Uncanny Automator Revizuirea plugin-urilor WordPress: automatizați-vă fluxurile de lucru ca un Pro

Cât timp petreci pentru sarcini de administrare a site-ului web? Pariez mult. Sau, mai multe ore decât ai dori să recunoști. Cu toate acestea, aveți noroc, deoarece, cu pluginul Uncanny Automator WordPress, vă arătăm exact cum să automatizați sarcinile, să economisiți timp și să creșteți eficiența.


Pluginul vă permite să automatizați procesele între pluginurile dvs. De exemplu, puteți configura pluginul pentru a adăuga utilizatori la un anumit grup BuddyPress (sau un curs LearnPress) după ce au achiziționat un produs prin WooCommerce. Puteți seta chiar și pluginul pentru a declanșa WordPress pentru a trimite un e-mail către utilizator, ori de câte ori finalizează un anumit pas.

Oportunitățile sunt nelimitate, iar caracteristicile sunt numeroase. Configurarea pluginului WordPress Uncanny Automator este chestiunea gradelor a patra. În plus, crearea de procese automatizate (sau rețete așa cum sunt numite în plugin) este la fel de ușoară ca A, B, C. Nu aveți nevoie de cunoștințe de codare, deci sunteți bineveniți ��

Fără alte detalii, să ne dezgropăm. Vă rugăm să nu ezitați să vă împărtășiți gândurile în secțiunea de comentarii de la final.

Ce este Plugin WordPress Uncanny Automator

Cunoașteți, din întâmplare, serviciul de automatizare a sarcinilor Zapier? Ei bine, pluginul Uncanny Automator WordPress este la fel ca Zapier, dar pentru pluginurile dvs. WordPress. Vă permite să conectați procesele între pluginurile dvs., permițându-vă să automatizați sarcinile și să economisiți o mulțime de timp.

Sau așa cum o spune site-ul Uncanny Automator …

Pluginul WordPress Uncanny Automator face posibilă gestionarea automată a tuturor fluxurilor de lucru și a experiențelor utilizatorilor care se petrec pe site-ul dvs. WordPress. – Ce este Uncanny Automator?

În scop ilustrativ, să presupunem că doriți să vindeți cursuri prin WooCommerce (ca produse) în timp ce vă înscrieți pe studenți prin LearnPress, LearnDash sau orice alt sistem de management al învățării WordPress (LMS). Puteți crea rețete în Uncanny Automator care se declanșează atunci când utilizatorii cumpără un curs. Uncanny Automator va adăuga apoi utilizatori la cursurile respective din LMS.

De exemplu, dacă utilizați Calendarul evenimentelor pentru tribul modern pentru a gestiona evenimentele dvs. puteți utiliza Automatul Uncannny pentru a mulțumi participanților la evenimente noi. Creați doar o rețetă pentru a apuca numele utilizatorului și manevrarea Twitter atunci când se înregistrează pentru un eveniment (declanșatorul), apoi adăugați acțiunea de a twitte un utilizator precum un mesaj „de mulțumire pentru înregistrare!” Și acesta este doar un exemplu, pluginul vine cu o tonă de declanșatoare și acțiuni. declanșatoare faceți rețeta să curgă, acțiune este ceea ce vrei să obții poți vedea mai multe declanșatoare și acțiuni pe site-ul lor).

Adică, pluginul recomandă WordPress să facă acest lucru acțiunea B (de exemplu, adăugați un utilizator la un grup, trimiteți un e-mail, înscrieți-l la un curs etc.) atunci când utilizatorul declanșează A (de exemplu, achiziționarea, abonarea, etc). Ceva de genul plugin-ului te ajută să faci acest când utilizatorul o face acea. Automat. Uncanny Automator este un plugin de automatizare a sarcinilor pe steroizi.

Aceasta face ca exploatarea site-ului tău să devină o briză, deoarece majoritatea sarcinilor consumatoare de timp sunt eliminate fără a compromite funcționalitatea și experiența utilizatorului. Toate acestea au sens pentru dvs.? Bine, pauză de 10 secunde sub forma …

Un cuvânt al dezvoltatorului:

[Pluginul WordPress Uncanny Automator se conectează] „… o duzină de pluginuri împreună, urmărind„ declanșările ”de la unul sau mai multe pluginuri, iar pe măsură ce sunt îndeplinite condițiile, acesta declanșează automat„ acțiuni ”sau activități noi pe site..

El adauga…

Aceste rețete automate pot salva proprietarii de site-uri WordPress pe sute de ore în fiecare an automatizând vânzări, marketing, administrativ, învățare și alte procese. Conectează pluginuri care altfel ar fi imposibil de conectat. ” –Ce este Uncanny Automator?

10 secunde pauză. Deci, din nou, ce este pluginul Uncanny Automator WordPress? Un puternic plugin de automatizare a sarcinilor pentru pluginurile dvs. WordPress.

Trebuie să spun mai multe?

Caracteristici Evidențiat

Uncanny Automator este un simplu instrument de automatizare a sarcinilor pentru WordPress. Nu este umflat cu funcții inutile care îți ies în cale. Nu, este zvelt și te ține concentrat pe sarcina la îndemână. Ce altceva așteptați de la un plugin de automatizare a sarcinilor?

Caracteristicile notabile ale Uncanny Automator includ:

  • O interfață de utilizator admin intuitivă și prietenoasă pentru începători. Este distractiv să creezi rețete (citești, automatizezi sarcinile)
  • Integrare perfectă cu plugin-uri populare precum BuddyPress, bbPress, Gravity Forms, Ninja Forms, Contact Form 7, LearnDash, LearnPress, H5P și Zapier (înseamnă că te poți conecta la peste 1.000 de aplicații!) printre alții
  • Peste 70 de declanșatoare și acțiuni, ceea ce înseamnă că doar punctați și faceți clic pe drumul dvs. către WordPress automat
  • Combinații de rețete nelimitate la îndemână. Creați mai multe declanșare-acțiune scenarii.
  • O caracteristică pentru a redirecționa un utilizator către o anumită adresă URL la finalizarea rețetei (cu toate acestea, folosiți această caracteristică cu precauție)
  • Suport extraordinar pentru a vă asigura că toate integrările dvs. se joacă bine împreună. Dacă nu aveai idee, asta înseamnă că nu va trebui să contactați mulți dezvoltatori dacă veți avea vreodată nevoie de asistență. Echipa de asistență Uncanny Automator are spatele. Gândiți-vă la aceasta ca având o singură echipă de asistență pentru toate pluginurile dvs. WordPress. Cât de convenabil?

Cum se configurează uncanny Automator WordPress Plugin

Acum că știți ce este Uncanny Automator, permiteți-ne să configuram pluginul și să creăm o rețetă. Vei fi surprins cât de ușor este automatizarea sarcinilor pe care altfel le-ai face manual. Acum, trebuie doar să vă dați seama cum veți petrece tot timpul pe care îl veți economisi!

Uncanny Automator este un plugin premium, ceea ce înseamnă că nu îl puteți instala direct din depozitul pluginului WordPress. Cumpărați copia unui Uncanny Automator de pe site-ul oficial.

Deoparte: Dacă sunteți curioși, ei oferă patru pachete și anume:

  • Uncanny Automator Lite – Costă 49 ​​dolari dolari pe an pentru o singură licență de site web. Vă permite să creați un singur declanșator, dar nelimitate de acțiuni pe rețetă.
  • Pro – Acest pachet costă doar 149 USD pe an pentru o singură licență de site. Puteți crea declanșări și acțiuni nelimitate pe rețetă. Dezvoltatorii vă oferă o licență suplimentară pentru înscenare.
  • Agenţie – Costând 249 USD anual, acest plan este perfect pentru 5 site-uri web. În plus, planul vine cu suport multi-site și puteți crea declanșări și acțiuni nelimitate pentru rețetele dvs..
  • Plan mare – Vă stabilește 499 dolari pe an, are toate caracteristicile din planul agenției, dar licența acoperă 25 de site-uri.

* Toate planurile sunt garantate cu 30 de zile înapoi.

Pe scurt, Uncanny Automator vă ajută să puneți site-ul dvs. WordPress pe pilote automate și să reduceți timpul de administrare și costurile pluginului. Prea multă vorbă deja, să trecem la activitatea de configurare a pluginului.

Instalarea Uncanny Automator WordPress Plugin

După achiziționarea și descărcarea pluginului WordPress Uncanny Automator, conectați-vă la meniul de administrare WordPress și navigați la Pluginuri> Adaugă nou pentru a încărca, instala și activa plugin-ul zip. De asemenea, va trebui să vă înregistrați cheia de licență la Uncanny Automator> Activare licență (care poate fi găsit în dvs. Contul Uncanny Automator).

Continuând, faceți clic pe butonul Uncanny Automator elementul de meniu din WordPress vă conduce la Rețete ecran, dar așa cum vă așteptați, este gol, deoarece nu am creat încă prima noastră sarcină automatizată.

Pe Rețete ecran, apăsați pe Adăuga nou buton după cum detaliem mai jos.

crearea de rețete noi în pluginul wordpress automat

Crearea rețetelor într-un plugin WordPress Uncanny Automator

Înainte de instalarea pluginului WordPress Uncanny Automator, am instalat BuddyPress, bbPress, LearnPress, WooCommerce, Descărcări digitale ușoare și Formularul de contact 7. Instalarea acestor pluginuri în timp ce testați Uncanny Automator vă ajută să vă bucurați de acest tutorial mai mult.

De asemenea, acestea sunt pluginurile pe care le vedeți în secțiunea declanșatoare secțiunea din imaginea de mai jos.

Plugin wordpress automat nebun

Oh, apropo, numărul de integrări pe care le vedeți în ecranul de mai sus depinde de pluginurile de pe site-ul dvs..

În plus, am creat un produs WooCommerce (Test WordPress Curs) …

… și un curs de eșantion (mulțumită lui LearnPress) în scop ilustrativ. Acest curs este, de asemenea, numit Test WordPress Curs. De asemenea, aici este o imagine pentru plăcerea ta de vizionare ��

crearea cursului în plugin-ul wordpress wordpress

Cursuri deoparte. Du-te înapoi la Editează rețetă ecran.

De exemplu, voi vinde un produs WooCommerce (cursul Test WordPress) și voi adăuga orice utilizator care achiziționează produsul în cadrul cursului LearnPress. Nu uitați, acesta este doar un exemplu; puteți crea un miliard de combinații de rețete.

Ideea de aici este de a simula modul în care funcționează rețetele. Vom seta un declanșator (achiziția WooCommerce) pentru a activa o acțiune (adăugarea utilizatorului la cursul de probă LearnPress). Puteți, datorită versiunii pro Uncanny Automator, să adăugați mai multe declanșatoare și acțiuni.

Sa trecem la treaba.

Adăugați un titlu

Este de la sine înțeles că primul lucru pe care îl adăugați la rețeta dvs. este un titlu. Deci, ce vei numi rețeta ta? Dezvoltatorul recomandă includerea declanșatorului și acțiunea în titlul rețetei tale. De exemplu. WooCommerce-la-LearnPress-Curs.

Numele retetei ar trebui sa aiba sens doar pentru tine, asa ca ai o zi de camp.

În dumneavoastră Editează rețetă , adăugați titlul în Titlu câmpul prezentat mai jos.

Uncanny Automator intră, salvează automat titlul și te simți bine ��

Setați un declanșator și acțiune

Pentru această parte, mi-ar plăcea să vă trimit la acest video frumos de către dezvoltatori. Videoclipul detaliază de fapt modul de a crea o rețetă.

Destul de îngrijit, nu? Să avem parte de experiență practică dacă nu te-ai deranjat să vizionezi videoclipul.

Setarea unui declanșator

După adăugarea numelui rețetei, să continuăm cu exemplul nostru WooCommerce la LearnPress. Sub Selectare și integrare secțiune, faceți clic pe WooCommerce așa cum se arată în imaginea de mai jos.

crearea unui declanșator în pluginul wordpress automat

În lista verticală care apare, alegeți Utilizatorul achiziționează un produs declanșare așa cum se arată în imaginea următoare.

Acest lucru instruiește pluginul să capteze toate achizițiile și să direcționeze fluxul de lucru către o anumită acțiune, așa cum vom descoperi în secțiunea viitoare..

Dar înainte de asta, trebuie să alegem un produs specific (Testează cursul WordPress în cazul nostru). Pentru a face acest lucru, faceți clic pe „un produs”Câmp așa cum se arată în imaginea de mai jos.

Apare un drop-down care vă permite să alegeți un anumit produs care declanșează această anumită rețetă. Pentru exemplul nostru, am ales Testează cursul WordPress după cum subliniem în imaginea de mai jos.

După aceea, apăsați pe Salvați declanșatorul butonul așa cum se arată în săgeata de jos din imaginea de mai sus.

Din aceeași imagine, observați Adăugați un alt declanșator buton care vă ajută să adăugați mai multe declanșatoare la o singură rețetă. Acest lucru poate însemna doar lucruri minunate pentru nevoile dvs. de automatizare.

Cu un declanșator în loc, este timpul pentru a crea o acțiune.

Adăugarea unei acțiuni

Chiar sub locul în care setați declanșatorul, există oa doua secțiune; acţiuni. Aici, definiți acțiunile pe care doriți să le efectuați ori de câte ori un utilizator declanșează rețeta.

Pentru acest tutorial, ne propunem să înscrieți utilizatorul la un curs LearnPress intitulat Testează cursul WordPress de fiecare dată când un utilizator cumpără cursul prin WooCommerce.

Pe Editează rețetă , faceți clic pe ecranul Adăugați acțiune butonul așa cum se arată în imaginea de mai jos.

adăugarea unei acțiuni într-un plugin wordpress automat automat

Apoi, alegeți integrarea voastră. Deoarece cursul nostru se desfășoară pe LearnPress, am mers cu LearnPress așa cum se arată mai jos. Observați celelalte integrări disponibile, desigur, cu numărul în funcție de pluginurile de pe site-ul dvs..

Înveți ceva aici astăzi? Sper ca, să continuăm. Alege Înscrieți utilizatorul într-un curs din meniul derulant care apare. Vezi ilustrația de mai jos.

Asta nu e tot. Apoi, faceți clic pe „un curs”Câmpul pentru a alege un ecran de curs specific, așa cum se arată mai jos.

Pentru cazul nostru, am selectat Testează cursul WordPress după cum subliniem mai jos.

Apasă pe Salvați acțiunea buton, dar nu-l deschideți încă pe bubuit; rețeta dvs. este încă în modul draft. Rețineți, de asemenea, din imaginea de mai sus, că puteți adăuga mai multe acțiuni la o rețetă.

Pentru a activa rețeta, comutați Proiect butoanele afișate în imaginea de mai jos pentru Trăi. Nu uitați niciodată să activați declanșatoarele, acțiunile și rețeta în sine folosind butoanele afișate.

La sfârșitul tuturor, o rețetă live de bază ar trebui să arate așa.

o rețetă în pluginul wordpress automat neobișnuit

Din nou, nu uitați să comutați Trăi declanșatoarele, acțiunile și rețeta în sine. Trei comutatoare foarte importante, așa cum se arată în imaginea de mai sus. Acum, rețeta dvs. este activă și este utilizată pe site-ul dvs. web. Oricine cumpără Testează cursul WordPress prin WooCommerce va fi înscris la Testează cursul WordPress pe LearnPress.

Cât de dulce și relativ ușor de configurat. Puteți adăuga orice altă rețetă într-un mod similar.

Nu uitați, Uncanny Automator se integrează cu Zapier și Zapier se integrează cu peste 1.000 de aplicații. În plus, puteți include până la 5 variabile (sau „jetoane”) în acțiunile dvs. de rețetă, precum e-mailuri sau zap-uri. Variabilele capturate pot fi apoi utilizate pentru a crea suporturi specifice utilizatorului (cum ar fi un e-mail personalizat) sau transmise către Zapier pentru o utilizare ulterioară într-un Salesforce Zap pe care l-ați stabilit. Oportunitățile sunt interminabile! Datorită acestui fapt și funcțiilor încorporate Uncanny Automator, vă puteți automatiza întreaga afacere online, nu doar site-ul dvs. WordPress.

Raportarea

Pentru a porni, Uncanny Automator vine cu un centru de rapoarte unde puteți vedea cum se desfășoară rețetele, declanșările și acțiunile dvs. Acest lucru vă ajută să identificați rețetele, declanșatoarele și acțiunile care funcționează și cele care ar putea utiliza un pic de eficientizare.

Cuvinte finale

Sunteți pe piață pentru un plugin de automatizare a sarcinilor pentru WordPress? Dacă da, nu căutați mai departe decât Uncanny Automator. Pluginul este extrem de ușor de configurat și utilizat. Ce mai astepti? Uncanny Automator vă ajută să vă conectați pluginurile în moduri nevăzute până acum.

Pluginul este compatibil cu multe pluginuri WordPress populare deja, ceea ce înseamnă că veți fi în funcțiune în câteva minute. Ai automat automat sarcinile WordPress? Aveți sfaturi de distribuit? Poate aveți o întrebare arzătoare. Vă rugăm să ne împărtășiți cu noi în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me