UpdraftPlus Review - Cel mai bun plugin gratuit de backup pentru WordPress?

UpdraftPlus este unul dintre cele mai populare pluginuri gratuite de rezervă WordPress de pe piață astăzi, cu peste un milion de instalații active. În acest articol, vom examina pluginul UpdraftPlus.


Vom învăța cum să utilizăm UpdraftPlus pentru:

 • Efectuați o copie de siguranță WordPress într-o locație cloud de la distanță și
 • Restaurați backup-ul într-o instalare WordPress curată

Ce face deosebit UpdraftPlus?

Iată lucrul: când vine vorba de o copie de rezervă WordPress, unul dintre lucrurile pe care tindem să le ignorăm este restaurare proces. Este destul de ușor să instalați, să configurați și să luați o copie de rezervă a site-ului dvs. WordPress – utilizând orice plugin de rezervă. De câte ori am încercat să restaurăm backup-ul?

La investigații suplimentare, descoperim că aproape toate plugin-urile de rezervă freemium blochează funcția de restaurare a copiilor de rezervă în spatele unui plan plătit. Nu mă înșelați – susțin complet decizia lor. La urma urmei, pluginul trebuie să genereze venituri pentru a susține dezvoltarea sa continuă!

Cu toate acestea, cu UpdraftPlus, acel joc s-a schimbat. În momentul scrierii acestei postări, UpdraftPlus este singurul plugin de rezervă WordPress freemium de pe piață care permite backup și restaurare în planul gratuit, împreună cu alte câteva caracteristici grozave.

Să săpat direct!

Cum să configurați o copie de rezervă WordPress cu UpdraftPlus

Configurarea unei copii de rezervă WordPress cu UpdraftPlus este un proces destul de simplu. Cu toate acestea, în efortul de a face lucrurile un pic mai practice, nu vom lua o copie de rezervă a unui site WordPress nou / vanilat.

În schimb, vom instala o temă polivalentă și vom importa conținutul demo al acesteia. În acest sens, vom crea o grămadă de postări noi, pagini, comentarii, imagini și pluginuri suplimentare care vor face parte din backup. Acest lucru îl va apropia de situația din lumea reală a unui backup WordPress.

Pentru tutorialul nostru, vom instala tema Total WordPress și le vom importa Demonstrarea machetei blogului.

Iată un rezumat al ceea ce vom face:

 1. Creați un site demo: Vom crea o nouă instalare WordPress pentru site-ul nostru de testare și vom importa conținutul demo al temei Total multifuncțional WordPress.
 2. Backup site-ul demo: Vom instala pluginul de rezervă UpdraftPlus din depozitul WordPress și îl vom configura pentru a lua backup WordPress într-o soluție de stocare în cloud, cum ar fi Dropbox.
 3. Restaurați site-ul demo: Formatăm site-ul WordPress și restabilim site-ul WordPress din backup-ul UpdraftPlus.
 4. Vom analiza, de asemenea, versiunea premium a pluginului și unele suplimente.
 5. Primă: De asemenea, vom afla despre UpdraftCentral – un tablou de bord de gestionare WordPress bazat pe cloud de la echipa Updraft.

1. Creați un site demonstrativ WordPress

Import Tema Demo total WP

Captura de ecran a site-ului demo WordPress pe care vom face backup și restaurare

Această parte este relativ simplă. Vom începe cu un site WordPress WordPress demo și vom instala tema Total. În continuare, vom importa demo-ul cu aspectul blogului Mason. Importarea unei demonstrații tematice va depinde de dezvoltatorul temei.

 1. Pentru un caz de utilizare generală, am putea utiliza importatorul WordPress disponibil în secțiunea Tabloul de bord WordPress → Instrumente → Import.
 2. Selectați fișierul XML și începeți procesul de importare.
 3. Verificați manual datele importate.

Rețineți că fișierul XML este de fapt rezultatul Exportatorului WordPress de pe site-ul care găzduiește conținutul original.

Import Tema Demo total WP

Importarea unei machete demo în tema Total 4.0 4.0 WordPress

Când vine vorba de Total, procesul este mult mai simplu.

 • Doar să te duci la Tablou de bord WordPress → Panou tematic → Importator demonstrativ să alegeți și să importați aspectul demonstrativ ales.
 • După finalizarea importului, ar trebui să primiți un mesaj similar cu cel arătat mai sus.

Acum suntem gata să luăm o copie de rezervă WordPress.

2. Backup WordPress cu plugin-ul UpdraftPlus

Instalați UpdraftPlus WordPress Plugin

Instalarea UpdraftPlus în WordPress

2.1 Instalarea plugin-ului UpdraftPlus

Ca orice alt plugin WordPress, accesați site-ul Panoul de bord WordPress → Pluginuri → Adăugare nou și căutați UpdraftPlus. Instalați și activați pluginul. În următoarele câteva capturi de ecran, vă vom parcurge procesul inițial de configurare.

ActualizarePlus Demo 1

Activarea pluginului de backup WordPress UpdraftPlus

Pasul 1 – La activarea pluginului, am fost atrași prin fluxul de bord (cunoscut și sub denumirea de turul produsului). Selectați „Apăsați aici pentru a începe” pentru a începe procesul.

Plugin de rezervă WordPress UpdraftPlus – Primii pași

Pasul 2 – Aici puteți lua prima copie de rezervă. Rezistați-vă la nevoia interioară de „Backup acumButon ”și selectează în loc butonul Următorul pentru a finaliza restul turului.

2.2 Configurarea unei scheme de backup

Configurarea programului de rezervă cu UpdraftPlus

Un program de rezervă depinde de cantitatea de conținut generată pe site-ul dvs. web.

 • De exemplu, dacă publicați 2-3 bloguri pe săptămână, este suficientă o copie de rezervă WordPress zilnic. Cu toate acestea, dacă aveți mai mulți editori care publică 1-2 postări pe blog pe zi, atunci backup-urile orare este o alegere mai bună.
 • Pe de altă parte, dacă nu faceți blog-ul activ pe site-ul dvs. și nu îl utilizați ca portofoliu, atunci este suficientă o copie de rezervă săptămânală.

Concluzia este simplă – preluarea copiilor de rezervă WordPress este un proces intensiv în procesor. Preluarea prea multor copii de rezervă în timpul zilei – în special pe un server de gazdă partajat – poate pune sarcină nejustificată pe server, ceea ce îl face lent sau inutilizabil pentru alții. În cazuri de vârf, acest lucru poate duce chiar la suspendarea contului tău de hosting comun.

2.3 Configurarea termenelor de păstrare a copiilor de rezervă

După cum puteți vedea în captura de ecran a secțiunii precedente, am configurat o copie de rezervă săptămânală atât a fișierelor WordPress cât și a bazei de date. Am setat, de asemenea, păstrarea copiei de rezervă la 5, ceea ce înseamnă că am o rezervă de 1,25 luni în orice moment. În funcție de spațiul de stocare disponibil în locația de rezervă a WordPress, puteți alege să păstrați mai mult de 5 copii de rezervă programate.

2.4 Configurarea unei locații de stocare la distanță

Acesta este un alt domeniu important pe care vreau să îl abordez. Locația dvs. de rezervă nu trebuie să fie pe același server în care este găzduit site-ul dvs. Știu că acest lucru poate părea o prostie evidentă pentru unii, dar am văzut că mulți oameni fac această greșeală – în special cei noi pentru WordPress.

Întrucât acest tutorial este axat pe obținerea unei copii de rezervă WordPress utilizând doar opțiuni disponibile gratuit, avem Google Drive, Microsoft OneDrive și Dropbox ca alegeri pentru locația noastră de backup la distanță..
Am selectat Dropbox pentru acest tutorial, deoarece am un cont Dropbox și îl folosesc pentru a face backup celorlalte site-uri WordPress. Puteți alege oricare dintre ele ca locație de rezervă de la distanță.

Iată cum putem configura și conecta Dropbox la UpdraftPlus:

UpdraftPlus Demo 4 - Conectarea Dropbox

Pagina de autentificare Dropbox

Pasul 1: În primul rând, asigurați-vă că sunteți conectat la Dropbox în același browser. Pentru a stabili conexiunea dintre Dropbox și UpdraftPlus, vom avea nevoie de acest lucru.

UpdraftPlus Demo 4 - Conectarea Dropbox 0.1

Locații de stocare de rezervă de la UpdraftPlus

Pasul 2: În UpdraftPlus, selectați Dropbox ca locație de stocare de la distanță

UpdraftPlus Demo 4 - Conectarea Dropbox 0.2

Conectarea Dropbox la UpdraftPlus

Pasul 3: Derulați în jos și faceți clic pe „Salvați modificările”.

UpdraftPlus Demo 4 - Conectarea Dropbox 0.3

Autentificarea UpdraftPlus pentru a utiliza contul Dropbox

Pasul 4: În acest sens, pluginul va afișa o casetă de dialog care conține un link pentru autentificarea Dropbox cu UpdraftPlus.

UpdraftPlus Demo 4 - Conectarea Dropbox 0.4

Autentificare Dropbox & UpdraftPlus: ultimul pas

Pasul 5: Deoarece sunteți conectat la Dropbox, vi se va solicita să acordați permisiunea. Faceți clic pe „Permite”. Aceasta va permite UpdraftPlus să salveze (sau să șterge) de la distanță fișierele din folderul Dropbox.

Nu vă faceți griji, UpdraftPlus nu va avea acces la toate fișierele și folderul din Dropbox. Acesta va avea acces doar la Dropbox → Aplicații → UpdraftPlus.Com pliant. Poate citi, scrie și șterge copii de rezervă (adică fișiere) doar în acest folder.

UpdraftPlus Demo 4 - Conectarea Dropbox 0.5

Autentificarea Dropbox și UpdraftPlus au avut succes

Pasul 6: În continuare, vi se va afișa un ecran cu etapele finale ale autentificării. Faceți clic pe butonul „Configurare completă” pentru a finaliza tranzacția și pentru a reveni la tabloul de bord WordPress.

UpdraftPlus Demo 4 - Conectarea Dropbox 5

Pasul 7: Când faceți clic pe linkul respectiv, vi se va afișa un mesaj de succes similar cu cel de mai sus.

2.5 Efectuarea unui backup WordPress cu UpdraftPlus

Acum că Dropbox este conectat, este timpul să luați prima copie de rezervă WordPress folosind pluginul UpdraftPlus.

UpdraftPlus Demo 5 - 1 Start Backup

Efectuarea unei copii de rezervă WordPress către Dropbox folosind UpdraftPlus

Pasul 1: Faceți clic pe butonul albastru mare „Backup Now” pentru a porni backup-ul. UpdraftPlus va afișa un indicator de progres împreună cu jurnalele de mesaje. (Scuzele mele, nu am putut obține o captură de ecran în acest moment).

ActualizarePlus Demo 5 - 2 Backup completat

Vizualizarea copiilor de rezervă existente WordPress în UpdraftPlus

Pasul 2: După ce copia de rezervă va fi finalizată, veți putea vedea o intrare în „Backups existente”. Puteți alege în continuare restaurarea, ștergerea sau descărcarea fișierelor individuale din fiecare intrare de rezervă.

UpdraftPlus Demo 5 - 3 VI sau Descărcați jurnalul pentru depanare

Conectare la jobul de backup WordPress în UpdraftPlus

Notă: În cazul în care copia de rezervă nu reușește, va trebui să aflați unde au mers lucrurile. Jurnalul de rezervă este cel mai bun loc pentru a căuta aceste informații. Selectați butonul Vizualizare jurnal pentru a avea acces la jurnal, pentru a descărca o copie a fișierului jurnal și pentru a începe debugarea.

UpdraftPlus Demo 5 - 4 Backup Dovadă completă pe Dropbox

Copie de rezervă WordPress stocată în folderul Dropbox> UpdraftPlus.Com

Pasul 3: Dacă aveți Dropbox instalat pe computer, ar trebui să vedeți un folder numit UpdraftPlus.Com creat sub Dropbox → Aplicații. Aceasta va conține toate copiile de rezervă.

3. Cum să restaurați o copie de rezervă WordPress folosind UpdraftPlus

Aceasta este partea în care se face toată diferența. UpdraftPlus este singurul plugin de rezervă freemium WordPress de pe piață care vă va permite să restaurați o copie de rezervă WordPress cu versiunea gratuită a pluginului. Haideți să ne prăbușim!

3.1 Resetarea site-ului dvs. WordPress

UpdraftPlus Demo 6.1 - 1 Crearea unui nou site de testare

Tabloul de bord WordPress după o resetare curată (sau o instalare curată)

Pentru a ne asigura că acesta este un proces de restaurare fără probleme, vom pregăti (sau reseta) site-ul nostru WordPress cu Resetare WordPress avansată conecteaza. Imaginează-ți când formatezi telefonul și îl restaurezi la starea din fabrică. Este cam același caz aici.

Resetarea WordPress va șterge orice temă, plugin, postare, pagină, comentariu, postare personalizată și setare – practic totul. Ceea ce rămâne este noul dvs. site WordPress cu informații de utilizator, parolă și e-mail existente.

3.2 Instalarea și configurarea plugin-ului UpdraftPlus

După ce resetați site-ul dvs. WordPress, următorul lucru este să instalați plugin-ul UpdraftPlus și să îl configurați la fel cum am făcut-o în partea 2. Trebuie să conectați UpdraftPlus la același cont Dropbox repetând pașii 2.1 – 2.4 în partea 2.

UpdraftPlus Demo 6.1 - 3 Conectați Dropbox din nou

Autentificarea Dropbox și UpdraftPlus au reușit pe site-ul formatat WordPress

Ar trebui să ajungeți la acest ecran chiar înainte de finalizarea procesului. Faceți clic pe „Configurare completă” pentru a reveni la tabloul de bord WordPress.

3.3 Restaurarea backup-ului WordPress cu UpdraftPlus

UpdraftPlus Demo 6.1 - 4 Scanează Dropbox pentru backup

Scanarea copiilor de rezervă existente WordPress în Dropbox cu UpdraftPlus

După ce ați configurat pluginul UpdraftPlus cu contul Dropbox, ar trebui să vedeți o intrare de jurnal similară cu cea prezentată în imaginea de mai sus. (Consultați punctul nr. 1 din captură de ecran)

În continuare, trebuie să îi spuneți plugin-ului UpdraftPlus Rescanare stocarea la distanță (adică folderul Dropbox) în căutarea arhivelor de restaurat. Click pe “Rescan magazin de la distanță”, Așa cum se arată la punctul 2.

UpdraftPlus va scana Dropbox pentru toate copii de rezervă disponibile și înscrieți-le în sec Copii de rezervă existente, așa cum se arată în imaginea de mai jos:

UpdraftPlus Demo 6.1 - 5 Opțiuni de restaurare a copiilor de rezervă

Vizualizați copiile de rezervă existente WordPress folosind UpdraftPlus

Selectați versiunea de rezervă pe care doriți să o restaurați și faceți clic pe „Restaurare” pentru a începe procesul de restaurare.

UpdraftPlus Demo 7 - 1 Restaurarea backup-ului site-ului

Restaurarea unei copii de rezervă WordPress în UpdraftPlus

La selectarea Restaurare, se deschide o casetă de dialog similară cu cea prezentată mai sus. Selectați elementele pe care doriți să le restaurați – cum ar fi teme, plugin-uri, încărcări (adică biblioteca media) și baza de date.

În tutorialul nostru, având în vedere că am preluat o copie de rezervă completă și am resetat complet site-ul WordPress, am ales să restaurăm totul din backup-ul nostru.

UpdraftPlus Demo 7 - 3 Restaurarea procesării site-ului

Procesul de restaurare a backupului WordPress în UpdraftPlus

Procesul de restaurare al UpdraftPlus poate dura ceva timp pentru a scana toate fișierele. După ce este gata, va trebui din nou să faceți clic pe butonul Restaurați și să așteptați un pic. În funcție de dimensiunea și complexitatea copiei de rezervă, poate dura între 2-10 minute. În cazul nostru, la restaurarea conținutului demo, a durat aproximativ 2 minute. Rețineți că acesta a fost un server de hosting comun.

UpdraftPlus Demo 7 - 4 Refacerea succesului

UpdateraftPlus backup WordPress a restabili mesajul și jurnalul de succes

Dacă aruncați o privire la punctul # 1 din ecranul de mai sus, veți observa că pluginul scanează fiecare arhivă și face referințe încrucișate pentru a avea valabilitate. Face acest lucru pentru toată componenta pe care am selectat-o ​​în timpul procesului de rezervă, incluzând temele, plugin-urile, baza de date, încărcările și alt folder.

După finalizarea procesului de restaurare, UpdraftPlus va afișa un rezumat detaliat al jurnalului care va cuprinde elementele care au fost restaurate și va afișa avertizări, erori sau procese incomplete, dacă există.

ActualizarePlus Demo 7 - 5 Curățare post-restaurare

Solicitare de curățare post-restaurare de la UpdraftPlus

Din ecranul din secțiunea anterioară, selectasem „Reveniți la UpdraftPlus Configuration” opțiune. O casetă de dialog mi-a spus că există câteva directoare vechi pe care pluginul le-a mutat într-un folder numit „~ old”.

În continuare, facem un test de sănătate al site-ului verificând toate postările, paginile, comentariile și permalinkurile din site-ul de restaurare. În cazul nostru, totul a funcționat perfect. Vom trece apoi la ștergerea directoarelor vechi.

UpdraftPlus Demo 7 - 6 Stare de curățare după restaurare

Eliminarea directoarelor vechi după restaurarea copiilor de rezervă WordPress în UpdraftPlus

Acesta este un mesaj de stare care confirmă că vechile directoare au fost eliminate.

Și acolo îl aveți – un tutorial complet despre copierea de rezervă a site-ului dvs. WordPress într-o locație îndepărtată, resetarea acestuia și restabilirea unei copii de rezervă pentru a readuce site-ul la o stare funcțională.

Kudos la echipa UpdraftPlus pentru crearea acestui plugin uimitor!

4. UpdraftPlus Free vs Premium

Pluginul de rezervă UpdraftPlus are, de asemenea, o versiune premium care vine cu o mulțime de funcții avansate, cum ar fi:

 • clonarea: UpdraftPlus’ caracteristică de clonare vă permite să creați o imagine oglindă temporară a site-ului dvs. în serverele UpdraftPlus în câteva secunde. Acest lucru este util pentru teste rapide, demo-uri și scopuri de depanare.
 • Migrația: migrațiune caracteristică (cunoscută în mod popular sub numele de UpdraftMigrator) vă permite să vă mutați rapid și eficient site-ul dvs. WordPress către o nouă gazdă sau nume de domeniu. Este esențial o tehnică avansată de restaurare, în care adresele URL ale site-ului sunt schimbate în noul nume de gazdă. Util pentru migrarea site-urilor de testare de la stadializare la medii de producție
 • Posibilitatea de a face backup automat site-ului dvs. înainte de a începe orice temă, plugin sau bază de actualizare WordPress.
 • Complement importator: Posibilitatea de a restaura din copiile de rezervă realizate de alte pluginuri populare de backup WordPress.
 • Copia de rezervă a fișierelor și bazelor de date non-WordPress, criptarea bazei de date.
 • Suport pentru WP-CLI și WordPress Multisite.
 • Zona de plugin protejată prin parolă pentru a împiedica accesul tuturor copiilor de rezervă a site-ului.

Scopul acestui tutorial a fost să vă arate cum să configurați și să luați o copie de rezervă completă și să restaurați WordPress – folosind doar versiunea gratuită a pluginului. Cu toate acestea, caracteristicile premium oferite de acest plugin sunt excelente, ceea ce îl face o alternativă demnă pentru pluginurile premium de backup WordPress, cum ar fi VaultPress, BackupBuddy și BackWPUp.

În următoarea secțiune, aruncăm o privire la unele suplimente oferite de UpdraftPlus.

Complementele notabile UpdraftPlus

UpdraftPlus a luat inițiativa de a crea mai multe suplimente la un preț scăzut care deblochează funcții suplimentare în plugin, pe bază de plată. De exemplu, există un supliment care permite încărcarea copiilor de rezervă pe Google Cloud sau AWS. Puteți răsfoi pagina lor de suplimente pentru a răsfoi întreaga listă de suplimente disponibile. Rețineți că versiunea premium vine cu toate suplimentele oferite de UpdraftPlus.

Următoarele sunt câteva suplimente pe care credem că merită menționate:

Subcarpetele Dropbox (10 USD)

UpdraftPlus Add-On 1 Subfoldere Dropbox

Dropbox Sub-Folder supliment de la UpdraftPlus

Imaginați-vă că aveți două sau mai multe site-uri care sunt copiate de rezervă cu UpdraftPlus. Versiunea gratuită a pluginului stochează toate copiile de rezervă ale tuturor site-urilor într-un singur loc – adică folderul UpdraftPlus.Com din Dropbox. Este din ce în ce mai dificil să observăm ce copie de rezervă aparține site-ului – și poate fi dezvăluită numai examinând jurnalele de rezervă.

Subcarpetele Dropbox suplimentul rezolvă această problemă prin crearea unui folder separat pentru fiecare copie de rezervă.

Importator (25 USD)

UpdraftPlus Add-On 2 Importator

Adaosul importatorului de la UpdraftPlus

Importator suplimentul este o altă extensie excelentă care vă permite să restaurați copiile de rezervă realizate de alte plugin-uri de backup WordPress din următoarea listă:

 • BackWPup
 • BackupWordPress
 • Copii de rezervă simple
 • Backup WordPress în Dropbox
 • InfiniteWP
 • Dropbox Backup de WPAdm
 • Copii de rezervă generice .sql (cu sau fără compresie gzip și bzip2)

Cu toate acestea, dacă importați o copie de rezervă realizată de pe un site web cu o adresă URL diferită, va trebui, de asemenea suplimentul Migrator începând de la 30 USD USD.

Prețuri Premium UpdraftPlus

UpdraftPlus urmează o strategie competitivă de prețuri începând de la 70 USD pentru două site-uri, care vine cu un an de asistență și actualizări.

Toate suplimentele sunt incluse în versiunea premium a pluginului. De asemenea, vine o locație de stocare gratuită de rezervă numită UpdraftVault cu 1 GB de spațiu, valabil timp de un an.

Următorul tabel completează prețurile oferite de UpdraftPlus începând cu septembrie 2018.

Tipul licențeiSite-uri activePreț (USD) *
Personal2$ 70 la
Afaceri10$ de 95
Agenţie35$ 145
AfacereNelimitat$ 195

Planuri de actualizare premium la 20 septembrie 2018

Notă: Planuri care includ un an de asistență și actualizări, acces la toate suplimentele actuale și viitoare (lansate în termen de un an de la cumpărare) și acces gratuit la spațiul de stocare de rezervă UpdraftVault 1 GB (timp de un an de la data achiziției).

Bonus: UpdraftCentral Management de la distanță WordPress

În timp ce creeam acest tutorial, am întâlnit UpdraftCentral Cloud din pagina Setări plugin-ului UpdraftPlus.

UpdraftCentral Cloud este o soluție de gestionare a WordPress găzduită de cloud unde vă puteți conecta și gestiona gratuit până la 5 site-uri WordPress. Totul de la preluarea copiilor de rezervă de la distanță, gestionarea actualizărilor de temă, plugin și core, gestionarea utilizatorilor – și multe altele – este posibil cu UpdraftCentral Cloud.

Acoperirea UpdraftCentral Cloud garantează o postare dedicată, așa că ne vom limita să conectăm site-uri WordPress și să luăm copii de rezervă prin intermediul centrului de control de la distanță UpdraftCentral Cloud.

În această secțiune bonus, vom face următoarele:

 • Conectați site-ul nostru WordPress la UpdraftCentral Cloud.
 • Conectați un alt site WordPress la UpdraftCentral Cloud.
 • Faceți o copie de rezervă a unuia dintre site-urile WordPress din centrul de control de la distanță UpdraftCentral Cloud.

UpdraftCentral Cloud

Conectarea site-ului dvs. WordPress la UpdraftCentral Cloud

Pasul 1: Pentru a începe cu UpdraftCentral Cloud, mergeți la Tabloul de bord WordPress → Setări → Setări UpdraftPlus → fila Setări. Derulați în jos în partea de jos a paginii pentru a obține această opțiune. Selectați “Conectați acest site la UpdraftCentral Cloud“.

UpdraftCentral Cloud - 1 înregistrare

UpdraftCentral Cloud înregistrare

Pasul 2: La selectarea acestei opțiuni, apare o casetă de dialog similară. Nu există un proces de înregistrare separat. Introduceți o combo de e-mail și parolă – dacă e-mailul este înregistrat în sistem, vă puteți autentifica, altfel va fi creat un cont nou pentru dvs..

Cuvânt de sfaturi - aceasta poate fi o situație complicată, deoarece nu există nici o modalitate de a reseta o parolă. Dacă sunteți ca mine și continuați să comutați între 2-3 adrese de e-mail, aceasta poate fi o problemă. Trebuie să vă amintiți de fapt e-mailul pe care l-ați folosit aici - altfel veți pierde accesul la centrul de control de la distanță UpdraftCentral Cloud.

PS: aproape că am pierdut accesul la același lucru când am făcut acest tutorial. Ecranul de mai sus a fost rezultatul unei ghiciri norocoase!

UpdraftCentral Cloud - 2 Previzualizare site

ActualizareCentral Cloud Dashboard

Pasul 3: Acum puteți vedea site-urile WordPress conectate în tabloul de bord UpdraftCentral Cloud. În afară de site-ul demo WordPress folosit în acest tutorial, am adăugat și blogul meu personal. Inutil să spun, a funcționat ca un farmec.

Realizarea unei copii de rezervă prin intermediul tabloul de bord UpdraftCentral Cloud

Pasul 4: De asemenea, puteți declanșa backup-uri manuale pe site-ul dvs. WordPress din tabloul de bord UpdraftCentral Cloud. De asemenea, puteți configura opțiunile de rezervă WordPress înainte de a începe backup-ul.

UpdraftCentral Cloud - 4 Vizualizați backup-urile site-ului

Vizualizare de rezervă a site-ului în tabloul de bord UpdraftCentral Cloud

În cele din urmă, veți putea vedea toate copiile de rezervă disponibile pentru fiecare site web WordPress conectat la tabloul de bord UpdraftCentral Cloud.

Pluginul UpdraftCentral WordPress

Pluginul UpdraftCentral WordPress

De menționat că serverul UpdraftCentral este disponibil și ca plugin autonom care poate fi instalat și găzduit pe orice site WordPress. Din păcate, nu intră în sfera de aplicare a acestui tutorial. Cu toate acestea, este o inițiativă grozavă a echipei Updraft și ar fi un experiment excelent pentru toți pasionații de WordPress de acolo!

Concluzie

A lua o copie de rezervă a site-ului dvs. WordPress este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le facă fiecare proprietar de site. Cu toate acestea, acesta este unul dintre lucrurile cele mai trecute cu vederea pentru persoanele noi pentru WordPress. La fel cum ar trebui să începi să-ți creezi lista de e-mail începând cu ziua 1, ar trebui să configurezi o copie de rezervă automatizată a site-ului tău WordPress.

UpdraftPlus este unul dintre cele mai populare pluginuri gratuite de rezervă WordPress de pe piață astăzi, cu peste un milion de instalații active. Având în vedere popularitatea și adoptarea în creștere Familia de plugin-uri Updraft, echipa este investită în simplificarea gestionării site-urilor WordPress dintr-un tablou de bord cloud centralizat.

Suita de produse Updraft include WP-Optimize, UpdraftCentral Dashboard, UpdraftVault, Migrator, UpdraftClone și nu în ultimul rând, UpdraftCentral Premium. Pentru toți cei pasionați de WordPress de acolo – aș fi atent la această companie, dacă aș fi tu! ��

Cum v-a plăcut recenzia și tutorialul? Mi-a fost dor de ceva? Doriți să acoper o caracteristică sau o funcționalitate mai detaliată? Așteptăm cu nerăbdare să vă gândim în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me