vă roata de avere, creați șabloane de e-mail și faceți ca GDPR să fie conformă printre altele lucruri.

După ce ați terminat, atingeți Salvați buton. Roata voastră de avere este acum gata, și ar trebui să o vedeți pe site-ul dvs. web după reînnoire.

Ce costă??

WP Optin Wheel vine în câteva arome diferite. Există versiunea pentru totdeauna gratuită disponibilă pe WordPress.org, care are caracteristici de bază și este ideală pentru testare.

WP Optin Wheel Pro, pe care l-am analizat, este disponibil doar pe site-ul Studio Wombat. Acolo puteți găsi un pachet de 39 USD destinat unui singur site. Dacă aveți trei site-uri, puteți beneficia de pachetul de 99 USD. Pentru site-uri nelimitate, Studio Wombat oferă un pachet care costă 199 dolari dolari. Toate pachetele premium vin cu 1 an de actualizări și asistență gratuite.

Mărturii reale ale clienților

WP Optin Wheel este un plugin incredibil, dar nu ne luați cuvântul pentru asta. Iată ce spun utilizatorii fericiți:

Imediat ce am văzut acest plugin, m-am gândit că ar avea un potențial mare pentru ceea ce căutam și avea o calitate înaltă și aveam dreptate. Aveam nevoie de ajutor pentru a-l folosi pentru ceea ce aveam nevoie, iar asistența pentru clienți a fost grozavă, care mi-a răspuns la toate întrebările și m-a ajutat să-mi dau seama cum pot să-l folosesc pentru ceea ce aveam nevoie.

Aș recomanda cu siguranță acest plugin pentru calitate și servicii.

Mulțumiri – Garydock

Și…

WP Optin Wheel este pur și simplu INCREDIBIL. Există mai multe pluginuri similare, dar acesta are cel mai bun set de caracteristici, o configurare FĂRĂ ușor de utilizat, o mulțime de abilități de personalizare și poate cea mai valoroasă este AJUTOR INSTANTANAL din partea dezvoltatorului. Ne-a luat 20 min să începem să terminăm pentru a instala și configura 3 roti Optin diferite și am avut o mulțime de întrebări, dar dezvoltatorul a răspuns literal în câteva minute, ne-a plimbat prin setări și ne-a ajutat să facem 100% ceea ce ne doream. Funcționalitate: A +++, Set de caracteristici: A +++, Suport receptiv: A+++. Nu puteți cere mai multe și super accesibile (merită mult mai mult decât costă). Cea mai înaltă recomandare posibilă. – Virafend

Și încă unul …

Super fericit că a găsit acest plugin! Rata mea de înscriere și vânzările s-au majorat – nimeni nu vrea doar să „introducă o adresă de e-mail pentru un cupon de reducere de 10%”… vor să aibă șansa să câștige ceva! Acest plugin transformă procesul de înscriere într-un joc și arată bine.

În plus, dezvoltatorul este foarte receptiv și chiar a implementat câteva sugestii proprii, și a făcut-o în câteva zile.!

Primul plugin pe care l-am revăzut vreodată – dar îmi place atât de mult – akc123

După cum vedeți, oamenii au multe lucruri grozave de spus despre WP Optin Wheel.

Concluzie

WP Optin Wheel vă oferă o soluție formidabilă pentru a vă crește ratele de opt-in. În plus, este incredibil de ușor de utilizat. Ar trebui să puteți crea formulare de înscriere pentru propriul site în cel mai scurt timp! Roata norocului face ca abonarea la newsletter-ul dvs. să fie atât de distractivă, majoritatea vizitatorilor nici măcar nu vor ști că s-au abonat până când nu vor vedea e-mailul de confirmare. Dacă doriți să încercați WP Optin Wheel, apucați versiunea gratuită sau faceți upgrade pentru a avea acces la mai multe funcții excelente.

Încercați WP Optin fără roată    Obțineți WP Optin Wheel Pro

Aveți sugestii sau întrebări? Vă rugăm să ne informați în secțiunea de comentarii de mai jos. Mulțumesc anticipat!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me