VikAppointments: Carte și programări numiri ca un șef

VikAppointments: Carte și programări numiri ca un șef

Dacă conduceți o afacere bazată pe servicii, programarea și gestionarea programării dvs. manual sunt dificile și necesită mult timp. În plus, rezervarea programată manual înseamnă că sunteți predispuși la erori umane care vă pot costa afacerea.


Ce sa fac? Puteți eficientiza procesul folosind un plugin precum VikAppointments. VikAppointments este soluția perfectă pentru orice afacere de servicii care contine programări. La pachet cu toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a gestiona rezervările ca un profesionist; pluginul este unul dintre cele mai bune pluginuri pentru programări pentru WordPress.

Și în postarea de astăzi, acoperim funcțiile care fac din VikAppointments un fantastic plugin de rezervare WordPress. Pentru a îndulci afacerea, instalăm PRO versiune și test drive drive-ul. În felul acesta, știi exact la ce să te aștepți și poți lovi terenul alergând.

Cum ți se pare? Dacă sună excelent, ridicați-vă mânecile și lăsați-vă la treabă.

Ce este VikAppointments?

servicii vikappointments rezervare plugin wordpress calendar

Info și descărcareVizualizați Demo

VikAppointments este un sistem puternic de gestionare a numirilor creat inițial pentru Joomla. Dar nu ne interesează Joomla. Acoperim versiunea WordPress, care – apropo – este unul dintre cele mai avansate plugin-uri de numire pentru WordPress.

În câteva clicuri, pluginul vă ajută să rezervați programări și să le gestionați rapid pe site-ul dvs. WordPress. În plus, pluginul oferă opțiuni adaptate care sunt perfecte pentru diverse afaceri precum medici, avocați, centre medicale, spa-uri și saloane, printre altele.

Dar chiar și cu un milion și o caracteristică, VikAppointments rămâne incredibil de ușor de configurat și utilizat. La sfârșitul zilei, pluginul vă ajută să economisiți mult timp pe care îl puteți canaliza către creșterea afacerii dvs. În loc să pierdeți timp rezervarea manuală, vă puteți concentra în întregime pe clienți.

Din această cauză, permiteți-ne să acoperim mai multe funcții care fac din VikAppointments unul dintre cele mai bune plugin-uri WordPress pentru a gestiona programările pe site-ul dvs..

Caracteristici VikAppointments

Pluginul VikAppointments nu dezamăgește din punct de vedere al caracteristicilor, ceea ce are o listă impresionantă, care va impresiona atât începătorii cât și dezvoltatorii. În secțiunea următoare, evidențiem unele dintre caracteristicile disponibile în VikAppointments. Nu-l transpira; vedem cele mai multe caracteristici în acțiune atunci când testăm unitatea de conectare.

În mod evident, pluginul VikAppointments are funcții precum:

 • Posibilitatea de a crea servicii multiple cu durate și rate diferite
 • Un tablou de bord central pentru gestionarea angajaților
 • Rezervare fără întârziere a rezervării la sfârșit
 • Calendare lunare sau săptămânale care prezintă disponibilitate pentru fiecare angajat sau serviciu
 • Sistem cupon pentru a oferi reduceri pentru rezervări
 • Capacitatea de a crea rezervări manuale în tabloul de bord WordPress
 • Widget de căutare care ajută potențialii să găsească și să rezerve ușor programări
 • Zile de lucru prelungite cu schimburi personalizate
 • Panou de bord frontal pentru angajați
 • Locațiile angajaților prin Google Maps
 • Opțiunea de a adăuga cumpărături pentru pachete de servicii
 • Sistemul de coșuri pentru a programa mai multe întâlniri simultan
 • Gateway-uri de plată personalizate
 • Notificări prin e-mail, SMS și ICS
 • Mai multe widget-uri pentru a îmbunătăți aspectul sistemului de rezervare în partea frontală
 • Sistem integrat de management al clienților
 • Și mult mai mult

Pe scurt, pluginul VikAppointments vă oferă suficiente funcții pentru a vă gestiona eficient programările. Cu o prezentare a caracteristicilor care ne ghidează, permiteți-ne să instalăm și să testăm VikAppointments.

Cum se instalează VikAppointments

Instalarea pluginului VikAppointments este extrem de ușoară, deoarece se poate descărca gratuit pe WordPress.org. Cu toate acestea, pentru a vă bucura de caracteristici premium, trebuie să achiziționați un PRO licență pentru aproximativ 108 dolari dolari pe site-ul oficial al VikAppointments. Licența este valabilă un an și, în timp ce reînnoirile nu sunt obligatorii, aveți nevoie de o licență activă pentru a primi actualizări.

Acum, să instalăm și să configurăm VikAppointments pentru a începe programarea și gestionarea programărilor pe site-ul nostru de testare.

În meniul dvs. de administrator WordPress, navigați la Plugin-uri și faceți clic pe Adăuga nou după cum subliniem în imaginea de mai jos.

cum să instalați noul plugin wordpress

Făcând acest lucru te conduce la Adăugați pluginuri ecran, unde puteți instala fie un plugin de pe computer sau din depozitul oficial WordPress. Introduceți „VikAppointments” în caseta de căutare a cuvintelor cheie și după ce găsiți pluginul, apăsați pe Instaleaza acum butonul pe care îl detaliem în imaginea următoare.

instalarea pluginului vikappointments

După aceea, faceți clic pe butonul Activati buton după cum se arată mai jos pentru a face rularea mingii.

activarea pluginului wordpress vikappointments

Acum ajungem undeva. Tot ce trebuie să faceți acum este să configurați pluginul, care este ușor, așa că să trecem la treabă.

Cum să configurați punctele VikA

Odată activat pluginul, acesta adaugă un frumos VikAppointments element în meniul dvs. de administrator WordPress. Pentru a configura sistemul de rezervare, faceți clic pe butonul VikAppointments element de meniu, așa cum se arată mai jos.

setarea pluginului wordpress vikappointments

Elementul de meniu vă conduce la tabloul de bord atractiv VikAppointments prezentat mai jos.

tabloul de bord vikappointments

Activarea licenței PRO

Utilizăm versiunea PRO pentru tutorial, așa că trebuie să activez mai întâi licența. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Upgrade la Pro, așa cum arătăm mai jos.

trecerea la versiunea pro vikappointments

În pagina următoare, derulați în partea de jos a paginii, lipiți cheia de licență și apăsați Validați și instalați, așa cum se arată mai jos. Dacă nu aveți o cheie de licență, faceți clic pe butonul Obțineți cheia de licență buton.

adăugarea cheii de licență pro la vikappointments

Pluginul pornește automat și face upgrade la versiunea pro în mod automat. Apoi, faceți clic pe butonul Actualizarea finalizată, faceți clic aici pentru a continua buton așa cum se arată mai jos.

Acum, versiunea pro este blocată și gata. Mai jos, arată cum arată tabloul de bord al administratorului VikAppointments după actualizarea la versiunea pro.

vikappointments admin board

Nimic de văzut aici, deci acum ce? Totuși este în regulă, deoarece nu rezervăm încă programări. Să adăugăm câțiva angajați, servicii și să simulăm un site de rezervare live.

Crearea grupurilor în VikAppointments

Grupuri în VikApuntările sunt similare cu categoriile din postările de pe blog. Grupurile vă ajută să categorizați angajații și serviciile, permițându-vă să păstrați lucrurile organizate, mai ales dacă aveți mulți angajați sau servicii. În același timp, nu este obligatoriu să adăugați grupuri în VikAppointments.

În afară de aceasta, adăugăm un grup pentru cele cinci servicii ale noastre, care, în scopuri ilustrative, sunt consultanță legală, consultanță în afaceri, coaching în viață, sănătate dentară și spa. Vom numi grupul „Servicii plătite.“

Clic administrare și apoi Grupuri, așa cum detaliem mai jos.

adăugarea unui grup de servicii nou în pluginul vikappointments

Apoi, faceți clic pe butonul Nou buton, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

adăugarea de noi grupuri de servicii

Deoparte: Observați, de asemenea, Vizualizați grupuri de angajați butonul din dreapta ecranului. Făcând clic pe buton vă permite să creați, să editați și să vizualizați grupuri de angajați.

Înapoi la crearea unui grup de servicii.

Făcând clic pe butonul Nou butonul vă conduce la următorul ecran.

Tot ce trebuie să faceți în pagina de mai sus este să adăugați numele și descrierea grupului dvs. de servicii. Apoi, faceți clic pe butonul Salvați și închideți, așa cum se arată mai jos.

Cu un grup de servicii în vigoare, acum putem clasifica cele cinci servicii ale noastre Servicii plătite. Acum, să adăugăm câțiva angajați și apoi serviciile reale.

Adăugarea angajaților în VikAppointments

Mai întâi adăugăm angajați, astfel încât să le putem atribui servicii mai târziu. În plus, trebuie să adăugați cel puțin un angajat pentru a primi rezervări online.

Nu uitați, puteți reprezenta un angajat ca persoană, cameră, obiect sau orice altceva. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, un angajat este o persoană, de ex. dentist, maseuză, avocat, antrenor etc..

Înapoi în tabloul de bord VikAppointments, faceți clic administrare și apoi Angajați după cum subliniem mai jos.

adăugarea de noi angajați în vikappointments

Apoi, faceți clic pe butonul Nou butonul, după cum evidențiem imaginea de mai jos.

adăugarea unui nou angajat în vikappointments

După aceea, adăugați detaliile angajatului. Apoi, faceți clic pe butonul Salvați și închideți buton.

Pentru a adăuga mai mulți angajați, repetați până când ați introdus toți angajații în sistem. Puteți chiar să clonați angajații cu ușurință, deci da!

Folosesc doar doi angajați în scop ilustrativ, dar puteți adăuga câți doriți. Nu uitați să setați schimburile fiecărui angajat în conformitate cu Lucru zi fila găsită pe ecranul de mai sus.

Continuând rapid, să adăugăm acum serviciile noastre.

Adăugarea de servicii în VikAppointments

În tabloul de bord VikAppointments, alegeți administrare și faceți clic pe Servicii, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

adăugarea de servicii în vikappointments

După aceea, apăsați pe Nou buton, după cum subliniem mai jos.

adăugarea de noi vikappoints de servicii

Asta ar trebui să vă conducă direct la Serviciu nou ecran, unde te putem urmări Nae Nae puteți adăuga tot felul de detalii. Consultați imaginea de mai jos pentru mai multe informații.

Aici, câteva note pentru imaginea de mai sus (lista noastră numerotată corespunde articolelor marcate de mai sus).

 1. Serviciu – Adăugați detaliile de service necesare aici. Știți, numele serviciului, prețurile, capacitatea și așa mai departe. Btw, introduceți un motor de căutare prietenos (SEF) în Alias camp
 2. Descriere – Aici, adăugați descrierea serviciului
 3. Alocări – Sub această filă, puteți atribui servicii diferiților angajați
 4. metadate – Fila este esențială în special pentru SEO. Puteți adăuga titlul paginii, meta-descrieri și meta-cuvinte cheie.

După ce adăugați serviciile dvs., nu uitați să faceți clic pe butonul Salvați și închideți buton. Puteți face clic pe Salvează, Salvează & Nou, sau Anulare în funcție de locul în care vă aflați în fluxul de lucru.

Apropo, am acum cinci servicii în sistemul nostru, care arată astfel:

pagina de administrare a serviciilor vikappointments

Nu este rău, nu? Rețineți că am alocat deja serviciile pentru diverși angajați, dar nu puteți vedea asta din imaginea de mai sus. Dacă aveți întrebări despre ceea ce am făcut, sunt disponibil să răspund la orice întrebare în următoarele 24 de ore, deci nu rețineți.

Acum că am grupuri, angajați și servicii în loc, să afișăm un formular în față, astfel încât potențialii să poată rezerva programări imediat.

Întâlniri din partea Front-End

Întrucât avem grupuri, angajați și servicii care merg pentru noi, putem începe rezervarea programărilor? Da putem!

Nu trebuie decât să creăm și să adăugăm un shortcode de rezervare pe o pagină simplă. Dar cum facem asta?

Lansați tabloul de bord VikAppointments și faceți clic pe butonul Scurtăturile buton, după cum subliniem mai jos.

butonul shortcodes vikappointments

Apoi, apăsați pe Nou buton, așa cum se arată în imaginea următoare.

adăugarea de coduri scurte noi în vikappointments

De exemplu, vom crea un cod scurt pentru serviciul nostru de consultanță în afaceri. După aceea, vom afișa detaliile serviciului, astfel încât potențialii pot începe rezervarea.

Adăugați (1) numele dvs. de cod scurt, (2) alegeți Detalii despre servicii din meniul derulant și (3) selectați-vă serviciul (al nostru este consultanță de afaceri), așa cum se arată în imaginea de mai jos.

creați un cod scurt

Nu uitați să faceți clic pe butonul Salvați și închideți buton.

Alte tipuri de coduri scurte VikAppointments

VikAppointments vine cu diferite tipuri de coduri scurte, inclusiv:

 • Toate vizualizările comenzilor – Adăugați codul scurt la o pagină pentru ca utilizatorii autentificați să poată vedea toate comenzile
 • Confirmare – Codul scurt afișează un formular de checkout dacă există un articol în coș
 • Zona angajaților – Aici, angajații își pot vedea panoul de management front-end. Își pot gestiona profilurile, zilele lucrătoare, serviciile alocate și locațiile
 • Detalii despre angajat – Codul scurt vă permite să afișați detaliile unui angajat selectat
 • Lista angajaților – Vă permite să afișați o listă de angajați pe care clienții le pot rezerva
 • Vizualizare comandă – Codul scurt arată rezumatul oricărei comenzi selectate
 • pachete – Afișează toate pachetele care pot fi achiziționate, grupate pe categorii
 • Detalii despre servicii – Codul scurt arată pagina de detaliu a oricărui serviciu ales (SUGESTIE: este codul scurt pe care îl utilizăm pentru a afișa serviciul nostru de consultanță în afaceri)
 • Lista de servicii – Cel mai critic shortcode în funcție de dezvoltatori. Codul scurt prezintă o listă a tuturor serviciilor pe care clienții le pot rezerva

Cum să adăugați shortcode VikAppointments la pagina WordPress

Adăugarea codului scurt pe care l-ați creat pe site-ul dvs. WordPress este la fel de simplă ca A, B, C. Mai întâi, navigați la Pagini> Adăugare nou așa cum se arată în screengrabul de mai jos.

adăugarea unei noi pagini în wordpress

Denumiți pagina dvs., faceți clic pe butonul plus (+) pictograma și alegeți tasta VikAppointments Shortcode bloc, după cum se arată mai jos.

crearea unei noi pagini de servicii prin intermediul shortcodes

Apoi, alegeți codul scurt pe care l-ați creat anterior, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

selectați codul scurt vikappointments din gutenberg

Dacă utilizați editorul clasic, puteți adăuga codul scurt făcând clic pe butonul Lista de coduri scurte VikAppointments buton, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

adăugarea vikappointments în editorul clasic

După aceea, faceți clic pe butonul Publica buton. Iată ce am primit:

Nu este rău, nu? Pagina vine completă cu un funcțional Rezerva acum buton. Acum, tot ce trebuie să facă clientul este să alegeți o dată și ora și să atingeți butonul Rezerva acum buton.

Odată ce clientul dvs. lovește Rezerva acum, pluginul îi conduce la pagina următoare pentru a vizualiza și confirma rezervarea.

pagina sumar pentru comenzi vikappointments

Destul de dulce, nu ești de acord? Ah, am uitat să-mi elimin adresa de e-mail; pluginul completează automat formularul dacă ați rezervat anterior programări.

Acum că avem elementele de bază din drum, permiteți-ne să explorăm tabloul de bord VikAppointments pentru alte opțiuni.

Alte caracteristici VikAppoinments

Ajutorul VikAppointments

Dacă sunteți blocat dintr-un motiv sau altul, puteți obține ajutor chiar din tabloul de bord VikAppointments. Apasă pe Ajutor buton, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

vikappointments ajuta

Fila numiri

fila programări

 Numiri fila prezentată în imaginea de mai sus poartă câteva opțiuni, așa cum detaliem în lista de mai jos.

 • Rezervări – Aici, puteți vedea toate rezervările
 • Clienți – Această pagină afișează o listă a clienților dvs.
 • cupoane – Pentru că, cine nu iubește un discount bine programat?
 • Calendar, care arată întregul an calendaristic și câștigurile totale din rezervări

Fila Portal

Atunci ai Portal fila, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

fila portal în vikappointments

 Portal fila are mai multe opțiuni, inclusiv:

 • ţări – Unde puteți adăuga, edita și elimina țări
 • opinii – Pagina vă permite să adăugați recenzii la serviciile dvs.
 • Abonamente– Aici, puteți crea abonamente recurente
 • Subscr. Comenzi – Vizualizați toate comenzile de abonament pe care le achiziționează clienții

Fila globală

fila globală vikappointments

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, Global fila vă permite să gestionați câteva opțiuni, și anume:

 • câmpuri customizate – Puteți adăuga câmpuri personalizate în formularele dvs. de comandă, astfel încât să puteți colecta toate informațiile dorite de la clienți
 • plăţile – Vă permite să activați gateway-urile de plată
 • facturile – Puteți vedea toate facturile dvs. aici
 • Manager media – Această opțiune vă permite să gestionați toate fișierele media pe care le încărcați prin pluginul VikAppointments

Fila de configurare

 configurație fila vă ajută să gestionați câteva opțiuni. Sub fila aveți:

 • Angajați – Gestionează opțiunile și permisiunile angajaților tăi
 • Zile de închidere – Setați zile în care afacerea dvs. rămâne închisă. Ar putea include weekend-uri și sărbători
 • API-uri SMS – Configurați-vă opțiunile pentru API-ul SMS, astfel încât să puteți trimite mesaje text către clienți. Puteți trimite chiar și mesaje automate
 • CRON Locuri de muncă – Setări pentru joburile VikAppointments CRON

Widget-uri VikAppointments

Pluginul VikAppointments este livrat cu câteva widget-uri care vă facilitează munca. Pentru a vizualiza și utiliza widget-urile, pur și simplu navigați la Aspect> Widgets, după cum subliniem în imaginea de mai jos.

widget-uri vikappointments

Și acolo îl ai; VikApuniuni în gloria sa deplină.


Între tine și mine, VikAppointments este un programator de întâlniri frumos pentru WordPress. Odată ce configurați pluginul, acesta preia rezervările pe site-ul dvs., economisind mult timp și bani.

Pluginul este ușor de utilizat; Am verificat documentația o dată sau de două ori pentru a confirma câteva lucruri, dar asta a fost. În cel mai scurt timp, nu am încovoiat VikAppointments pentru a face oferta mea.

După ce încercați pluginul, sunt sigur că nu veți căuta un alt plugin de rezervare pentru compania dvs. Este plin de toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a programa și gestiona programările pe site-ul dvs. web.

Aveți preocupări, întrebări sau sugestii? Vă rugăm să împărtășiți comentariile.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map