Imaginile sunt o parte fundamentală a oricărui blog și cu WordPress adăugând până la 5 până la 10 miniaturi la fiecare imagine pe care o încărcăm, gestionarea și comprimarea acestor imagini a devenit ceva cu adevărat important, mai ales dacă dorim să menținem performanța site-ului..


Comprimarea imaginilor WordPress după încărcare a devenit oarecum o tehnică standard atunci când încercați să grăbiți WordPress. Până acum am avut puține opțiuni pentru a face acest lucru. Fie folosind instrumente speciale în Linux, fie instalând un plugin pe WordPress și folosind serverul nostru pentru a face treaba. Acesta a fost un instrument de inspirație pentru administratorii de sistem și persoanele cu o cantitate bună de resurse de procesor, dar ce zici de „tipicul” utilizator WordPress? Cineva care tocmai a achiziționat un nou plan de găzduire și nu dispune de resurse CPU nelimitate? Aici intră în joc WP Compress.

Faceți cunoștință cu WP Compress

WP Compress este un puternic plugin de optimizare a imaginilor pentru WordPress pe care orice proprietar de site-ul web îl poate folosi pentru a micsora dimensiunile imaginii și a îmbunătăți timpii de încărcare a paginii. WP Compress atenuează sarcina de a comprima imaginile din mers cu ajutorul norului, astfel încât să puteți comprima imagini fără a utiliza resurse din propriul plan de găzduire (menținerea site-ului dvs. rapid).

Dar WP Compress nu reduce doar dimensiunile fișierelor. Există, de asemenea, opțiuni utile pentru a redimensiona imaginile în timp ce comprimați pentru reduceri și mai mari, setări inteligente de compresie (presetări de la pierderi până la ultra), comprese Otto de fundal automatizate și copii de rezervă nelimitate în cloud (astfel încât puteți oricând „anula” o imagine dacă este nevoie) . Acest plus de suport de top face WP Compress o opțiune excelentă de compresie a imaginii pentru orice site web. Și de la actualizarea versiunii 4, WP Compress oferă, de asemenea, CDN, imagini adaptive, încărcare leneșă, raportare cu etichete albe pentru planurile agenției și multe altele.

Ce costă??

WP Compress este gratuit pentru primele 100 de imagini. Aceasta face o opțiune minunată pentru bloggeri, deoarece nu va rupe banca. Dar pentru site-urile cu tone de imagini, WP Compress oferă o serie de planuri premium lunare pentru a comprima orice număr de imagini.

WP Compress Planuri lunare

Planurile lunare încep de la doar 5 USD pentru 500 de imagini pe lună, până la 25 USD pe lună pentru 10.000 de imagini pe lună. Aceste planuri oferă o mulțime de optimizări pentru majoritatea site-urilor, de la bloguri până la site-uri de distribuire de fotografii sau corporații majore.

Calea mai bună de a comprima imaginile

Planuri WP Compress pe durata de viață

Un mod mai bun (îndrăznesc să spun cel mai bun) mod de a vă comprima imaginile este să profitați de o WP Compress membru de viață. Când apucați o viață specială, plătiți un preț mic pentru o durată de viață literală a puterii de compresie a imaginii. Deci, în loc să plătiți lună cu lună, puteți plăti doar 149 USD pe viață pentru a obține 1k compresii de imagine (sau mai multe) în fiecare an, pentru totdeauna. Ce nu este de iubit?

Cum funcționează WP Compress?

WP Compress este un plugin legat de un serviciu. Pluginul poate fi instalat pe orice blog WordPress – îl puteți găsi prin tabloul de bord dacă accesați Pluginuri> Adaugă nou și căutați WP Compress). Sau îl puteți apuca chiar din depozitul WordPress.org:

Obțineți WP Compress

Apoi, trebuie doar să vă conectați site-ul dvs. WordPress la contul dvs. WP Compress Cloud API pentru a valida instalarea pluginului și sunteți gata să mergeți!

După ce faceți clic pe butonul „Începeți”, vi se va solicita să introduceți adresa de e-mail pentru a crea un cont (nu vă faceți griji – puteți începe cu cele 100 de imagini gratuite mai întâi și puteți actualiza mai târziu). Când vă înregistrați cu WP Compress, o cheie API unică este generată și trimisă prin e-mail. După primirea cheii API, acesta este ecranul principal.

Mai multe opțiuni sunt dezactivate în mod implicit, iar planul gratuit vă permite să testați serviciul, dar amintiți-vă că este limitat la 1000 de imagini fără alimentare. După consumarea tuturor creditelor, veți vedea un avertisment pentru actualizare. Sugestie – este un moment minunat pentru a vă înscrie la un plan de viață, deoarece începe doar 29 USD (sau adresați-vă unui prieten).

Funcții WP Compress Premium

Pentru această recenzie, voi analiza cum se comportă serviciul folosind calitatea de membru Gold. Acest abonament are o viteză mai rapidă decât cea normală și toate pornirile activate, inclusiv utilul Funcționalitatea Otto (cunoscut și sub denumirea de Otto the Image Optimizing Owl). Acesta este un serviciu îngrijit, care permite pluginului să comprimeze automat fotografiile în mai multe momente diferite de-a lungul zilei, astfel încât să obțineți viteze de încărcare mai rapide pentru imaginile și compresia de fundal fără a utiliza resursele propriului server..

nivel de optimizare poate fi setat de la Ultra la Inteligent tot drumul până la Fara pierderi. În experiența mea, Ultra merge puțin prea departe cu compresia, ceea ce face ca imaginile tale să pară oarecum încețoșate, mai ales dacă sunt cele prezentate. inteligent nivelul este cel în care majoritatea oamenilor se vor simți confortabil, iar Lossless nu va elimina decât părți ne-vitale ale imaginii fără a face deloc compresie pierdută. Activarea păstrați datele EXIF aproape că va anula compresiunea fără pierderi și, în general, nu este recomandat, deoarece majoritatea blogurilor nu vor avea nevoie de aceste date.

Utilizarea WP Compress pentru a optimiza Mediaoteca noastră

Pentru acest test, am decis să instalez pluginul pe blogul meu WordPress, care conține nu mai puțin de 2 milioane de poze și este un blog foarte activ, cu mai mult de 8 ani fiind online. Ați putea spune că este puțin extremă, dar faptul că sistemul funcționează pe un blog care va însemna o veste bună pentru toți ceilalți.

WP Compress a adăugat un buton frumos la media media care vă permite să faceți un compresă manuală, ceea ce este util dacă aveți Otto dezactivat deoarece nu se va face nicio optimizare în fundal. Cu Otto activat, nu trebuie să comprimați manual imaginile, deoarece acestea vor fi comprimate de mai multe ori în timpul zilei, ceea ce face compresia un proces automat.

Procesul de compresie poate fi lent dacă, ca mine, ai un blog foarte activ. Pluginul trebuie să se conecteze cu cloud și să trimită / să primească informații despre fiecare imagine. Dacă după comprimare doriți ca imaginea dvs. originală să nu o transpire, pluginul are un restabili funcționalitate încorporată. Acest lucru este foarte util atunci când nu vă place cum o anumită imagine s-a comprimat și doriți să reveniți.

WP Compress vă permite, de asemenea eticheta poze să săriți compresia – un plus util pentru când doriți să mențineți imagini caracteristice de înaltă calitate / rezoluție, dar doriți să comprimați orice altceva pentru a economisi spațiu. Amintiți-vă doar că faptul că aveți tone de spațiu de stocare real pe gazduire nu înseamnă că veți primi un site rapid. Reducerea dimensiunii imaginilor este esențială dacă doriți să aveți un site web rapid. Indiferent de viteza sau spațiul de stocare pe care îl ai, imaginile trebuie să călătorească prin net și nu toată lumea are conexiuni super rapide (motiv pentru care îți recomandăm să folosești un cdn gratuit).

WP Compress vă permite să procesați până la 2 imagini în același timp. Orice altceva și va trebui să așteptați, deoarece nu se vor mai face conexiuni la cloud până când nu se va termina una dintre aceste imagini. Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să aveți activat Otto și să marcați doar imagini pentru a omite compresia. Este mult mai rapid (și mai ușor) decât comprimarea manuală a fiecărei imagini.

Inteligent

Presetarea implicită pentru compresie este Inteligent. Am încercat mai multe poze cu Intelligent, iar procesul economisește mult spațiu. În medie, imaginile sunt reduse cu aproximativ 38 până la 44%, dar artefactele de compresie sunt vizibile, în special dacă ai un ochi bun. Dacă, ca mine, sunteți designer, veți observa artefactele de compresie de aproape, dar cititorul dvs. de blog probabil nu va vedea mare diferență.

Examinând imaginea rezultată și comparând dimensiunile, am aflat că WP Compress reduce calitatea JPEG la aproximativ 77. Tocmai de aceea, artefacte minore pot fi vizibile. Regula general acceptată este aceea că 85 este mai mult decât suficient, cu atât mai puțin decât asta va începe să introducă artefacte vizibile. Desigur, nimic nu împiedică WP Compress să adauge mai multe opțiuni în viitor pentru a se potrivi mai bine mai multor niveluri de compresie.

Fara pierderi

Fara pierderi presetarea este locul în care sunt cel mai confortabil. Nu am folosit niciodată niciun nivel de compresie care să poată reduce calitatea imaginilor și orice designer care adoră prezentarea va face la fel. Presetarea Lossless va elimina toate datele EXIF ​​și, în general, va permite WP Compress să decupeze aproximativ 15 până la 34% din dimensiune.

Compararea WP Compress cu EWWW Image Optimizer Am aflat că produc rezultate identice atunci când folosesc metoda Lossless, deci ambele sunt opțiuni bune dacă pur și simplu doriți să scăpați de date inutile.

Performanţă

În ceea ce privește performanța, WP Compress a introdus câteva probleme de latență pe blogul meu. Amintiți-vă doar că este un blog foarte mare, cu peste 2 milioane de poze. Testarea inițială a avut o latență foarte mare și am aflat că a fost nevoie de mai mult de 9 secunde pentru a deschide postări pe blog și media media.

Echipa de asistență WP Compress a fost foarte utilă în diagnosticarea acestei probleme și au reușit să reducă această latență de la 9 la 3 secunde, atestând nivelul angajamentului pe care îl au față de produsul lor. De la dezactivarea pluginului la activare, latența din ultima versiune este următoarea:

  • De la 1,5 la 3 ani pentru a deschide postări pe blog
  • De la 1 la 2 s încarcă o poză
  • În jur de 6s pentru a comprima o singură imagine pe manual

Desigur, veți avea foarte multe comprimări de făcut la început, dar unul în care sunteți prins, majoritatea blogurilor probabil că încarcă mai puțin de 100 de imagini pe zi (și asta este generos) și dacă aveți activate autocompresiile Otto, nu ar trebui să faceți observă o mare întârziere.

Desigur, dacă rulați un server foarte puternic (cum ar fi al meu cu 24 de fire și 48 GB RAM, rulând sub nginx și PHP 7.2 prin Plesk Onyx cu o mulțime de resurse la dispoziție decât un plugin gratuit care utilizează resursele proprii poate fi mai rapid. Pentru de exemplu, WP Compress a reușit să obțină momente bune, dar a fost în general la 1-2 secunde în spatele EWWW pe propriul meu server.

Dar pentru bloggerul sau webmaster-ul obișnuit care folosește un plan de găzduire de la Bluehost sau Flywheel sau orice altă companie de găzduire cu o cantitate stabilită de resurse, situația se inversează complet. WP Compress va oferi în mod constant timpi de compresie mai buni decât opțiuni precum optimizatorul de imagine EWWW și fără utilizarea resurselor locale.

Otto Mântuitorul

După ce ați citit ultima linie, vă puteți gândi, de ce să folosesc WP Compress deloc dacă pot instala gratuit optimizatorul de imagini EWWW? Nu este atât de simplu. Există un efect secundar foarte important în utilizarea EWWW de zi cu zi.

În mod implicit, WordPress comprimă imagini din timp când adăugați un plugin de compresie precum EWWW și care adaugă o latență suplimentară la fiecare încărcare a imaginii, împreună cu utilizarea procesorului crescut. Așadar, pentru fiecare imagine pe care o încărcați, utilizați resurse suplimentare pe hosting pentru a comprima aceste imagini. Există mai multe probleme care ar putea apărea în acest sens. Unele efecte secundare includ: timpul de încărcare mai lent, posibile erori HTTP în timpul încărcării, expirarea timpului dacă nu aveți PHP configurat corespunzător etc..

Nu este cazul atunci când utilizați WP Compress ca atare nu comprima imaginile pe zbor. Pluginul oferă două moduri de compresiune, fie ele manual din Media Library sau activând Otto. Opțiunea ulterioară comprimă imaginile la câteva minute după ce le încărcați pe blogul dvs. și de mai multe ori pe parcursul zilei. Aceasta este o alternativă mult mai bună decât să o faceți din mers, deoarece săriți practic toate efectele secundare posibile și utilizați resurse locale zero în acest proces.

Înveliți

WP Compress este o soluție excelentă pentru cei care doresc să utilizeze instantaneu un serviciu de compresie a imaginii și nu au resurse sau expertiză locală pentru a implementa o soluție. Pentru cei care nu sunt experți (și bloggerii în general), utilizează WP Compress este un dezvăluitor. Este rapid, ușor și funcționează pur și simplu. Este unul dintre cele mai bune atribute ale serviciului, deoarece vă permite să configurați compresia și să uitați de ea. Pentru experți sau designeri grafici cu propriile lor VPS și planuri cu putere mare, EWWW Image Optimizer poate fi încă o alegere mai bună.

Economisiți 30% la planurile Compress WP

Încă nu vindeți pe WP Compress? Ce se întâmplă dacă v-am spune cu cod WPEXPLORER puteți economisi 30% pe orice plan, pachet sau supliment. Profitați de această ofertă uimitoare și începeți să lucrați optimizându-vă astăzi imaginile!

Economisiți 30% la WP Compress

Însă, indiferent de expertiza dvs., WP Compress este un serviciu solid care înlătură limitările de a trebui să utilizați puterea de procesare a găzduirii pentru a comprima imaginile. În plus, opțiunea de restaurare a imaginii, caracteristicile Otto și capacitatea de a eticheta / sări compresiunile constituie o experiență generală bună. Echipa se angajează să îmbunătățească și să optimizeze pluginul și mai mult, iar suportul tehnic este prietenos și de ajutor.

Pentru site-uri foarte mari, vă puteți aștepta cu o latență adăugată, dar pentru blogurile normale, orice latență minoră nu se observă deloc, iar beneficiile oferite de un serviciu cloud care comprimă automat toate imaginile dvs. este doar fantastic, de asemenea, prețul este cam corect..

Aveți întrebări despre WP Compress? Sau optimizarea imaginii în general? Lasă-ți gândurile mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me